Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγεται τόσο έντονα το όνομα του Λάιλς και καθόλου του Γιαμπουσέλε για εσάς. καλύτερο φιτ, πάνω κάτω τα ίδια λεφτά και με το Γάλλο τα είχατε βρει κιόλας πριν 4-5 μήνες αν πιστέψουμε τον κ. Δημήτρη.
και δεν εννοώ γιατί δεν ακούγεται δημοσιογραφικά μόνο, δε βλέπω και από τον κόσμο έντονο ενδιαφέρον.
και δεν εννοώ γιατί δεν ακούγεται δημοσιογραφικά μόνο, δε βλέπω και από τον κόσμο έντονο ενδιαφέρον.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι αυτον θελει ο μεγαλος και οπως ειναι γνωστο δεν ξερει αυτος?yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:13 amεγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγεται τόσο έντονα το όνομα του Λάιλς και καθόλου του Γιαμπουσέλε για εσάς. καλύτερο φιτ, πάνω κάτω τα ίδια λεφτά και με το Γάλλο τα είχατε βρει κιόλας πριν 4-5 μήνες αν πιστέψουμε τον κ. Δημήτρη.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον γιατί ο Γιαμπουσέλε δεν έχει (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά) ρεαλιστικές πιθανότητες να έρθει Ευρώπη.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:13 amεγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγεται τόσο έντονα το όνομα του Λάιλς και καθόλου του Γιαμπουσέλε για εσάς. καλύτερο φιτ, πάνω κάτω τα ίδια λεφτά και με το Γάλλο τα είχατε βρει κιόλας πριν 4-5 μήνες αν πιστέψουμε τον κ. Δημήτρη.
Για παρόμοιους λόγους δεν ακούστηκε ο Μαμου και ακούστηκε ελάχιστα ο Μπογκντάνοβιτς.
Πριν 4-5 μήνες ήταν εκτός πλάνων, μετά τον έκαναν ανταλλαγή και στη νέα του ομάδα έπαιζε 25 λεπτά.
Αν έρθει Ευρώπη σίγουρα θα ενδιαφερθούμε αλλά μάλλον ο ίδιος αυτή τη στιγμή δε συζητάει καν για Ευρώπη και οι εδώ ομάδες θεωρούν ότι αφού θέλει οπωσδήποτε να μείνει εκεί εύκολα ή δύσκολα θα βρει συμβόλαιο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
υπάρχουν και αιρετικοί που κάνουν προτάσεις για παίκτεςτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:14 amγιατι αυτον θελει ο μεγαλος και οπως ειναι γνωστο δεν ξερει αυτος?yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:13 amεγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγεται τόσο έντονα το όνομα του Λάιλς και καθόλου του Γιαμπουσέλε για εσάς. καλύτερο φιτ, πάνω κάτω τα ίδια λεφτά και με το Γάλλο τα είχατε βρει κιόλας πριν 4-5 μήνες αν πιστέψουμε τον κ. Δημήτρη.
και δεν εννοώ γιατί δεν ακούγεται δημοσιογραφικά μόνο, δε βλέπω και από τον κόσμο έντονο ενδιαφέρον.![]()
περίμενα γενικότερα ένα ξεσηκωμό για τον Γάλλο εδώ μέσα ή στα σόσιαλ, είναι πολύ προφανής περίπτωση παίκτη.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτό είναι σοβαρός λόγος, το να υπάρχουν πληροφορίες ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο ΝΒΑ σε αντίθεση ίσως με το Λάιλς. κάποια περίοδο πάντως ακουγόταν για τη Βιλερμπάν.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:17 amΜάλλον γιατί ο Γιαμπουσέλε δεν έχει (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά) ρεαλιστικές πιθανότητες να έρθει Ευρώπη.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:13 amεγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγεται τόσο έντονα το όνομα του Λάιλς και καθόλου του Γιαμπουσέλε για εσάς. καλύτερο φιτ, πάνω κάτω τα ίδια λεφτά και με το Γάλλο τα είχατε βρει κιόλας πριν 4-5 μήνες αν πιστέψουμε τον κ. Δημήτρη.
Για παρόμοιους λόγους δεν ακούστηκε ο Μαμου και ακούστηκε ελάχιστα ο Μπογκντάνοβιτς.
Πριν 4-5 μήνες ήταν εκτός πλάνων, μετά τον έκαναν ανταλλαγή και στη νέα του ομάδα έπαιζε 25 λεπτά.
Αν έρθει Ευρώπη σίγουρα θα ενδιαφερθούμε αλλά μάλλον ο ίδιος αυτή τη στιγμή δε συζητάει καν για Ευρώπη και οι εδώ ομάδες θεωρούν ότι αφού θέλει οπωσδήποτε να μείνει εκεί εύκολα ή δύσκολα θα βρει συμβόλαιο.
βέβαια ο κόσμος ούτε γνωρίζει ούτε ενδιαφέρεται για τις πληροφορίες. ο Μπογκντάνοβιτς που είπες συζητιέται εδώ και κάνα δίμηνο, δε θα έλεγα ότι "ακούστηκε ελάχιστα".
κάπου εκεί θέλω να καταλήξω, ότι έχω δει λίγα #φέρε για τον Γιαμπουσέλε και μου κάνει εντύπωση.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο