Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα το λεω συνεχεια. Οσο βγαινουν ανα 2-3 μερες και λενε συνεχως τα ιδια τοσο πιο ευκολο ειναι να απομονωσεις τα λαθη τους. Ειτε λεγεται Ζερβας, ειτε λεγεται Μελαγιες, ειτε λεγεται Hoopfellas.EL_Insider έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 10:43 amΜάλιστα...
Ο αγαπημένος μου Ζέρβας πάλι μέσα έπεσε που έλεγε ότι καθυστερούν τις ανακοινώσεις για να γίνουν ιεραρχικά και άρα πρώτος θα είναι ο Παπανικολάου χαχα.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει αν είχαν λίγο αυτοσαρκασμό έστω να παραδεχτούν τους αμέτρητους κουβάδες τους δε θα έλεγε και κανείς τίποτα. Το θέμα είναι ότι έχουν ύφος αυθεντίας και αν πέσουν έξω φταις εσύ που δεν άκουγες προσεκτικά και πίσω από τις λέξεις.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 10:52 amΘα το λεω συνεχεια. Οσο βγαινουν ανα 2-3 μερες και λενε συνεχως τα ιδια τοσο πιο ευκολο ειναι να απομονωσεις τα λαθη τους. Ειτε λεγεται Ζερβας, ειτε λεγεται Μελαγιες, ειτε λεγεται Hoopfellas.EL_Insider έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 10:43 am
Μάλιστα...
Ο αγαπημένος μου Ζέρβας πάλι μέσα έπεσε που έλεγε ότι καθυστερούν τις ανακοινώσεις για να γίνουν ιεραρχικά και άρα πρώτος θα είναι ο Παπανικολάου χαχα.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Ειδικα με τον Hoopfellas που ολο το τσατ του (που αποτελειται κατα kυριο λογο απο Παναθηναικους) τον ανεβοκατεβαζει "δασκαλο" ειναι η επιτομη του cringeStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 10:59 amΝτάξει αν είχαν λίγο αυτοσαρκασμό έστω να παραδεχτούν τους αμέτρητους κουβάδες τους δε θα έλεγε και κανείς τίποτα. Το θέμα είναι ότι έχουν ύφος αυθεντίας και αν πέσουν έξω φταις εσύ που δεν άκουγες προσεκτικά και πίσω από τις λέξεις.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Η ιστορια και του Αστερα και της Παρτιζαν ειναι δυστυχως αντιστροφως αναλογη του κοινου και της κουλτουρας που εχουν σαν συλλογοι. Φοβερη οπαδικη βαση και γηπεδα, ελαχιστες διακρισεις. Η Παρτιζαν εχει βεβαια μια Ευρωλιγκα αλλα 30 χρονια πρινyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 11:30 amτόσο χάλια τα πήγε ο Αστέρας τα δύο προηγούμενα χρόνια; νόμιζα ότι είχε πάρει ένα πρωτάθλημα Σερβίας ή την Αδριατική.ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Διασυλλογικές
Κυπελλούχος Σερβίας (2025, 2026)
ατάιστος έρχεται ο Κόντι![]()
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρ
και πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ; 
ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες!
ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες!
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
6.5 εκ ευρώ για 3 χρόνια παίρνει ο CMM. 2 τον πρώτο χρόνο, 2.2 τον δεύτερο και 2.3 τον τρίτο. Ο Θωμάς γύρω στα 2 θα ανανεώσει.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:47 pm2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρκαι πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ;
ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες!![]()
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Το gazzetta ειπε 1.7 με 1.8. Δεν ξερω απο που πρκυπτει το 2.4. Μουφα μου μυριζειRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:47 pm2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρκαι πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ;
ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες!![]()
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως το ειπε ο @TuTiS . Οι τιμες ειναι σε δολλαρια ενω το gazzeta τα γραφει σε ευρω. Θα παρει δηλαδη 2 εκ δολλαρια τον πρωτο χρονο ειτει 1,75 σε ευρωJeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:59 pmΤο gazzetta ειπε 1.7 με 1.8. Δεν ξερω απο που πρκυπτει το 2.4. Μουφα μου μυριζειRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:47 pm2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρκαι πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο