Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:14 pm

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... makintair/

Εδώ ευρώ γράφει παντως

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:17 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:59 pm
Rivers15 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:47 pm
2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρ :shock: και πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ; :)

ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες! :roofl:
Το gazzetta ειπε 1.7 με 1.8. Δεν ξερω απο που πρκυπτει το 2.4. Μουφα μου μυριζει
Στο sport24 το διαβασα:

Ο κορυφαίος δημιουργός της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague (7.4 ασίστ ανά αγώνα), μόνο για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, θα λάβει περίπου 2.400.000.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:18 pm

Αν σας ρώταγαν ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι τα τελευταία χρόνια τι θα απαντούσατε?
Πρέπει να λάβουμε υπόψιν το πόσο γρήγορα κλείνει τους παίκτες που θέλει, πόσο ταιριάζουν αυτοί, σε τι τιμή αλλά και πόσες αστοχίες έχει κτλ κτλ.

Κατά τη γνώμη μου το front office του οσφπ είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο και ας έχει λοιδορηθεί τόσο πολύ.
Να θυμίσω πριν 2 χρόνια έκλεισε τον Έβανς που ήταν τότε ίσως το πιο χοτ όνομα από Μάρτιο. Ακόμα και την μεταγραφή του Γκος την θεωρώ καλή. Επίσης και οι μεταγραφές Ράιτ Πετρούσεφ ήταν σίγουρα καλές και βοήθησαν την ομάδα να πάει στο φ4 χωρίς κανά ιδιαίτερο ρόστερ τότε. Επίσης πήραμε Μίλου το καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη.

Φέτος έκλεισε πάλι πολύ νωρίς ίσως το καλύτερο γκαρντ (Μακιντάιρ) και το πιο χοτ όνομα με διαφορά τον Μοντέρο. Πέρυσι πήρε τον Γουόρντ που ήταν απίστευτο φιτ, ενώ κινήθηκε γρήγορα μέσα στη χρονιά και έκλεισε τον Τζόουνς που ήταν ακριβώς αυτό που μας έλειπε. Ακόμα και η μεταγραφή Χολ ήταν πετυχημένη. Στα γκαρντ το έφερε από δω το έφερε απο κει στο τέλος βρήκε αυτό το μικρό κομματάκι που μας έλειπε και έφερε τη λατρεία μου τον χοντρούλη που ήταν σούπερ καθοριστικός και στους δύο τίτλους.

Φυσικά υπάρχουν και αστοχίες αλλά overall η ομάδα δουλεύει καταπληκτικά και σ αυτόν τον τομέα.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:14 pm
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... makintair/

Εδώ ευρώ γράφει παντως
Περιπου 2 μυρια δεν ειναι 2.4 παντως. Πιο πιθανο να ειναι 1.8-.1.9 οποτε το 2.4 ηταν εξαρχης μουφα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:17 pm
Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:59 pm

Το gazzetta ειπε 1.7 με 1.8. Δεν ξερω απο που πρκυπτει το 2.4. Μουφα μου μυριζει
Στο sport24 το διαβασα:

Ο κορυφαίος δημιουργός της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague (7.4 ασίστ ανά αγώνα), μόνο για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, θα λάβει περίπου 2.400.000.
Τωρα βλεπω το αλλαξαν και το εκαναν 2 μυρια. Τι καρναβαλια που ειναι....

Ο κορυφαίος δημιουργός της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague (7.4 ασίστ ανά αγώνα), μόνο για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, θα λάβει περίπου 2.000.000 ευρώ.

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:21 pm

golitog7 έγραψε:
Αν σας ρώταγαν ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι τα τελευταία χρόνια τι θα απαντούσατε?
Πρέπει να λάβουμε υπόψιν το πόσο γρήγορα κλείνει τους παίκτες που θέλει, πόσο ταιριάζουν αυτοί, σε τι τιμή αλλά και πόσες αστοχίες έχει κτλ κτλ.

Κατά τη γνώμη μου το front office του οσφπ είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο και ας έχει λοιδορηθεί τόσο πολύ.
Να θυμίσω πριν 2 χρόνια έκλεισε τον Έβανς που ήταν τότε ίσως το πιο χοτ όνομα από Μάρτιο. Ακόμα και την μεταγραφή του Γκος την θεωρώ καλή. Επίσης και οι μεταγραφές Ράιτ Πετρούσεφ ήταν σίγουρα καλές και βοήθησαν την ομάδα να πάει στο φ4 χωρίς κανά ιδιαίτερο ρόστερ τότε. Επίσης πήραμε Μίλου το καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη.

Φέτος έκλεισε πάλι πολύ νωρίς ίσως το καλύτερο γκαρντ (Μακιντάιρ) και το πιο χοτ όνομα με διαφορά τον Μοντέρο. Πέρυσι πήρε τον Γουόρντ που ήταν απίστευτο φιτ, ενώ κινήθηκε γρήγορα μέσα στη χρονιά και έκλεισε τον Τζόουνς που ήταν ακριβώς αυτό που μας έλειπε. Ακόμα και η μεταγραφή Χολ ήταν πετυχημένη. Στα γκαρντ το έφερε από δω το έφερε απο κει στο τέλος βρήκε αυτό το μικρό κομματάκι που μας έλειπε και έφερε τη λατρεία μου τον χοντρούλη που ήταν σούπερ καθοριστικός και στους δύο τίτλους.

Φυσικά υπάρχουν και αστοχίες αλλά overall η ομάδα δουλεύει καταπληκτικά και σ αυτόν τον τομέα.
Ε καλα μεταξυ μας τον Μιλου δεν ηθελε και τρελη προσπαθεια να τον παρουμε. Χρονια προσπαθουσε να γυρισει, η ΤΣΣΚΑ οταν ηταν ισχυρη δεν τονα φηνε, χρειαστηκε ο πολεμος για να μην μπορει να του μπει εμποδιο.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:22 pm

Rivers15 έγραψε:
2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρ :shock: και πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ; :)

ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες! :roofl:
Εγω παλι αρχιζω να μη καταλαβαινω τη μιζερια στη συζητηση για τα 2 του Γουοκαπ ή ακομα και τα 2.5-3 του Ντορσει.

Τα συμβολαια εχουν ξεφυγει σε ολη τη λιγκα, οι παιχτες το βλεπουνε και τα εσοδα επισης ειναι πολυ πολυ περισσοτερα και ερχονται απο παντου (χορηγους, τηλεοπτικα, νεο γηπεδο κλπ) που επισης το βλεπουν. Το να πεις μωρε δε ψηνομαι να σου δωσω 2, φτανω μεχρι 1.5 και να τον εχεις στα αποδυτηρια να γκρινιαζει (λεμε τωρα, εγω πιστευω θα τα βρουν) ποιο το νοημα; Να σωσεις 500 χιλιαρικα; Απο τον Γουοκαπ θα τα σωσεις που στη τελικη εχει και επιχειρηματα οτι πηρε τη κουπα;

Για μενα εφοσον τους θελεις και επειδη οι εγωισμοι ειναι τεραστιοι, πρεπει να τους εχεις happy (που λεει κι ο Βερβελες). Aν ξεφυγει το πραγμα τελειως ωστε να πεις τρελαθηκαν ή θα εχουμε θεμα με τους συμπαικτες τους οκ, το ξανασυζηταμε.

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:29 pm

Μωρε για 500 χιλιαδες δεν ειναι θεμα αλλα αμα ερθει ο Ντορσει και ζητησει 3 που θα ειναι 1.5 μυριο πανω απο αυτα που παιρνει ε καπου σωνει ρε φιλε...

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:34 pm

redcard έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:22 pm
Rivers15 έγραψε:

Εγω παλι αρχιζω να μη καταλαβαινω τη μιζερια στη συζητηση για τα 2 του Γουοκαπ ή ακομα και τα 2.5-3 του Ντορσει.

Τα συμβολαια εχουν ξεφυγει σε ολη τη λιγκα, οι παιχτες το βλεπουνε και τα εσοδα επισης ειναι πολυ πολυ περισσοτερα και ερχονται απο παντου (χορηγους, τηλεοπτικα, νεο γηπεδο κλπ) που επισης το βλεπουν. Το να πεις μωρε δε ψηνομαι να σου δωσω 2, φτανω μεχρι 1.5 και να τον εχεις στα αποδυτηρια να γκρινιαζει (λεμε τωρα, εγω πιστευω θα τα βρουν) ποιο το νοημα; Να σωσεις 500 χιλιαρικα; Απο τον Γουοκαπ θα τα σωσεις που στη τελικη εχει και επιχειρηματα οτι πηρε τη κουπα;

Για μενα εφοσον τους θελεις και επειδη οι εγωισμοι ειναι τεραστιοι, πρεπει να τους εχεις happy (που λεει κι ο Βερβελες). Aν ξεφυγει το πραγμα τελειως ωστε να πεις τρελαθηκαν ή θα εχουμε θεμα με τους συμπαικτες τους οκ, το ξανασυζηταμε.
Δεν διαφωνω καθολου, ειδικα για τον γουοκαπ θεωρω θα επρεπε ηδη να εχει γινει αναπροσαρμογη στο συμβολαιο του.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:56 pm

Είμαι ο μόνος που θα ήθελε Λάιλς στο Θρύλο; Τι σουτ έχει Θέε μου...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:00 pm

kite26 έγραψε:
Αν καταφέρεις κάπως να του δώσεις 17 λεπτά στο 4 και άλλα 5 λεπτά στο 5, με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμυνα του δεν θα ήταν άσχημη προσθήκη. Ίσα ίσα που το spacing όταν θα είναι στο 5 θα είναι ΑΡΡΩΣΤΟ.

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:06 pm

kite26 έγραψε:
ναι , βασικα εισαι ο μονος που λιγουρευεσαι τοσο εντονα στοχους και παικτες του παναθηναικου.

:sorry:

μήπως εισαι ολυμπιακος με φιλοπαναθηναικά αισθήματα; :roofl:

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:20 pm

Heisenberg έγραψε:
"έλα Τάκη, Κάιτ από Καμίνια. Ολυμπιακός στο μπάσκετ Παναθηναϊκός στο μπάσκετ"

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:31 pm

Η ομάδα είχε την καλύτερη γραμμή ψηλών στην Ευρωλίγκα, τώρα θα έχει και τα καλύτερα γκαρντ.
Σίγουρα καθρέπτης είναι το γήπεδο και πως θα ταιριάξουν οι παίκτες μεταξύ τους αλλα

Μοντέρο Μακινταιρ Γουοκαπ Ντόρσεϊ Φουρνιε
Και
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ βεζενκοφ+μεταγραφή

2 στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται και θα είμαστε άρχοντες.

Α ρε αλφα έλα στην ομάδα της καρδιάς σου :D

Έχει καταλάβει κανείς τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο κοουτς για να τους χωρέσει; Γιατί δεν γίνεται ο Γουοκαπ να πάει ξαφνικά στα 5 λεπτά.
Εγώ νομίζω ότι θα πάρει χρόνο στο 2 ο Μοντέρο και στο 3 ο Φουρνιε δεν βγαίνει αλλιώς.
Μιλάω για Ευρωλίγκα μόνο και να είναι όλοι υγιείς.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:39 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:20 pm
Heisenberg έγραψε:
"έλα Τάκη, Κάιτ από Καμίνια. Ολυμπιακός στο μπάσκετ Παναθηναϊκός στο μπάσκετ"
Ο φίλος Kite ξεπέρασε ακόμα κι αυτό, που ήταν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ!!!

Πρωτοπόρος ο Χαρταετός μας !!! :) :) :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”