2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 16, 2021 10:19 am

ακριβώς αυτό...με κάλυψες απόλυτα..

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Τρί Μαρ 16, 2021 12:34 pm

giorgos45 έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 11:24 pm
ας γλιτωσουμε απο τις μετριοτητες παιδια!φτανει εγινε μια χρονια οκ εχουν ανεβει τα παιδια αλλα να βλεπουμε οτι ειναι καποιοι μεχρι ενος σημειου!δε νομιζω να μπορουν να βοηθησουν κ του χρονου!επειδη δηλ εκανε καποια παιχνιδια ο γουαιτ η ο μπεντιλ θα τα ξεχασουμε ολα!μητογλου μεταγραφη με σουτ ματζουκας κ να βοηθαει κ ο παπι!ειμαστε μια χαρα...ας μεινει ο μπεντιλ για 7 να βοηθαει στο 4 5 λογω χρηματων!
Ο Μπεντίλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μέτριος, αλλά πιστεύω το επίθετο άτεχνος του ταιριάζει καλύτερα.
Ο Γουάιτ, κατά την άποψη μου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέτριος. Μιλάμε για έναν παίκτη, που ήταν ένα από τα βασικότερα γρανάζια στην πορεία της Ζαλγκίρις προς το φάιναλ φορ, μιλάμε για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Στην αρχή της χρονιάς, ναι ήταν κακός, αλλά τώρα έχει μεταμορφωθεί σε άλλον παίκτη. Στα τελευταία 9 παιχνίδια, επί Κάτας, στην Ευρωλίγκα σκοράρει 10,2 πόντους, μαζεύει 5 ριμπάουντ ανά ματς και σουτάρει με 40% στο τρίποντο και άλλα πολλά που δε φαίνονται στην στατιστική ,όπως το να παλεύεις σε κάθε φάση και να βάζεις την ομάδα πάνω από το «εγώ» σου. Είναι ένα πολυεργαλείο και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θέλετε να φύγει και να αποκτηθεί με 400χιλ. παραπάνω ο Νάιτζελ Χέις, που στα τελευταία 9 ματς σκοράρει 7,6 πόντους, μαζεύει 2,6 ριμπαόυντ και σουτάρει με 36% στο τρίποντο. Εκτός από την ηλικία που ακριβώς υστερεί ο Γουάιτ αυτού του παίκτη; (28 χρονών είναι ο Γουάιτ, έρχονται τα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια )

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μαρ 16, 2021 1:04 pm

μαυτα που εχω δει φετος απο τον ουαιτ εχει χασει την αθλητικοτητα δεν ειναι ο παιχτης που ηταν στην ζαλγκιρις!δεν μπορει να παιξει αμυνα στο 4 κ αυτο ειναι που με προβληματιζει δε γινεται να τον βαζει παλι στο 3 κ να κανω αλχημειες!εκανε καποια παιχνιδια καλα αλλα στα περισσοτερα που ηταν?τον δικαιολογω μονο στο οτι δεν εχουμε πλευμεκερ κ ειναι ενας παιχτης που θελει δημιουργο για να φανει!!θελω ενα καλο διδυμο στο 4!θα τον δουμε κ στη συνεχεια βεβαια μεχρι το τελος!για να μενα δεν ειναι παιχτης για να βασιστεις κ να κανεις κορμο!θελω ενα παιχτη σαν τον εισι δυναμιτης σε αμυνα κ επιθεση αλλα ξερω οτι θελει λεφτα!

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τρί Μαρ 16, 2021 1:30 pm

εντωμεταξυ ο white με τη μακαμπι σχεδον σε ολο το ματς στο 4 επαιξε :dribble:

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece

Τρί Μαρ 16, 2021 1:56 pm

στο 4 επαιξε γιατι ειχε το καλογιαρο κ το μπεντερ!!

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μαρ 16, 2021 2:35 pm

Johnzaro έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 12:34 pm
giorgos45 έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 11:24 pm
ας γλιτωσουμε απο τις μετριοτητες παιδια!φτανει εγινε μια χρονια οκ εχουν ανεβει τα παιδια αλλα να βλεπουμε οτι ειναι καποιοι μεχρι ενος σημειου!δε νομιζω να μπορουν να βοηθησουν κ του χρονου!επειδη δηλ εκανε καποια παιχνιδια ο γουαιτ η ο μπεντιλ θα τα ξεχασουμε ολα!μητογλου μεταγραφη με σουτ ματζουκας κ να βοηθαει κ ο παπι!ειμαστε μια χαρα...ας μεινει ο μπεντιλ για 7 να βοηθαει στο 4 5 λογω χρηματων!
Ο Μπεντίλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μέτριος, αλλά πιστεύω το επίθετο άτεχνος του ταιριάζει καλύτερα.
Ο Γουάιτ, κατά την άποψη μου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέτριος. Μιλάμε για έναν παίκτη, που ήταν ένα από τα βασικότερα γρανάζια στην πορεία της Ζαλγκίρις προς το φάιναλ φορ, μιλάμε για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Στην αρχή της χρονιάς, ναι ήταν κακός, αλλά τώρα έχει μεταμορφωθεί σε άλλον παίκτη. Στα τελευταία 9 παιχνίδια, επί Κάτας, στην Ευρωλίγκα σκοράρει 10,2 πόντους, μαζεύει 5 ριμπάουντ ανά ματς και σουτάρει με 40% στο τρίποντο και άλλα πολλά που δε φαίνονται στην στατιστική ,όπως το να παλεύεις σε κάθε φάση και να βάζεις την ομάδα πάνω από το «εγώ» σου. Είναι ένα πολυεργαλείο και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θέλετε να φύγει και να αποκτηθεί με 400χιλ. παραπάνω ο Νάιτζελ Χέις, που στα τελευταία 9 ματς σκοράρει 7,6 πόντους, μαζεύει 2,6 ριμπαόυντ και σουτάρει με 36% στο τρίποντο. Εκτός από την ηλικία που ακριβώς υστερεί ο Γουάιτ αυτού του παίκτη; (28 χρονών είναι ο Γουάιτ, έρχονται τα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια )
η λυση ειναι ειτε θα μεινουν μπεντιλ-ουαιτ γιατι εχουν δεσει στην ομαδα, παιρνουν ριμπαουντ και παιζουν αμυνα, ενω ο ουαιτ εχει σουτ και ο μπεντιλ πολυ δυναμη-σκληραδα και λιγο ποστ, ειτε θα φυγουν και οι 2 και θα παρουμε εναν παικτη θεωρητικα καλυτερο με περισσοτερα χρηματα.

αν ειναι να φυγουν και να παρουμε 2 ψηλους παλι με 300-400 μαξ τοτε να μεινουν γιατι προσφερουν παρα πολλα και σε λιγα χρηματα, ενω εχουν δεσει και στην ομαδα και στην χημεια.

τελος να πω οτι και γω δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για τον χειζ. ισα ισα θεωρω ανωτερους ουαιτ-μπεντιλ. με 300-350 που παιρνει ουαιτ και 200 ο μπεντιλ ειναι πραγματικα cheat να τους εχεις για τοσα λιγα. και αντε ο μπεντιλ με 300 μενει, ο ουαιτ 500 θα ζητησει σιγουρα!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2465
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μαρ 16, 2021 2:47 pm

Αυτονόητα ειναι αυτα που λέτε δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις. Ή κραταμε αυτούς που εχουμε για να παραμείνει η ομοιογένεια κι η χημεία της ομαδας η ανεβαίνει το μπατζετ και παίρνουμε καλύτερους στη θεση τους. Στη πρώτη περίπτωση όμως υπάρχει ένα θέμα που βλέπω πως δεν το σκέφτεστε και πολυ (αυτο καταλαβαίνω οταν λετε να μεινει και ο Μπεντιλ και ο Ουαιτ), δυο ξενους στο 4 δεν μπορούμε να έχουμε για 2 λόγους, ένας ο οικονομικός και δεύτερος ο αριθμός ξένων.

Δηλαδή απτη στιγμή που θέλουμε 2 ξενους ασους, ξενο 2αρι (πχ μενει Νεντοβιτς) , Χεζονια , ξενο σεντερ και ξενο 4αρι φτάνουμε ηδη στους 6 ξενους και προσωπικά αν περισσεύουν χρήματα για 7ο ξενο προτιμω να παρουμε ενα ακόμη γκαρντ απτο να έχουμε τρία 4αρια. Και φυσικά οσον αφορα το οικονομικό σκέλος αν θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους βασικούς μας και να φέρουμε και ασο μπορει να μην μας μένουν και πάνω απο 400χιλ για τη θεση 4. Αρα το ερωτημα ειναι με 400χιλ ποιον θέλουμε κι οχι αν θέλουμε 1 ή 2 παιχτες με 800χιλ, αυτο θα το συζητήσουμε αν και εφόσον οι φήμες περί αυξησης μπατζετ γινουν γεγονότα. Για παράδειγμα (το χω ξαναγράψει) αλλα θα μαρεσε κατι τετοιο :

Pangos , Granger
Nedovic , Bray , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou
Mitoglou , White , Kaselakis
Papagiannis , Landale

+Ματζουκας,Παπαδακης

Έχω την αίσθηση πως ο Κατας θα θελει να κρατήσει τους Ουαιτ και Μπρει. Για ΣαντΡος αν παρει ελληνικό διαβατήριο εννοείται να μεινει αλλα μεχρι να το παρει δεν θα τον βάζω στα ροστερ μου. Τι θα αλλάζατε?

0
Tracy Mac

allstar

Τρί Μαρ 16, 2021 2:54 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αυτονόητα ειναι αυτα που λέτε δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις. Ή κραταμε αυτούς που εχουμε για να παραμείνει η ομοιογένεια κι η χημεία της ομαδας η ανεβαίνει το μπατζετ και παίρνουμε καλύτερους στη θεση τους. Στη πρώτη περίπτωση όμως υπάρχει ένα θέμα που βλέπω πως δεν το σκέφτεστε και πολυ (αυτο καταλαβαίνω οταν λετε να μεινει και ο Μπεντιλ και ο Ουαιτ), δυο ξενους στο 4 δεν μπορούμε να έχουμε για 2 λόγους, ένας ο οικονομικός και δεύτερος ο αριθμός ξένων.

Δηλαδή απτη στιγμή που θέλουμε 2 ξενους ασους, ξενο 2αρι (πχ μενει Νεντοβιτς) , Χεζονια , ξενο σεντερ και ξενο 4αρι φτάνουμε ηδη στους 6 ξενους και προσωπικά αν περισσεύουν χρήματα για 7ο ξενο προτιμω να παρουμε ενα ακόμη γκαρντ απτο να έχουμε τρία 4αρια. Και φυσικά οσον αφορα το οικονομικό σκέλος αν θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους βασικούς μας και να φέρουμε και ασο μπορει να μην μας μένουν και πάνω απο 400χιλ για τη θεση 4. Αρα το ερωτημα ειναι με 400χιλ ποιον θέλουμε κι οχι αν θέλουμε 1 ή 2 με 800χιλ, αυτο θα το συζητήσουμε αν και εφόσον οι φήμες περί αυξησης μπατζετ γινουν γεγονότα.
εγω το γραφω να μεινουν και ουαιτ-μπεντιλ-σαντρος μονο αν μεινει ο ογκαστ σεντερ, ο μπεντιλ παιζει κυριως στο 5, ο μητο λιγο στο 5 και ο παπι παιζει και λιγο 4.

αυτα τα λεω με την λογικη οτι απο το να διωξουν π.χ τον μπεντιλ και να παρουμε ενα σεντερ με 300 χιλ π.χ τον τερυ ή τασον-ρασον τομας, τοτε καλυτερα να μεινει ο μπεντιλ που ξερουμε τι θα δωσει και τι κανει, παρα να παρουμε ενα παιδι που δεν εχει παιξει ευρωλιγκα και κατα πασα πιθανοτητα να αποδειχθει και χειροτερος του μπεντιλ.

αν ομως παρουν καλο 5αρι π.χ Λαντειλ τοτε ναι ας φυγει ο μπεντιλ ή ο ουαιτ ή οποιος θεωρουν οτι δεν κολλαει στην ομαδα. αυτη ειναι η λογικη.
JohnnyPao έγραψε:

Pangos , Granger
Hejonia , Papapetrou
Papagiannis , Landale

ειναι πολυ σοφτ αυτη η ομαδα! οτι χτισαμε φετος ουσιαστικα χανεται με αυτο το ροστερ. απο ολους τους κοντους ο μοναδικος που μπορει να παιξει καλη αμυνα ειναι ο Granger που ομως λογο πολλων τραυματισμων και ηλικιας δεν ξερω αν θα κανει εστω τα μισα σε αμυνα απο αυτα που εκανε.

επισης και στους ψηλους χανεις πολυ σε αθλητικοτητα.

να σου πω την αληθεια αυτο το ασπρουλιαρικο ροστερ δεν μου αρεσει καθολου :lol: αλλωστε παντα γραφω για κανιβαλους που τρωνε παιδακια και οχι για σοφτ ομαδες :lol:

αν μεινει ο μπρει και φυγει σαντρος-μπεντιλ, δηλαδη η ραχοκοκαλια της ομαδας μας σε αμυνα-ριμπαουντ-σκληραδα, τοτε και οι 2 ασσοι πρεπει να ειναι καλοι και αθλητικοι! αλλιως αμυνα ποιος θα παιζει, ειδικα οταν εχουμε 2 απο τους χειροτερους αμυντικους της ευρωλιγκας (νεντο και μπρει).

εγω ελπιζω ο μπρει να μην μεινει. περα απο στατικο σουτ δεν εχει κατι αλλο, ενω στην ευρωλιγκα που θα τον πιεζουν δυσκολα θα σουταρει καλα. ο συνδυασμος και με νεντο αν μεινουν και οι 2, απαιτουν 2 αθλητικους ασσους να τους καλυπτουν π.χ χενρυ, λορενζο, γκραντ κλπ.

ετσι οπως παει το πραγμα προτιμω να παμε σε λιγες αλλαγες και να φυγει νεντο-μπρει, αλλα στο 1 να παμε σε σουτερ-δημιουργο στυλ πανγκος, παρα το αναποδο δηλαδη σοφτ ομαδα αλλα να αναγκαστουμε να παρουμε αθλητικους ασσους.

στην ομαδα θα εβαζα διδυμο στους ασσους Χενρι ή Λορενζο και 2ο ασσο τον Γκραντ.

Henry ή Lorenzo, Grant
Hejonia , Papapetrou
Papagiannis , Landale

0
giorgos45

a1greece

Τρί Μαρ 16, 2021 3:12 pm

ο ογκαστ δεν ειναι γιαυτο το επιπεδο τον ειδαμε φτανει πια!η τετραδα παπαγιαννης λαντειλ μητογλου γουαιτ δεν θα υπαρχει πρβλ στην αθλητικοτητα στα αργα ποδια?θελουμε κ εναν αθλητικο σαυτη τη τετραδα!μαρεσει πολυ ο λαντειλ αλλα να δουμε αν κουμπωνει!για μενα αν ερθει ο λαντειλ θελει 4αρι εκει αθλητικο ενα γκιστ στα καλα του!

0
Johnzaro

junior

Τρί Μαρ 16, 2021 7:34 pm

Πάντως φέτος, αν δεν κάνω λάθος, τελειώνει και το συμβόλαιο του Σιμόν. Παρά την ηλικία του μεγάλος παίκτης....

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τρί Μαρ 16, 2021 7:58 pm

Johnzaro έγραψε:
Πάντως φέτος, αν δεν κάνω λάθος, τελειώνει και το συμβόλαιο του Σιμόν. Παρά την ηλικία του μεγάλος παίκτης....
μας λειπει ενα 3-2αρι στα 36 του :D
πολυ καλος παιχτης παρ' όλα αυτα

0
Johnzaro

junior

Τρί Μαρ 16, 2021 8:12 pm

irving έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 7:58 pm
Johnzaro έγραψε:
μας λειπει ενα 3-2αρι στα 36 του :D
πολυ καλος παιχτης παρ' όλα αυτα
Το ξέρω, έχω δει την έλλειψη της ομάδας μας σε αυτήν τη θέση και είπα να προτείνω έναν παίκτη που μου πήρε πολλές ώρες σκάουτινγκ να ανακαλύψω. ( όπως και το πολύ καλό μας σκάουτινγκ φέτος που ανακάλυψε τους άγνωστους στον περισσότερο κόσμο Νέντοβιτς, Γουάιτ και Όγκαστ, πού τους βρήκαν τα θηρία; :drunk: ). Επίσης είναι στην κατάλληλη ηλικία, έτοιμος για σύνταξη....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D

Τρί Μαρ 16, 2021 8:57 pm

Το δίλλημα μεταξύ Ουάιτ-Μπέντιλ μπορεί να υπάρξει μόνο μετά από κάμποσες προυποθέσεις.

Καταρχάς το μπάτζετ. Θα είναι μεγαλύτερο στ' αλήθεια και αν ναι πόσο μεγαλύτερο; Θ' αντέχει σε προσθήκη παίχτη καλύτερου απ' αυτούς;

Μετέπειτα θα εξαρτηθεί και από τι παίχτες θα πάρεις στις υπόλοιπες θέσεις. Αν πάρουμε το Ντέβιν Μπόυκερ πχ αξίζει να έχουμε το συμπαθέστατο Μπέντιλ;

Επίσης πόσους ξένους θα έχουμε;

Αν τα πράγματα είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή το μπάτζετ ανέβει αλλά όχι σε τρελά επίπεδα και είναι επαρκές για ανανεώσεις και λεφτά στον άσσο. Τότε Με Χεζόνια και Παπαπέτρου ποιός ο λόγος να κρατήσουμε τον εξίσου συμπαθέστατο Ουάιτ; Αφού μόνο στο 3 παίζει πλέον. Ναι με Μακάμπι στο 4 έπαιξε κατά βάση αλλά απέναντι στην πιο μη αθλητική θέση 4 της Ευρολίγκας και όπως και να το κάνουμε είναι 1 παιχνιδι αυτό και 10 που γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή και εγώ γουστάρω αυτή τη μετάλλαξη του Ουάιτ αλλά δεν βλέπω το λόγο να έχουμε ένα ακόμα 3άρι κατά βάση. Ας παίρνει ο Παπαπέτρου το 5λεπτο στο 4 που περισσεύει. Συν ότι ο Μαντζούκας παίζει ακριβώς την ιδια θέση και μπορεί να θελήσουν να του δώσουν χρόνο. Θα τον βρει πίσω από 3 πρωτοκλασσάτους; Και δεν βάζουμε καν Κασελάκη ή και ΣαντΡοος.

Όσον αφορά το Μπέντιλ εγώ έχω δηλώσει από πέρυσι τη συμπάθεια μου. Με τα στραβά του και τα κουλά του. Τα θετικά του Μπέντιλ υπερτερουν κατά πολύ των αρνητικών. Πέρα από την εμφανέστατη άνοδο από τον ερχομό του Κάτας και έπειτα (δεν είναι κατακόρυφη σαν του Ουάιτ γι' αυτό και δεν είναι τόσο συζητημένη) όπως και να το κάνουμε είναι κανονικό 4άρι. Με στοιχεία που χρειαζόμαστε. Με δύναμη και ξύλο. Και είναι εμφανές πως εξελίσσεται και ειναι σε καλύτερη ηλικία. Αν είναι να βρεθεί κάποιος καλύτερος (άρα και ακριβότερος) τότε ναι. Στα ελάχιστα λεφτά που παίρνει μόνο για άνευ λόγου ρίσκο πάμε. Άσε που υπάρχει και το "γαμώτο', μπας και δείξουμε υπομονή και βγάλουμε και έναν παίχτη από την Α1 και εμείς. Για να μην κλαιγόμαστε κάθε καλοκαίρι που είχαμε στα χέρια μας πριν γίνουν γνωστοί τον Μάικ Τζέιμς, τον Πάντερ, τον Ράις, τον Οκάρο Ουάιτ και δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλο.

Εν ολίγης ο ένας θεωρείτε κατά βάση 4 και ο άλλος 3. Δεν είναι ή ο ένας ή ο άλλος η φάση. Μακάρι να μπορούσαν να μείνουν και οι 2 αλλά το κόβω δύσκολο.

0
kerkyraios22

Reactions: 5
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Γκαλης,Διαμαντιδης

Τετ Μαρ 17, 2021 1:30 am

Πανγκος - Λουντζης - σαντ ρος
Ντορσει - Μπρει - Μποχωριδης
Χεζονια -Παπαπετρου -Κασελακης -Μαντζουκας
Μητογλου -Γουαιτ - Μπεντιλ -Χουγκαζ
Παπαγιαννης -ογκαστ
Η δυναμη φετος της ομαδας μετα απο πολλα χρονια ηταν η κυριαρχια στα ρημπαουντ.Δε θα αλλαζα κανεναν παικτη απο το 3,4,5 για να μην διαταραξω τη χημεια της ομαδας σε αυτον τον τομεα...
Παικτης σαν τον υγιη Νεντοβιτς δεν υπαρχει ...μακαρι να ειχαμε τα λεφτα να τον βλεπουμε εστω και μιση χρονια...
Επειδη ομως δε γινεται να στηριχτεις σε τετοιο επιρρεπη παικτη σε τραυματισμους και με τετοιο μπατζετ,τα λεφτα που θα του διναμε θα τα εδινα στο Ντορσει.....
Ενας πλειμεικερ σαν τον Πανγκος πιστευω θα απογειωνε την ομαδα και θα την εφερνε ανετα στην οκταδα αρχικα....και στη συνεχεια το φεβρουαριο με λιγα λεφτα θα προσθετα ενα καλο σεντερ και θα πηγαινα για το κολπο γκροσο....Αν κρατησουν τους παικτες 3,4,5 και παρουν Πανκος-Ντορσει εγω θα παρω απο αυριο διαρκειας και ας μην ανοιξουν στη αρχη τα γηπεδα γιατι θα ειναι sold out ολη τη χρονια....ισως και την επομενη...
Τον Χουγκαζ τον βλεπω φετος και τον καμαρωνω ...πολυ πλαστικος στις κινησεις του....το σουτ που εχει στο τριποντο μου θυμιζει καλο περιφερειακο παικτη...αν συνεχισει να δουλευει θα γινει εκπληκτικος παικτης.....
Ο Λουντζης για μενα ειναι ηδη καλυτερος παικτης απο το μποχωριδη...γρηγοροτερος ,με καλυτερη τεχνικη,με μεγαλυτερη επιθετικη ποικιλια,ιδιο μεγεθος ...πιστευω του αξιζει μια θεση στην ομαδα....
Η ομαδα αυτη τη στιγμη δειχνει να βαδιζει σε σωστη κατευθυνση...και αυτο εν πολλοις οφειλεται στη διοικητικη τριανδρια και τον Κατας....Μπραβο τους...

0
Tracy Mac

allstar

Τετ Μαρ 17, 2021 10:17 am

kerkyraios22 έγραψε:
Τετ Μαρ 17, 2021 1:30 am
Πανγκος - Λουντζης - σαντ ρος
Ντορσει - Μπρει - Μποχωριδης
Χεζονια -Παπαπετρου -Κασελακης -Μαντζουκας
Μητογλου -Γουαιτ - Μπεντιλ -Χουγκαζ
Παπαγιαννης -ογκαστ
Η δυναμη φετος της ομαδας μετα απο πολλα χρονια ηταν η κυριαρχια στα ρημπαουντ.Δε θα αλλαζα κανεναν παικτη απο το 3,4,5 για να μην διαταραξω τη χημεια της ομαδας σε αυτον τον τομεα...
Παικτης σαν τον υγιη Νεντοβιτς δεν υπαρχει ...μακαρι να ειχαμε τα λεφτα να τον βλεπουμε εστω και μιση χρονια...
Επειδη ομως δε γινεται να στηριχτεις σε τετοιο επιρρεπη παικτη σε τραυματισμους και με τετοιο μπατζετ,τα λεφτα που θα του διναμε θα τα εδινα στο Ντορσει.....
Ενας πλειμεικερ σαν τον Πανγκος πιστευω θα απογειωνε την ομαδα και θα την εφερνε ανετα στην οκταδα αρχικα....και στη συνεχεια το φεβρουαριο με λιγα λεφτα θα προσθετα ενα καλο σεντερ και θα πηγαινα για το κολπο γκροσο....Αν κρατησουν τους παικτες 3,4,5 και παρουν Πανκος-Ντορσει εγω θα παρω απο αυριο διαρκειας και ας μην ανοιξουν στη αρχη τα γηπεδα γιατι θα ειναι sold out ολη τη χρονια....ισως και την επομενη...
Τον Χουγκαζ τον βλεπω φετος και τον καμαρωνω ...πολυ πλαστικος στις κινησεις του....το σουτ που εχει στο τριποντο μου θυμιζει καλο περιφερειακο παικτη...αν συνεχισει να δουλευει θα γινει εκπληκτικος παικτης.....
Ο Λουντζης για μενα ειναι ηδη καλυτερος παικτης απο το μποχωριδη...γρηγοροτερος ,με καλυτερη τεχνικη,με μεγαλυτερη επιθετικη ποικιλια,ιδιο μεγεθος ...πιστευω του αξιζει μια θεση στην ομαδα....
Η ομαδα αυτη τη στιγμη δειχνει να βαδιζει σε σωστη κατευθυνση...και αυτο εν πολλοις οφειλεται στη διοικητικη τριανδρια και τον Κατας....Μπραβο τους...
με μοναδικο ασσο τον πανγκος θα εχουμε θεματα. ο λουντζης ουτε στον προμηθεα δεν παιζει ασσος. επισης εχεις 16 παικτες. ποιος θα μενει εκτος?

να παρεις χουγκαζ, να μεινει κασελ και εχει και μαντζουκα σε μια ηδη υπερπληρη θεση του 3-4. ουτε α1 δεν θα παιζουν.

χουγκαζ κασελακης φευγουν και λουντζης δεν ερχεται καθως ουτε ασσος ειναι, ουτε χωραει στην ομαδα και επισης απο τον μποχωριδη οχι δεν ειναι ακομα καλυτερος.

αν εβαζες στη θεση του μπρει εναν αλλο παικτη παρομοιο στυλ αλλα καλυτερο και πιο αθλητικο γιατι ο μπρει ειναι και τρυπα αμυνα και 2ο ασσο εβαζες π.χ τον Γκραντ, τοτε μια χαρα ομαδα θα ειχαμε.

1.Πανγκος -Γκραντ
2.Ντορσει - Μποχωριδης
2-3. σαντ ρος
3.Χεζονια -Μαντζουκας
3-4. Παπαπετρου
4.Μητογλου -Γουαιτ - Μπεντιλ
5.Παπαγιαννης -Λαντειλ

συν εναν ακομα ελληνα ασσο π.χ διπλαρος ή παπαδακης. και εχεις 14 παικτες και 7 ξενους. ο μπεντιλ ή ο ουαιτ θα παιζουν μονο ευρωλιγκα και την θεση τους θα παιρνει ο μαντζουκας α1.

ουσιαστικα στους ψηλους μενεις ιδιος και εχεις και εναν καλο επιθετικο σεντερ με σουτ αντι του ογκαστ, στον ασσο εισαι τελειος με πανγκος σουτ-δημιουργια-οργανωση και Γκραντ αμυνα-αθλητικοτητα-δημιοργια. στο 2 εχεις ντορσει και θα παιζει και χεζονια εκει αρκετα ενω και ο σαντ ρος θα παιζει αρκετα εκει.

τωρα βεβαια ειναι υψηλο το μπατζετ. οποτε δεν ξερω αν θα μπορει να υπαρξει εστω δυνατοτητα για κατι τετοιο. το πολυ πολυ δεν παιρνουμε λαντειλ και αντι πανγκος παιρνουμε εναν πιο φθηνο βασικο ασσο καθος θα ζητησει πανω απο μυριο ο πανγκος!

μου βγαινει 8,5 μυρια. ακραιο λιγο σεναριο, αλλα ισως το συμβολαιο του χεζονια να ειναι και πληρωμενο απο πλουσιους φιλους της ομαδας :lol:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”