2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ δεν το βρίσκω ωραίο να λέμε αυτήν την στιγμή για παπ, από την άλλοι κάποιοι τα έλεγαν αυτά από πριν χτυπήσει. Εγώ προσωπικά διαφωνώ στα της απόδοσης του, θεωρώ πάνω κάτω πως ενώ έχει σκαμπανεβάσματα λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους, όταν ανεβαίνει και συχνά στα μεγάλα ματς είναι με διαφορά ο καλύτερος μας παίχτης. Μόνο φέτος έμεινε στις εκλάμψεις και δεν ανέβηκε ποτέ μέχρι να χτυπήσει και φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του.
0
- Sokos
- Reactions: 552
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην φάση που είναι ο Παπανικολάου μου φαίνεται τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό να τον προσεγγίσουμε για μείωση αποδοχών. Με τα καλά του και τα άσχημα του μιλάμε για έναν από τους βασικότερους μας παίκτες.
Μόνο αν συζητούσαμε για ανανέωση μέχρι τα 35 του πχ με μειωμένες ετήσιες αποδοχές, με ο,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.
Από την άλλη είναι όντως παράλογο για τα επίπεδα του συνολικού μας προϋπολογισμού να ξοδεύουμε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό σε 2-3 παίκτες και να προσπαθούμε να βρούμε τους υπόλοιπους με ψίχουλα. Δεν είμαστε η Efes να λέμε ότι δίνουμε το 30% πχ σε Micic & Larkin. Γι αυτό βέβαια δεν φταίει ούτε ο Παπανικολάου ούτε ο Σλούκας που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια. Απλά φαίνεται ο σχεδιασμός και κατά συνέπεια το μοίρασμα να έγιναν λίγο πρόχειρα.
Μόνο αν συζητούσαμε για ανανέωση μέχρι τα 35 του πχ με μειωμένες ετήσιες αποδοχές, με ο,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.
Από την άλλη είναι όντως παράλογο για τα επίπεδα του συνολικού μας προϋπολογισμού να ξοδεύουμε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό σε 2-3 παίκτες και να προσπαθούμε να βρούμε τους υπόλοιπους με ψίχουλα. Δεν είμαστε η Efes να λέμε ότι δίνουμε το 30% πχ σε Micic & Larkin. Γι αυτό βέβαια δεν φταίει ούτε ο Παπανικολάου ούτε ο Σλούκας που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια. Απλά φαίνεται ο σχεδιασμός και κατά συνέπεια το μοίρασμα να έγιναν λίγο πρόχειρα.
0
-
- Reactions: 1116
- Προειδοποιήσεις:
1
- Neondreamer
- Reactions: 59
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι, βάσιμος θα έλεγα ο προβληματισμός σου.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 16, 2021 11:36 pmκατι πηρε το ματι μου για τζονι ο μπραιαντ . τι πιστευετε ? με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν φαινεται να μπορει να στεριωσει σε ομαδα
Ενδιαφέρον Μακαμπι για Μικι, σύμφωνα με ισρ. δημοσίευμα. Αν δεν σπεύσουν όσο είναι καιρός αφοί & Μπαρτζ, πάλι με λαχνούς Γιουροκαπ θα τη βγάλουμε και μετά θα τους φταίει η κακιά τους η μοίρα, ως είθισται
0
- Neondreamer
- Reactions: 59
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2500
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ειπαν στο sdna πως ο Κουφος ζητάει απτον ολυμπιακο 800χιλ για να μεινει. Και λεει μάλιστα ο Κοτζιάς πως οκ 800χιλ για 2 χρόνια δεν ειναι κακο ποσο. Απαντάει ο Παπαθεοδωρου πως αυτό το νούμερο το ζητάει για ενα χρονο.
Μιλάμε για αστεία πράγματα, προφανως δεν θα βρει τέτοιο συμβόλαιο ο Κουφος σε ελληνική ομάδα και πιθανότατα να μην το βρει και πουθενά στην Ευρώπη, δεν ξερω τι μπορεί να σκέφτεται.
Ναι περσι πήρε 2 εκατ αλλα ειχε να παιξει ενα χρονο και φετος σε 3 ματς έχει 8 λεπτα μεσο ορο, τι εχει δειξει για να ζητάει τέτοιο ποσο?
Και μετα σκέφτομαι εγώ ότι τα 700χιλ που θέλει ο Μητογλου ειναι πολλά.
Μιλάμε για αστεία πράγματα, προφανως δεν θα βρει τέτοιο συμβόλαιο ο Κουφος σε ελληνική ομάδα και πιθανότατα να μην το βρει και πουθενά στην Ευρώπη, δεν ξερω τι μπορεί να σκέφτεται.
Ναι περσι πήρε 2 εκατ αλλα ειχε να παιξει ενα χρονο και φετος σε 3 ματς έχει 8 λεπτα μεσο ορο, τι εχει δειξει για να ζητάει τέτοιο ποσο?
0
- Conan1982
- Reactions: 3613
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε καμία ομάδα δεν πρόκειται να τα βρει. Έχει βγάλει στο NBA 47 εκατομμύρια δολλάρια περίπου, πες 23-24 καθαρά, στην ΤΣΣΚΑ ...κάτι πήρε και από εκεί σου λέει δεν πρόκειται να παίζω τζάμπα, (αν ισχύουν αυτά) αν τώρα για την αγάπη του παιχνιδιού και με την ελπίδα να υπογράφει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο σε ένα χρόνο δεχτεί και με λιγότερα καλώς. Όπως είναι τώρα πάντως πάνω από 500.000 ευρώ δεν νομίζω να βρει.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 20, 2021 3:12 amΕιπαν στο sdna πως ο Κουφος ζητάει απτον ολυμπιακο 800χιλ για να μεινει. Και λεει μάλιστα ο Κοτζιάς πως οκ 800χιλ για 2 χρόνια δεν ειναι κακο ποσο. Απαντάει ο Παπαθεοδωρου πως αυτό το νούμερο το ζητάει για ενα χρονο.
0
- Conan1982
- Reactions: 3613
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τι ρόλο άραγε; Αν πάμε για πρώτο ψηλό κάποιον επιπέδου Μίκυ και κρατήσουμε τον Χασάν θα έχουμε Χασάν-Κουφό να διεκδικούν τον ρόλο του δεύτερου σέντερ. Δεν νομίζω να περισεύουν και ιδιαίτερα χρήματα σε αυτήν την περίπτωση, μάξιμου 400 Μ θεωρώ. Αν πάμε με δίδυμο Χασάν-Κουφό ίσως και να ανεβαίναμε αρκετά αλλά μιλάμε για πολύ μικρή πιθανότητα. Ο Χασάν δεν μπορεί ως πρώτος και ο Κουφός δεν είναι στο στυλ του Μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας
0