Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό που περιγράφεις είναι σωστός σχεδιασμός. Δηλαδή μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, να ξεκινά με τον Λεσόρ που ήταν σούπερ μέτριος την χρονιά που πέρασε και δεν ξέρω κατα πόσον τα στοιχεία είναι υπέρ μιας (θεαματικής) βελτίωσης, και τον 50 χρονών Φαλ μετά από σοβαρό τραυματισμό που δεν έχει παίξει μπάσκετ εδώ και ένα χρόνο και να δώσει και 2+ εκατομμύρια σε ένα 5ρι που δεν είναι 5ρι και μετά να βρεις ψηλό από το ΝΒΑ (που δεν βρήκες τώρα) και μετά να έχεις το 5ρι που δεν είναι 5ρι να κάνει παρέα με άλλα δύο 4ρια των 5 εκατομμυρίων σύνολο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 11:38 amΟχι ρε παιδί μου, παρεξήγησες. Θέλω να πω ότι αν κλείσεις τον Λάιλς πχ για τρίτο ψηλό έχεις όλη την πολυτέλεια να περιμένεις τι θα σου δώσει η αγορά του NBA και να τσιμπήσεις κάποιο λαβράκι τον Οκτώβριο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 03, 2026 10:30 am
Ο σωστός σχεδιασμός προβλέπει άλλη ομάδα να γίνει μπάχαλο και να θέλουν να φύγουν παίκτες και άρα να τους πάρουμε από εκεί;
Ταυτόχρονα, επαναξιολογείς τον Λεσόρ και τον Φαλ, βλέπεις σε τι κατάσταση είναι και πόσο μπορούν να προσφέρουν. Ο Φαλ πχ στον μοναδικό αγώνα που αγωνίστηκε πέρυσι με την Χάποελ ήταν ταυρί στην άμυνα και δεν πολύ αποτελεσματικός μπροστά.
Είναι προτιμότερο να δώσεις σε αυτούς τους δύο την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν, παρά να φέρεις έναν παίκτη μπροστά τους για 20 λεπτά από τώρα.
Μέσα σε όλα αυτά το "λαβράκι" δεν θα έχει κάνει προετοιμασία, δεν θα ξέρει που πατά και που βρίσκεται, θα λέμε εδώ "πω..." και θα ακούμε "κάντε υπομονή, μόλις ήρθε ο παίκτης" μέχρι τον Μάιο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο