Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά η μεταγραφή του Fall αποδεικνύεται χρυσάφι. Η αγορά όντως μοιάζει εντελώς άδεια αυτή τη στιγμή.
Για τη μεταγραφή Τζέιμς, αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πάρουμε παίκτη που είχε 16.5 pts, 3.5 reb, 6.5 assist/2.5 to, και 19 pir, κυρίως για το assist/to ratio θα πέταγα τη σκούφια μου. Τώρα που ξέρω ότι αυτός ο παίκτης είναι ο Τζέιμς λέω ότι θα προτιμούσα κάτι πιο φρέσκο. Ο Τζέιμς πάντως δεν έχει καμία σχέση με τον Τζέιμς που είχαμε 9 χρόνια πριν. Τότε ήταν ένας πυραυλοκίνητος combo, τώρα είναι pure play maker.
Για τους ψηλούς θα έπαιρνα με ευχαρίστηση τον Yabusele.
Γενικά πάντως μια ερώτηση σε μερικούς χρήστες που ήθελαν να αλλάξουν τη μισή ομάδα (να φύγουν δηλαδή Χουάντσο, Οσμάν, Γκραντ, και δεν ξέρω και γω ποιος άλλος). Μετά από όλα αυτά που βλέπουμε ότι γίνονται στην αγορά, με ποιους θα τους αντικαθηστούσατε;
Για τη μεταγραφή Τζέιμς, αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πάρουμε παίκτη που είχε 16.5 pts, 3.5 reb, 6.5 assist/2.5 to, και 19 pir, κυρίως για το assist/to ratio θα πέταγα τη σκούφια μου. Τώρα που ξέρω ότι αυτός ο παίκτης είναι ο Τζέιμς λέω ότι θα προτιμούσα κάτι πιο φρέσκο. Ο Τζέιμς πάντως δεν έχει καμία σχέση με τον Τζέιμς που είχαμε 9 χρόνια πριν. Τότε ήταν ένας πυραυλοκίνητος combo, τώρα είναι pure play maker.
Γενικά πάντως μια ερώτηση σε μερικούς χρήστες που ήθελαν να αλλάξουν τη μισή ομάδα (να φύγουν δηλαδή Χουάντσο, Οσμάν, Γκραντ, και δεν ξέρω και γω ποιος άλλος). Μετά από όλα αυτά που βλέπουμε ότι γίνονται στην αγορά, με ποιους θα τους αντικαθηστούσατε;
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
βασικες κινησεις επρεπε να ειχαν γινει πριν μηνες τοτε που εκλειναν ολοι οι παιχτες στην ευρωπη,ο αταμαν ηξεραν και οι πετρες οτι θα εφευγε το καλοκαιρι οποτε επρεπε να παρουν 2 παιχτες ανεξαρτητα απο τον αταμαν οπως τον παρεκαμψαν στο θεμα του ντειβιςmanos_89 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 2:06 amΤελικά η μεταγραφή του Fall αποδεικνύεται χρυσάφι. Η αγορά όντως μοιάζει εντελώς άδεια αυτή τη στιγμή.
η ομαδα εχει αποτυχει 2 χρονιες σερι και ειδικα φετος ηταν ιστορικο καζο ,οποιος πιστευει οτι για αυτες τις αποτυχιες φταιει ο αταμαν και ο λιολιος μπορει να θελει να μεινουν ολοι και με αυξηση
υπαρχουν και μερικοι που πιστευουν οτι εχουν μεριδιο ευθυνων και οι παιχτες και οτι πρεπει να το πληρωσουν και να μην βγουνε αβρεχτοι απολο αυτο
δεν εχει καμια σημασια αν ειναι ατομικα καλοι πρεπει να γινουν αλλαγες και στους παιχτες
οι υπαρχοντες δοκιμαστικαν 2 σερι χρονιες και δεν τα καταφεραν ε χρειαζονται αλλαγες
Φτιάξαμε το σταφ φέτος. Θα φτιάξουμε και ομάδα από του χρόνου.
Όπως βλέπετε το ΝΒΑ δύσκολα το χτυπάς και σε έχεις πορτοφόλι μεγάλο για Ευρώπη.
Δυστυχώς δεν έμεινε τπτ από Ευρώπη διαθέσιμο και αξιόλογο. Θα χρειαστεί τύχη και δουλειά για να βρεθεί κάτι ή να σπάσουμε συμβόλαιο. Να δω που θα πάνε αυτά τα +10Μ. Ευτυχώς με Νικο Παπα δε φοβάμαι τίποτα.
Καλορίζικος ο Μάικ. Όχι ο Τζέιμς αλλά ο Μπατίστ.
Όπως βλέπετε το ΝΒΑ δύσκολα το χτυπάς και σε έχεις πορτοφόλι μεγάλο για Ευρώπη.
Δυστυχώς δεν έμεινε τπτ από Ευρώπη διαθέσιμο και αξιόλογο. Θα χρειαστεί τύχη και δουλειά για να βρεθεί κάτι ή να σπάσουμε συμβόλαιο. Να δω που θα πάνε αυτά τα +10Μ. Ευτυχώς με Νικο Παπα δε φοβάμαι τίποτα.
Καλορίζικος ο Μάικ. Όχι ο Τζέιμς αλλά ο Μπατίστ.
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιες κινήσεις έπρεπε να γίνουν όμως; Ελάχιστοι παίκτες βγήκαν ελεύθεροι. Από σέντερ ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Moses Wright, ο οποίος δεν είναι κανένα κελεπούρι για να τρέξεις να τον κλείσεις. Δεν εξετάζω καν την γκρίνια που θα υπήρχε αν η βασική μας επιλογή στο 5 ήταν ο Moses.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 2:17 amβασικες κινησεις επρεπε να ειχαν γινει πριν μηνες τοτε που εκλειναν ολοι οι παιχτες στην ευρωπη,ο αταμαν ηξεραν και οι πετρες οτι θα εφευγε το καλοκαιρι οποτε επρεπε να παρουν 2 παιχτες ανεξαρτητα απο τον αταμαν οπως τον παρεκαμψαν στο θεμα του ντειβιςmanos_89 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 2:06 amΤελικά η μεταγραφή του Fall αποδεικνύεται χρυσάφι. Η αγορά όντως μοιάζει εντελώς άδεια αυτή τη στιγμή.
η ομαδα εχει αποτυχει 2 χρονιες σερι και ειδικα φετος ηταν ιστορικο καζο ,οποιος πιστευει οτι για αυτες τις αποτυχιες φταιει ο αταμαν και ο λιολιος μπορει να θελει να μεινουν ολοι και με αυξηση
υπαρχουν και μερικοι που πιστευουν οτι εχουν μεριδιο ευθυνων και οι παιχτες και οτι πρεπει να το πληρωσουν και να μην βγουνε αβρεχτοι απολο αυτο
δεν εχει καμια σημασια αν ειναι ατομικα καλοι πρεπει να γινουν αλλαγες και στους παιχτες
οι υπαρχοντες δοκιμαστικαν 2 σερι χρονιες και δεν τα καταφεραν ε χρειαζονται αλλαγες
Στα γκαρντ πάλι θέλαμε εμείς, και αρκετές ακόμα ομάδες, τον Montero αλλά ο ίδιος ήθελε Ολυμπιακό όπως πέρυσι ο Σόρτς ήθελε να έρθει σε εμάς.
Προφανώς και φταίει μόνο ο Αταμάν. Ακόμα και τις προπονητικές επιλογές να μην εξετάσουμε για χιλιοστή φορά, δεν άφησε την ομάδα χωρίς σέντερ 2 χρόνια ο Χουάντσο και ο Οσμάν. Χωρίς να λέω ότι ήταν μόνο αυτά τα στραβά της ομάδας, απλά και για τα υπόλοιπα στραβά πάλι ο αταμάν έφταιγε.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εφοσον η αποψη σου ειναι οτι φταιει μονο ο αταμαν δεν μπορεις να καταλαβεις την δικη μου οτι εχουν μεριδιο ευθυνης και οι παιχτες οποτε δεν εχει και νοημα να ρωτας με ποιους θα αλλαζαμε μερικους παιχτες απο αυτους που εχουμε ηδη γιατι δεν θες να γινει καμια αλλαγη εκει τα βλεπεις ολα οτι ειναι οκmanos_89 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 3:43 am
Προφανώς και φταίει μόνο ο Αταμάν. Ακόμα και τις προπονητικές επιλογές να μην εξετάσουμε για χιλιοστή φορά, δεν άφησε την ομάδα χωρίς σέντερ 2 χρόνια ο Χουάντσο και ο Οσμάν. Χωρίς να λέω ότι ήταν μόνο αυτά τα στραβά της ομάδας, απλά και για τα υπόλοιπα στραβά πάλι ο αταμάν έφταιγε.
συζητηση για τι θα αλλαζε εχει νοημα μονο οταν βλεπεις οτι κατι γινεται λαθος εκει αλλιως γιατι να αλλαξει κατι που θεωρεις πετυχημενο

je suis jazz thrillos 
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο