τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:37 am
manos_89 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:28 am
Γενικά νομίζω το σκέφτεσαι λάθος. Φταίει δε φταίει κάποιος το ζητούμενο είναι πάντα η βελτίωση. Αν ήξερα για παράδειγμα ότι μπορώ να διώξω τον Οσμάν και να πάρω τον Ντουράντ στη θέση του θα το έκανα ακόμα και 3 Ευρωλίγκες σερί να είχα πάρει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέρω ότι αν διώξω τον Χουάντσο θα πάρω τον Μίροτιτς (τυχαίο παράδειγμα του μόνου 4αριού που μου ήρθε στο μυαλό), ο οποίος θα ήταν ξεκάθαρη υποβάθμιση. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες που θες να διώξουμε. Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι καλύτερο τη συγκεκριμένη στιγμή στην αγορά, οπότε και οι καλύτερες πιθανότητες για να παίξω καλό μπάσκετ και να κερδίσω την Ευρωλίγκα είναι με τους συγκεκριμένους παίκτες.
και εγω την βελτιωση σκεφτομαι
ειδα 2 χρονια τι εκανε αυτη η ομαδα και γιαυτο θελω να την αλλαξω οποτε ειναι λογικο να ζηταω αλλαγες
εσυ ομως που δεν θεωρεις οτι φταινε οι παιχτες και οτι φταιει ο αταμαν δηλαδη πιστευεις οτι αυτη η ομαδα θα επερνε την κουπες με αλλον προπονητη γιατι θελεις να αλλαξεις οποιοσδηποτε παιχτη?
γιατι δηλαδη μπαινεις σε συζητηση για να αλλαξει κατι που το θεωρεις οτι ειναι οπως πρεπει για να παρεις την ευρωλιγκα?
Ε καλά βρε συ δε σημαίνει ότι δε θα αλλάξεις αν μπορείς να γίνεις καλύτερος.
Με αυτή τη λογική ο Ολυμπιακός αφού πήρε τη κούπα δεν έπρεπε να αλλάξει ούτε έναν.
Και βέβαια έχει να κάνει με το ποιους μπορείς να πάρεις, αν κάποιος θέλει να μείνει και τον διώξεις για να φέρεις χειρότερο τι νόημα έχει.
Γιατί έστω ότι διώχνεις Γκράντ, Οσμάν, Χουάντσο, ποιοί είναι οι καλύτεροι που θα πάρουμε. Αντί του Φαρίντ/Γιουρτσεβέν πήραμε Φαλ που λογικά θα προσφέρει περισσότερα, αντί του Γκριγκόνις τον Μπαντιό που σίγουρα θα προσφέρει περισσότερα.
Πάμε για τον άσσο αντί του Σορτς, τον ψηλό αντί του Χόλμς και λογικά μια προσθήκη για περισσότερο βάθος ώστε να έχουμε στο ροτέισον +1 σε σχέση με πέρσι.
Το ίδιο θα έλεγα και για τον Σορτς αν ήθελε να μείνει, τον διώχναμε και καταλήξουμε πχ με τον Ρούμπιο. Από τη στιγμή που ο ίδιος ήθελε να φύγει είναι άλλη περίπτωση.