Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:06 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:50 pm
Εγώ πολύ το φοβάμαι αν και το απευχομαι ότι προορίζει στο 3 να παίρνει χρόνο ο Φουρνιε, γι αυτό πήρε και Μοντέρο και μακινταιρ, θα βάζει Μοντέρο και στο 2.
Και θα πάρει μόνο 4αρι που θα μπορεί να παίζει και στο 5.

Μακάρι η διαίσθηση μου να μην βγει.
αυτο ειναι το λογικο αλλιως δεν βγαινουν οι χρονοι. Μεσα στην χρονια θα δουμε αν χρειαστει κατι αλλο.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:06 pm

TuTiS έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:56 pm
Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:22 pm

Για ντιαλο ειχαμε ενδιαφερθει μηνες πριν, το οτι δεν εχει υπογραψει πουθενα με κανει να πιστευω οτι ισως το δουλευουμε αθορυβα. και τικαρει και τα κουτακια του παικτη που θελουμε.
Για τον Οκεκε ενδιαφερθηκαμε ζεστα λεγεται.
Δεν ξερω για να δουμε. μηπως εντελει δουμε και κανενα ονομα που δεν εχει ακουστει.
Για τον Okeke έχουν γίνει ήδη επαφές εδώ και 15-20 ημέρες όταν βγήκαν άρθρα ότι δεν υπολογίζεται από την Ρεάλ μαζί με μερικούς ακόμα παίκτες. Για Diallo έχει δουλευτεί υπερβολικά το θέμα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που τα έσπασε με τον ατζέντη του. Φέτος το front office της ομάδας έχει βάλει τα γυαλιά σε όλη την Ευρώπη αφού πρόλαβαν όλες τις ομάδες στον ύπνο.
Για Οκεκε αφησα χθες να εννοηθει σε απαντηση σε σχολιο σου. Οι πληροφοριες λενε οτιναυτος ειναινο κλειστος.

Ο Ντιαλο μαλλον ποτε δεν βγηκε απο το καδρο απλα πρεπει να ειναι πολυ περιπλοκη κατασταση

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:08 pm

ο ντιαλο εχει ακομη συμβολαιο με μονακο οποτε πρωτα πρεπει να ξεμπλεξει απο εκει.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:10 pm

Και ο Οκέκε όμως δεν έχει συμβόλαιο;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Εγώ και με σκέτο οκεκε και να δοκιμάσουμε φουρνιε στο 3 είμαι κομπλέ .. οκ αν δεν δουλεύει παίρνουμε ενα 3ρι στα κοψίματα του ΝΒΑ

Γουοκαπ μοντερο φουρνιε οκεκε ταρικ.. εμένα μαρεσει αυτό .. ο γουοκαπ θα ναι στην ουσία σαν 3ρι

Μακινταιρ ντορσει γουορντ σασα μιλου ..

Ωραίες 5δες δεν είναι ;απλά ο μακινταιρ θα πρπει να βγει καλός αμυντικός

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:23 pm

shaq7 έγραψε:
Εγώ και με σκέτο οκεκε και να δοκιμάσουμε φουρνιε στο 3 είμαι κομπλέ .. οκ αν δεν δουλεύει παίρνουμε ενα 3ρι στα κοψίματα του ΝΒΑ

Γουοκαπ μοντερο φουρνιε οκεκε ταρικ.. εμένα μαρεσει αυτό .. ο γουοκαπ θα ναι στην ουσία σαν 3ρι

Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να καταστρέψουμε στον φουρνιε στέλνοντας τον στο 3. Ο παίχτης αποδίδει 100% στο 2. Πρελει να πάρουμε 3αρι.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:25 pm

RedEmperor έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:23 pm
shaq7 έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να καταστρέψουμε στον φουρνιε στέλνοντας τον στο 3. Ο παίχτης αποδίδει 100% στο 2. Πρελει να πάρουμε 3αρι.
Ειναι σαν το Πιτερς στο 3 που δεν λειτουργησε ποτε για υπρκτα λεπτα και επιασε μονοσ ε συγκεκριμενες συνθηκες. Ευτυχως μια απο αυτες ηταν και ο τελικος αλλα θεωρω ο Φουρνιε μονο σε τραυματισμο για 8 λεπτα ας πουμε μποριε να σταθει στο 3

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:27 pm

ο φουρνιε κατα την γνωμη μου δεν εχει σημασια αν παιζει 2 η 3.. απλα πρεπει να εχει την μπαλα στα χερια για να αποδωσει..αρα οχι να ναι μαζι με ντορσει που δεν την δινει ουτε με αιτηση..δεν εφταιγε οτι επαιζε 3 ο φουρνιε δλδ αλλα οτι δεν ακουμπουσε μπαλα και επαιρνε τις επιθεσεις ο ταιλερ..

βεβαια και ο μοντερο θελει πολυ την μπαλα..απλα τουλαχιστον αυτος θα πασαρει κιολας.

xavier

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:56 pm

χωρανε ομως στα 80 λεπτα των γκαρντ οι μοντερο, μακινταιρ, γουοκαπ, ντορσει, φουρνιε?
για μενα ειναι υποχρεωτικο να πατε σε σχηματα με 3 γκαρντ.

Jeight

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:00 pm

xavier έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 5:56 pm
χωρανε ομως στα 80 λεπτα των γκαρντ οι μοντερο, μακινταιρ, γουοκαπ, ντορσει, φουρνιε?
για μενα ειναι υποχρεωτικο να πατε σε σχηματα με 3 γκαρντ.
Και αμα δεν λειτουργει του Φουρνιε στο 3 τι θα κανουμε, θα επιμεινουμε? Προσπαθησε ο Μπαρτζωκας μεχρι και τον Νοεμρβη, ειδε και αποειδε. Δεν μπορει ο Ντορσει με αλλο εναν heavy usage on ball παικτη να αποδωσει και πολλοι φοβομαστε οτι αμα πιεστει θα κανει οπα την κατασταση, μουρμουρες, γκρινιες, θα βγαινει ο πατερας να γραφει τερατα. Γι αυτο δεν ηθελα εγω Φρανσισκο για βασικο με Ντορσει, Φουρνιε.

Μακινταιρ μπορει να παιξει με Ντορσει και ο Μοντερο με Φουρνιε στην δευτερα πενταδα. Μονο ετσι βγαινει.

xavier

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:15 pm

ισως μπορουν να λειτουργησουν ομως σχηματα με 3 γκαρντ και χωρις την συνυπαρξη ντορσει , φουρνιερ.
πιο πολυ τον γουοκαπ βλεπω να λειτουργει ως καταλυτης σε τετοια σχηματα.

Jeight

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:16 pm

xavier έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:15 pm
ισως μπορουν να λειτουργησουν ομως σχηματα με 3 γκαρντ και χωρις την συνυπαρξη ντορσει , φουρνιερ.
πιο πολυ τον γουοκαπ βλεπω να λειτουργει ως καταλυτης σε τετοια σχηματα.
Ισως. Θα δουμε

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:18 pm

να με συμπαθατε αλλα το βασικο τριαρι και το 4 πισω απο Βεζε, σηκωνουν πολυ μεταγραφικη κουβεντα και πολλη μπασκετικη αναλυση. δεν ειναι δηλαδη τιποτα τυχαιοι αυτοι που θα κληθον να καλυψουν οι νεοφερμενοι. το 4 πισω απο Σασα πρεπει να μας κανει να "ξεχασουμε " τον πητερς γρηγορα ( το ξεχασουμε σε εισαγωγικα γιατι ο Αλεκος εκτος απο παικτης υψηλου επιπεδου ειναι και τυπαρα ) και το βασικο μας τριαρι θα πρεπει να μας δινει οσα μας εδινε ο πραιμ παπανικολαου απο αποψης αμυνας και σουτ . Δεν τπολες και λιγο αυτο που ψαχνουμε απλα υπαρχει ενας ισχυρος κορμος που ειναι γεματος στο 1 στο 2 και στο 5 και που ακομα κι αν παμε ετσι οπως ειμαστε στο 3 και στο 4 αξιοπρεπεστατοι ειμαστε σε αυτες τις δυο θεσεις αλλα σιγουρα θελουμε περισσοτερο βαθος.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Jeight

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:25 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:18 pm
να με συμπαθατε αλλα το βασικο τριαρι και το 4 πισω απο Βεζε, σηκωνουν πολυ μεταγραφικη κουβεντα και πολλη μπασκετικη αναλυση. δεν ειναι δηλαδη τιποτα τυχαιοι αυτοι που θα κληθον να καλυψουν οι νεοφερμενοι. το 4 πισω απο Σασα πρεπει να μας κανει να "ξεχασουμε " τον πητερς γρηγορα ( το ξεχασουμε σε εισαγωγικα γιατι ο Αλεκος εκτος απο παικτης υψηλου επιπεδου ειναι και τυπαρα ) και το βασικο μας τριαρι θα πρεπει να μας δινει οσα μας εδινε ο πραιμ παπανικολαου απο αποψης αμυνας και σουτ . Δεν τπολες και λιγο αυτο που ψαχνουμε απλα υπαρχει ενας ισχυρος κορμος που ειναι γεματος στο 1 στο 2 και στο 5 και που ακομα κι αν παμε ετσι οπως ειμαστε στο 3 και στο 4 αξιοπρεπεστατοι ειμαστε σε αυτες τις δυο θεσεις αλλα σιγουρα θελουμε περισσοτερο βαθος.
Το μπασκετικο iq του prime παπανικολαου δεν θα το βρεις. Και ο Ward θεωρω οτι θα σουταρει καλυτερα φετος αλλα ναι το 3 για μενα ειναι καπως μεγαλυτερη αναγκη απο το 4.

Για το 4 διαφωνω καπως. Ο Πιτερς φετος εκανε μια οκ χρονια συνολικα. Το φ4 ηταν πλασματικη εικονα, μεσα στην χρονια δεν ειναι τοσο ψηλος ο πηχης που δεν θα μπορεσι καποιος να τον περασει. Περυσι για παραδειγμα ηταν πολυ πιο επιδραστικος.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Σάβ Ιούλ 04, 2026 6:29 pm

Εγώ διαφωνώ πως πρέπει το 4άρι να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Άλεκ. Ομαδικό είναι το σπορ. Θα χάσεις πράγματα σίγουρα από την απουσία του Πίτερς και θα βρεις άλλα από τους νεοφερμένους. Οι ομάδες είναι οργανισμοί και οι παίκτες παίζουν καλύτερα ή χειρότερα ανάλογα με τον ρόλο τους. Ας έρθει κάποιος που θα δώσει πράγματα σε κάποιους τομείς (άμυνα, ριμπάουντ) και να μην είναι άσουτος (το σουτ Πίτερς δεν υπάρχει) και θα είμαστε καλά.

Στο 3 είναι πιο περίπλοκη η εξίσωση.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”