ναι κατανοω οτι ο γερμανος μπορει να ταιριαζει καλυτερα στο ροστερ του παο, αλλα να εχεις τον οσμαν και να τον αφηνεις για αυτον μου φαινεται αρκετα περιεργο. Παραειναι καλος παιχτης ο οσμαν για να τον αφηνεις τοσο ευκολα. Αν μου πεις οτι τους κρατας ολους, το θεωρω αδικο για τον ρογκαβοπουλο, βγαινει εκτος ομαδας απευθειας.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 9:04 pmκαθολου παραλογη κινηση ειναι πολυ λογικη στην θεση η ομαδα 2 χρονια στην θεση 3 εμπαζε απο παντου και σε θεμα ομαδικης αμυνας και ατομικηςxavier έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 9:00 pmβλεπω να φτανει 8ψηφιο συμβολαιο ο μπονγκα. θα δικαιωθουν και οι τουρκοι που βλεπουν τον οσμαν στην εφες.
παραλογη κινηση για μενα, αλλα ισως ειναι καλυτερο φιτ και απελευθερωσει τον χεις στο σκοραρισμα.
συμπαρασυρει και τον σχεδιασμο στις αλλες θεσεις αν γινει μια τετοια κινηση καθως αφηνει usg για τις αλλες θεσεις ο ερχομος του μπονγκα.
ο μπονγκα παιζει αμυνα βαζε και τα τριποντακια του ε αυτο εχει αναγκη η ομαδα
Θα κοιτουσα να βρω τους παικτες στο 1 και στο 5, που θα μπορουσαν να ταιριαξουν με τους ναν, οσμαν και χεις ντειβις, παρα να αφαιρεσω καποιον απο αυτους. Δεν τον εχω για τοσο τρυπα τον οσμαν, εχει το μεγεθος και τα αθλητικα προσοντα να δουλεψει κοντα σε καποιον προπονητη που τον ενδιαφερει η αμυνα...
τεσπα, ας δουμε πρωτα τι πραγματικα συμβαινει και βλεπουμε. και αυτος ο πωςτονλενε ομπραντοβιτς κατι θα ξερει.

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο