Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επιτέλους ενα καλοκαίρι που δεν ακούγεται για εμάς. Είχε καταντήσει τουλάχιστον βαρετό.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:29 pmAκουγεται ο Κιλλιαν Χειζ τις τελευταίες μέρες αρκετά
Θα βρεις εδώ μεσα θαυμαστές του. Εγώ εχω πολυ κακή αποψη. Παίκτης με το σουτ να είναι non factor και να είναι ασταθής έως και στις βολες;
Αν τυχόν το πάρει απόφαση οτι ΝΒΑ δεν και έρθει προς Ευρώπη, μπορεί να γίνει παίκτης Ευρωλιγκας αλλα με τόσο κακο σουτ δεν θα είναι ελίτ.
Προσωπική αποψη
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι διχασμένος.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:49 pmΕπιτέλους ενα καλοκαίρι που δεν ακούγεται για εμάς. Είχε καταντήσει τουλάχιστον βαρετό.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:29 pmAκουγεται ο Κιλλιαν Χειζ τις τελευταίες μέρες αρκετά
Θα βρεις εδώ μεσα θαυμαστές του. Εγώ εχω πολυ κακή αποψη. Παίκτης με το σουτ να είναι non factor και να είναι ασταθής έως και στις βολες;
Αν τυχόν το πάρει απόφαση οτι ΝΒΑ δεν και έρθει προς Ευρώπη, μπορεί να γίνει παίκτης Ευρωλιγκας αλλα με τόσο κακο σουτ δεν θα είναι ελίτ.
Προσωπική αποψη
Η μια άποψη είναι αυτή πράγματι.
Από την άλλη βέβαια θα μπορούσε να είναι ένας ελίτ πλειμέικερ με μετριοκακό σουτ, κάτι σαν ένας καλύτερος Καρλίκ Τζόουνς.
Στις βολές δεν είναι ελιτ αλλά δεν είναι και Καλάθης, γύρω στο 80% είναι. Ενω και στο τρίποντο το 28% στο NBA και 36% gleague σε αρκετές προσπάθειες δείχνει ότι δεν έχει καλό σουτ αλλά ότι δεν είναι και εντελώς άσουτος.
Ρίσκο είναι αλλά αν έρχεται αυτός μάλλον είναι ο καλύτερος διαθέσιμος.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι σουτέρ αλλά δεν τους λες και άσουτους, σίγουρα δεν είναι παίκτες που θα τους αφήσεις να σουτάρουν αμαρκάριστοι.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 05, 2026 7:08 pmο Μπόνγκα και ο Μπάντιο είναι σούπερ μεταγραφές και φέρνουν στοιχεία που σας έλειπαν αλλά καλούς σουτέρ δε τους λες, δε νομίζω να πάρετε και τρίτο τέτοιο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο