Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:40 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:32 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:25 pm

Γουοκαπ Μοντερο Μακινταιρ
Ντόρσεϊ Φουρνιε Νετζηπογλου
Γουόρντ Παπανικολάου Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ Καραγιαννίδης
14 παίκτες.

Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει ο Τζόζεφ η ο Έβανς.
Θα έρθει σίγουρα ένα 4αρι.
Οπότε είμαστε στους 16.

Ίσως πάρουν ακόμα έναν συμπληρωματικό αν φύγει ο Λαρεντζάκης η περιμένουν μέσα στην χρονιά για κάτι
Ο Νετζίπογλου δεν πρόκειται να παίζει EuroLeague όπως και ο Καραγιαννίδης. Ο Παπ έτσι όπως είναι πλέον δεν μπορεί να παίξει παραπάνω από 10 λεπτά. Τέλος ακούγεται από παντού ότι έχουν πει στον Λάρυ να ψάξει ομάδα και ακούγεται ότι θα πάει Άρη ή ΑΕΚ. Πρακτικά θα είσαι με 1 4αρι και με 1,5 3άρι (πες 2 τριάρια αν μπει ο και Fournier) για 45 παιχνίδια EuroLeague.
Η λογική λέει ότι η ομάδα θέλει ενα 4αρι και ενα 3αρι το λέω και γω τόσο καιρό, αλλά αν έχουν στο μυαλό τους να βάζουν τον Φουρνιε 3 και τον Μοντέρο 2 θα πάρουν μόνο 4αρι.
Εγώ δεν συμφωνώ. Εκτός και αν η μεταγραφή στα φόργουορντ είναι ο Ντιαλό.
Δηλαδή ίσως θέλουν να πάνε κάπως έτσι
Μακινταιρ Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Μοντέρο
Φουρνιε γουορντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ μεταγραφή
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:45 pm

Προσωπικά πιστεύω (χωρίς να ξέρω κάτι) πως σε σχέση με το ενεργό ρόστερ από Φλεβάρη και μετά που είχε 14 παίκτες "πρώτης γραμμής" +2 (Λάρι, Όμηρο) θα πάμε σε ένα ρόστερ 13 + Παπ (ένα βήμα πιο πίσω φέτος) +2 (Όμηρο, Καραγιαννίδη). Δε βγαίνει αλλιώς με τόσα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε πως ο Φουρνιέ το έχει πει πως στην κανονική διάρκεια δεν τον νοιάζει να παίζει λιγότερα λεπτά. Αν πάει βασικό 3άρι αυτό αναιρείται.

Μοντέρο, CMM, Θωμάς, +κάποιος ξένος
Ντόρσεϊ, MVP + Όμηρος
3άρι, Ward + Παπ
Βεζέ, 4άρι
Μίλου, Ταιρίκ, Ντόντα + Καραγιαννίδης

Τώρα αν θα πάρουμε και τα 2 forwards πριν την έναρξη της σεζόν ή ο 2ος θα έρθει το φθινόπωρο δεν το ξέρω.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:49 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:40 pm
TuTiS έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:32 pm

Ο Νετζίπογλου δεν πρόκειται να παίζει EuroLeague όπως και ο Καραγιαννίδης. Ο Παπ έτσι όπως είναι πλέον δεν μπορεί να παίξει παραπάνω από 10 λεπτά. Τέλος ακούγεται από παντού ότι έχουν πει στον Λάρυ να ψάξει ομάδα και ακούγεται ότι θα πάει Άρη ή ΑΕΚ. Πρακτικά θα είσαι με 1 4αρι και με 1,5 3άρι (πες 2 τριάρια αν μπει ο και Fournier) για 45 παιχνίδια EuroLeague.
Η λογική λέει ότι η ομάδα θέλει ενα 4αρι και ενα 3αρι το λέω και γω τόσο καιρό, αλλά αν έχουν στο μυαλό τους να βάζουν τον Φουρνιε 3 και τον Μοντέρο 2 θα πάρουν μόνο 4αρι.
Εγώ δεν συμφωνώ. Εκτός και αν η μεταγραφή στα φόργουορντ είναι ο Ντιαλό.
Δηλαδή ίσως θέλουν να πάνε κάπως έτσι
Μακινταιρ Γουοκαπ Τζόζεφ
Ντόρσεϊ Μοντέρο
Φουρνιε γουορντ Παπανικολάου
Βεζενκοφ μεταγραφή
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ
Να μου πεις, η ιστορία δείχνει ότι από τότε που σταμάτησε ο Σπανούλης τώρα πήραμε άσσο της προκοπής. Πολύ φοβάμαι ότι από την επόμενη χρονιά που θα σταματήσει ο Παπ θα καταργήσουμε την θέση 3. Στο 4 ήμασταν κωλόφαρδοι που πίσω από τον Πρι υπήρχε ο Σάσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να τελειώσουμε τις μεταγραφές μέχρι 31 Ιουλίου για να ξεκινήσουν προετοιμασία γιατί η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη χωρίς ΣΕΦ για 3 μήνες.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:56 pm

γουοκαπ μοντερο μακινταιρ
ντορσει φουρνιε λαρε
γουορντ παπ νετζηπογλου
σασα ξενος
μιλου ταρικ χολ καραγιαννιδης
και μπορει να μεινει και ο τζοσεφ

15-16 παικτες ειναι ρε παιδια ποσους θα χουμε? αντε αν φυγει ο λαρε η αν δεν μεινει ο τζο τοτε να παρουμε εναν ρολιστα.περσι ειχαμε τοσους παικτες επειδη ηταν κακες μεταγραφες η τραυματισμοι..ε και φετος αν χρειαστει θα παρουμε καποιον.

το σεναριο να παρουμε ντιαλο και γιαμπουσελε πχ ειναι επιστημονικης φαντασιας.

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:03 pm

Θα είναι ντροπή να φύγει ο Τζόσεφ. Δείτε στο τέταρτο δεκάλεπτο τι κάνει. Σκυλίσια άμυνα,σκορ, ασίστ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:07 pm

και ποιον θα αφηνεις εξω για να παιζει ο τζοσεφ?

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:13 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:07 pm
και ποιον θα αφηνεις εξω για να παιζει ο τζοσεφ?
Γουοκαπ τρίτη επιλογή.

1)cody ,joseph, walk up
2) Dorsey, Montero

Επίσης η ιστορία μας δείχνει ότι θα έχουμε τραυματισμούς και ο Γουοκαπ έχει και θέμα με την μέση του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:18 pm

αν τον κρατησουν τον τζοσεφ σημαινει 1000% φουρνιε 3ρι..οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το θελουν αυτο.

ο γουοκαπ εβγαλε 25λ μονος του την θεση φετος..χλωμο να τον περασει ο τζσεφ..
εντωμεταξυ και κοντι και μοντερο ειναι για πολλα λεπτα..

ας κανει οτι καταλαβαινει ο μπαρτζωκας...εμεις δεν ξερουμε τι εχει στο μυαλο του.εγω παντως δεν θα τον κραταγα και θα εφερνα 3ρι.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:25 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:35 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 4:12 pm
ειδα στο τουιτερ οτι ο ζερβας εδωσε τρελη πληροφορια παλι..ειπε οτι 4ρι θα παρουμε η απο αμερικη η απο ευρωπη..ειναι τοσο γκαντεμης που θα παρουμε απο κινα :roofl:
Ψάχνω να δω στις στοιχηματικές πόσο δίνει το "τεσσάρι από Κίνα".
What if εννοει καταγωγη; ψάξτε 4αρι απο Αφρική, Βραζιλία (λέτε να ήρθε η ώρα του wannabe Yannis), ή Αυστραλια;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:28 pm

Ο Τζόζεφ αν δεν έχει ιδιαίτερο θέμα και λόγω ηλικίας, θα μπορούσε να έχει τον ρόλο του Μακισικ στο ρόστερ δηλαδή όταν και αν χρειαστεί.
Όλοι νομίζω θελουμε δύο φόργουορντ, η πολυκοσμία στα γκαρντ (μιλάμε για 3 παίκτες που παίζουν εύκολα από 25 λεπτά δεν είναι Μόρις ντιλικινα Έβανς) λεει ότι θα έρθει μόνο ενα 4αρι και θα πάει κάποια λεπτά στο 3 ο Φουρνιε λογικά όχι ταυτόχρονα στην ίδια 5αδα με Ντόρσεϊ.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:31 pm

Τις ίδιους προβληματισμούς που εχει ο @shaq7 εχω κι εγώ και τους εχω μοιραστεί. Αφορούν κυρίως την αδυναμία κατά τη γνώμη μου του Φουρνιε να είναι επιθετικά αποδοτικός οταν μαρκαρεται απο ποιο ογκώδεις απο αυτόν παικτες.

Ωστόσο ενα πιθανο κενό σε μια τόσο ρευστή θεση πάντα μπορεί να καλυφθεί μεσα στη χρονια.

Δεν θεωρώ απίθανο να θέλει ο κόουτς στην αρχή που θα μοντάρει την κμαδα να μην εχει 45 παικτες να μην χωρανε.

Νομίζω αν ανακοινωθεί πρώτα το 4αρι θα μας δείξει πολλά αν θα είναι 4-5αρι ή 4-3αρι. Αν είναι 4-3αρι βλέπω να μένουμε με μια μεταγραφή το καλοκαίρι...

"Μ"ετου. Α ρε Βαγγελα λες να έπεσε παλι μεσα;

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:58 pm

SbioTech έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:31 pm
Τις ίδιους προβληματισμούς που εχει ο @shaq7 εχω κι εγώ και τους εχω μοιραστεί. Αφορούν κυρίως την αδυναμία κατά τη γνώμη μου του Φουρνιε να είναι επιθετικά αποδοτικός οταν μαρκαρεται απο ποιο ογκώδεις απο αυτόν παικτες.

Ωστόσο ενα πιθανο κενό σε μια τόσο ρευστή θεση πάντα μπορεί να καλυφθεί μεσα στη χρονια.

Δεν θεωρώ απίθανο να θέλει ο κόουτς στην αρχή που θα μοντάρει την κμαδα να μην εχει 45 παικτες να μην χωρανε.

Νομίζω αν ανακοινωθεί πρώτα το 4αρι θα μας δείξει πολλά αν θα είναι 4-5αρι ή 4-3αρι. Αν είναι 4-3αρι βλέπω να μένουμε με μια μεταγραφή το καλοκαίρι...

"Μ"ετου. Α ρε Βαγγελα λες να έπεσε παλι μεσα;
Δεν ξέρω αν ο φούρνιε πάρει φόρα αν μπορεί να τον σταματήσει κάποιος η Ρεάλ πχ στον τελικό δεν τα κατάφερε έκανε ότι ήθελε αρκεί να σκεφτείς ότι δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να καταλάβεις ότι μετά από ένα σημείοη μπάλα θα την έπαιρνε ο φούρνιε για να σκοράρει άποψη μου πάντα

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 05, 2026 7:08 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 5:21 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 4:49 pm
μετα απο πολυ σκεψη ξαπλωμενος στην παραλια κατεληξα οτι δεν παιζει να παρουμε 3ρι και εκει υπολογιζουν τον φουρνιε..δεν μου βγαινουν αλλιως οι 5δες μιας και δεν πιστευω οτι ο γουοκαπ θα χει ρολο λουντζη..

γουοκαπ μοντερο φουρνιε σασα μιλου
μακινταιρ ντορσει γουορντ μετου? ταρικ

καπως ετσι βλεπω οτι το σκεφτονται..τωρα μπορει να ναι ο γουορντ στην βασικη και ο ντορσει αλλα στην ουσια ετσι θα παμε.

ο τζοσεφ τι εγινε?
Δηλαδή θα χάσεις Peters, Fall, Morris, Ntilikina, McKissic, Λάρυ, (Joseph, Evans?) και θα πάρεις CMM, Montero, Καραγιαννίδη και 4άρι; Δηλαδή θα πας από 16 παίκτες στους 12-13 σε σεζόν με 90 παιχνίδια; Δεν παίζει…
Φαλ δεν επαιξε καθολου ολη τη χρονια, το ιδιο κι ο Εβανς. Μορις κ Ντιλικινα μαζι δεν κανουν εναν Μακινταιρ. :)
Δηλαδη δεν χρειαζεται να αντικατασταθουν ολοι. Αν κ νομιζω θα αποκτηθει κ κανας ακομα αλλα δεν ειμαι βεβαιος αν θα ειναι ευρωλιγκατος ή κανας ελληνας/βοηθητικος.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 05, 2026 7:11 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:28 pm
Ο Τζόζεφ αν δεν έχει ιδιαίτερο θέμα και λόγω ηλικίας, θα μπορούσε να έχει τον ρόλο του Μακισικ στο ρόστερ δηλαδή όταν και αν χρειαστεί.
Όλοι νομίζω θελουμε δύο φόργουορντ, η πολυκοσμία στα γκαρντ (μιλάμε για 3 παίκτες που παίζουν εύκολα από 25 λεπτά δεν είναι Μόρις ντιλικινα Έβανς) λεει ότι θα έρθει μόνο ενα 4αρι και θα πάει κάποια λεπτά στο 3 ο Φουρνιε λογικά όχι ταυτόχρονα στην ίδια 5αδα με Ντόρσεϊ.
Κατσε να δουμε τα γκαρντ στο παρκε πρωτα. Δεν θα εκπλαγω αν καποιος απο τους δυο νεους καταληξει να ειναι pg του δεκαλεπτου... Το τι εκαναν περυσι στις προηγουμενες ομαδες τους δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Ιούλ 05, 2026 7:45 pm

Sabenlee έγραψε:
Κυρ Ιούλ 05, 2026 6:03 pm
Θα είναι ντροπή να φύγει ο Τζόσεφ. Δείτε στο τέταρτο δεκάλεπτο τι κάνει. Σκυλίσια άμυνα,σκορ, ασίστ
Τα έχω πει εδώ και καιρό. Θα ξενερώσω και εγώ άσχημα αν φύγει ο τεράστιος

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”