Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 06, 2026 7:16 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 7:09 pm
SbioTech έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 7:00 pm
Πάντως η άποψη οτι η ομάδα υποχρεούται να σναπροσαρμοσει ενα συμβόλαιο προς τα πανω, το ξανασυζητησαμε, είναι λάθος. Υπογράφεται μια συμφωνία, με δυο μέλη, με καλή πίστη χωρίς πίεση. Αυτή η συμφωνία γιατι υποχρεούται η ομάδα να την αναβαθμίσει; οταν τραυματιζεται ο παικτης γιατι δεν του "κοβονται" και λένε "μα αφου εχει συμβόλαιο ".

Εγώ ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Τίμησε την υπογραφή σου και οταν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο σου κανε ότι αγαπάς. Αλλα μην πιέζεις και μιλάς για αχαριστία και έλλειψησεβασμού.

Αχαριστία σε ανθρώπους που του πληρώνουν τα εκατομμύρια του στην ώρα τους, που του παρέχουν ιατρική περίθαλψη, και επαγγελματικές συνθήκες...

Ξανά, του χρόνου ο Γουοκαπ θα είναι 34.5...
αυτο ισχυει απλα αν δεν κανεις αναπροσαρμογες οταν τελειωσει το συμβολαιο καποιου θα τον πληρωσεις παλι παραπανω και μπορει και να τον χασεις απο αλλη ομαδα
και σιγουρα αυτος δεν θα σε εχει σαν προτεραιοτητα
Μαζί σου. Για αυτο μερικές σελίδες πίσω είχα γράψει οτι το νέο συμβόλαιο γίνεται οχι για το τι εχει ήδη δώσει ο παικτης αλλα για το τι μπορεί να δώσει στο μέλλον, οταν θα λήξει το τρέχον.

Ο Ντορσει λχ του χρόνου θα είναι σε πράιμ ηλικία. Του το ανανεώνεις διότι δεν θες να τον χάσεις του χρόνου. Τον Γουοκαπ αν με ρωτάτε ειλικρινά, δεν θα τον ήθελα το 2027-28...

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 06, 2026 7:27 pm

Τελικά ίσως να υπάρχει παρασκήνιο που δεν ξέραμε και να μην ήταν τυχαία ούτε η απόκτηση 2 πλέι μεικερ ούτε οι δηλώσεις του Γουοκαπ.

Ο Γουοκαπ είναι βασικό κομμάτι της ομάδας και πρέπει να γίνει ότι πρέπει για να παραμείνει (εκτός από εκβιασμούς)

Η Ντουμπάι δεν έχει πάρει 500 135 χιλιάδες γκαρντ τι τον θέλει τον Γουοκαπ;

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 7:37 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 7:27 pm
Τελικά ίσως να υπάρχει παρασκήνιο που δεν ξέραμε και να μην ήταν τυχαία ούτε η απόκτηση 2 πλέι μεικερ ούτε οι δηλώσεις του Γουοκαπ.

Ο Γουοκαπ είναι βασικό κομμάτι της ομάδας και πρέπει να γίνει ότι πρέπει για να παραμείνει (εκτός από εκβιασμούς)

Η Ντουμπάι δεν έχει πάρει 500 135 χιλιάδες γκαρντ τι τον θέλει τον Γουοκαπ;
Δεν νομίζω απλά η περίπτωση Μοντέρο προέκυψε και δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να περάσει. Όσο αφορά την Ντουμπάι ακούμε για ένα σωρό παίκτες αλλά ακόμη επίσημα έχει πάρει κανένα; Ήδη έχει ένα σωρό συμβόλαια.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 7:39 pm

Εκείνη η μορφή το Τζαρονι το Μπρατσονι που εξαφανιστηκε; που σφαζονταν παλληκάρια στα πόδια του;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 06, 2026 7:42 pm

SbioTech έγραψε:
Πάντως η άποψη οτι η ομάδα υποχρεούται να σναπροσαρμοσει ενα συμβόλαιο προς τα πανω, το ξανασυζητησαμε, είναι λάθος. Υπογράφεται μια συμφωνία, με δυο μέλη, με καλή πίστη χωρίς πίεση. Αυτή η συμφωνία γιατι υποχρεούται η ομάδα να την αναβαθμίσει; οταν τραυματιζεται ο παικτης γιατι δεν του "κοβονται" και λένε "μα αφου εχει συμβόλαιο ".

Εγώ ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Τίμησε την υπογραφή σου και οταν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο σου κανε ότι αγαπάς. Αλλα μην πιέζεις και μιλάς για αχαριστία και έλλειψησεβασμού.

Αχαριστία σε ανθρώπους που του πληρώνουν τα εκατομμύρια του στην ώρα τους, που του παρέχουν ιατρική περίθαλψη, και επαγγελματικές συνθήκες...

Ο ντορσει φέτος έκανε μισή σεζόν φοβερή και ζητάει τα διπλά .. πέρσι που έκανε μια χάλια σεζόν δεν πληρώθηκε τα μισά όμως ..

Ο γουοκαπ που τον κρατάγαμε εκτός μισή σεζόν να πάει στους καλύτερους γιατρούς για να επιστρέψει καλά μιλάει για ασέβεια ..ο φαλ είπανε είχε και παράπονο πως του φέρθηκε η ομάδα ..

Μόνα ζυγά μονόζυγα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 7:44 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 7:42 pm
SbioTech έγραψε:

Ο ντορσει φέτος έκανε μισή σεζόν φοβερή και ζητάει τα διπλά .. πέρσι που έκανε μια χάλια σεζόν δεν πληρώθηκε τα μισά όμως ..

Ο γουοκαπ που τον κρατάγαμε εκτός μισή σεζόν να πάει στους καλύτερους γιατρούς για να επιστρέψει καλά μιλάει για ασέβεια ..ο φαλ είπανε είχε και παράπονο πως του φέρθηκε η ομάδα ..

Μόνα ζυγά μονόζυγα
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:02 pm

ρε απιδια δεν εχει ακομα ενα χρονο συμβολαιο ο Θωμας ? δεοντολογικα στεκει να ερχεται η ντουμπαι και η καθε ντουμπαι να του σπασει τα κακαλα απο τωρα? και στην τελικη ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ? με τον παρα μου γλεντω και την κυρα μου ενα πραγμα? Απο εκει και περα Ο θωμας ειναι ενας απο εμας μην το ξεχναμε. εχει καθε δικιο να νοιωθει οτι πιαστηκε Κωτσος οταν ο ντιλικινα πηρε περισσοτερα και προσφερε ελαχιστα αλλα εχει συμβολαιο σε ισχυ. Κατανοητο πλήρως οτι μια τετοια προταση ειναι το συμβολαιο που ονειρευοταν μια ζωη. η λογικη λεει οτι θα το συζητησει με τους προεδρους και θα αποφασιστει τι θα γινει.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:07 pm

Κανονικα τα συμβολαια οσο περνανε τα χρονια πρεπει να πηγαινιυν προς τα κατω. Βεβαια οταν μπαινουν ομαδες οπως η Χαποελ, ο ΠΑΟ ή η ντουμπαι και αλλες που δινουν εξωφρενικα ποσα και "χαλανε" την αγορα βλεπω παικτες στα 35 να παιρνουν μαξ συμβολαια ετσι οπως παμε.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:11 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 5:57 pm
Εμένα πάντως δεν μου προξενεί καμία εντύπωση η αλλαγή πλεύσης στη συμπεριφορά του Walkup και ο νοών νοείτω…

Πλέον η ζωή του είναι φθινοπωρινές αποδράσεις στη Σκάλα του Μιλανου και δωράκια τσάντες & κοσμήματα από τη Βιτόριο Εμανουέλε, ακριβά ρολόγια, καλοκαιρινές διακοπές στο Costa Navarino και γενέθλια σε σουίτα στο Μεγάλη Βρετανία με θέα τον Παρθενώνα. Αρα ακόμα και τα 3 μυρια το χρόνο ίσως να μην είναι αρκετά.

Ελπίζω μόνο να έχει κάνει τα κουμάντα του ώστε να μη βρεθεί στα 48 του καθαρίζοντας στάβλους στο Τέξας ή διδάσκοντας μπάσκετ σε κάποιο νηπιαγωγείο. Και το λέω σοβαρά γιατί είναι πραγματικά καλό παιδί και από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής και καθιέρωσης του τμήματος στην κορυφή.
ινφλουενσερ μου ηθελε , τα γουστα πληρωνονται . το ζητημα ειναι ποσα θα του παρει η τουμπανη μετα το διαζυγιο ,και μακαρι να με βγαλει ο Θεος ψευτη

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:12 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 8:07 pm
Κανονικα τα συμβολαια οσο περνανε τα χρονια πρεπει να πηγαινιυν προς τα κατω. Βεβαια οταν μπαινουν ομαδες οπως η Χαποελ, ο ΠΑΟ ή η ντουμπαι και αλλες που δινουν εξωφρενικα ποσα και "χαλανε" την αγορα βλεπω παικτες στα 35 να παιρνουν μαξ συμβολαια ετσι οπως παμε.
το μοναδικο που παει προς τα κατω οταν περνανε τα χρονια ειναι ξερει τι
ολα τα υπολοιπα στην ζωη οσο περναν τα χρονια ανεβαινουν :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:13 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:

ινφλουενσερ μου ηθελε , τα γουστα πληρωνονται . το ζητημα ειναι ποσα θα του παρει η τουμπανη μετα το διαζυγιο ,και μακαρι να με βγαλει ο Θεος ψευτη
κια τι να παρει δηλαδη την σουλα την κομμωτρια απτο περαμα? :mrgreen:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Δευ Ιούλ 06, 2026 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:17 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 5:57 pm
Εμένα πάντως δεν μου προξενεί καμία εντύπωση η αλλαγή πλεύσης στη συμπεριφορά του Walkup και ο νοών νοείτω…

Πλέον η ζωή του είναι φθινοπωρινές αποδράσεις στη Σκάλα του Μιλανου και δωράκια τσάντες & κοσμήματα από τη Βιτόριο Εμανουέλε, ακριβά ρολόγια, καλοκαιρινές διακοπές στο Costa Navarino και γενέθλια σε σουίτα στο Μεγάλη Βρετανία με θέα τον Παρθενώνα. Αρα ακόμα και τα 3 μυρια το χρόνο ίσως να μην είναι αρκετά.

Ελπίζω μόνο να έχει κάνει τα κουμάντα του ώστε να μη βρεθεί στα 48 του καθαρίζοντας στάβλους στο Τέξας ή διδάσκοντας μπάσκετ σε κάποιο νηπιαγωγείο. Και το λέω σοβαρά γιατί είναι πραγματικά καλό παιδί και από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής και καθιέρωσης του τμήματος στην κορυφή.
Φαρμακοτριφτη μου μην μου αγχωνεσαι, φτιαξανε σπιτι με θεα στην Ακροπολη με μαρμαρο απο το Νεο Δελχι.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:18 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 4:04 pm
Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 4:00 pm

Δεν νομιζω πως νοιωθει οτι ειναι σε αποσυρση ο Παπ.. Καθε αλλο..
Περυσι στην αρχη της σεζον που δεν επαιζε, δεν φαινοταν και ιδιαιτερα ευχαριστημενος.
Επισης, θεωρω ανετα βρισκει συμβολαιο απο τον Αρη ας πουμε.
Κατα τα λοιπα κι εγω δεν νομιζω πως ειναι τοσο δυσκολη περιπτωση οπως ο θωμας, παρ ολα αυτα αν θεωρησει πως του δινουν ψιχουλα απλα για το τιμης ενεκεν και εχει αρκετα καλυτερες προσφορες δεν θα εκπλαγω αν αποχωρησει. Αλλα σιγουρα δεν θα το κανει για 100-200 χιλιαρικα πιστευω. Ηδη παντως καθυστερει περισσοτερο του αναμενομενου η ανανεωση του.
σημασια δεν εχει τι νοιωθει αυτος αλλα τι ισχυει στην πραγματικοτητα
και εσεις οι ιδιοι στα ροστερ που φτιαχνεται σχεδον για αποσυρση τον εχετε :welcome:

αν του εκανε και αυτου προταση η ντουμπαι 3 εκατ τον χρονο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπεγραφε σε εσας
καλα σε οποιονδηποτε Ελληνα παικτη που εληγε το συμβολαιο του αν του εδινε 3 χαρτια μια ομαδα του εξωτερικου θα εφευγε μην τρελλαθουμε ...

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 4:04 pm
Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 4:00 pm

Δεν νομιζω πως νοιωθει οτι ειναι σε αποσυρση ο Παπ.. Καθε αλλο..
Περυσι στην αρχη της σεζον που δεν επαιζε, δεν φαινοταν και ιδιαιτερα ευχαριστημενος.
Επισης, θεωρω ανετα βρισκει συμβολαιο απο τον Αρη ας πουμε.
Κατα τα λοιπα κι εγω δεν νομιζω πως ειναι τοσο δυσκολη περιπτωση οπως ο θωμας, παρ ολα αυτα αν θεωρησει πως του δινουν ψιχουλα απλα για το τιμης ενεκεν και εχει αρκετα καλυτερες προσφορες δεν θα εκπλαγω αν αποχωρησει. Αλλα σιγουρα δεν θα το κανει για 100-200 χιλιαρικα πιστευω. Ηδη παντως καθυστερει περισσοτερο του αναμενομενου η ανανεωση του.
σημασια δεν εχει τι νοιωθει αυτος αλλα τι ισχυει στην πραγματικοτητα
και εσεις οι ιδιοι στα ροστερ που φτιαχνεται σχεδον για αποσυρση τον εχετε :welcome:

αν του εκανε και αυτου προταση η ντουμπαι 3 εκατ τον χρονο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπεγραφε σε εσας
καλα σε οποιονδηποτε Ελληνα παικτη που εληγε το συμβολαιο του αν του εδινε 3 χαρτια μια ομαδα του εξωτερικου θα εφευγε μην τρελλαθουμε ...

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Μάγκες είναι σχετικό το αν λογικά αισθάνεται αδικημένος. Όταν στα 31 του υπέγραψε 4ετές που θα τον πηγαίνει μέχρι τη σύνταξη μάλλον είχε χαρεί για την εργασιακή ασφάλεια που εξασφάλισε

Για αυτο ο λεμπρον δεν υπέγραφε ποτέ σουπερμαξ συμβόλαια γιατι πίστευε στον εαυτό του και ήξερε οτι σε κάθε διαπραγμάτευση θα έπαιρνε κατι περισσότερο. Με το ρίσκο ενος τραυματισμού βέβαια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”