Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:19 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 8:17 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 8:11 pm

ινφλουενσερ μου ηθελε , τα γουστα πληρωνονται . το ζητημα ειναι ποσα θα του παρει η τουμπανη μετα το διαζυγιο ,και μακαρι να με βγαλει ο Θεος ψευτη
Φαρμακοτριφτη μου μην μου αγχωνεσαι, φτιαξανε σπιτι με θεα στην Ακροπολη με μαρμαρο απο το Νεο Δελχι.
αρχισε και τα ταξιδακια κατι για γιαπωνια πηρε το ματι μου
που πριν ο θωμας πηγαινε μεχρι νικαια το πολυ και μετα γυρνουσε

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:22 pm

Jeight έγραψε:

ινφλουενσερ μου ηθελε , τα γουστα πληρωνονται . το ζητημα ειναι ποσα θα του παρει η τουμπανη μετα το διαζυγιο ,και μακαρι να με βγαλει ο Θεος ψευτη
Φαρμακοτριφτη μου μην μου αγχωνεσαι, φτιαξανε σπιτι με θεα στην Ακροπολη με μαρμαρο απο το Νεο Δελχι.
καλα το σπιτι νοικιαζεται η γινεται rbnb υπερλουξ για αλλες ινφλουενσερ στο πι και φι , μεχρι να πουληθει ...εχω δει πολλα στα 52 μου .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:24 pm

τουλουμπα έγραψε:
Jeight έγραψε:

με τον ηλεκτρικο κιολας μην καιει βενζινη ,κατεβαινε στον Αη νικολα και ανηφοριζε την τσαλδαρη ,εκει που τα καφε εχουν ποσοστο Ολυμπιακων 600% που τον κερναγανε μπυριτσα και λουκανικο

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 8:13 pm

κια τι να παρει δηλαδη την σουλα την κομμωτρια απτο περαμα? :mrgreen:
δηλαδη οι μοναδικες επιλογες ειναι η μια καβαλημενη 'η η σουλα η κομμωτρια? Νορμαλ γυναικες δεν παιζουν σε αυτην την κενωνια ? Ασε που εχει κατι σουλες κομμωτριες που εκτος απο τουμπανες ειναι και ξηγημενες

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:30 pm

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:24 pm
τουλουμπα έγραψε:

με τον ηλεκτρικο κιολας μην καιει βενζινη ,κατεβαινε στον Αη νικολα και ανηφοριζε την τσαλδαρη ,εκει που τα καφε εχουν ποσοστο Ολυμπιακων 600% που τον κερναγανε μπυριτσα και λουκανικο
πιο μακρια δεν πηγαινε γιατι φοβοταν μην χαθει :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:32 pm

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:27 pm
τουλουμπα έγραψε:

δηλαδη οι μοναδικες επιλογες ειναι η μια καβαλημενη 'η η σουλα η κομμωτρια? Νορμαλ γυναικες δεν παιζουν σε αυτην την κενωνια ? Ασε που εχει κατι σουλες κομμωτριες που εκτος απο τουμπανες ειναι και ξηγημενες
η σουλα ειναι μια χαρα για εμας
για γνωστους αθλητες αυτες δεν κανουν,θελουν τουμπανιασμενες με ιαλουρεν γιουτιουμπισες
μην ξεχνας οτι ο θωμας ερωτευθηκε μεγαλος δεν ηταν σαν κατι αμερικανακια που γνωριζουν μια στο σχολειο στα 17 την ευρωτευονται και την παντρευονται στα 20 ξερω γω

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 6:18 pm
Kostas89 έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 6:12 pm

Και ο φαλ και ο μακκισικ ήταν οι αγαπημένοι πριν 2 μήνες αποθέωνε τον φαλ αλλά τον άφησε να φύγει, ο Τζόσεφ φέτος έδειξε πόσο έλειπε το προσωπικό παιχνίδι στην θέση 1 στα πλαίσια πάντα του σύστηματος ο Μοντέρο έρχεται από την Βαλένθια και ο Μαρτίνεζ έχει παρόμοια νοοτροπία με τον Μπαρτζώκα μοιρασμένα λεπτά όχι τρελή ελευθερία ακολουθούμε τον τρόπο παιχνιδιού μας(όχι τον ίδιο τρόπο παιχνιδιου), ο μακινταιρ πιστεύω πέρα από το έμφυτο ταλέντο του στην δημιουργία και το υψηλό μπάσκετικο iq του στα 33 πιστεύω είναι αρκετά ώριμος για να καταλάβει που ήρθε..
αυτους τους εδιωξε γιατι δεν μπορουσαν πλεον
ο θωμας δεν εχει ουτε σοβαρο τραυματισμο ουτε εδειξε οτι δεν μπορει για να σταματησει να ειναι βασικο εργαλειο για τον μπαρτζωκα
αν ειχε κοψει κανα χιστο θα συζητουσαμε αλλιως

δεν γινεται ο παιχτης να βλεπει να παιρνει ο φαλ 1.7 απτον παο για να κανει το τριτο σεντερ και αυτος να την βγαζει με 1.2
ε πρεπει να παρει παραπανω τι να κανουμε
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ολυμπιακοι ειναι αντιθετοι με αυτο
κανονικα θα επρεπε να το στηριζετε στο φουλ
αν παρει 2/2.2 ειναι μια χαρα μονοι σας θα επρεπε να του τα δωστε πριν τα ζητησει

περα απτην πλακα οικοδομος και βλακειες ειναι πολυ χρησιμος παιχτης και εχει προσφερει πολλα στην ομαδα σας
Φίλε τουλουμπα οι οπαδοί της ομάδας μου νομίζουν οτι θα έρθει ο Κόντι από τον Ερυθρό και ο Μοντέρο από την Βαλένθια, ο πρώτος δεν έχει παίξει ποτέ στην ζωή του σε φ4, ο δεύτερος είναι παικταράς αλήτης, αλλά θα καεί ο εγκέφαλος του από το pass first του Μπαρτζώκα και τα πολύπλοκα συστήματα, ντέρμπι με ΠΑΟ δεν έχουν παίξει ποτέ στην ζωή τους, ούτε καν ξέρουν τι είναι (είδαμε και τον Χέιζ τι εμφανίσεις έκανε στους τελικούς) και νομίζουν ότι αυτοί οι δύο θα αντικαταστήσουν σε μια νύχτα τον Θωμά, ο οποίος έχει παίξει σε 5 φ4 και σε πόσους τελικούς με τον ΠΑΟ, βρίσκει τον Σάσα με κλειστά μάτια και στον ύπνο του, και ήταν κομβικότατος στους δύο φετινούς τίτλους.

Να φύγει και αυτός εύχομαι και όταν θα έρθει η ούτσα από την ομάδα που φτιάχνει ο Ζέλικο και ο CMM θα είναι άφαντος και ο Μοντερο θα παίξει σε κάποιο παιχνίδι 15 λεπτα θα λέμε φταίει ο Μπαρτζώκας που δεν τοὺς χρησιμοποιεί σωστά.

Η υπεροψία και όταν δεν εκτιμάς σωστά αυτό που έχεις στην ζωή δεν κάνουν καλό λογαριασμό στο τέλος.

Το είδαμε και με εσάς που πήρατε τον τίτλο και νομίζατε ότι φτιάξατε ομάδα space jump, ελπίζω να μην το δούμε από τους δικούς μας φέτος.

Επισης, ξεχνάμε ότι ήρθαν παίκτες όπως ο Ward ή ο Ταιρικ που ακόμα και μετά από ένα χρόνο δεν έχουν προσαρμοστεί 100% και κάνανε μέτρια χρονιά, ή ακόμα χειρότερα ο Saben Lee που δεν έστριβε ούτε με αίτηση και ξέχασε που είναι το καλάθι.

Καλοί οι CMM και οι Μοντερο, αλλά μην ξεχνάμε από που έρχονται και ότι θέλουν πολλά ψωμιά για να φτάσουν τους Ουόκαπ, Γκος κτλ αυτού του κόσμου.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:49 pm

Το έχουμε ρίξει στις γυναίκες βλέπω. Τι ακριβώς συζητάμε ? Αν είναι μουνοδουλος ο Θωμάς και είναι ψωνισμενη η Εστρεγια?
Ναι και στα 2. Αν εκείνη του είπε να ζητήσει περισσότερα και του άλλαξε τα μυαλά με άσχημο τρόπο ? Όλα τα ναι του κόσμου. Άλλωστε το κορίτσι έχει ανάγκες και το Dubai θα είναι εξαιρετικό για την καριέρα της. Πρέπει να βάλει στο Instagram και την αντίστοιχη σημαία με όλες τις χώρες που έχει ζήσει όπως όλες οι μοντέρνες,δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες. Και φυσικά ο Θωμάς σαν σωστός Σύζυγος ,Ω συγγνώμη Παρτενερ ήθελα να πω,δεν είμαστε τίποτα παλιομοδίτες θα την στηρίξει μέχρι εκείνη να νιώσει ότι πνίγεται και θα θέλει κάποια στιγμή να βρει τον εαυτό της και να βρει τον επόμενο χορηγό εεε συγγνώμη , έρωτα της ζωής της να φτερουγίζει η καρδιά της ❤️

Τα εξηγώ ωραία ???? ( Χιουμοριστικό το ποστ,μπορεί και όχι) Θωμά γερά πάρε τα λεφτά !

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Ιούλ 06, 2026 8:53 pm

Εμένα η άποψη μου για τον Γουόκαπ είναι η ίδια, πρόκειται για έναν ελιτ αμυντικό με εξαιρετικό IQ σε αυτό το κομμάτι, κακό εκτελεστή, μέτριο δημιουργό, τίμιο οργανωτή. Εγώ αυτό το κοστολογώ 700-1Μ, λόγω του διαβατηρίου που όντως μας λύνει τα χέρια να τον πάω στο 1.2-1.5Μ, άντε να πω ότι πρέπει να τον επιβραβεύσω για τα χρόνια του στην ομάδα, ότι αναγκάστηκε αρκετές φορές να παίξει τη θέση μόνος του συν την Ευρωλίγκα, να τον πάω στα 1.7-1.8Μ. Από αυτό το ποσό και πάνω νομίζω δεν αξίζει. Συνεπώς αν ψάχνει 2Μ ή 2Μ+ , ή ζητάς ένα buy out κοντά στο 1Μ ή τον κρατάς μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του. Και η ζωή συνεχίζεται. :peace:

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Δευ Ιούλ 06, 2026 9:04 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 8:12 pm

το μοναδικο που παει προς τα κατω οταν περνανε τα χρονια ειναι ξερεις τι
Ανενημέρωτο σε βρίσκω :D :D :D

Εικόνα

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 06, 2026 9:04 pm

Γενικα βλεπω πολυ κουβεντα για Γουοκαπ κ Ντορσει. Μαλλον πολλοι δεν θυμουνται πως με Μπαρτζωκα η ομαδα εχει ξεπερασει αποχωρηση Σπανουλη, μετα Πριντεζη, μετα Σλουκα κ Σασα αλλα δεν επηρεαστηκε καθολου κ παρεμεινε στην κορυφη. Εμενα η αποψη μου ειναι τοπ για τον Γουοκαπ αλλα πιστευω ο Μπαρτζωκας θα την βρει την ακρη εν τελει ειτε με Γουοκαπ ή χωρις. Πολυς λογος γινεται χωρις λογο και δεν ξερουμε κιολας αν οτι ακουγεται ισχυει αφενος κ αν η ομαδα (δεν) εχει τη διαθεση να πληρωσει 3 μυρια σε Ντορσει κ Γουοκαπ.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Δευ Ιούλ 06, 2026 9:13 pm

τουλουμπα έγραψε:

Γιατί όχι ;;;

Εικόνα

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 9:17 pm

Όποιος θέλει αύξηση λέει ότι έχει πρόταση από το Ντουμπάι για να τη πάρει.
Τα μπάτζετ και οι αμοιβές έχουν ανέβει αλλά όχι για όλους. Πόσοι ευρωλιγκατοι στο στάτους του γουοκαπ 34χρ (ένας πολύ καλός ρολιστας) που είναι σε πτώση παίρνει 2εκ και ζητά να παίζει και λιγότερο; Στο κάτω κάτω έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αν δεν παίξει καλά, δεν θα πάρει του χρόνου το συμβόλαιο που θέλει. Εδώ ο Πίτερς που έκανε σχετικά καλή χρονιά πήγε στην Αρμανι που ακούγαμε για Ρεάλ κλπ. Προφανώς υπάρχει διάσταση με την ομάδα, από ότι καταλαβαίνω, στα χρήματα και στη διάρκεια. Δεν θα παίρνουμε Ευρωλίγκα κάθε χρόνο, ούτε όμως και το πρωτάθλημα, κι ο Παναθηναϊκός εκατομμύρια χαλάει δεν είναι κολοσσός Ρόδου.

Ο Ντόρσεϊ είναι άλλη περίπτωση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Δευ Ιούλ 06, 2026 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιούλ 06, 2026 9:17 pm

redcard έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 6:44 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 6:26 pm

το προβλημα ειναι οτι η λογικη αυξηση για μερικους ειναι 200κ τον χρονο που αυτο δεν παιζει

το ντορσει θα παρει πανω απο 3 χαρτια τον χρονο,αν τον πεισετε να μεινει με 3 ακριβως να κανετε και τον σταυρο σας

και ο θωμα το λιγοτερο με 2

αποτι εχω καταλαβει μερικοι μην πω οι πιο πολλοι δεν ειναι οκ με αυτα τα νουμερα
Καλα εδω που τα λεμε δε θα ψηφισουμε κιολας για το αν θα τα δωσουμε ωστε να μας νοιαζει ποιος συμφωνει και ποιος οχι. Αλλοι εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι.

Θεωρω κι εγω οτι η προταση που "διερρευσε" ειτε στα λεφτα ειτε στη διαρκεια πιθανως εχει καποιες δοσεις υπερβολης (εμενα πιο πολυ κι απ τα 3 μυρια το χρονο, αυτο το 3 χρονια μου φαινεται εντελως παρανοια). Ωστοσο γεγονος ειναι οτι η αγορα αλλαζει γρηγορα και σ' αυτο ειναι υποχρεωμενοι ολοι να προσαρμοστουν αν θελουν να ειναι ανταγωνιστικοι. Η λογικη "τοσα αξιζει" ενα παιχτης γιατι τοσα μπορει να αξιζε το 25, μαλλον το 27 δεν θα εχει και πολυ νοημα και θα οδηγει σε αδιεξοδα.
Εχουν δωσει στον Μπεικον που ηταν βασικος φετος 2,5 και θα δωσουν στον θωμα να κανει τον αναπληρωματικο του Τζειμς και Μακινλει Ραιτ που του δωσενε κατω απον2 το χρονο 3 για 3 χρονια κιολας.

Ειναι απλο μανατζαρεικα κολπα. Αν δεν του αρεσουν τα 1,7-1,8 που θα του δωσουν ας παει στην ευχη της παναγιας εκτος και αν δωαουν 1 μυρριαξι buyout

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 06, 2026 9:20 pm

papp7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 06, 2026 8:53 pm
Εμένα η άποψη μου για τον Γουόκαπ είναι η ίδια, πρόκειται για έναν ελιτ αμυντικό με εξαιρετικό IQ σε αυτό το κομμάτι, κακό εκτελεστή, μέτριο δημιουργό, τίμιο οργανωτή. Εγώ αυτό το κοστολογώ 700-1Μ, λόγω του διαβατηρίου που όντως μας λύνει τα χέρια να τον πάω στο 1.2-1.5Μ, άντε να πω ότι πρέπει να τον επιβραβεύσω για τα χρόνια του στην ομάδα, ότι αναγκάστηκε αρκετές φορές να παίξει τη θέση μόνος του συν την Ευρωλίγκα, να τον πάω στα 1.7-1.8Μ. Από αυτό το ποσό και πάνω νομίζω δεν αξίζει. Συνεπώς αν ψάχνει 2Μ ή 2Μ+ , ή ζητάς ένα buy out κοντά στο 1Μ ή τον κρατάς μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του. Και η ζωή συνεχίζεται. :peace:
Ακριβώς αυτό. 1,7-1,8Μ τα αξίζει υπό το πρίσμα ότι είναι διαβατήριο και ότι έχει υποστηρίξει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Σε οποιαδήποτε μη ελληνική καινούρια ομάδα αυτή τη στιγμή ο Γουόκαπ δε θα έπρεπε να αξίζει πάνω από το συμβόλαιο του Γκος όταν ήρθε σε εμάς. Υπενθυμίζω ότι ο Γκος ήρθε:

1) Ως πρωταθλητής ευρώπης με ρόλο δεύτερου point guard.
2) Στα 28 του.
3) με 1Μ

Με ποια λογική λέμε ότι ένας παρόμοιος παίκτης στα 34(!!) του θα πάει στην Ντουμπαι με τα 2πλάσια ή τριπλάσια λεφτά? Αυξήθηκαν τα συμβόλαια κατά 200% μέσα σε 3 χρόνια? Ας είμαστε λογικοί.

Εγώ έτσι για τη καβλάντα θα έλεγα στην Ντουμπάι, δείξε μου το συμβόλαιο 3χ3 και τον παίρνεις αύριο. free of charge.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Δευ Ιούλ 06, 2026 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”