ο φαλ θα ειναι ο νεος παπαγιαννης για τον τουλουμπαRedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 11:25 amΔε νομίζω ο Φαλ να μπορέσει να παίξει μπάσκετ στο υψηλό επίπεδο μετά τον τραυματισμό που είχε και την ηλικία του. Προφανώς στον Ολυμπιακό τον έβλεπαν καθημερινά στις προπονήσεις και ξέρουν την κατάσταση του.
Αν βάλεις στην εξίσωση ότι ο Φαλ ουσιαστικά φάνηκε στην Ευρώπη λόγω του συστήματος του Μπαρτζώκα και της μοτιον με τα συνεχή κοψίματα που εκμεταλλεύοταν την ικανότητα του Φαλ στην πάσα.. καμιά άλλη ομάδα δεν παίζει έτσι Ευρώπη
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν είχε την πορεία που μπορεί να είχε, αλλά υπάρχουν και ελαφρυντικά, ήρθε σε παναθηναϊκό που ήταν σε χάλια περίοδο (την πρώτη φορά), τον έχρισαν ηγέτη και γενικά πήγαν όλα λάθος. Στην 2η θητεία, το χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού τον έκανε να σταματήσει πρόωρα και και μην αποδώσει όσα μπορούσε βάσει ταλέντου. Ο Παπ ακόμα κι έτσι είχε κομβική συνεισφορά στον κούπα του 24, και στην σειρά με την Μακάμπι άλλα και στο Φ4 έκανε πράγματα αμυντικά και έβαλε και σουτ όταν χρειάστηκε. Για μας, θα είναι πάντα στην καρδιά μας.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Ενταξει ο Παπαγιαννης ειναι ειδικη περιπτωση γιατι εχει προσοντα αλλα ειναι εντελως αψυχος, ακομα και εγω σαν Ολυμπιακος τον λυπομουν. Ο Φαλ εχει ψυχη αλλα δεν ειναι ο παλιος Φαλ.Djole77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 11:26 amο φαλ θα ειναι ο νεος παπαγιαννης για τον τουλουμπαRedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 11:25 am
Δε νομίζω ο Φαλ να μπορέσει να παίξει μπάσκετ στο υψηλό επίπεδο μετά τον τραυματισμό που είχε και την ηλικία του. Προφανώς στον Ολυμπιακό τον έβλεπαν καθημερινά στις προπονήσεις και ξέρουν την κατάσταση του.
Αν βάλεις στην εξίσωση ότι ο Φαλ ουσιαστικά φάνηκε στην Ευρώπη λόγω του συστήματος του Μπαρτζώκα και της μοτιον με τα συνεχή κοψίματα που εκμεταλλεύοταν την ικανότητα του Φαλ στην πάσα.. καμιά άλλη ομάδα δεν παίζει έτσι Ευρώπη![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πιο πιθανό είναι αυτό που λες, αλλά εμάς μας φτάνει να κάνει 1 καλο ματς στα πλει οφ και 1 στο Φ4, όπως ο ΠαπαέτρουRedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 11:25 amΔε νομίζω ο Φαλ να μπορέσει να παίξει μπάσκετ στο υψηλό επίπεδο μετά τον τραυματισμό που είχε και την ηλικία του. Προφανώς στον Ολυμπιακό τον έβλεπαν καθημερινά στις προπονήσεις και ξέρουν την κατάσταση του.
Αν βάλεις στην εξίσωση ότι ο Φαλ ουσιαστικά φάνηκε στην Ευρώπη λόγω του συστήματος του Μπαρτζώκα και της μοτιον με τα συνεχή κοψίματα που εκμεταλλεύοταν την ικανότητα του Φαλ στην πάσα.. καμιά άλλη ομάδα δεν παίζει έτσι Ευρώπη
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει κλεψει τους κωδικους ο Μπαρτζωκαρος γιατι ειδε του διωξανε τον Ντιλικινα και φοβαται ο ανθρωπος οπως πηραν φορα θα του διωξουν κ Τζοζεφ κι αντ αυτου θα ανακοινωσουν Μοντερο, επειδη τον θελει ο καθε προεδρος ή χορηγος στην ομαδα, κι εχει χασει τον υπνο του ο άνθρωπος.
Ποσα να αντεξει σε ενα καλοκαιρι; Ειπαμε αλλαγες αλλαγες αλλα μην το παρακανουμε κιολας.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα προσωπικά, εξ αρχής οι επιλογές ταυτόχρονα CMM και Μοντερο μου έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός είχε ήδη πάρει την απόφαση του για το τι θα κάνει με Γουοκαπ -Ντορσει .Θα δώσει καλό συμβόλαιο στον Ντορσει και τον Γουακαπ θα του κάνει μια πρόταση με μια (ισως) λογική αναπροσαρμαγη και αν δεν τα βρουν ,του χρόνου θα πάρει τις φουστανέλες και την Εστρελλα και θα κατηφορίσει Ντουμπάι.Κι εδώ που τα λέμε, χωρίς συναισθηματισμους,αυτή είναι κ η λογικότερη επιλογή και για τους δυο(ομάδα κ παίκτη δλδ)
Δε φάνταζε εχ αρχής λογικό να φέρει 2 παίκτες των 2+ εκ το έτος (και των 30 κ 24 λεπτών ) αν ειχε σκοπό να κάνεις τεράστια αναπροσαρμαγη στο βασικό σου pg (που επαιζε 24-25 λεπτά ξέρω γω)
Δε φάνταζε εχ αρχής λογικό να φέρει 2 παίκτες των 2+ εκ το έτος (και των 30 κ 24 λεπτών ) αν ειχε σκοπό να κάνεις τεράστια αναπροσαρμαγη στο βασικό σου pg (που επαιζε 24-25 λεπτά ξέρω γω)
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
5+ θελεις να πεις. Φυσικα Σπανουλης και Παπαλουκας περνανε 2+ οταν οι αλλοι περνανε με το ζορι 1 αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτοGP77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 9:16 amΣπανούλης-Πρίντεζης-Παπαλουκάς πρέπει να κάθονται σε μια γωνία και να κλαίνε με τα ποσά που παίζουν πλέον στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πιστεύω αν έπαιζαν στην σημερινή εποχή οι συγκεκριμένοι θα είχαν συμβόλαια 3+ εκ και οι τρεις.
Εδώ ζητάει 3+ ο Μπόνγκα, που οκ καλός παίχτης αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Ο Γουόκαπ πλέον στα 34 προς 35 με ένα συμβόλαιο γύρω στα 1,7-1,8εκ θα έπρεπε να ήταν ικανοποιημένος. Τώρα αν θέλει και αυτός 2,5-3εκ στο καλό. Όπως διαμορφώθηκε πλέον η θέση του playmaker στην ομάδα μας πιο πολύ για το διαβατήριο τον χρειαζόμαστε. Διαφορετικά Τζόζεφ τρίτος playmaker, ο οποίος παίζει τίμια άμυνα και έδειξε ότι μπορεί να τρέξει το σύστημα του κόουτς και κάποιος Έλληνας για συμπλήρωμα.
Αυτός που πρέπει να μείνει οπωσδήποτε για εμένα είναι ο Ντόρσει. Και λόγω χαρακτηριστικών-τρόπο παιχνιδιού αλλά και λόγω ηλικίας. Θεωρώ πως γύρω στα 2,7-2,8εκ τα οποία με κάποιο μπόνους ή κλιμάκωση θα ακουμπούν τα 3εκ θα τα βρουν.
Λογικά η ομάδα πάει ακόμα για 1-2 παίχτες στα φόργουορντ, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αυτό, συν 1-2 Έλληνες (ίσως από Αμερική μεριά) για το πρωτάθλημα.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 12:01 pmΕμένα προσωπικά, εξ αρχής οι επιλογές ταυτόχρονα CMM και Μοντερο μου έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός είχε ήδη πάρει την απόφαση του για το τι θα κάνει με Γουοκαπ -Ντορσει .Θα δώσει καλό συμβόλαιο στον Ντορσει και τον Γουακαπ θα του κάνει μια πρόταση με μια (ισως) λογική αναπροσαρμαγη και αν δεν τα βρουν ,του χρόνου θα πάρει τις φουστανέλες και την Εστρελλα και θα κατηφορίσει Ντουμπάι.Κι εδώ που τα λέμε, χωρίς συναισθηματισμους,αυτή είναι κ η λογικότερη επιλογή και για τους δυο(ομάδα κ παίκτη δλδ)
Πιθανόν γι΄αυτό έβγαλε μια τέτοια άκομψη συμπεριφορά ο Ουόκαπ. Κατάλαβε που πήγε η δουλειά.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν προκειται να αφησει ο Ολυμπιακος τον Ντορσει. Ελληνικο διαβατηριο, τοπ σκορερ, καλη ηλικια και τον ΠΑΟ να παραμονευει. Μπορει να κανει λιγο τον δυσκολο αλλα θα του δωσει τα λεφτα που θελει.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 12:01 pmΕμένα προσωπικά, εξ αρχής οι επιλογές ταυτόχρονα CMM και Μοντερο μου έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός είχε ήδη πάρει την απόφαση του για το τι θα κάνει με Γουοκαπ -Ντορσει .Θα δώσει καλό συμβόλαιο στον Ντορσει και τον Γουακαπ θα του κάνει μια πρόταση με μια (ισως) λογική αναπροσαρμαγη και αν δεν τα βρουν ,του χρόνου θα πάρει τις φουστανέλες και την Εστρελλα και θα κατηφορίσει Ντουμπάι.Κι εδώ που τα λέμε, χωρίς συναισθηματισμους,αυτή είναι κ η λογικότερη επιλογή και για τους δυο(ομάδα κ παίκτη δλδ)
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Ντορσει θα πρεπει να ειναι βλακας να φυγει. Εχει παιξει μπασκετ της προκοπης μονο επι εποχη Μπαρτζωκα. Ξερει οτι το διαβατηριο του μετραει. Εχει παιξει με Σαρας που ειναι σχολης Ζοτς και ειδε και αποειδε να φυγει. Προφανως και θα παραμεινει και θα παρει και τα λεφτα που ειχαν συμφωνηθει αρχικα (οσα ο Μιλου) για φετος και απο του χρονου κοντα στα 3 και ολα καλα.
Δεν δινω 1 στο 1000000 να φυγει ή να μην ανανεωσει. Απλα επειδη το αναπληρωματικο φοργουορντ δεν πουλαει σαν θεμα εχουν αναγαγει οι επιστημονες ηθελημενα(eurohoops και μη) το θεμα σε μειζον ενω οι παικτες ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαινει.
Υ.Γ. Στεφανου κανονισε με τις βλακειες που γραφεις να χασεις την ευνοια της διοικησης και να μην υπαρχει ενας ανθρωπος να μην λεει παπατζες απο τον ερυθρολευκο περιγυρο.
Δεν δινω 1 στο 1000000 να φυγει ή να μην ανανεωσει. Απλα επειδη το αναπληρωματικο φοργουορντ δεν πουλαει σαν θεμα εχουν αναγαγει οι επιστημονες ηθελημενα(eurohoops και μη) το θεμα σε μειζον ενω οι παικτες ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαινει.
Υ.Γ. Στεφανου κανονισε με τις βλακειες που γραφεις να χασεις την ευνοια της διοικησης και να μην υπαρχει ενας ανθρωπος να μην λεει παπατζες απο τον ερυθρολευκο περιγυρο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο