Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή ο πρόεδρος μίλησε για μπαμ-μπουμ και γράφτηκαν τα ονόματα Μπαντιό, Μπονγκά και Μπατίστ, φαντάζομαι (;;;) πως και το 4ο όνομα θα είναι από Μπ.
Επειδή δεν βρίσκω κανέναν άλλο, κατέφυγα στη σίγουρη λύση του Μπαμπαγιάννη !!!
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαλα προφανως αυτοι οι 2 ειναι!Αντε να ειναι ο Μανος ενας εκ των 2.
Μην περιμενεις παικτη...
Είναι ο Michaelkoch με λιγότερη αυτοπεποίθησηkein έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 12:55 pmΔεν μπορώ να μπω στην λογική αυτού του ποστ, αν υπάρχει κάποια λογική συσχέτιση! Ο Κογκαλιδης είναι ένας υπαρκτός άνθρωπος-δημοσιογράφος με όνομα και επίθετο και ολυμπιακά αισθήματα, ο άλλος που λες υπήρξε ως ανώνυμος συνομιλητής σε φόρουμ, όπως είσαι εσύ κι εγώ. Καπού τα έχεις λίγο μπερδεμένα. Και δεν βγάζει κανένα νόημα το σχόλιο σου, και δεν ξέρω τι σχέση έχει με το δικό μου σχόλιο που είχε παράθεση ένα βίντεο του δημοσιογράφου και μια δική μου υπόθεση με χιουμοριστική σαφώς πρόθεση. Μάλλον έχεις ορεξούλες για μπιφ και μπουφ πρωί πρωι αλλά εμείς έχουμε διάθεση για μπαμ και μπουμ , που σκάνε οι παιχταράδες ένας ένας απο το πρωί![]()
![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θα είναι 2 εκ των 3 : Μπατίστ - Μάνος - Μήτσος, εκτός κι αν σκάσει καμιά μπόμπα Γιαμπου !!! ( ή κανένας Μοντέρο και ζήσουμε εποχές Σάρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Τρί Ιούλ 07, 2026 2:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και με 40 μπίρες καταμεσήμερο δεν θα το έλεγα αυτό ...manhac έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 1:54 pmΕίναι ο Michaelkoch με λιγότερη αυτοπεποίθησηkein έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 12:55 pm
Δεν μπορώ να μπω στην λογική αυτού του ποστ, αν υπάρχει κάποια λογική συσχέτιση! Ο Κογκαλιδης είναι ένας υπαρκτός άνθρωπος-δημοσιογράφος με όνομα και επίθετο και ολυμπιακά αισθήματα, ο άλλος που λες υπήρξε ως ανώνυμος συνομιλητής σε φόρουμ, όπως είσαι εσύ κι εγώ. Καπού τα έχεις λίγο μπερδεμένα. Και δεν βγάζει κανένα νόημα το σχόλιο σου, και δεν ξέρω τι σχέση έχει με το δικό μου σχόλιο που είχε παράθεση ένα βίντεο του δημοσιογράφου και μια δική μου υπόθεση με χιουμοριστική σαφώς πρόθεση. Μάλλον έχεις ορεξούλες για μπιφ και μπουφ πρωί πρωι αλλά εμείς έχουμε διάθεση για μπαμ και μπουμ , που σκάνε οι παιχταράδες ένας ένας απο το πρωί![]()
![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Το αρχικό πλάνο είναι Bonga στο "4" και NHD στο "3", όχι ότι αυτό έχει μεγάλη σημασία μιας και μέσα στη διάρκεια του αγώνα αυτοί οι παίκτες μπορούν να εναλλάσσονται στις δύο θέσεις των forwards.
Επίσης το ρόστερ αυτό έχει 9 ξένους, παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Fall δεν έχει ακόμα την ελληνική ιθαγένεια.
Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πάει με 10-11 ξένους του χρόνου και ούτε ότι ο Ρογκαβόπουλος θα πάει τόσο πίσω στο rotation της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Osman θα αποχωρήσει τελικά και οι managers του έχουν αρχίσει ήδη την προεργασία, προτείνοντάς τον σε ομάδες.
Η γραμμή forwards του Παναθηναϊκού είναι τρομερή, και στις δύο πλευρές του παρκέ, και θεωρώ ότι στο βάθος του μυαλού του ο Ομπράντοβιτς έχει το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα πολλά pick and pops των guards με το 4άρι.
Επίσης, δεν θα εκπλαγώ αν ο Παναθηναϊκός τελικά δεν πάρει άλλο ψηλό. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχουν κιόλας κάποιοι για να πάρει.
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκανάροντας βέβαια λίγο την αγορά των FAs του NBA βλέπω ότι και οι δύο βασικοί ψηλοί της εθνικής ομάδας του Καναδά τα τελευταία χρόνια, Olynyk και Powell, είναι UFAs και δεν πρόκειται να βρουν, αν βρουν, κάτι παραπάνω από το veteran minimum στο NBA αυτή τη στιγμή.
Αν όντως ο Παναθηναϊκός ψάχνει για stretch center, δεν υπάρχει ιδανικότερη περίπτωση από τον KO.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο