Αν και συμφωνώ μαζί σου θα είναι πολύ δύσκολο να μην γίνει. Θα υπάρχουν γκρίνιες, θα στραφεί ο κόσμος εναντίον τους κλπ, μεγάλη μανούρα χωρίς λόγο. Πόσοι πια θα παίξουν τόσα χρόνια σε μια ομάδα; Δύσκολο να επαναληφθεί ώστε να γίνει συνήθειο.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:03 pmΈναν χρόνο για δεκάλεπτη κατά μέσο όρο συμμετοχή τον έχει ο Παπ, κυρίως στα εγχώρια ματς. Αν τώρα αυτός ζητάει διετίες και κανένα εκατομμύριο για να σηκώνει τίτλους για τους οποίους θα έχουν ιδρώσει άλλοι (όπως έκανε ο Αλβέρτης στον Παναθηναϊκό το 2008 και το 2009) στο καλό και με τη νίκη...
Φανέλα Παπ στον ουρανό του ΣΕΦ μου φαίνεται παράξενο να δούμε. Για την ακρίβεια ελπίζω να μη δούμε. Εκεί μπαίνουν ονόματα επιπέδου Σπανούλη, άντε Πρίντεζη. Ο Παπ ποτέ δεν ήταν ο ηγέτης μέσα στο παρκέ, ένας πρώτης ποιότητας παίκτης ομάδας ήταν. Χάνει το νόημά της η διαδικασία αν αρχίσουν να αποδίδονται τιμές σε παίκτες ανεξάρτητα από το μέγεθος του ονόματος που κουβαλούν στο άθλημα.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
3.3εκ πήρε ο Παπαλουκάς στην επιστροφή του.Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 12:03 pm5+ θελεις να πεις. Φυσικα Σπανουλης και Παπαλουκας περνανε 2+ οταν οι αλλοι περνανε με το ζορι 1 αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτοGP77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 9:16 amΣπανούλης-Πρίντεζης-Παπαλουκάς πρέπει να κάθονται σε μια γωνία και να κλαίνε με τα ποσά που παίζουν πλέον στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πιστεύω αν έπαιζαν στην σημερινή εποχή οι συγκεκριμένοι θα είχαν συμβόλαια 3+ εκ και οι τρεις.
Εδώ ζητάει 3+ ο Μπόνγκα, που οκ καλός παίχτης αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Ο Γουόκαπ πλέον στα 34 προς 35 με ένα συμβόλαιο γύρω στα 1,7-1,8εκ θα έπρεπε να ήταν ικανοποιημένος. Τώρα αν θέλει και αυτός 2,5-3εκ στο καλό. Όπως διαμορφώθηκε πλέον η θέση του playmaker στην ομάδα μας πιο πολύ για το διαβατήριο τον χρειαζόμαστε. Διαφορετικά Τζόζεφ τρίτος playmaker, ο οποίος παίζει τίμια άμυνα και έδειξε ότι μπορεί να τρέξει το σύστημα του κόουτς και κάποιος Έλληνας για συμπλήρωμα.
Αυτός που πρέπει να μείνει οπωσδήποτε για εμένα είναι ο Ντόρσει. Και λόγω χαρακτηριστικών-τρόπο παιχνιδιού αλλά και λόγω ηλικίας. Θεωρώ πως γύρω στα 2,7-2,8εκ τα οποία με κάποιο μπόνους ή κλιμάκωση θα ακουμπούν τα 3εκ θα τα βρουν.
Λογικά η ομάδα πάει ακόμα για 1-2 παίχτες στα φόργουορντ, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αυτό, συν 1-2 Έλληνες (ίσως από Αμερική μεριά) για το πρωτάθλημα.
Τότε που οι μύγες ήταν παχιές.
Μονοετές στον Παπανικολάου τιμής ένεκεν. 2 χρόνια είναι ΑΣΤΕΊΟ. Καθαρά αγωνιστικά εγώ δεν θα τον ήθελα ούτε για του χρόνου. Γτ αν δεν είχε ελληνικό διαβατήριο και λεγόταν Μαριτς πείτε ποιος βάση της φετινής εμφάνισης θά τον ήθελε στον ομάδα. Γενικότερα μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα διαβατήρια. Η ομάδα το παλεύει τα τελευταία χρόνια με τις ακαδημίες,μακάρι να βγάλει κάνα παίχτη. Και πρέπει να κοιτάξει ότι υπάρχει από κολέγια στο Αμέρικα να βρει Ελληνοαμερικανούς.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μιλάς για την ανανέωση του συμβολαίου κι εγώ πιστεύω ότι στο τέλος οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν. Θα καταλάβει ο Παπανικολάου ότι είναι λίγο υπερβολικός στις απαιτήσεις του, θα συνειδητοποιήσουν και οι αφοί ότι δεν είναι πρόβλημα εκατό χιλιάδες παραπάνω και θα βρεθεί η χρυσή τομή. Το θέμα της διάρκειας μπορεί να μαζευτεί με μια συμφωνία για 1+1 με οψιόν ανανέωσης της ομάδας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:06 pmΑν και συμφωνώ μαζί σου θα είναι πολύ δύσκολο να μην γίνει. Θα υπάρχουν γκρίνιες, θα στραφεί ο κόσμος εναντίον τους κλπ, μεγάλη μανούρα χωρίς λόγο. Πόσοι πια θα παίξουν τόσα χρόνια σε μια ομάδα; Δύσκολο να επαναληφθεί ώστε να γίνει συνήθειο.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:03 pmΈναν χρόνο για δεκάλεπτη κατά μέσο όρο συμμετοχή τον έχει ο Παπ, κυρίως στα εγχώρια ματς. Αν τώρα αυτός ζητάει διετίες και κανένα εκατομμύριο για να σηκώνει τίτλους για τους οποίους θα έχουν ιδρώσει άλλοι (όπως έκανε ο Αλβέρτης στον Παναθηναϊκό το 2008 και το 2009) στο καλό και με τη νίκη...
Φανέλα Παπ στον ουρανό του ΣΕΦ μου φαίνεται παράξενο να δούμε. Για την ακρίβεια ελπίζω να μη δούμε. Εκεί μπαίνουν ονόματα επιπέδου Σπανούλη, άντε Πρίντεζη. Ο Παπ ποτέ δεν ήταν ο ηγέτης μέσα στο παρκέ, ένας πρώτης ποιότητας παίκτης ομάδας ήταν. Χάνει το νόημά της η διαδικασία αν αρχίσουν να αποδίδονται τιμές σε παίκτες ανεξάρτητα από το μέγεθος του ονόματος που κουβαλούν στο άθλημα.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα περίμενε κανείς πως θα ηταν ευγνώμων που τον μάζεψε ο Ολυμπιακός ως γυρολόγο, 7 διαφορετικές ομάδες σε 7 χρόνια, τον έβαλε σε ένα απο τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης... τον έκανε βασικό και του έδωσε ρόλο ωστέ να τον εκμεταλλευτεί στο φουλ... θα εκτιμούσε το οτι ο Ολυμπιακός φέτος τον δήλωσε στο ρόστερ, τον πέταξε στο παρκέ για λίγα λεπτά με Χαποέλ και Αρμάνι, πλήρωσε πρόστιμο στην λίγκα, απλα και μόνο για να γίνει δικαιούχος των μπόνους κατάκτησης Ευρωλίγκας και τα λοιπά...Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 1:10 pm
Οταν ο Φαλ επιστρεψει σαν αντιπαλος στο ΣΕΦ θα φαει την γιουχα του αιωνα, στον Παναθυναικο θα παιζει.
Η προσωπικη μου εικασια οτι μπορει και να σπαστηκε που η ομαδα τον αποδεσμευσε ορθα κοφτα χωρις πολλα πολλα, δεν συζητησαμε καν για αναπροσαρμογη συμβολαιου, πληρωσαμε την ρητρα και τον αφησαμε. Ισως και αυτο να τον πληγωσε λιγο, που δεν επιμειναμε για καποια χρυση τομη.
Σπάστηκε όμως...
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το έγραψα καθαρά. Εννοούσα για την απόσυρση της φανέλα που έγραψες.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:17 pmΑν μιλάς για την ανανέωση του συμβολαίου κι εγώ πιστεύω ότι στο τέλος οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν. Θα καταλάβει ο Παπανικολάου ότι είναι λίγο υπερβολικός στις απαιτήσεις του, θα συνειδητοποιήσουν και οι αφοί ότι δεν είναι πρόβλημα εκατό χιλιάδες παραπάνω και θα βρεθεί η χρυσή τομή. Το θέμα της διάρκειας μπορεί να μαζευτεί με μια συμφωνία για 1+1 με οψιόν ανανέωσης της ομάδας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:06 pm
Αν και συμφωνώ μαζί σου θα είναι πολύ δύσκολο να μην γίνει. Θα υπάρχουν γκρίνιες, θα στραφεί ο κόσμος εναντίον τους κλπ, μεγάλη μανούρα χωρίς λόγο. Πόσοι πια θα παίξουν τόσα χρόνια σε μια ομάδα; Δύσκολο να επαναληφθεί ώστε να γίνει συνήθειο.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οτι ο φαλ πηγε στον παο δεν μπορεις να του πεις πολλα..βρηκε τρελα λεφτα και πηγε,δεν ειχε πει ποτε οτι ειναι ολυμπιακαρας.Αλλα ΑΝ ισχυουν τα δημοσιευματα οτι νιωθει αδικημενος,θα παιζει με μενος εναντια μας και τετοια μιλαμε για τεραστια αχαριστια..ειδικα τον μπαρτζωκα πρεπει να τον εχει εικονισμα και να τον φιλαει καθε μερα.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
΄Knoxville έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:28 pmΘα περίμενε κανείς πως θα ηταν ευγνώμων που τον μάζεψε ο Ολυμπιακός ως γυρολόγο, 7 διαφορετικές ομάδες σε 7 χρόνια, τον έβαλε σε ένα απο τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης... τον έκανε βασικό και του έδωσε ρόλο ωστέ να τον εκμεταλλευτεί στο φουλ... θα εκτιμούσε το οτι ο Ολυμπιακός φέτος τον δήλωσε στο ρόστερ, τον πέταξε στο παρκέ για λίγα λεπτά με Χαποέλ και Αρμάνι, πλήρωσε πρόστιμο στην λίγκα, απλα και μόνο για να γίνει δικαιούχος των μπόνους κατάκτησης Ευρωλίγκας και τα λοιπά...Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 1:10 pm
Οταν ο Φαλ επιστρεψει σαν αντιπαλος στο ΣΕΦ θα φαει την γιουχα του αιωνα, στον Παναθυναικο θα παιζει.
Η προσωπικη μου εικασια οτι μπορει και να σπαστηκε που η ομαδα τον αποδεσμευσε ορθα κοφτα χωρις πολλα πολλα, δεν συζητησαμε καν για αναπροσαρμογη συμβολαιου, πληρωσαμε την ρητρα και τον αφησαμε. Ισως και αυτο να τον πληγωσε λιγο, που δεν επιμειναμε για καποια χρυση τομη.
Σπάστηκε όμως...
Δεν το έγραψα εγώ, απλώς έκανα σαλάτα με τα quote. Λέω το ακριβώς αντίθετο, ότι δεν προκύπτει ότι σπάστηκε ο Φαλ αλλά απλώς κοίταξε καθαρά επαγγελματικά που θα βρει τα περισσότερα και ότι στο ΣΕΦ πρέπει να τον χειροκροτήσουμε.
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μην τον χειροκροτήσουμε. Γιουχαρισμα θα φάει όπως κάθε παίκτης που κάνει αυτό το δρομολόγιο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:40 pm΄Knoxville έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:28 pm
Θα περίμενε κανείς πως θα ηταν ευγνώμων που τον μάζεψε ο Ολυμπιακός ως γυρολόγο, 7 διαφορετικές ομάδες σε 7 χρόνια, τον έβαλε σε ένα απο τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης... τον έκανε βασικό και του έδωσε ρόλο ωστέ να τον εκμεταλλευτεί στο φουλ... θα εκτιμούσε το οτι ο Ολυμπιακός φέτος τον δήλωσε στο ρόστερ, τον πέταξε στο παρκέ για λίγα λεπτά με Χαποέλ και Αρμάνι, πλήρωσε πρόστιμο στην λίγκα, απλα και μόνο για να γίνει δικαιούχος των μπόνους κατάκτησης Ευρωλίγκας και τα λοιπά...
Σπάστηκε όμως...
Δεν το έγραψα εγώ, απλώς έκανα σαλάτα με τα quote. Λέω το ακριβώς αντίθετο, ότι δεν προκύπτει ότι σπάστηκε ο Φαλ αλλά απλώς κοίταξε καθαρά επαγγελματικά που θα βρει τα περισσότερα και ότι στο ΣΕΦ πρέπει να τον χειροκροτήσουμε.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαι όμως δεν είναι, του έχει βγει το ψυχολογικό ''τελειώνει η καριέρα μου'' και δεν είναι σε φάση να το αποδεχτεί.Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τους τελικούς , που είπε " έχω ακόμα μπάσκετ μέσα μου και φέτος δεν υπάρχει μεγάλης διάρκειας τουρνουά με την Εθνική, άρα θα είμαι πιο έτοιμος για τη νέα σεζόν". Πώς μπορείς να του εξηγήσεις οτι δεν φταίνε οι 20 έξτρα μέρες αλλά το σώμα του(όλα, φθορά,ηλικία) ;Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 5:51 pmΝομίζω μετά από 15 χρόνια ξέρουμε αν ο Παπανικολάου είναι ένας λογικός άνθρωποςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 5:50 pm
Ο Παπ δεν πρέπει να σεβαστεί την ομάδα της οποίας είναι αρχηγός και να συμβιβαστεί με ό,τι είναι «λογικό»; Επειδή ο ΔΠΓ έχει τρελαθεί και μοιράζει λεφτά σε ηλικιωμένους θα πρέπει να το κάνουν όλοι;![]()
Ξέρεις πώς θα ήταν λογικός ; Aν μετά και απο κατάκτηση Ευρωλίγκα έλεγε , '' Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω, θα προσφέρω ο,τι μπορώ στο ρόλο που θα έχω στο γήπεδο,θα κάνω τη δουλειά μου στα αποδυτήρια, χρηματικά θέλω ένα ποσό που δείχνει σεβασμό 1-1.2Μ , δώστε μου μονοετές αλλά πιθανότατα θα θέλω να συνεχίσω και μετά από αυτό". Ποιος θα του έλεγε όχι ; Χθες θα τον ανανέωναν.
Μην κάνετε το λάθος με τους συναισθηματισμούς, τη σημαία στον ιστό της και άλλα τέτοια ωραία τα οποία είναι για φυλλάδες τύπου ΦΩΣ. Και μην ξεχνάτε οτι ο παίκτης το καλοκαίρι του 2013 σε μια ομάδα η όποια τον πίστεψε, τον στήριξε, επένδυσε πάνω του, τον έκανε παίκτη στο κορυφαίο επίπεδο, όταν πήγε να τον ανανεώσει με αυξημένες αποδοχές μύρισε αίμα αρνήθηκε και προτίμησε την Μπαρτσελόνα. Θα μου πεις μετά όμως στην επιστροφή του από το NBA προτίμησε εμάς, δεκτό, δεν είναι όμως όλα συναισθηματισμοί. Εμένα δεν μου φαίνεται λογική η αντίδραση του, όταν λίγους μήνες πριν έχει σηκώσει το τρόπαιο όντας αρχηγός της ομάδας. Ο τραπεζικός του λογαριασμός να είναι καλά ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός, σε ομάδα διεκδικήτρια και του επόμενου τροπαίου Ευρωλίγκα είναι, πρωταθλητής Ευρώπης είναι, τι άλλο θέλει ;
Κάποιες φορές όπως οι παίκτες είναι επαγγελματίες έτσι και οι ομάδες πρέπει να είναι κυνικές. Eγώ πιστεύω θα ανανεώσει. Αλλά αυτή η φαγωμάρα με τα χρήματα, τη διάρκεια συμβολαίου, τον σεβασμό, μετά από τέτοια επιτυχία και με όλες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω επιτυχίες που ακούω δεν μου κάθεται καλά.
Και έχω και τον Τεξανό από την άλλη που μου λέει για σεβασμό, ναι θα σου δώσω 3 ετές με 2.5Μ τον χρόνο να σε βλέπω σε αιφνιδιασμό να κάνεις αριστερό lay up μόνος σου και να βρίσκεις μόνο ταμπλό.
Μέχρι φέτος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο