Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:49 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:47 pm
Είμαι ο μόνος μου κουράστηκε τρομερά με την ανανεωσολογία; ανακυκλωνουμε τα ίδια και τα ίδια ενω συμφωνούμε μεταξύ μας εδω κ 10 ημέρες

Δεν το γράφω για να σταματήσουμε να γράφουμε. Απλως λέω με έχει κουράσει τόσο που σχεδόν μου χάλασε την προσμονή της εκάστοτε ανακοίνωσης
πες την αλήθεια, θέλεις να μειώσεις την κίνηση στο φόρουμ να πέσουν τα...views :D
Να πω την αλήθεια περίμενα να ανακοινωθεί σήμερα ο Μοντέρο.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:44 pm
Djole77 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:43 pm

Σιγά μην τον χειροκροτήσουμε. Γιουχαρισμα θα φάει όπως κάθε παίκτης που κάνει αυτό το δρομολόγιο.
Θα δείξει, λοιπόν, το αποτέλεσμα.
Καλά οπως έχετε καταλάβει απο το κλίμα, ποιος ακριβώς περιμένει χειροκρότημα στον Μους. Γιούχα θα φάει, στην καλύτερη.

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:51 pm

papp7 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 5:51 pm

Νομίζω μετά από 15 χρόνια ξέρουμε αν ο Παπανικολάου είναι ένας λογικός άνθρωπος
Kαι όμως δεν είναι, του έχει βγει το ψυχολογικό ''τελειώνει η καριέρα μου'' και δεν είναι σε φάση να το αποδεχτεί.Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τους τελικούς , που είπε " έχω ακόμα μπάσκετ μέσα μου και φέτος δεν υπάρχει μεγάλης διάρκειας τουρνουά με την Εθνική, άρα θα είμαι πιο έτοιμος για τη νέα σεζόν". Πώς μπορείς να του εξηγήσεις οτι δεν φταίνε οι 20 έξτρα μέρες αλλά το σώμα του(όλα, φθορά,ηλικία) ;
Ξέρεις πώς θα ήταν λογικός ; Aν μετά και απο κατάκτηση Ευρωλίγκα έλεγε , '' Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω, θα προσφέρω ο,τι μπορώ στο ρόλο που θα έχω στο γήπεδο,θα κάνω τη δουλειά μου στα αποδυτήρια, χρηματικά θέλω ένα ποσό που δείχνει σεβασμό 1-1.2Μ , δώστε μου μονοετές αλλά πιθανότατα θα θέλω να συνεχίσω και μετά από αυτό". Ποιος θα του έλεγε όχι ; Χθες θα τον ανανέωναν.
Μην κάνετε το λάθος με τους συναισθηματισμούς, τη σημαία στον ιστό της και άλλα τέτοια ωραία τα οποία είναι για φυλλάδες τύπου ΦΩΣ. Και μην ξεχνάτε οτι ο παίκτης το καλοκαίρι του 2013 σε μια ομάδα η όποια τον πίστεψε, τον στήριξε, επένδυσε πάνω του, τον έκανε παίκτη στο κορυφαίο επίπεδο, όταν πήγε να τον ανανεώσει με αυξημένες αποδοχές μύρισε αίμα αρνήθηκε και προτίμησε την Μπαρτσελόνα. Θα μου πεις μετά όμως στην επιστροφή του από το NBA προτίμησε εμάς, δεκτό, δεν είναι όμως όλα συναισθηματισμοί. Εμένα δεν μου φαίνεται λογική η αντίδραση του, όταν λίγους μήνες πριν έχει σηκώσει το τρόπαιο όντας αρχηγός της ομάδας. Ο τραπεζικός του λογαριασμός να είναι καλά ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός, σε ομάδα διεκδικήτρια και του επόμενου τροπαίου Ευρωλίγκα είναι, πρωταθλητής Ευρώπης είναι, τι άλλο θέλει ;

Κάποιες φορές όπως οι παίκτες είναι επαγγελματίες έτσι και οι ομάδες πρέπει να είναι κυνικές. Eγώ πιστεύω θα ανανεώσει. Αλλά αυτή η φαγωμάρα με τα χρήματα, τη διάρκεια συμβολαίου, τον σεβασμό, μετά από τέτοια επιτυχία και με όλες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω επιτυχίες που ακούω δεν μου κάθεται καλά.

Και έχω και τον Τεξανό από την άλλη που μου λέει για σεβασμό, ναι θα σου δώσω 3 ετές με 2.5Μ τον χρόνο να σε βλέπω σε αιφνιδιασμό να κάνεις αριστερό lay up μόνος σου και να βρίσκεις μόνο ταμπλό. :wave:
Το προβλημα είναι το θέμα των ελληνικών διαβατηρίων. Αλλιώς κανένας δεν θα νοιαζόταν για το αν φύγει ο Θωμάς ο Ντόρσεϊ η και ο Παπ.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:52 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:49 pm
SbioTech έγραψε:
Είμαι ο μόνος μου κουράστηκε τρομερά με την ανανεωσολογία; ανακυκλωνουμε τα ίδια και τα ίδια ενω συμφωνούμε μεταξύ μας εδω κ 10 ημέρες

Δεν το γράφω για να σταματήσουμε να γράφουμε. Απλως λέω με έχει κουράσει τόσο που σχεδόν μου χάλασε την προσμονή της εκάστοτε ανακοίνωσης
πες την αλήθεια, θέλεις να μειώσεις την κίνηση στο φόρουμ να πέσουν τα...views :D
Να πω την αλήθεια περίμενα να ανακοινωθεί σήμερα ο Μοντέρο.
Έτσι οπως παει θα χιλιαρίσουμε (αδόκιμο αλλα με (ι) ή (η)) και θα είναι ολο για Θωμα Γουοκαπ και ακόμα δεν έχει καν ξεκινήσει Ντορσιάδα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:54 pm

Ρε ξεκολλάτε με τον κορμό της ομάδας που μας είχε στον αφρό και μας έφερε και την Ευρωκούπα, θέλετε να τους διώξετε όλους έτσι ωμά και κυνικά και οι απέναντι και τους κρατάνε όλους και φέρνουν καινούργιους παικταράδες.

Του χρόνου θα χυθεί αίμα, χρειαζόμαστε κορμιά πατριώτες, είτε χάνουν lay up από τα αριστερά είτε σέρνονται με εικόνα παλαίμαχου στα 36.

Θα πέσει πολύ ξύλο του χρόνου και ο πρώτος που βλέπω να λακίζει είναι το βουτηρόπαιδο μας στο τέσσερα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:57 pm

SbioTech έγραψε:

Γενικά μας αρέσει να γράφουμε/να λέμε κλπ. Αν δεν κάνουμε μεταγραφές, γράφουμε γι’αυτό. Αν κάνουμε μεταγραφές, γράφουμε για αυτές που *θα έπρεπε* να γίνουν, αν γίνονται αυτές που μας αρέσουν, γράφουμε για παραφιλολογία και κουτσομπολιό. Αν δεν έχουμε κουτσομπολιό κάποιοι από μας (γκουχου γκουχου) θα βρούμε ευκαιρία να γράψουμε ό,τι μλκια θες περί ανέμων και υδάτων. Έτσι πάει.

Και επειδή είναι εντελώς ασύγχρονη η επικοινωνία σε ένα φόρουμ (και είναι ασύγχρονη μεταξύ πολλών ανθρώπων) είναι αρκετά πιθανό κάποιο θέμα που μοιάζει να ηρεμεί, να ανασταίνεται γιατί τώρα το είδε κάποιος που δεν μπαίνει συχνά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:58 pm

το να μην φαει γιουχα ο φαλ το καταλαβαινω..τωρα να χειροκροτησουμε καποιον που πηγε στον αιωνιο πολυ σουηδιλα..σιγα μην του πουμε και μπραβο.Αυτος δεν σεβαστηκε ουτε την ομαδα ουτε τον μπαρτζωκα πηγαινοντας εκει..μην φτασουμε και στο αλλο ακρο.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 6:59 pm

EL_Insider έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:51 pm
Το προβλημα είναι το θέμα των ελληνικών διαβατηρίων. Αλλιώς κανένας δεν θα νοιαζόταν για το αν φύγει ο Θωμάς ο Ντόρσεϊ η και ο Παπ.
Για αυτό ακριβώς πας και κανεις μια γενναία κίνηση να τελειώνει το παραμύθι. Φροντίζεις το διαβατήριο του Μιλου να βγει στην ώρα του για τη σεζόν που έρχεται, τους κρατάς όλους με το +1, φροντίζεις ήδη απο φέτος να δώσεις πραγματικό ρολο στον Νετζηπογλου και τον Καραγιαννιδη που είναι μεν για λίγα πράγματα αλλα μεσα απο την τριβή μπορεί να αποκτήσει ικανότητα να παιζει, και φέρνεις και ενα τιμημένο πιτσιρίκι στα γκαρντ που θα το βάζεις γιατι πρέπει να το βάζεις.

Ούτως η αλλως μια χρονιά πανω η κάτω ο Παπ κι ο Θωμάς θα σταματήσουν.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:00 pm

SbioTech έγραψε:
νομίζω είναι 100% αποτέλεσμα του να έχουμε κάνει τις δυο καλύτερες μεταγραφές μας από την άνοιξη. με κάτι πρέπει να ασχοληθεί ο κόσμος.

έχει δημιουργηθεί μια πλασματική εικόνα έκτακτης ανάγκης για καταστάσεις που βιώνουν όλες οι ομάδες ανεξαιρέτως.

η ουσία των πραγμάτων είναι ότι η ομάδα έχει συμβόλαια με όλους τους "γκρινιάρηδες" πλην του Παπανικολάου που θα ανανεώσει σίγουρα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:02 pm

Dimmitz έγραψε:
Ρε ξεκολλάτε με τον κορμό της ομάδας που μας είχε στον αφρό και μας έφερε και την Ευρωκούπα, θέλετε να τους διώξετε όλους έτσι ωμά και κυνικά και οι απέναντι και τους κρατάνε όλους και φέρνουν καινούργιους παικταράδες.

Του χρόνου θα χυθεί αίμα, χρειαζόμαστε κορμιά πατριώτες, είτε χάνουν lay up από τα αριστερά είτε σέρνονται με εικόνα παλαίμαχου στα 36.

Θα πέσει πολύ ξύλο του χρόνου και ο πρώτος που βλέπω να λακίζει είναι το βουτηρόπαιδο μας στο τέσσερα.
Το ξύλο που θα φάει ήδη το βλέπει στον ύπνο του. Για αυτό το λόγο θέλουμε ενα sniper στο 3 να τα χλατσώνει οσο μια ολόκληρη 5αδα σκέφτεται πως να δείρει τον Σασα

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:06 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:50 pm
Conan1982 έγραψε:

Θα δείξει, λοιπόν, το αποτέλεσμα.
Καλά οπως έχετε καταλάβει απο το κλίμα, ποιος ακριβώς περιμένει χειροκρότημα στον Μους. Γιούχα θα φάει, στην καλύτερη.
Σορρυ που επανερχομαι στο θεμα αλλα δεν βλεπω για ποιο λογο να γλιτωσει τη γιουχα.

Απ' οσα ακουγονται δεν φευγει σα φιλος με δικη του επιλογη, εχει τα νευρα του ο ανθρωπος με την αντιμετωπιση της ομαδας οποτε μαλλον θα τη θελει κιολας τη γιουχα για να μπει για τα καλα σε revenge mode (φουλ κριντζ η φαση btw, ειδικα για τον Φαλ).

Τωρα για τις ανανεωσεις κλπ, φταιει οτι δεν εχουμε αλλες ειδησεις και πρεπει να τρωγομαστε με τα ρουχα μας. Αν ειχαν ανανεωσει ολοι αυτοι που συζηταμε, τωρα θα γεμιζαμε σελιδες επι σελιδων με καθε διαθεσιμο ή μη φοργουορντ στον πλανητη, αν το παιρναμε θα γεμιζαμε σελιδες για το γηπεδο και τι πλακακια πρεπει να μπουν στις τουαλετες κι αν ειχαν γινει ολα αυτα, θα θελαμε να μεινουν ελευθεροι αυτοι που εχουν υπογραψει για να ξαναυπογραψουν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:07 pm

παντως οι ρεπορτερ λενε οτι ο γουοκαπ ζηταει 3 :roofl: και ο ντορσει 3+..εμενα μου φαινεται απιθανο να δωσουν στον θωμα πανω απο 2 και στον ντορσει πανω απο φουρνιε.Οποτε αν δεν κανουν πισω αυτοι θα παιζουν του χρονου με τα τωρινα συμβολαια.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:10 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:31 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:17 pm

Αν μιλάς για την ανανέωση του συμβολαίου κι εγώ πιστεύω ότι στο τέλος οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν. Θα καταλάβει ο Παπανικολάου ότι είναι λίγο υπερβολικός στις απαιτήσεις του, θα συνειδητοποιήσουν και οι αφοί ότι δεν είναι πρόβλημα εκατό χιλιάδες παραπάνω και θα βρεθεί η χρυσή τομή. Το θέμα της διάρκειας μπορεί να μαζευτεί με μια συμφωνία για 1+1 με οψιόν ανανέωσης της ομάδας.
Δεν το έγραψα καθαρά. Εννοούσα για την απόσυρση της φανέλα που έγραψες.
Ναι, ήταν λίγο διφορούμενο... :)

Όσον αφορά την απόσυρση της φανέλας, εντάξει, δεν είναι κι από τα πιο σημαντικά θέματα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο σύλλογος για να υπάρξουν αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Η συνολική προσφορά του παίκτη είναι υπολογίσιμη (και μεγάλη, σου λέω εγώ), αλλά όχι με τέτοια επίδραση που να κάνουν την απόδοση τέτοιας τιμής μη συζητήσιμη και δεδομένη. Υπάρχουν πολλοί αθλητές παρόμοιου στάτους για τους οποίους δεν μπήκε ποτέ κανένας σε διαδικασία να σκεφτεί κάτι παρόμοιο. Μου φαίνεται αυτή η συζήτηση είναι περισσότερο σημείο των καιρών, ειδικά σε μια εποχή που αρχίζει να αλλάζει δραματικά ο χαρακτήρας των ομάδων με τη μετατροπή τους σε πολυεθνικά μπραντ με ελάχιστη συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν, οι οποίες με πρόσχημα τα αγωνιστικά υπάρχουν για να εμπορεύονται το σήμα και να προωθούν το merchandising σε κοινό που υπερβαίνει κατά πολύ τον παραδοσιακό κόσμο του Ολυμπιακού.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:48 pm

SbioTech έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Το ξύλο που θα φάει ήδη το βλέπει στον ύπνο του. Για αυτό το λόγο θέλουμε ενα sniper στο 3 να τα χλατσώνει οσο μια ολόκληρη 5αδα σκέφτεται πως να δείρει τον Σασα
Ή εναλλακτικά τον Ντιαλό να ρίξει και αυτός μερικές :D

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Τρί Ιούλ 07, 2026 7:53 pm

SbioTech έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Καλά τα ίδια λέγαν ότι θα φάει ξύλο από τον happy traveler και είδαμε πως πήγε αυτό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”