papp7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 6:44 pm
Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 5:51 pm
Νομίζω μετά από 15 χρόνια ξέρουμε αν ο Παπανικολάου είναι ένας λογικός άνθρωπος
Kαι όμως δεν είναι, του έχει βγει το ψυχολογικό ''τελειώνει η καριέρα μου'' και δεν είναι σε φάση να το αποδεχτεί.Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τους τελικούς , που είπε " έχω ακόμα μπάσκετ μέσα μου και φέτος δεν υπάρχει μεγάλης διάρκειας τουρνουά με την Εθνική, άρα θα είμαι πιο έτοιμος για τη νέα σεζόν". Πώς μπορείς να του εξηγήσεις οτι δεν φταίνε οι 20 έξτρα μέρες αλλά το σώμα του(όλα, φθορά,ηλικία) ;
Ξέρεις πώς θα ήταν λογικός ; Aν μετά και απο κατάκτηση Ευρωλίγκα έλεγε , '' Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω, θα προσφέρω ο,τι μπορώ στο ρόλο που θα έχω στο γήπεδο,θα κάνω τη δουλειά μου στα αποδυτήρια, χρηματικά θέλω ένα ποσό που δείχνει σεβασμό 1-1.2Μ , δώστε μου μονοετές αλλά πιθανότατα θα θέλω να συνεχίσω και μετά από αυτό". Ποιος θα του έλεγε όχι ; Χθες θα τον ανανέωναν.
Μην κάνετε το λάθος με τους συναισθηματισμούς, τη σημαία στον ιστό της και άλλα τέτοια ωραία τα οποία είναι για φυλλάδες τύπου ΦΩΣ. Και μην ξεχνάτε οτι ο παίκτης το καλοκαίρι του 2013 σε μια ομάδα η όποια τον πίστεψε, τον στήριξε, επένδυσε πάνω του, τον έκανε παίκτη στο κορυφαίο επίπεδο, όταν πήγε να τον ανανεώσει με αυξημένες αποδοχές μύρισε αίμα αρνήθηκε και προτίμησε την Μπαρτσελόνα. Θα μου πεις μετά όμως στην επιστροφή του από το NBA προτίμησε εμάς, δεκτό, δεν είναι όμως όλα συναισθηματισμοί. Εμένα δεν μου φαίνεται λογική η αντίδραση του, όταν λίγους μήνες πριν έχει σηκώσει το τρόπαιο όντας αρχηγός της ομάδας. Ο τραπεζικός του λογαριασμός να είναι καλά ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός, σε ομάδα διεκδικήτρια και του επόμενου τροπαίου Ευρωλίγκα είναι, πρωταθλητής Ευρώπης είναι, τι άλλο θέλει ;
Κάποιες φορές όπως οι παίκτες είναι επαγγελματίες έτσι και οι ομάδες πρέπει να είναι κυνικές. Eγώ πιστεύω θα ανανεώσει. Αλλά αυτή η φαγωμάρα με τα χρήματα, τη διάρκεια συμβολαίου, τον σεβασμό, μετά από τέτοια επιτυχία και με όλες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω επιτυχίες που ακούω δεν μου κάθεται καλά.
Και έχω και τον Τεξανό από την άλλη που μου λέει για σεβασμό, ναι θα σου δώσω 3 ετές με 2.5Μ τον χρόνο να σε βλέπω σε αιφνιδιασμό να κάνεις αριστερό lay up μόνος σου και να βρίσκεις μόνο ταμπλό.