Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 07, 2026 11:36 pm

RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:02 pm
Vakhos έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 9:52 pm
Είναι ρολιστες οι μπ+μπ, αλλά ο cmm με καριέρα χειρότερη του γκραντ, μια χρονιά (πέρυσι) με ηγετικό ρόλο στα 32 του, χωρίς περγαμηνές άλλες; μοντέλο πολύ ταλαντούχος, θα υστερεί αμυντικά αλλά ναι κάνει τη διαφορά. Βέβαια θα πρέπει να πάρει τα λεπτά κάποιου άλλου αλλιώς δεν θα κάνει τη διαφορά στον πάγκο.
Ο Μακινταιρ 3 χρόνια Ευρωλίγκα έχει δείξει ότι είναι δυνατό πλειμεικερ με μεγάλο μέσο όρο ασσίστ. Μπαντιο και μπονγκα έχουν δείξει ότι είναι καλοί ρολιστες . Πιο ευκολα βρίσκεις παίχτες στο 2-3-4 παρά καθαρόαιμο playmaker
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την κουβέντα. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει κάποιον να κάνει τη διαφορά. Τον έχει και τον λένε Φουρνιέ. Κι έχει και προπονητή.

Ομοίως ο Ομπράντοβιτς μπορεί να επαναφέρει την κουβέντα στον Παναθηναϊκό σε μια πιο υγιή βάση, γιατί κι εκεί ώρες ώρες (δεν αναφέρομαι στην πλειοψηφία των παιδιών εδώ μέσα) νομίζεις πως ο κόσμος νομίζει πως ομάδες φτιάχνεις με 2 Ναν σε κάθε θέση...

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Ιούλ 07, 2026 11:37 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:45 pm
prime7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 9:54 pm
Με τον Μοντέρο τι φάση ? Γτ όχι ακόμα ανακοίνωση ?
Απ οτι ακουσα βγηκε και ειπε ο δπγ πως θα τον ανακοινωσει αυτος κ θα τρεχουμε! :roofl:
Τι κι αν τελείωσε η σεζόν, πήραμε ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ και πρωτάθλημα; Τι κι αν ο ΠΑΟ κάνει ουσιαστικό rebuild με προπονητή και πρωήν παίχτες-σημαίες, με μεταγραφές ουσίας και όχι για το φαίνεσθαι;

To μαμημένο το χούι δεν κόβεται. Πρέπει μέσα στο κατακαλόκαιρο να πετάξουμε μια μακακία στο instagram να την πούμε στον απέναντι, μετά να αρχίσουν να τρώγονται οι οπαδοί με τους ΑΡΔ να σιγοντάρουν, και στο τέλος να κλαίμε πάλι όλοι μαζί για την "τοξικότητα" έτσι γενικά και αόριστα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 07, 2026 11:44 pm

FabrizioOberto έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:02 pm

Ο Μακινταιρ 3 χρόνια Ευρωλίγκα έχει δείξει ότι είναι δυνατό πλειμεικερ με μεγάλο μέσο όρο ασσίστ. Μπαντιο και μπονγκα έχουν δείξει ότι είναι καλοί ρολιστες . Πιο ευκολα βρίσκεις παίχτες στο 2-3-4 παρά καθαρόαιμο playmaker
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την κουβέντα. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει κάποιον να κάνει τη διαφορά. Τον έχει και τον λένε Φουρνιέ. Κι έχει και προπονητή.

Ομοίως ο Ομπράντοβιτς μπορεί να επαναφέρει την κουβέντα στον Παναθηναϊκό σε μια πιο υγιή βάση, γιατί κι εκεί ώρες ώρες (δεν αναφέρομαι στην πλειοψηφία των παιδιών εδώ μέσα) νομίζεις πως ο κόσμος νομίζει πως ομάδες φτιάχνεις με 2 Ναν σε κάθε θέση...
Mολις 3 ποστ παραπάνω μπορείς να δεις ποιος φτιάχνει ομάδες με άθροισμα γκαλακτικος κι mvp και ποιος με εργαλεία (κατά τα γραφόμενα εδώ παντα)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 07, 2026 11:46 pm

steph.larry έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:45 pm

Απ οτι ακουσα βγηκε και ειπε ο δπγ πως θα τον ανακοινωσει αυτος κ θα τρεχουμε! :roofl:
Τι κι αν τελείωσε η σεζόν, πήραμε ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ και πρωτάθλημα; Τι κι αν ο ΠΑΟ κάνει ουσιαστικό rebuild με προπονητή και πρωήν παίχτες-σημαίες, με μεταγραφές ουσίας και όχι για το φαίνεσθαι;

To μαμημένο το χούι δεν κόβεται. Πρέπει μέσα στο κατακαλόκαιρο να πετάξουμε μια μακακία στο instagram να την πούμε στον απέναντι, μετά να αρχίσουν να τρώγονται οι οπαδοί με τους ΑΡΔ να σιγοντάρουν, και στο τέλος να κλαίμε πάλι όλοι μαζί για την "τοξικότητα" έτσι γενικά και αόριστα.
Ε ναι ρε συ, επιτέλους μια φωνή λογικής.
Πήρατε τα πάντα φέτος, σηκώσατε ευρωπαϊκό στο σπίτι του αιωνίου, πήρατε τον παικταρά Μοντέρο και έχετε το πιο πλήρες ροστερ της ιστορίας σας και ομαδάρα, ε αφήστε μας κι εμάς να χαρούμε καμιά μεταγραφή. :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 07, 2026 11:50 pm

Γιατι ασχολειστε με το τι κανει ο παναθηναικος ;
Γιατι σας ενοχλει η προβολη που εχουν αυτα που κανει ο παναθηναικος ;

Οι ομαδες και οι προπονητες ( εξαιρειται τα τελευταια χρονια ο ολυμπιακος ) κρινονται απο τα αποτελεσματα τους .

Ο παναθηναικος απετυχε και κανει ριμπιλντ .
Ριχνει χρημα οποτε εκει εχει ψωμι για τους ΑΡΔ .

Ολυμπιακος τι θεματα εχει περα απο το οτι καποιοι παικτες ζητανε λεφτα που δεν τα αξιζουνε και δεν τιμουν το συμβολαιο που οι ιδιοι υπεγραψαν ;

Θα αποκτηθουν δυο φοργουορντ και τελειωσε η ιστορια .
Μετα μεσα στην σαιζον θα γινουν κι αλλες προσθαφαιρεσεις γιατι οπως γινεται συνηθως αποκλειεται να πιασουν ολοι και ολο και κανας καλος γαμπρος θα τα σπασει με την ομαδα του και θα τον λιμπιστει ο μπαρτζωκας .

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:

big_lebowski έγραψε:
FabrizioOberto έγραψε:

Mολις 3 ποστ παραπάνω μπορείς να δεις ποιος φτιάχνει ομάδες με άθροισμα γκαλακτικος κι mvp και ποιος με εργαλεία (κατά τα γραφόμενα εδώ παντα)
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι και η απάντηση μου αφορούσε ποστ από την προηγούμενη σελίδα.

Εγώ δε μείωσα καμία μεταγραφή του Παναθηναϊκού και είμαι σταθερά της άποψης πως οι ομάδες δε φτιάχνονται μόνο με "ηγέτες".

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Ιούλ 07, 2026 11:57 pm

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 11:46 pm
steph.larry έγραψε:

Ε ναι ρε συ, επιτέλους μια φωνή λογικής.
Πήρατε τα πάντα φέτος, σηκώσατε ευρωπαϊκό στο σπίτι του αιωνίου, πήρατε τον παικταρά Μοντέρο και έχετε το πιο πλήρες ροστερ της ιστορίας σας και ομαδάρα, ε αφήστε μας κι εμάς να χαρούμε καμιά μεταγραφή. :mrgreen:
Καμία αντίρρηση, όσο έχω χαρεί για εμάς επειδή κλείσαμε από νωρίς πολύ δυνατές μεταγραφές, άλλο τόσο παρατηρώ πως και ο ΠΑΟ κάνει σωστά βήματα αποκτώντας παίχτες-εργαλεία με χαρακτηριστικά που του έλειπαν. Δηλαδή ο μέσος φίλαθλος-οπαδός έχει κάθε λόγο να παρακολουθεί τις εξελίξεις με ενδιαφέρον.

Αλλά δεν φτάνει αυτό. Πρέπει κάθε στόρι του συνήθη ύποπτου να γεννά και από ένα άρθρο "αποκρυπτογράφησης" σε κάθε αθλητικό site από τα mainstream, η να ακούμε άτομα στο ρεπορταζ του Ολυμπιακού που αποδεδειγμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται να μας λένε πόσο και γιατί έχει παρεξηγηθεί ο Γουόκαπ, ο Ντόρσεϊ, ο Φαλ κ.ο.κ. Ντάξει, το καταλαβαίνω πως είναι έπαγγελμα και αυτό και κάτι πρέπει να γράφεται, άλλα τελείωσε η σεζόν, οι ομάδες πάνε για άλλα, ο ανταγωνισμός (ευτυχώς) μεγαλώνει, και εμάς ακόμα μας πρήζουν τα συκωτιά :wave:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:04 am

FabrizioOberto έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι και η απάντηση μου αφορούσε ποστ από την προηγούμενη σελίδα.

Εγώ δε μείωσα καμία μεταγραφή του Παναθηναϊκού και είμαι σταθερά της άποψης πως οι ομάδες δε φτιάχνονται μόνο με "ηγέτες".
Όχι δεν υπονοησα κάτι τέτοιο.Εσυ τουλάχιστον όχι δε το έκανες
Τονίζω απλά ότι 1) η πλειοψηφία του κόσμου απο ο,τι παρατηρώ δεν θέλει 2 Ναν σε κάθε θέση,το αντίθετο μάλλον επιτέλους βλέπει λογική στις κινήσεις με πράγματα που έλειπαν και
2)υπενθυμίζω πως πέρσι πολλοί κάναν παρεναισεις πως ομάδες δε στήνονται με γκαλακτικος κι mvp (όχι εγω) και φέτος απαριθμουν ...γκαλακτικος κι mvp

Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως με τον steph από πάνω και εννοείται πως ο ολυμπιακος ξεκινάει από θέση φαβορί φέτος διότι είναι ο πρωταθλητής, κρατησε τον κορμό του και εκανε 2 εξαιρετικές προθήκες έως τώρα

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:11 am

big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:04 am
FabrizioOberto έγραψε:

Όχι δεν υπονοησα κάτι τέτοιο.Εσυ τουλάχιστον όχι δε το έκανες
Τονίζω απλά ότι 1) η πλειοψηφία του κόσμου απο ο,τι παρατηρώ δεν θέλει 2 Ναν σε κάθε θέση,το αντίθετο μάλλον επιτέλους βλέπει λογική στις κινήσεις με πράγματα που έλειπαν και
2)υπενθυμίζω πως πέρσι πολλοί κάναν παρεναισεις πως ομάδες δε στήνονται με γκαλακτικος κι mvp (όχι εγω) και φέτος απαριθμουν ...γκαλακτικος κι mvp
1) Αν αναφέρεσαι στην πλειοψηφία εδώ μέσα συμφωνούμε.
2) Δεν έχω παρακολουθήσει το forum μέσα στη σεζόν για να έχω άποψη. Δέχομαι αυτό που λες.

Πάντως, ενώ οι ομάδες δε στήνονται "μόνο" με galacticos, δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος (που καταλαβαίνει τι του γίνεται) και αμφισβητεί πως ένας αριθμός παιχταράδων σε κάποια ομάδα που έχει κάποιες αρχές και ρόλους (προπονητής) είναι ευλογία. Τώρα αν βάλεις σε μια ομάδα 4 Φουρνιέ, ε, θα κουτουλάνε...

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:21 am

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:59 pm
EL_Insider έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 6:51 pm
Το προβλημα είναι το θέμα των ελληνικών διαβατηρίων. Αλλιώς κανένας δεν θα νοιαζόταν για το αν φύγει ο Θωμάς ο Ντόρσεϊ η και ο Παπ.
Για αυτό ακριβώς πας και κανεις μια γενναία κίνηση να τελειώνει το παραμύθι. Φροντίζεις το διαβατήριο του Μιλου να βγει στην ώρα του για τη σεζόν που έρχεται, τους κρατάς όλους με το +1, φροντίζεις ήδη απο φέτος να δώσεις πραγματικό ρολο στον Νετζηπογλου και τον Καραγιαννιδη που είναι μεν για λίγα πράγματα αλλα μεσα απο την τριβή μπορεί να αποκτήσει ικανότητα να παιζει, και φέρνεις και ενα τιμημένο πιτσιρίκι στα γκαρντ που θα το βάζεις γιατι πρέπει να το βάζεις.

Ούτως η αλλως μια χρονιά πανω η κάτω ο Παπ κι ο Θωμάς θα σταματήσουν.
Είμαι 99% σίγουρος πως τα χρόνια παραμονής πρέπει να είναι συνεχόμενα.
Με 2 χρόνια κενό που πήγε στην Ρώσια αρχίζει στο μηδέν απο την ημέρα επιστροφής του.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:25 am

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 10:51 pm
Ειναι μεγαλο πραγμα να ελεχεις τα Μεσα.

Γενικα στο επικοινωνιακο κομματι ειμαστε παρα πολυ πισω
Ποια μέσα ελέγχει ο Παναθηναϊκός και πώς είναι μπροστά στο επικοινωνιακό κομμάτι; Και αν μου πεις ότι το SDNA περνάει τη γραμμή του Παναθηναϊκού, εγώ μπορώ να σου πω αντίστοιχα ότι το Sport24 και το Gazzetta περνάνε αυτά που θέλει επικοινωνιακά ο Ολυμπιακός.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:26 am

qspock έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 8:25 pm
Ο Μιροτιτς που ακουγεται δε παιζει πεντε και παλεμαχιζει, ο Γιαμπουσελε θα επαιρνε χρονο απο το Σασα κατι που αποριπτεται.

Ενα πολυ δυνατο τριαρι οπου δεν υπαρχει θεμα με τους χρονους, και στο 4 εναν ρολιστα με πολυ καλο σουτ, να μην ειναι πρωτο βιολι, ικανο να παιξει στο 5. Κατι σε Κοστελο δλδ...
Συνεχίζω να μην το πιστεύω οτι κάποιοι λένε το όνομα του Κοστέλο χωρίς να γελάνε... ως πιθανό στόχο του Ολυμπιακού.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:34 am

Knoxville έγραψε:
qspock έγραψε:
Τρί Ιούλ 07, 2026 8:25 pm
Ο Μιροτιτς που ακουγεται δε παιζει πεντε και παλεμαχιζει, ο Γιαμπουσελε θα επαιρνε χρονο απο το Σασα κατι που αποριπτεται.

Ενα πολυ δυνατο τριαρι οπου δεν υπαρχει θεμα με τους χρονους, και στο 4 εναν ρολιστα με πολυ καλο σουτ, να μην ειναι πρωτο βιολι, ικανο να παιξει στο 5. Κατι σε Κοστελο δλδ...
Συνεχίζω να μην το πιστεύω οτι κάποιοι λένε το όνομα του Κοστέλο χωρίς να γελάνε... ως πιθανό στόχο του Ολυμπιακού.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνει για Ολυμπιακό ο Κοστέλο.

Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι παίρνουμε Μίροτιτς. Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω αυτό...Για δεύτερος οκ νομίζω...Αν είναι υγιής βέβαια.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:36 am

kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:34 am
Knoxville έγραψε:

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνει για Ολυμπιακό ο Κοστέλο.
Μα δεν κάνει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:00 am

ο ολυμπιακος ειναι σε τρομερη κατασταση αφου εφερε κοντι μοντερο και εχει ακομα βεζε φουρνιε μιλου ταρικ..εχει τον γουοκαπ και τον ντορσει με συμβολαια αρα και το πανω χερι..και ειναι σε θεση που και να χασει και τους 2 με καποιον μαγικο τροπο παλι κομπλε θα ναι.. προσωπικα περναω το πιο ηρεμο και χωρις αγχος ολυμπιακο καλοκαιρι.. και πρωτη φορα εχω τοση ανυπομονησια να δω την ομαδα με τετοια ποιοτητα σε ολες τις θεσεις.

κατα τα αλλα ο καθενας οπως νιωθει δεν ξερω γιατι ενοχλειστε με το τι λενε στον παο η που καποιοι λενε αμα χασουμε τον θωμα η τον παπ στα 37 καταστραφηκαμε..οκ ο καθενας οτι θελει βλεπει,τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν εχω δει να λεει καποιος να διωξουμε τον παλαιμαχο φουρνιε κατι που χε φορεθει πολυ περσι :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”