j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 3:13 pm
O Ψαρακης ειπε οτι μπορει να μην γινει αλλη κινηση,και αν αποκτηθει ενας παικτης στα γκαρντ, θα ειναι περισσοτερο για ασφαλεια.
Ο Παπαθεοδωρου ειπε οτι οτι ο Παναθηναικος ειχε αναγκη τα χαρακτηριστικα του Μπαντιο, για αυτο προτιμηθηκε απο παικτη τυπου Μοντερο, που τετοιους παικτες εχει ο Παναθηναικος.
Δεν μου αρεσουν αυτα που ακουω, δεν πιστευω να γινει κανενα αστειο και να μην ερθει βασικος πλευμεικερ.
Εγω το περιμενα αυτο να σου πω την αληθεια. Απο τη πρωτη στιγμη που αποκαλυφθηκε απο την αγαπημενη μας εκπομπη οτι παμε για ρολιστα πλειμεικερ και πως τα λεφτα θα πανε στο 5αρι.
Ο Παπαθιοντορ ειπε οτι παταμε παυση στις μεταγραφες για καποιο διαστημα.
Θεωρω εγκλημα να μην αντικατασταθει ο Σορτς στο φετινο ροστερ και ηταν μια απο τις ανησυχιες μου οταν ακουγοταν ο Μπονγκα, γιατι στα φοργουορντ ειμαστε οκ. Δηλαδη οτι θα μας παρουσιασουν τον Μπαντιο οχι σαν αντιΓκριγκο αλλα ως αντιΣορτς. Θα ειναι κριμα να αφησουμε μια τετοια τρυπα και να χαλασει ενας πολυ σωστος σχεδιασμος.
Γενικα κραταω μικρο καλαθι. Ειτε θα ερθει καποιος "ψιλοαντιτουριστικος" ειτε δε θα παρουμε κανεναν για αρχη και θα μας πουν να δειτε η αγορα ειναι στεγνη.
Για να λειτουργησει το ροστερ θελουμε floor general παιδια. Δε γινεται να παμε με τον ΣΛουκα ως μοναδικο οργανωτη και παλι να κανουμε τον σταυρο μας.