Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:33 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:30 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:28 pm
Εικόνα

προεδρε συμπασχουμε
εμεις να δεις ποσο εχουμε χρυσοπληρωσει την ευρωλιγκα
φαντασου να ειχατε μητογλου και να του δινατε 1.6 για νεο συμβολαιο
μην σου τυχει
τα ιδια περιπου δεν ελεγε και ο δπγ στα μεσα της σεζον πως δεν προστατευονται οι ομαδες απο τα συμβολαια κλπ. ευκαιρια να συνεργαστουν να βρουν μια λυση παρεα. :Amen:
:roulette:
ε καλα σε κανεναν δεν αρεσει αλλα στο τελος τα δινουν
ετσι θα τα δωσετε και εσεις στον ντορσει και τον γουοκαπ και επεται και συνεχεια απο του χρονου και για αλλους

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:37 pm

Ο πρόεδρος οσον αφορά τα συμβόλαια είπε το αυτονόητο....Δε χρειάζεται περεταίρω σχολιασμός...οι συμφωνίες είναι συμφωνίες...

Από κει και πέρα όσον αφορά το βασικό μας αντίπαλο με τον τρόπο που κινείται σε όλα τα επίπεδα και με τα φράγκα που σκάει έτσι και γίνει καμία στραβή και δεν πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα η αποτυχία θα είναι παταγώδης ....κάνει all in σε όλα τα επίπεδα και δε ξέρω σε περίπτωση αποτυχίας πόσο διαχειρίσιμο θα είναι...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:41 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:37 pm
Ο πρόεδρος οσον αφορά τα συμβόλαια είπε το αυτονόητο....Δε χρειάζεται περεταίρω σχολιασμός...οι συμφωνίες είναι συμφωνίες...

Από κει και πέρα όσον αφορά το βασικό μας αντίπαλο με τον τρόπο που κινείται σε όλα τα επίπεδα και με τα φράγκα που σκάει έτσι και γίνει καμία στραβή και δεν πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα η αποτυχία θα είναι παταγώδης ....κάνει all in σε όλα τα επίπεδα και δε ξέρω σε περίπτωση αποτυχίας πόσο διαχειρίσιμο θα είναι...
για τον ιδιο οσο ηταν και περυσι που ηταν ιστορικο το καζο
ξερει τι θα κανει
θα δωσει λεφτα για να παρει και αλλους πιο ακριβους παιχτες
καποιος θα βρεθει να φαει την λεζα
το δγ τον νοιαζει να μην κραζει αυτον ο κοσμος

glenrice90

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:41 pm

τουλουμπα έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

τα ιδια περιπου δεν ελεγε και ο δπγ στα μεσα της σεζον πως δεν προστατευονται οι ομαδες απο τα συμβολαια κλπ. ευκαιρια να συνεργαστουν να βρουν μια λυση παρεα. :Amen:
ετσι θα τα δωσετε και εσεις στον ντορσει και τον γουοκαπ και επεται και συνεχεια απο του χρονου και για αλλους
Έχουνε συμβόλαιο οι κύριοι, δεν είναι περίπτωση Μιλουτινοφ. Αν ο Θωμάς θέλει 2.5 ας κάτσει ένα χρόνο με την αύξηση που θέλουμε εμείς και του χρόνου σε πάει με 12 στους Knicks, στα 34

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Τετ Ιούλ 08, 2026 3:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:43 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 2:11 pm
Να πουμε και για την φανελα οτι ειναι σαν καποιος να ξεχασει να ενεργοποιησει το anti aliasing στις ρυθμισεις γραφικων. Οποιος ειναι gamer νομιζω καταλαβε ρι λεω :P :P
Συμφωνώ απόλυτα. Από μια κοντινή φωτογραφία δεν φαίνεται τόσο χάλια, αλλά από απόσταση όντως μοιάζει σαν γραφικά των 90's. Πριν τις voodoo & voodoo 2 κιόλας.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Δεν ειμαι βεβαιος πως θα γινει αυτο.
Σιγουρα δεν προκειται να παρουν οσα ζητησουν αν θεωρησει η ομαδα πως ειναι τρελες οσα ζητανε. Αλλα αν υπαρχει καλη διαθεση και απο την πλευρα των παικτων θεωρω θα τα βρουν καπου στη μεση. Οπως δεν μπηκαν σε πληστηριασμο και για τον Μιλουτινοφ παρ' οτι ειχε προταση 3 μυρια το χρονο ας πουμε απο αλλη ομαδα - με κινδυνο να το χασουν. Και ο Μιλου θα μπορουσε να φυγει ας πουμε πολυ ευκολα (ασχετο πως δεν το κανε)...
Με το να πληρωσεις τρελες για να μην χασεις εναν παικτη ανοιγεις τον ασκο του αιολου ετσι και μπορει να εχει καταστροφικες συνεπειες για την ομαδα. Θεωρω η ομαδα θα τους κανει τη μεγιστη δυνατη προταση που θεωρει οτι πρεπει να κανει και θα τους αφησει να παρουν τις αποφασεις τους.
Αν το καλοσκεφτεις και με το Σλουκα το ιδιο περιπου εγινε - ο παικτης εθεσε τους ορους του (ειτε οικονομικοι ή αλλοι οροι) η ομαδα δεν τους εκανε δεκτους και ακολουθησε ο καθενας το δρομο του.
Σιγουρα εχει και η ομαδα εικονα της αγορας και τι ζηταει ο ανταγωνισμος και πως μπορουν να καλυψουν ενα κενο οποτε φανταζομαι αναλογως θα παρουν και το αναλογο ρισκο. Τωρα αν ο Ντορσει κανει παλι χρονια mvp θα εχει καλυτερο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του για να παριε ενα υψηλο συμβολαιο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:45 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:44 pm
τουλουμπα έγραψε:

Δεν ειμαι βεβαιος πως θα γινει αυτο.
Σιγουρα δεν προκειται να παρουν οσα ζητησουν αν θεωρησει η ομαδα πως ειναι τρελες οσα ζητανε. Αλλα αν υπαρχει καλη διαθεση και απο την πλευρα των παικτων θεωρω θα τα βρουν καπου στη μεση. Οπως δεν μπηκαν σε πληστηριασμο και για τον Μιλουτινοφ παρ' οτι ειχε προταση 3 μυρια το χρονο ας πουμε απο αλλη ομαδα - με κινδυνο να το χασουν. Και ο Μιλου θα μπορουσε να φυγει ας πουμε πολυ ευκολα (ασχετο πως δεν το κανε)...
Με το να πληρωσεις τρελες για να μην χασεις εναν παικτη ανοιγεις τον ασκο του αιολου ετσι και μπορει να εχει καταστροφικες συνεπειες για την ομαδα. Θεωρω η ομαδα θα τους κανει τη μεγιστη δυνατη προταση που θεωρει οτι πρεπει να κανει και θα τους αφησει να παρουν τις αποφασεις τους.
Αν το καλοσκεφτεις και με το Σλουκα το ιδιο περιπου εγινε - ο παικτης εθεσε τους ορους του (ειτε οικονομικοι ή αλλοι οροι) η ομαδα δεν τους εκανε δεκτους και ακολουθησε ο καθενας το δρομο του.
Σιγουρα εχει και η ομαδα εικονα της αγορας και τι ζηταει ο ανταγωνισμος και πως μπορουν να καλυψουν ενα κενο οποτε φανταζομαι αναλογως θα παρουν και το αναλογο ρισκο. Τωρα αν ο Ντορσει κανει παλι χρονια mvp θα εχει καλυτερο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του για να παριε ενα υψηλο συμβολαιο.
ο σλουκας δεν εφυγε για τα λεφτα

επισης υπαρχει μια σημαντικη διαφορα

οτι τωρα ο θωμας και ο ντορσει ΕΧΟΥΝ παρει την ευρωλιγκα :welcome:

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:48 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:32 pm
Τι συμβολαιουπαρχει με τον Εβανς, γνωριζουμε;
Το αρχικό συμβόλαιο έλεγε ότι έχει να λαμβάνει 1,7 εκ (το ελάχιστο). Πριν δύο μήνες αρχές Μαΐου κυκλοφόρησαν κάτι δημοσιεύματα, την εγκυρότητα των οποίων δεν εγγυώμαι, που έλεγαν ότι προστέθηκαν νέοι όροι και άλλαξε το συμβόλαιο. Μάλλον πρέπει να δει κάποιος το βίντεο στο οποίο ο αρδ αναφέρει τις εξελίξεις για να καταλάβει τι ακριβώς ισχύει.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:49 pm

Επισης θα γινω λιγο κακουλης τωρα αν και δεν μου αρεσει να μιλαω ασχημα για κανεναν παικτη της ομαδας αλλά ειδικα για τον Ντορσει, η ομαδα τον πηρε σε μια φαση που ηταν καπου μεταξυ παγκου και κερκιδας στη Φενερ και μεσα σε 1 χρονο εκανε χρονια παρολιγον mvp. Ο Ντορσει εκανε τις δυο καλυτερες σεζον της καριερας του ως τωρα με προπονητη τον Μπαρτζωκα στον Ολυμπιακο και την προηγουμενη φορα που αποφασισε να φυγει δεν νομιζω πως ηταν το καλυτερο βημα για την καριερα του. Αν δεν του κανει και εχει παλι ορεξη για τρελες μπορει να παρει τα ρισκα του - η ιστορια εχει δειξει πως η πιθανοτητα του να ξαναβρεθει σε καμια πλουσιοπαροχη κερκιδα ειναι υψηλοτερη απο το να γινει mvp σε αλλη ομαδα. :sorry:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:53 pm

Υποτιμάμε νομίζω ότι πι παίκτες παλεύουν να εξασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον, αν στα κλεισμένα 30 μου μου εσκαγε μια πρόταση που.θα με έκανε πλουσιότερο πχ.κατα 4-5 Μ θα τηνε διάλεγα και ας ήμουν πάγκο.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:55 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:48 pm
Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 3:32 pm
Τι συμβολαιουπαρχει με τον Εβανς, γνωριζουμε;
Το αρχικό συμβόλαιο έλεγε ότι έχει να λαμβάνει 1,7 εκ (το ελάχιστο). Πριν δύο μήνες αρχές Μαΐου κυκλοφόρησαν κάτι δημοσιεύματα, την εγκυρότητα των οποίων δεν εγγυώμαι, που έλεγαν ότι προστέθηκαν νέοι όροι και άλλαξε το συμβόλαιο. Μάλλον πρέπει να δει κάποιος το βίντεο στο οποίο ο αρδ αναφέρει τις εξελίξεις για να καταλάβει τι ακριβώς ισχύει.
Αν ισχυει πως αλλαξαν οι οροι προσφατα, λογικα αυτο σημαινει πως ο εβανς θα παραμεινει στην ομαδα με αναπροσαρμογη συμβολαιου. Ισως καταρχην να δοθει καπου δανεικος αν ειναι υγιης.
Φανταζομαι αν του προτειναν αντι να παρει 1.70 μυρια φετος και να φυγει να παρει λιγοτερα για φετος και να παραμεινει και τα επομενα 2 χρονια με το συνολικο ποσο των 3 ετων να ειναι 400-500 χιλιαρικα πανω απο τα 1.70 μυρια που θα επαιρνε φετος δεν νομιζω να του κακοπεσε. Αφενος αποκλειεται να εβρισκε συμβολαιο σε αυτη την κατασταση, αφετερου ο ολυμπιακος παιρνει τα ρισκα του με ενα μικρο ποσο πανω απο αυτο που ετσι κι αλλιως θα επρεπε να καταβαλλει φετος.
Ολα αυτα αν υποθεσουμε οτι ισχυουν οι πληροφοριες.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:59 pm

Conan1982 έγραψε:
Υποτιμάμε νομίζω ότι πι παίκτες παλεύουν να εξασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον, αν στα κλεισμένα 30 μου μου εσκαγε μια πρόταση που.θα με έκανε πλουσιότερο πχ.κατα 4-5 Μ θα τηνε διάλεγα και ας ήμουν πάγκο.
Στα 30 σου αν παρεις μια αποφαση για 2-3 χρονια μονο με οικονομικα κριτηρια πιθανον θα σου βγει χειροτερα απο το να δεις το θεμα πολυπαραγοντικα καθως ενας 30αρης εχει ακομα μια 7ετια μπροστα του. Να το κανεις αυτο στα 34-35 ειναι διαφορετικη ιστορια και εκει φυσικα το χρηματικο αποκταει αλλη βαρυτητα. Επισης βλεπεις πως αρκετοι παικτες οσο καλοπληρωμενοι κι αν ειναι , δεν ειναι ευχαριστημενοι οταν ειναι παραγκωνισμενοι αγωνιστικα. Δεν ειναι happy επειδη πληρωνονται και καθονται.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 4:02 pm

sdna έγραψε: Μπαρτζώκας για τις ανανεώσεις: «Το ποιος μένει και ποιος φεύγει δεν είναι δική μου δουλειά»

Για τον Ντόρσεϊ: «Ξέρετε, εδώ δεν είναι εύκολο να πω οτιδήποτε. Προφανώς καταλαβαίνετε ότι τέτοια θέματα πρέπει πρώτα να συζητούνται με τους προέδρους, τον κύριο Μπαφέ και τον κύριο Λεπενιώτη, και μετά να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Οπότε επιτρέψτε μου να τα συζητώ εσωτερικά και οι αρμόδιοι να κάνουν αυτού του είδους τις ανακοινώσεις. Το ποιος μένει και ποιος φεύγει δεν είναι δική μου δουλειά»
η απάντηση του Μπαρτζώκα ήταν για τον Τζόσεφ συγκεκριμένα αλλά με τέτοια συνεχή ροή πληροφοριών είναι λογικό να γίνονται και λάθη από τους δημοσιογράφους :roll:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 4:04 pm

Rivers15 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Στα 30 σου αν παρεις μια αποφαση για 2-3 χρονια μονο με οικονομικα κριτηρια πιθανον θα σου βγει χειροτερα απο το να δεις το θεμα πολυπαραγοντικα καθως ενας 30αρης εχει ακομα μια 7ετια μπροστα του. Να το κανεις αυτο στα 34-35 ειναι διαφορετικη ιστορια και εκει φυσικα το χρηματικο αποκταει αλλη βαρυτητα. Επισης βλεπεις πως αρκετοι παικτες οσο καλοπληρωμενοι κι αν ειναι , δεν ειναι ευχαριστημενοι οταν ειναι παραγκωνισμενοι αγωνιστικα. Δεν ειναι happy επειδη πληρωνονται και καθονται.
αν πας να την παρεις στα 34 οπως γραφεις θα σου λενε οτι γραφουν και εδω
μα στα 34 θες μεγαλο συμβολαιο? :welcome:

ο καθε παιχτης θελει μια καλη μπαζα στην καριερα του οταν την βρει σε οποιαδηποτε ηλικια θ ατην παρει
κανεις δεν ξερει τι του ξημερωνει αυριο
ειναι τοσο ευκολο να παθεις εχα χιαστο και μετα αντιο ζωη

NikBot

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 4:06 pm

Rivers15 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Και αυτό στον άνθρωπο είναι. Βλέπεις ότι υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που επιλέγουν σε πολύ καλή ηλικία να πάνε στα Εμιράτα και στην Σαουδική Αραβία με ένα τρελό ποσό, θυσιάζοντας το υψηλό επίπεδο και τους τίτλους. Μερικοί το βλέπουν εντελώς κυνικά, ότι έχουν μια αθλητική καριέρα πεπερασμένης διάρκειας και πρέπει σε κάθε συμβόλαιο να βγάζουν όσα περισσότερα γίνεται. Και ίσως είναι και σωστό γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο όντως.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”