εννοεις σωματικη αποχωρηση γιατι πνευματικη μπορει να υπαρξειΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 11:42 pmΓια φέτος δεν υπάρχει καμιά αποχώρηση. Για του χρόνου, δεν ξέρω.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κάποιος θέλει να τον παίζει, ναι, μπορεί να υπάρξει. Τότε, όμως, να δούμε τι συμβόλαιο θα βρίσκει του χρόνου το καλοκαίρι...τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 11:44 pmεννοεις σωματικη αποχωρηση γιατι πνευματικη μπορει να υπαρξειΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 11:42 pm
Για φέτος δεν υπάρχει καμιά αποχώρηση. Για του χρόνου, δεν ξέρω.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ζαν Μοντέρο υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο περίπου κατά 2.5 εκατομμύρια το χρόνο, με το συνολικό ποσό, χωρίς τα μπόνους, να είναι λίγο κάτω από τα 8 εκατομμύρια.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -olympiako
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -olympiako
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτα θα τα εχουν συμφνησει απο τωρα η το πολυ ιανουαριοΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 11:46 pmΑν κάποιος θέλει να τον παίζει, ναι, μπορεί να υπάρξει. Τότε, όμως, να δούμε τι συμβόλαιο θα βρίσκει του χρόνου το καλοκαίρι...
-
Sabenlee

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο συμπαθής 34χρονος τεξανος τουβλαδορος θέλει να παίρνει όσα λεφτά παίρνει ο Φουρνιε. Στο καλό να πάει. Στην Ντουμπάι ή στον ΠΑΟ. Ήρθε ο Τζόσεφ ενώ έπινε τις ποταρες του στο Μαϊάμι χωρίς προετοιμασία και ομόρφυνε το παιχνίδι μας.
Έτσι και αλλιώς με Μοντέρο και Μακινταιρ χρόνο δεν θα έχει. Το παραμύθι ότι ξέρει τα συστήματα του Μπαρτζώκα δεν έχει δράκο.
Δυστυχώς θα υποκύψουμε στον εκβιασμό του Ντόρσεϊ. Κανονικά και αυτός διωξιμο θέλει αλλά ξέρει μπάσκετ.
1) Μακινταιρ, Μοντέρο, Τζόσεφ
2) Φουρνιε, Ντόρσεϊ
3) Γουόρντ, μεταγραφή
4) Βεζενκοφ, Μεταγραφή
5)Χολ Μιλουτινοφ, Τζόουνς
Παπ, νετζηπογλου, Καραγιαννίδης για Ελ. Πρωτάθλημα
Έτσι και αλλιώς με Μοντέρο και Μακινταιρ χρόνο δεν θα έχει. Το παραμύθι ότι ξέρει τα συστήματα του Μπαρτζώκα δεν έχει δράκο.
Δυστυχώς θα υποκύψουμε στον εκβιασμό του Ντόρσεϊ. Κανονικά και αυτός διωξιμο θέλει αλλά ξέρει μπάσκετ.
1) Μακινταιρ, Μοντέρο, Τζόσεφ
2) Φουρνιε, Ντόρσεϊ
3) Γουόρντ, μεταγραφή
4) Βεζενκοφ, Μεταγραφή
5)Χολ Μιλουτινοφ, Τζόουνς
Παπ, νετζηπογλου, Καραγιαννίδης για Ελ. Πρωτάθλημα
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι εγώ ένας αξιόλογος παίκτης και με πλησιάζει ο Ολυμπιακός και μου λέει:
"Μεγάλε, σε πάω. Θέλεις ένα συμβόλαιο 1 χρόνου με 1 εκ. και του χρόνου, αν εξακολουθείς να μου αρέσεις, φτιάχνουμε καινούργιο. Ή μήπως θέλεις ένα συμβόλαιο 3 χρόνων με 1 εκ. το χρόνο φιξαρισμένο από τώρα;"
Κι εγώ σκέφτομαι:
"Αν πάρω 1 χρόνου και πάω καλά, του χρόνου μπορώ να ζητήσω καινούργιο με 1.5 εκ. Ωραία! Αν, όμως, δεν πιάσω στην ομάδα (τόσα έχουνε δει τα μάτια μας) και δεν μου κάνουνε καινούργιο συμβόλαιο, τότε πού θα βρω εγώ αλλού αυτό το 1 εκ; Οπότε, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, κάτσε να κάνω ένα συμβόλαιο 3 χρόνων, να τσεπώνω 1 εκατομμυριάκι, πιάσω δεν πιάσω στην ομάδα".
Και διαλέγω το 3ετές συμβόλαιο.
Και πιάνω, και πάω καλά, και βγαίνω καλύτερος αμυντικός στη λίγκα, και είμαι βασικό γρανάζι. Τα λεφτά, όμως, είναι τα ίδια. Εγώ το διάλεξα. Ας διάλεγα το μονοετές.
Και βλέπω να πετάνε τα φράγκα από εδώ κι από εκεί, σε Μενσάδες και Ντιλίκινες, κι εγώ στο εκατομμυριάκι μου. Αυτό που ήταν το γαϊδουροδέσιμό μου, έγινε τώρα η φυλακή μου.
Και αναρωτιέμαι: Ποιος φταίει που δεν πληρώνομαι τώρα σύμφωνα με την αξία και την προσφορά μου; Ο Ολυμπιακός ή εγώ που στο αρχικό συμβόλαιο δεν πίστεψα τον εαυτό μου να ζητήσω μονοετές;
"Μεγάλε, σε πάω. Θέλεις ένα συμβόλαιο 1 χρόνου με 1 εκ. και του χρόνου, αν εξακολουθείς να μου αρέσεις, φτιάχνουμε καινούργιο. Ή μήπως θέλεις ένα συμβόλαιο 3 χρόνων με 1 εκ. το χρόνο φιξαρισμένο από τώρα;"
Κι εγώ σκέφτομαι:
"Αν πάρω 1 χρόνου και πάω καλά, του χρόνου μπορώ να ζητήσω καινούργιο με 1.5 εκ. Ωραία! Αν, όμως, δεν πιάσω στην ομάδα (τόσα έχουνε δει τα μάτια μας) και δεν μου κάνουνε καινούργιο συμβόλαιο, τότε πού θα βρω εγώ αλλού αυτό το 1 εκ; Οπότε, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, κάτσε να κάνω ένα συμβόλαιο 3 χρόνων, να τσεπώνω 1 εκατομμυριάκι, πιάσω δεν πιάσω στην ομάδα".
Και πιάνω, και πάω καλά, και βγαίνω καλύτερος αμυντικός στη λίγκα, και είμαι βασικό γρανάζι. Τα λεφτά, όμως, είναι τα ίδια. Εγώ το διάλεξα. Ας διάλεγα το μονοετές.
Και βλέπω να πετάνε τα φράγκα από εδώ κι από εκεί, σε Μενσάδες και Ντιλίκινες, κι εγώ στο εκατομμυριάκι μου. Αυτό που ήταν το γαϊδουροδέσιμό μου, έγινε τώρα η φυλακή μου.
Και αναρωτιέμαι: Ποιος φταίει που δεν πληρώνομαι τώρα σύμφωνα με την αξία και την προσφορά μου; Ο Ολυμπιακός ή εγώ που στο αρχικό συμβόλαιο δεν πίστεψα τον εαυτό μου να ζητήσω μονοετές;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Να διώξουμε τον Ντόρσεϊ που θέλει 3 εκατομμύρια για να πάμε να φέρουμε αντικαταστάτη με 2.8 ξέρω γω
Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, ο Ντόρσεϊ είναι υπέρχρήσιμος γιατί δίνει στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα ΚΑΙ κυρίως έχει ελ.διαβατηριο.
Η ομάδα πρέπει να βρει καλο 3αρι και 4αρι, δεν πρέπει να επαναπαυθει στις καλές κινήσεις στα γκαρντ η στις εσωτερικές αλχημείες.
Η χρονιά είναι μεγάλη, τα ματς είναι πολλά όλοι θα χρειαστούν για το ριπιτ.
Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, ο Ντόρσεϊ είναι υπέρχρήσιμος γιατί δίνει στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα ΚΑΙ κυρίως έχει ελ.διαβατηριο.
Η ομάδα πρέπει να βρει καλο 3αρι και 4αρι, δεν πρέπει να επαναπαυθει στις καλές κινήσεις στα γκαρντ η στις εσωτερικές αλχημείες.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή, από τώρα ή το πολύ Ιανουάριο, θα συμφωνήσει η Ντουμπάι (ας πούμε) ότι θα δώσει στον παίκτη που θα σέρνεται ένα σκασμό λεφτά, επειδή πρόπερσι της είχε φανεί καλός;τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 11:52 pmαυτα θα τα εχουν συμφνησει απο τωρα η το πολυ ιανουαριοΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 11:46 pm
Αν κάποιος θέλει να τον παίζει, ναι, μπορεί να υπάρξει. Τότε, όμως, να δούμε τι συμβόλαιο θα βρίσκει του χρόνου το καλοκαίρι...
Οκ, δεν λέω, μπορεί να γίνει κι έτσι. Αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο πητερς απο ποτε ειχε συμφωνησει?Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:08 amΔηλαδή, από τώρα ή το πολύ Ιανουάριο, θα συμφωνήσει η Ντουμπάι (ας πούμε) ότι θα δώσει στον παίκτη που θα σέρνεται ένα σκασμό λεφτά, επειδή πρόπερσι της είχε φανεί καλός;
ο μοντερο?
ο οσρτς?
δηλαδη ο πητερς υπεγραψε και οταν σερνοταν στους τελικους της α1 του ειπε η αρμανι ξερεις επειδη σερνοσουν ακυρη η συμφωνια
μακαρι να εχουν την ιδια αντιληψη και αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις στον οσφπ
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ουσιαστικά κάνεις δεν φταίει.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:02 amΕίμαι εγώ ένας αξιόλογος παίκτης και με πλησιάζει ο Ολυμπιακός και μου λέει:
Κι εγώ σκέφτομαι:
Άλλα τα δεδομένα τότε που υπέγραψε για παράδειγμα ο Γουόκαπ και αλλά σήμερα (και για τον ίδιο και για την ομάδα).
Αν ας πούμε την φετινή σεζόν είχε το θέμα με την μέση που είχε την προηγούμενη, θα κάναμε αυτές τις συζητήσεις;
Όλα είναι ρευστά και γενικά η καταστάσεις αλλάζουν πολύ εύκολα , το ζητούμενο όμως είναι να μην χάνεται το μέτρο.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνούμε. Ο Ντόρσεϊ θα μας την φορέσει κανονικά και με το νόμο και θα υποκύψουμε. Δεν μας παίρνει αλλιώς. Στο κάτω κάτω, τα αξίζει ο παίκτης συν το διαβατήριο.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:04 amΝα διώξουμε τον Ντόρσεϊ που θέλει 3 εκατομμύρια για να πάμε να φέρουμε αντικαταστάτη με 2.8 ξέρω γω![]()
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο σέρνομαι σε κάνα δυό παιχνίδια στο τέλος γνωρίζοντας ότι είμαι φευγάτος και άλλο για μια ολόκληρη σεζόν.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:11 amο πητερς απο ποτε ειχε συμφωνησει?Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:08 am
Δηλαδή, από τώρα ή το πολύ Ιανουάριο, θα συμφωνήσει η Ντουμπάι (ας πούμε) ότι θα δώσει στον παίκτη που θα σέρνεται ένα σκασμό λεφτά, επειδή πρόπερσι της είχε φανεί καλός;
ο μοντερο?
ο οσρτς?
δηλαδη ο πητερς υπεγραψε και οταν σερνοταν στους τελικους της α1 του ειπε η αρμανι ξερεις επειδη σερνοσουν ακυρη η συμφωνια
μακαρι να εχουν την ιδια αντιληψη και αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις στον οσφπ
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα θα σερνονται στο τελος μονο πριν θα πετανεgeorbap έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:15 amΆλλο σέρνομαι σε κάνα δυό παιχνίδια στο τέλος γνωρίζοντας ότι είμαι φευγάτος και άλλο για μια ολόκληρη σεζόν.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:11 am
ο πητερς απο ποτε ειχε συμφωνησει?
ο μοντερο?
ο οσρτς?
μακαρι να κανουν στην ομαδα αυτο που ζητατε εδω μεσα
δηλαδη θα τηρησετε το συμβολαιο σας και τα ξεναλεμε το καλοκαιρι
γιατι πολυ δεν θα τους ξαναδειτε
αμφιβαλλω ομως απτην ομαδα αν το κανουν
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα παραδείγματά σου δεν υποστηρίζουν αυτό που λες.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:11 amο πητερς απο ποτε ειχε συμφωνησει?Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:08 am
Δηλαδή, από τώρα ή το πολύ Ιανουάριο, θα συμφωνήσει η Ντουμπάι (ας πούμε) ότι θα δώσει στον παίκτη που θα σέρνεται ένα σκασμό λεφτά, επειδή πρόπερσι της είχε φανεί καλός;
ο μοντερο?
ο οσρτς?
Ο Πίτερς δεν έδειξε καμιά "πνευματική αποχώρηση" (από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα μας, θυμάσαι;). Μπορεί να είχε συμφωνήσει καιρό πριν, όμως στο Φ4 ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Στους τελικούς της α1 καλούτσικος.
Ο Μοντέρο (κατ' αρχάς δεν συμφώνησε από Ιανουάριο, αλλά άφησέ το αυτό) ήταν αυτός που σας απέκλεισε από το Φ4 και αυτός που οδήγησε τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα. Καμιά πνευματική αποχώρηση κι εδώ.
Ο Σορτς είναι ιδιάζουσα περίπτωση που δεν μπορεί να κριθεί λόγω ανεκδιήγητου κοουτσαρίσματος Αταμάν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο