Και ο Μοντεορ να παριε τα σουτ του Ντορσει δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι θα ειναι το ιδιο αποτελεσματικος σε αυτα. Τα στοιχεια ειδικα στο τριποντο το αντιθετο λενε. Επισης δεν πηραμε τον Μοντεορ για βασικο 2. Για ασο τον πηραμε.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλα 2αρι με λληνικο διαβατηριο 15+ ποντων δεν βρισκεις. Το εχουμε αναλυσει αυτο. Σταματηστε αυτη την καραμελα οτι τα σουτ θα μοιραστουν στους αλλους παικτες, δεν λειτουργει ετσι το μπασκετ. Τα σουτ του Σασα πηγαν στον Πιτερς το 14, εκανε αναλογη χρονια με αυτες που κανει ο Σασα?
Και ο Μοντεορ να παριε τα σουτ του Ντορσει δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι θα ειναι το ιδιο αποτελεσματικος σε αυτα. Τα στοιχεια ειδικα στο τριποντο το αντιθετο λενε. Επισης δεν πηραμε τον Μοντεορ για βασικο 2. Για ασο τον πηραμε.
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη αν το 2 το καλύψει ο Φουρνιε με το Λαρεντζακη-Μοντερο και πας στο 3 και φέρεις πχ Χεζονια πόσο μας χαλάει;Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:00 amΚαλα 2αρι με λληνικο διαβατηριο 15+ ποντων δεν βρισκεις. Το εχουμε αναλυσει αυτο. Σταματηστε αυτη την καραμελα οτι τα σουτ θα μοιραστουν στους αλλους παικτες, δεν λειτουργει ετσι το μπασκετ. Τα σουτ του Σασα πηγαν στον Πιτερς το 14, εκανε αναλογη χρονια με αυτες που κανει ο Σασα?
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει πέσει πολύ αχαριστία και αν σε κάτι μου αρέσει η διοίκηση της ομάδας μου είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη αντιμετώπιση σε παίκτες που έχουν φέρει επιτυχίες.
Για τον Walkup, πιστεύω ότι πρέπει να πάρει το συμβόλαιο που θέλει αλλά όχι τόσο για την προοπτική. Περισσότερο γιατί έχει υπογράψει ένα αρκετά μικρό συμβόλαιο και όντας ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας Μπαρτζώκα όλα τα χρόνια είναι σαν να τα ζητάει αναδρομικά. Για τη συνολική προσφορά του όμως τα τελευταία 4-5 χρόνια αν ήμουν Ολυμπιακός θα ήθελα να μείνει.
Για τον δε Dorsey ήταν αυτός που κουβάλησε όλη τη regular για να μπορέσει να σας φέρει την Ευρωλίγκα ο Fournier. Εξίσου σημαντικά είναι και τα 2. Συνυπολογίζοντας και το διαβατήριο δεν βλέπω γιατί δεν αξίζει 2.5-3
Για τον Walkup, πιστεύω ότι πρέπει να πάρει το συμβόλαιο που θέλει αλλά όχι τόσο για την προοπτική. Περισσότερο γιατί έχει υπογράψει ένα αρκετά μικρό συμβόλαιο και όντας ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας Μπαρτζώκα όλα τα χρόνια είναι σαν να τα ζητάει αναδρομικά. Για τη συνολική προσφορά του όμως τα τελευταία 4-5 χρόνια αν ήμουν Ολυμπιακός θα ήθελα να μείνει.
Για τον δε Dorsey ήταν αυτός που κουβάλησε όλη τη regular για να μπορέσει να σας φέρει την Ευρωλίγκα ο Fournier. Εξίσου σημαντικά είναι και τα 2. Συνυπολογίζοντας και το διαβατήριο δεν βλέπω γιατί δεν αξίζει 2.5-3
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αχαριστία και ανεπαγγελματισμος είναι να ζητάς τα διπλά ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο σου και μάλιστα δημόσια…manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:13 amΈχει πέσει πολύ αχαριστία και αν σε κάτι μου αρέσει η διοίκηση της ομάδας μου είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη αντιμετώπιση σε παίκτες που έχουν φέρει επιτυχίες.
Αν τα αξίζεις παίξε φέτος καλά και το 27 είτε απ τον Ολυμπιακό είτε από αλλού θα τα πάρεις
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@pan24 @GK3@georbap
αν δε ξέρουμε τι πραγματικά ζητάει ο καθένας και τι του δίνουν οι Αφοί δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε λέμε αλλά ας θεωρήσουμε ότι τα ποσά που ακούγονται είναι τα σωστά και ότι ο Γουόκαπ ζητάει πάνω από 2,5 και ο Ντόρσεϊ 3,5.
είναι θεμιτό να θέλουν αύξηση οι παίκτες και νομίζω λίγο πολύ όλοι εδώ μέσα συμφωνούμε ότι πρέπει και να την πάρουν.
αλλά δε μπορεί να μην έχει σημασία και το τι ζητάνε. τα ποσά αυτά είναι παράλογα και αν τεθούν και με εκβιαστικό τρόπο (που δε το ξέρουμε) υπό την απειλή του Παναθηναϊκού τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.
ο Ντόρσεϊ έκανε μια σούπερ ρέγκιουλαρ πέρυσι και προσωπικά ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης αλλά δε μπορεί αυτή η προσφορά του να κοστολογείται ως "πάνω από το Φουρνιέ και λίγο κάτω από Βεζένκοφ", σε κανένα κόσμο. ο Μιλουτίνοφ πόσα θα πρέπει να ζητήσει μετά; και αν ζητήσει και ο Μιλουτίνοφ και ζητήσει και ο Βεζένκοφ και ζητήσουν και οι υπόλοιποι γιατί "έχει αλλάξει η αγορά" τι θα γίνει; θα έχουμε του χρόνου την ίδια ομάδα αλλά με το διπλάσιο κόστος; δε μου φαίνεται σωστό.
σε αυτό το κομμάτι είμαι με τους Αφούς.
τώρα για Μοντέρο και Μακιντάιρ και όποιον άλλο έρθει συμβαίνει το προφανές και αυτό που συνιστά και τη σημαντικότερη αλλαγή σε σχέση με το my way : λειτουργούν με τους νόμους της αγοράς γιατί απλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. έχουν καταλάβει έπειτα από πολλά χρόνια (που μας στοίχισαν αγωνιστικά) ότι αυτά τα "είναι τιμή σου να παίζεις στον Ολυμπιακό" είναι παπαριές και ότι αν δε πληρώσεις δε παίρνεις παίκτες.
και για να μη μακρηγορώ περισσότερο εγώ αυτό που θα έκανα εδώ που έχουμε φτάσει (και πάλι με πολλά αν) θα ήταν να συνέχιζα κανονικά με τα υπάρχοντα συμβόλαια και να αξιολογούσα την κατάσταση γύρω στο Νοέμβρη - Δεκέμβρη. έχουν δείξει οι Αφοί στο πρόσφατο παρελθόν ότι αυτούς που θέλουν τους κρατάνε (Φαλ, Μιλουτίνοφ, επιστροφή Βεζένκοφ) λειτουργώντας με όρους αγοράς. ας δούμε τι θα συμβεί και τότε.
αν δε ξέρουμε τι πραγματικά ζητάει ο καθένας και τι του δίνουν οι Αφοί δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε λέμε αλλά ας θεωρήσουμε ότι τα ποσά που ακούγονται είναι τα σωστά και ότι ο Γουόκαπ ζητάει πάνω από 2,5 και ο Ντόρσεϊ 3,5.
είναι θεμιτό να θέλουν αύξηση οι παίκτες και νομίζω λίγο πολύ όλοι εδώ μέσα συμφωνούμε ότι πρέπει και να την πάρουν.
αλλά δε μπορεί να μην έχει σημασία και το τι ζητάνε. τα ποσά αυτά είναι παράλογα και αν τεθούν και με εκβιαστικό τρόπο (που δε το ξέρουμε) υπό την απειλή του Παναθηναϊκού τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.
ο Ντόρσεϊ έκανε μια σούπερ ρέγκιουλαρ πέρυσι και προσωπικά ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης αλλά δε μπορεί αυτή η προσφορά του να κοστολογείται ως "πάνω από το Φουρνιέ και λίγο κάτω από Βεζένκοφ", σε κανένα κόσμο. ο Μιλουτίνοφ πόσα θα πρέπει να ζητήσει μετά; και αν ζητήσει και ο Μιλουτίνοφ και ζητήσει και ο Βεζένκοφ και ζητήσουν και οι υπόλοιποι γιατί "έχει αλλάξει η αγορά" τι θα γίνει; θα έχουμε του χρόνου την ίδια ομάδα αλλά με το διπλάσιο κόστος; δε μου φαίνεται σωστό.
σε αυτό το κομμάτι είμαι με τους Αφούς.
τώρα για Μοντέρο και Μακιντάιρ και όποιον άλλο έρθει συμβαίνει το προφανές και αυτό που συνιστά και τη σημαντικότερη αλλαγή σε σχέση με το my way : λειτουργούν με τους νόμους της αγοράς γιατί απλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. έχουν καταλάβει έπειτα από πολλά χρόνια (που μας στοίχισαν αγωνιστικά) ότι αυτά τα "είναι τιμή σου να παίζεις στον Ολυμπιακό" είναι παπαριές και ότι αν δε πληρώσεις δε παίρνεις παίκτες.
και για να μη μακρηγορώ περισσότερο εγώ αυτό που θα έκανα εδώ που έχουμε φτάσει (και πάλι με πολλά αν) θα ήταν να συνέχιζα κανονικά με τα υπάρχοντα συμβόλαια και να αξιολογούσα την κατάσταση γύρω στο Νοέμβρη - Δεκέμβρη. έχουν δείξει οι Αφοί στο πρόσφατο παρελθόν ότι αυτούς που θέλουν τους κρατάνε (Φαλ, Μιλουτίνοφ, επιστροφή Βεζένκοφ) λειτουργώντας με όρους αγοράς. ας δούμε τι θα συμβεί και τότε.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Πολυ. Ο Φουρνιε θα ειναι 34 του χρονου και θες να τον βαλεις να τραβηξει ολο το κουπι στο 2. Επισης στο 3 βαζεις ενα on ball παικτη? Για ποιον λογο? Δεν εχεις αρκετους τςετιους?eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:08 amΔηλαδη αν το 2 το καλύψει ο Φουρνιε με το Λαρεντζακη-Μοντερο και πας στο 3 και φέρεις πχ Χεζονια πόσο μας χαλάει;Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:00 amΚαλα 2αρι με λληνικο διαβατηριο 15+ ποντων δεν βρισκεις. Το εχουμε αναλυσει αυτο. Σταματηστε αυτη την καραμελα οτι τα σουτ θα μοιραστουν στους αλλους παικτες, δεν λειτουργει ετσι το μπασκετ. Τα σουτ του Σασα πηγαν στον Πιτερς το 14, εκανε αναλογη χρονια με αυτες που κανει ο Σασα?
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά είναι και η ισορροπία της ομάδας .. όπως ο ντορσει βλέπει τον μοντερο να παίρνει 2.5 έτσι θα δει και ο μιλου που παίρνει 2.2 ότι ο ντορσει θα πάρει διπλασιασμό με μισή χρονιά όταν αυτός σκοτώθηκε ολόκληρη .. ο φουρνιε θα σ πει καλά εγώ τους κουβάλησα και παίρνω κ λιγότερα ο σασα θα πει έχω δυο μβπ για να παίρνω τα ίδια λεφτά και πάει λέγοντας
Να πάμε το ίδιο ρόστερ 20εκ πάνω αν είναι με ανανεώσεις
Να πάμε το ίδιο ρόστερ 20εκ πάνω αν είναι με ανανεώσεις
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω να λειτουργεί έτσι. Είσαι ο Walkup, τα έχεις δώσει όλα 4-5 χρόνια τώρα. Είσαι εκεί σε επιτυχίες/αποτυχίες και κουβαλάς ξέροντας ότι έχεις Ελληνικό διαβατήριο και ότι είσαι από τους πιο κομβικούς παίκτες του συστήματος. Ε βλέπεις ότι έρχονται 2 παίκτες στη θέση σου με αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο τη χρονιά που είσαι πρωταθλητής Ευρώπης. Κάπου θα σκεφτείς ότι υπάρχει μια αχαριστία που θα συνεχίσεις να παίρνεις λιγότερα από τον Μήτογλου για 4-5 χρόνο.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:23 amΑχαριστία και ανεπαγγελματισμος είναι να ζητάς τα διπλά ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο σου και μάλιστα δημόσια…manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:13 amΈχει πέσει πολύ αχαριστία και αν σε κάτι μου αρέσει η διοίκηση της ομάδας μου είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη αντιμετώπιση σε παίκτες που έχουν φέρει επιτυχίες.
Αν τα αξίζεις παίξε φέτος καλά και το 27 είτε απ τον Ολυμπιακό είτε από αλλού θα τα πάρεις
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση ότι εκείνος που θορυβήθηκε περισσότερο από τον ερχομό του Μοντέρο είναι ο Ντόρσευ. Ίσως να φοβάται και για τα λεπτά του και τα νούμερα του και κατ επέκταση για το τι συμβόλαιο θα πάρει του χρόνου. Ο Μοντέρο κάνει ακριβώς αυτό που έκανε ο Ντόρσευ φέτος, 3-lever scorer δλδ συν το γεγονός ότι είναι κλάσεις ανώτερος οργανωτής.
Είναι λοιπόν δύο τα ανοιχτά μέτωπα μας και αν έπρεπε όπωσδήποτε να αποχωριστούμε τον έναν από τους δύο θα διάλεγα Ντόρσευ να φύγει. Φέτος ήταν κομβικός αλλά με τα νέα δεδομένα θεωρώ πιο απαραίτητο τον Τόμας.
Είναι λοιπόν δύο τα ανοιχτά μέτωπα μας και αν έπρεπε όπωσδήποτε να αποχωριστούμε τον έναν από τους δύο θα διάλεγα Ντόρσευ να φύγει. Φέτος ήταν κομβικός αλλά με τα νέα δεδομένα θεωρώ πιο απαραίτητο τον Τόμας.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Αχαριστια ειναι να εχεις επιφυλαξεις να δωσεις 1.5+ μυριο πανω? Μαλλον δεν εχεις κανει συναλλαγες στην ζωη σου? Δηλαδη αμα ερθει ο Σασα αυριο και σου πει τα τελευταια 2 χρονια του συμβολαιαου μου θελω να παιρνω 5 μυρια αν δεν του τα δωσεις θα ειναι "αχαριστια"?manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:13 amΈχει πέσει πολύ αχαριστία και αν σε κάτι μου αρέσει η διοίκηση της ομάδας μου είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη αντιμετώπιση σε παίκτες που έχουν φέρει επιτυχίες.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Ο Ντορσει και ο Ουόκαπ σίγουρα παίρνουν λιγότερα λεφτά από την τωρινή αξία τους στην αγορά. Ωστόσο έτσι είναι η αγορά, έχει τα πάνω και τα κάτω της. Τώρα κάποιος το ποτήρι το βλέπει μισοάδειο κάποιος μισογεμάτο, για μένα και οι δυο πλευρές έχουν τα δίκια τους, και όπως είπα και σε προηγούμενα ποστ, όταν κατακτάς ευρωλίγκα μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και μοιραίως θα κλιθείς να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Εμείς το κάναμε μέ όλους τους πρωταγωνιστές μετά το 24. Εσείς πάλι δεν το κάνατε στο παρελθόν και χάθηκαν σοβαροί παιχταράδες. Κουμάντο στην τσέπη του άλλου δεν μπορούμε να κάνουμε. Ας τα ζυγίσουν και ας δουν τι χάνουν τι κερδίζουν.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο