Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

todorris

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 11:02 pm
MOZZARTDR έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 11:00 pm

Ε βρε Μπίλι και εσύ 2 εκ για Μαντζούκα ή Κουζέλογλου,αφού ο Τολιό τους έχει γυαλίσει :mrgreen: .Το θέμα είναι αν ισχύει βέβαια τα παίρνεις τα 2εκ για τον Τολιό και δείχνεις αδυναμία ή αρνήσε δείχνοντας ότι είσαι ο ισχυρός?
στον τολιο ο παοκ δινει 1.5 τον χρονο δηλαδη τα 3πλασια απο εμας
φυσιολογικο να θελει να παει
εμεις γιατι να αρνηθουμε 2 εκατ και να εχουμε και εναν δυσαρεστημενο στην ομαδα?

αν ισχυουν παντα αυτα τα νουμερα ετσι
Αποκλείεται να ισχύουν τέτοια νούμερα

Ο Ζοτς δεν ξέρει,ας ρωτήσει εδώ :hammer:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:16 pm

todorris έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

εμεις γιατι να αρνηθουμε 2 εκατ και να εχουμε και εναν δυσαρεστημενο στην ομαδα?

και εγω κραταω επιφυλαξη αλλα εγραψα αν ισχυουν
αυτα βγηκαν στην φορα με βαση αυτα συζηταμε
και μενα μου φαινονται υπερβολικα

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:26 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:29 pm

berry έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 11:26 pm
Budget 2026-27

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... o-prokalei
ετσι να κινειται το χρημα στην αγορα

MOZZARTDR

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
MOZZARTDR έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 11:00 pm

Ε βρε Μπίλι και εσύ 2 εκ για Μαντζούκα ή Κουζέλογλου,αφού ο Τολιό τους έχει γυαλίσει :mrgreen: .Το θέμα είναι αν ισχύει βέβαια τα παίρνεις τα 2εκ για τον Τολιό και δείχνεις αδυναμία ή αρνήσε δείχνοντας ότι είσαι ο ισχυρός?

Από τη στιγμή που ήδη στα Pg έχει Haggis,Μήτρου Λόνγκ,Καλάθη,Μπαζίνα συν Φόστερ,Ταϊρί στa sg.Τι να τον κάνει τον Τολιό και με τόσα χρήματα?Με αυτά τα χρήματα 2εκ+1,5εκ λ=3,5εκ έπαιρνες τον Φραντσίσκο.Ουτε για ελληνικό διαβατήριο τον χρειάζεται γιατί σύνολο μέχρι στιγμής έχει 6 Έλληνες.
Πραγματικά ακούγεται εκτός πραγματικότητας.

MOZZARTDR

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:34 pm

Τι θελει να πει ο ποιητής με το: Υπομονή τέλος,θα φάτε κλωτσιές?

https://www.pickandroll.gr/2026/07/08/g ... -klotsies/

MOZZARTDR

senior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 11:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 11:16 pm
todorris έγραψε:

και εγω κραταω επιφυλαξη αλλα εγραψα αν ισχυουν
αυτα βγηκαν στην φορα με βαση αυτα συζηταμε
και μενα μου φαινονται υπερβολικα
Αυτό το άρθρο βρήκα για Τολιό και ΠΑΟΚ .Τι να πω ή έχει κάτι ο Τολιό που εμείς δεν βλέπουμε και το βλέπει Τρινκιέρι ή θέλει να δημιουργήσει καλές σχέσεις για να παίρνει παίκτες δανεικούς?

https://www.sportal.gr/basket/article/a ... ulo-o-paok

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 10:48 am

Μια που βγήκαν τα συμβόλαια των παικτών:
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... o-prokalei

Είπα να υπολογίσω το salary και αν προκύπτει Luxury Tax (εδώ μπορείτε να το πειράξετε και μόνοι σας: viewtopic.php?p=223786#p2237860 )

Εικόνα
https://i.ibb.co/fGzM5Mwr/image.png

Βλέπομε πόσο μικρή είναι η υπέρβαση συγκρινόμενη με το ύψος του μπάτζετ και αυτό συμβαίνει γιατί 6 παίκτες (Λεσόρτ, Χουάντσο, Σλούκας, Γκραντ, Μήτογλου, Καλαϊτζάκης) είναι τουλάχιστον 3 χρόνια στην ομάδα και το συμβόλαιο τους μετράει στο μισό. Αν φύγει Οσμάν, Γκραντ ή ένας από τους δύο ακόμα και η απόκτηση ενός ακριβού άσσου δεν θα τινάξει το luxury υπερβολικά ψηλά

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιούλ 09, 2026 10:55 am

Αφού δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο PG στην Ευρώπη, πλην James που φαίνεται πως δε τον θέλουμε, η λογική λέει πως θα πάμε για ΝΒΑ. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με συμβόλαια κοντά σε αυτά που προτιθεμεθα να δώσουμε και μετά τα trades και το summer league θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Λεπτά στον άσο δίνουν άνετα και ο Nunn με τον Badio, άρα επιτακτική ανάγκη για βασικό άσο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:14 am

Fitz έγραψε:
Αφού δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο PG στην Ευρώπη, πλην James που φαίνεται πως δε τον θέλουμε, η λογική λέει πως θα πάμε για ΝΒΑ. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με συμβόλαια κοντά σε αυτά που προτιθεμεθα να δώσουμε και μετά τα trades και το summer league θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Λεπτά στον άσο δίνουν άνετα και ο Nunn με τον Badio, άρα επιτακτική ανάγκη για βασικό άσο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Λογικά αυτά που γράφεις αλλά αυτό με το Ναν στον άσσο πως προκύπτει; Άντε να το δεχτώ γιατί σε παιχνίδια regular δεν υπάρχει στοχευμένη άμυνα και δεν θα τον κάνουν να πετάει τις μπάλες από δω κι από κει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:20 am

Εκει στην ΚΑΕ, μιας και ησασταν ολοι στα κοκκινα τις τελευταιες μερες, με καταιγισμο ανακοινώσεων και συμφωνιών, χαλαρώστε τώρα,κάντε τα μπανάκια σας, πιείτε δροσιστικά κοκτειλάκια,αφήστε να ξεκινήσουν και οι κινησεις των ομάδων του NBA, και πηγαίντε όμορφα και ωραία εκεί κατα τον Αύγουστο να κλείσετε τον Kilian Hayes, και αφήστε τις υπόλοιπες ομάδες να κονταροχτυπιούνται ποια θα βγεί δεύτερη! :D

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:25 am

nikolas_asteri έγραψε:
Fitz έγραψε:
Λογικά αυτά που γράφεις αλλά αυτό με το Ναν στον άσσο πως προκύπτει; Άντε να το δεχτώ γιατί σε παιχνίδια regular δεν υπάρχει στοχευμένη άμυνα και δεν θα τον κάνουν να πετάει τις μπάλες από δω κι από κει.
Δε θα τον κάνει off ball τον Ναν πάντως,ούτε θα του πάρει τη μπάλα από τα χέρια.Δεν είναι τρελός ο Ζοτς κι έχει κατ επανάληψη εκφραστεί με άκρως θετικά λόγια για τον Ναν
Τώρα για pg δύσκολο το κόβω, αλλά να παίρνει στο 2ο χρόνο τη μπαλα κ να επιλέγει το θεωρώ σχεδόν σιγουρο

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:28 am

nikolas_asteri έγραψε:
Fitz έγραψε:
Εμένα μου βγάζει νόημα αυτό που έγραψε ο @Fitz. Όχι τόσο για τις θέσεις αλλά για τους ρόλους. Ότι δηλαδή ο Nunn θα είναι ο decision maker και θα έχει παρόμοιο ρόλο που είχε φέτος.
Ακούγοντας μια συνέντευξη του Ζέλικο σαν προπονητής μας (δεν θυμάμαι που ακριβώς), δήλωσε στο περίπου τα εξής.
Ότι θα επικοινωνήσει με τους παίκτες σταρ της ομάδας (Σλούκα, Χέηζ Ντέιβις, Ναν) και θα συζητήσει μαζί τους για το πως θέλουν να παίζουν. Μετά έφερε σαν παράδειγμα τον Ναν και είπε ότι ο Kendrick θα μου πει ότι θέλει για παράδειγμα να παίζει iso με τη μπάλα στα χέρια. Οκ, έτσι θα παίζουμε, αλλά πρέπει να λύσουμε τα θέματα που θα παρουσιαστούν όπως για παράδειγμα τις παγίδες που θα του κάνουν.

Από την παραπάνω συνέντευξη εγώ κατάλαβα τα εξής:
1) Δεν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος ball dominant παίκτης
2) Ο Badio προορίζεται να παίζει με τον Nunn

Όλο αυτό μου ακούγεται αρκετά σωστό. Το πρόβλημα μας πέρυσι ήταν ότι η ομάδα δεν ήταν σωστά δομημένη γύρω από τους σταρ που είχε και αυτό φέτος μοιάζει να αλλάζει.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:29 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:25 am
nikolas_asteri έγραψε:

Δε θα τον κάνει off ball τον Ναν πάντως,ούτε θα του πάρει τη μπάλα από τα χέρια.Δεν είναι τρελός ο Ζοτς κι έχει κατ επανάληψη εκφραστεί με άκρως θετικά λόγια για τον Ναν
Τώρα για pg δύσκολο το κόβω, αλλά να παίρνει στο 2ο χρόνο τη μπαλα κ να επιλέγει το θεωρώ σχεδόν σιγουρο
Θα δούμε πως θα πάει αυτό. Γενικά δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αλλά θα περιμένω να δω τι θέλει ο μάστορας.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:36 am

manos_89 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:28 am
nikolas_asteri έγραψε:

Εμένα μου βγάζει νόημα αυτό που έγραψε ο @Fitz. Όχι τόσο για τις θέσεις αλλά για τους ρόλους. Ότι δηλαδή ο Nunn θα είναι ο decision maker και θα έχει παρόμοιο ρόλο που είχε φέτος.
Ακούγοντας μια συνέντευξη του Ζέλικο σαν προπονητής μας (δεν θυμάμαι που ακριβώς), δήλωσε στο περίπου τα εξής.
Ότι θα επικοινωνήσει με τους παίκτες σταρ της ομάδας (Σλούκα, Χέηζ Ντέιβις, Ναν) και θα συζητήσει μαζί τους για το πως θέλουν να παίζουν. Μετά έφερε σαν παράδειγμα τον Ναν και είπε ότι ο Kendrick θα μου πει ότι θέλει για παράδειγμα να παίζει iso με τη μπάλα στα χέρια. Οκ, έτσι θα παίζουμε, αλλά πρέπει να λύσουμε τα θέματα που θα παρουσιαστούν όπως για παράδειγμα τις παγίδες που θα του κάνουν.

Από την παραπάνω συνέντευξη εγώ κατάλαβα τα εξής:
1) Δεν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος ball dominant παίκτης
2) Ο Badio προορίζεται να παίζει με τον Nunn

Όλο αυτό μου ακούγεται αρκετά σωστό. Το πρόβλημα μας πέρυσι ήταν ότι η ομάδα δεν ήταν σωστά δομημένη γύρω από τους σταρ που είχε και αυτό φέτος μοιάζει να αλλάζει.
Είχε πει ότι «οκ θα μου πει θέλει να παίζει iso αλλά θα πρέπει να πασάρει περισσότερο. Να παίξει μεγαλύτερο ρόλο. Θα του στήσουν παγίδες. Πάσαρε την μπάλα.» Αυτό εγώ δεν το ερμηνεύω σαν «ο Ναν θα είναι ο decision maker». Βέβαια Ζοτς είναι αυτός, μπορεί να τον μάθει να παίζει, ποιος ξέρει;

Ο Ναν είναι πάρα πολύ αργός στην πάσα, ειδικά όταν τριπλάρει με το δεξί του χέρι. Από την τηλεόραση φαίνεται το lag. Αν μου γινόταν αυτό στο 2Κ θα είχα στείλει το χειριστήριο στον τοίχο.

Το θέμα μας πέρυσι δεν ήταν ένα (imo). Ήταν δύο. Το ένα φαίνεται να το λύνουμε (με την άμυνα). Χρειαζόμαστε και έναν κουμανταδόρο.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”