Εγώ θυμάμαι να το παίρνω στον πατέρα μου με 100δρχ σίγουρα δεκαετία '90. Δεν θυμάμαι πότε απο 50ρικο πήγε 100ρικοJeight έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 8:07 pmΣυγνωμη γεροντα, δεν ηξεραΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 8:03 pm
Τι να πούμε κι εμείς που το παίρναμε μ' ένα δεκάρικο (δραχμές) !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολυμπιακός Μπάσκετ: Επικαιρότητα, Νέα και Σχολιασμός
Συντονιστής: Captains
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 04, 2026 8:03 pmΤι να πούμε κι εμείς που το παίρναμε μ' ένα δεκάρικο (δραχμές) !!!![]()
![]()
![]()
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναμενόμενα η συνέντευξη τύπου δεν μας έκανε σοφότερους σε κάτι, δεν μάθαμε λεπτομέρειες για το ΣΕΦ, ανακοινώθηκε ο Μοντέρο βέβαια, οι Αγγελόπουλοι θύμισαν (ορθώς) ότι υπάρχει και το salary για όλες τις ομάδες, κάτι που τείνουμε να ξεχνάμε ή να πιστεύουμε ότι δεν παίζει σημασία στον σχεδιασμό. Ο Ντόρσεϊ και ο Γουόκαπ δεν πρέπει να χάρηκαν και πολλοί αν είχαν ελπίδα για τρελές αυξήσεις.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μαθαμε επισης οτι του χρονου μαλλον θα παιζουμε στο γηπεδο της ΑΕΚ το οποιο μου φαινεται κακιστη επιλογη αλλα ΟΚ. Απλα ξεχναμε το γηπεδο για μερικους μηνες κ ελπιζω να μπουμε στο ΣΕΦ πριν απο τον Γεναρη.
https://www.sport24.gr/basket/pou-tha-p ... nea-sezon/
https://www.sport24.gr/basket/pou-tha-p ... nea-sezon/
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή στο άλλο τοπικ μου λείπουν 25 σελίδες
να πω ότι η νέα μας φανέλα είναι άθλια και έχω απογοητευτεί πολύ
θα γράψω κατι άλλο επειδή πλέον θεωρώ είναι αναξιοι να μπουν στο τοπικ των μεταγραφών, τους κρίνω οφτοπικ
Ρε συ Μελαγες και λοιποί , βγηκες και είπες ότι δεν αναμένεται να ανακοινώσουν τον Μοντερο και ότι η συνέντευξη τύπου είναι καθαρά για τη χορηγία ;; Και ακόμα έχουν μούτρα κάποιοι να βγουν στην κάμερα να μιλήσουν σε αυτόν τον τομέα του ρεπορταζ;; Δεν βαρεθήκατε να έχετε πάντα λαθος ;

θα γράψω κατι άλλο επειδή πλέον θεωρώ είναι αναξιοι να μπουν στο τοπικ των μεταγραφών, τους κρίνω οφτοπικ
Ρε συ Μελαγες και λοιποί , βγηκες και είπες ότι δεν αναμένεται να ανακοινώσουν τον Μοντερο και ότι η συνέντευξη τύπου είναι καθαρά για τη χορηγία ;; Και ακόμα έχουν μούτρα κάποιοι να βγουν στην κάμερα να μιλήσουν σε αυτόν τον τομέα του ρεπορταζ;; Δεν βαρεθήκατε να έχετε πάντα λαθος ;
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε κάτι άλλες φωτογραφίες πιο κοντινές δεν φαίνεται και τόσο χάλια η φανέλα. Επίσης είναι η εκτός έδρας αν κατάλαβα καλά. Η εντός υποθέτω θα είναι μονόχρωμη άσπρη και περιμένουμε άλλη μία τρίτη ίσως μονόχρωμη μαύρη??!!
Όπως έχω ξαναπεί οι φανέλες με ρίγες δεν μου αρέσουν καθόλου, καμία απ όσες έχω αγοράσει δεν είναι με ρίγες οπότε προσωπικά κλάιν μάιν. Περιμένω τις άλλες δύο και ελπίζω εκεί να πίεσαν το μυαλό τους λίγο παραπάνω οι σχεδιαστές της Nike (ή του Κουτρούμπα από τα Άνω Λιόσια).
Όπως έχω ξαναπεί οι φανέλες με ρίγες δεν μου αρέσουν καθόλου, καμία απ όσες έχω αγοράσει δεν είναι με ρίγες οπότε προσωπικά κλάιν μάιν. Περιμένω τις άλλες δύο και ελπίζω εκεί να πίεσαν το μυαλό τους λίγο παραπάνω οι σχεδιαστές της Nike (ή του Κουτρούμπα από τα Άνω Λιόσια).
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας ελπίσουμε ότι θα τοποθετηθούν οι κερκίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαφανιστούν από το παρκέ και το οπτικό πεδίο της τηλεοπτικής κάμερας οι πολυθρόνες-πλαστικές καρέκλες από τη λαϊκή με τους αλητήριους φραγκάτους που σηκώνονται κάθε τρεις και λίγο για να ρίξουν μπινελίκι και χειρονομήσουν. Μπορεί στο ΣΕΦ να μην έχει φτάσει το πράγμα στο απίστευτο χάλι του ΟΑΚΑ, αλλά ήταν αρκετά προβληματικό.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πολύ λογικό (δεν) ακούγεται αυτό, να εξαφανιστούν οι "φραγκάτοι"... αυτοί πάντα εκεί θα είναι από τη στιγμή που τα σκάσανε χοντρά.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 1:51 pmΑς ελπίσουμε ότι θα τοποθετηθούν οι κερκίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαφανιστούν από το παρκέ και το οπτικό πεδίο της τηλεοπτικής κάμερας οι πολυθρόνες-πλαστικές καρέκλες από τη λαϊκή με τους αλητήριους φραγκάτους που σηκώνονται κάθε τρεις και λίγο για να ρίξουν μπινελίκι και χειρονομήσουν. Μπορεί στο ΣΕΦ να μην έχει φτάσει το πράγμα στο απίστευτο χάλι του ΟΑΚΑ, αλλά ήταν αρκετά προβληματικό.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε Μπίλι να φύγουν τα κορτ-σιτ της ντροπής από το παρκέ είπαμε, όχι να γίνει γίνει σοσιαλιστική επανάσταση (BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 1:54 pmΠολύ λογικό (δεν) ακούγεται αυτό, να εξαφανιστούν οι "φραγκάτοι"... αυτοί πάντα εκεί θα είναι από τη στιγμή που τα σκάσανε χοντρά.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 1:51 pmΑς ελπίσουμε ότι θα τοποθετηθούν οι κερκίδες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαφανιστούν από το παρκέ και το οπτικό πεδίο της τηλεοπτικής κάμερας οι πολυθρόνες-πλαστικές καρέκλες από τη λαϊκή με τους αλητήριους φραγκάτους που σηκώνονται κάθε τρεις και λίγο για να ρίξουν μπινελίκι και χειρονομήσουν. Μπορεί στο ΣΕΦ να μην έχει φτάσει το πράγμα στο απίστευτο χάλι του ΟΑΚΑ, αλλά ήταν αρκετά προβληματικό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο