Δε νομίζω ότι λέμε κάτι τόσο διαφορετικό. Ο Milutinov & o Fournier στην ίδια ομάδα είναι και αμείβονται πολύ πιο χαμηλά αναλογικά (πάντα συγκρίνοντας με τα ποσά που υποτίθεται ζητάνε οι άλλοι 2). Τις αναφορές στους παίκτες άλλων ομάδων την έκανα γιατί κάλλιστα και ο Milutinov πχ θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι κακοπληρωμένος.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:39 pmΕ οκ το οτι υπαρχουν 3 ομαδες που εχουν εκτοξευσει το τι πληρωνουν δεν σημαινει πως εχει γινει ο κανονας. Επειδη ο παο εδωσε 2 μυρια κοντα στον φαλ δεν σημαινει πως πρεπει να φωναξουμε τον Χολ να του δωσουμε κι εμεις 2 μυρια για να ειναι happy. Εξαλλου δεν μπορουν να πανε ολοι σε 2-3 ομαδες. Το θεμα ειναι κατα ποσο θα ακολουθησουν γενικα κ αλλοι στο πανηγυρι που για την ωρα γινεται απο 2-3 ομαδες. Μεχρι τοτε το καλυτερο μετρο συγκρισης ειναι τι αμειβονται αλλοι απ την ιδια ομαδα και οχι τι αμειβεται ο πρωτος pg του ολυμπιακου με τον πρωτο του Παναθηναικου. Δηλαδη αν δωσει ο Παο 4 μυρια για να φερει ενα pg σαν τον σορτς θα παει αυριο ο μοντερο κ θα πει σορρυ λαθος τα 2.50, φερτε 5?Sokos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:15 pmΕπειδή αναφέρεται πολύ το ότι οι Dorsey, Walkup βλέπουν το πόσα παίρνει ο Montero & o McIntyre και λένε "γιατί όχι κι εγώ", δεν θα πρεπε να κοιτάνε και λίγο παραπέρα και να δουν ότι πχ ο κατά πολλούς καλύτερος ψηλός της λίγκας παίρνει κοντά στα λεφτά του 3ου ψηλού του ΠΑΟ, ή κοντά στα λεφτά του Fernando!!!! στο Ισραήλ, ότι κοτζάμ Fournier που πήρε την ομάδα από το χέρι σε τελικό euroleague και τελικούς Α1 (χωρίς αυτόν οι υπόλοιποι κουτουλούσαν μεταξύ τους) παίρνει 3, ότι ο καλύτερος παίκτης του final 4 πήγε σε ομάδα χωρίς στόχους και παίρνει κάτι 1.7-1.8, για να έρχονται στα ίσια τους?
Προφανώς και είμαι υπέρ του εργαζόμενου που διεκδικεί και σίγουρα δεν θα λυπηθώ τους πολυεκατομμυριούχους Αγγελόπουλους, ακόμα κι αν αυτοί που διεκδικούν είναι εκατομμυριούχοι. Πρέπει όμως να υπάρχει μια ισορροπία και ένα μέτρο. Ας έρθει κι ο Παπανικολάου αν είναι να πει "εγώ στα νιάτα μου ήμουν καλύτερος του Bonga, οπότε τώρα θέλω 4 ακατέβατα, αφού αυτός θα παίρνει 3".
Γενικά πάντως, ας κρατάμε μια πισινή για το τι ακούγεται και από ποιον. Είναι αδύνατο να ξέρουμε τι ακριβώς συζητάνε οι μανατζαραίοι με τη διοίκηση.![]()
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω.Παντου για +1 γράφανε όχι για κλειστά 3ετη .Μπορεί να είναι κι έτσι,αν και δεν έχει νόημα να κληθούν για αναπροσαρμαγη σε κλειστά συμβόλαια.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:57 pmΔεν γνωριζουμε τι εχει συμβει και ποιος εχει παει σε ποιον. Δεν εχει +1 ο Ολυμπιακος ουσιαστικα. Εχει opt-out.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:50 pm
Γτ ποιος έχει αναφέρει δημόσια πως κάποια ομάδα του δίνει χ πόσο?
Το έγραψα 2 φορές, δεν βγήκαν μόνοι τους οι παίκτες να ζητήσουν αναπροσαρμαγη, εκληθησαν στη βάση του +1 της team option(δλδ τους είπαν αντί να επεκτείνουμε +1 πες μας τί θες για να ανανεώσουμε για 3)
Το συμβόλαιο θεωρητικως εκπνεει φέτος κι ανανεώνεται μονομερώς με ένα προσυμφωνημενο πόσο.Εκει απάνω μπορεί να κουβεντιασεις αναπροσαρμαγη
Ε προφανώς αυτά που ζήτησαν οι παίκτες δεν έγιναν αποδεκτά κι έχουν αρχίσει οι διαρροές κ τα καρφιά εκατέρωθεν
Τωρα ακομα κι ετσι να εγινε αν ας πουμε πηγε ο Ολυμπιακος στον γουοκαπ δεν θα τον ρωτησε τι θελεις αλλα θα του εκανε προταση (στην οποια θα αντιπροτεινε ο γουοκαπ). Αλλα αν απο 1.10μυρια του δωσει 2 μυρια αρχης γενομενης απο φετος για 3 χρονια ειναι σαν να του δινει 2.45 μυρια απο του χρονου για 2 χρονια ή 2.30 μυρια για 3 χρονια (καθως θα πληρωσει 900k φετος που δεν θα πληρωνε). Δεν το βρισκω καθολου κακο νοουμενου οτι θα μπορουσε ο Ολυμπιακος να μην τους προτεινει και αναπροσαρμογη και να αρχισει να μιλαει μαζι τους απο Δεκεμβρη-Γεναρη επομενης σεζον (με το ρισκο φυσικα να τους χασει) αλλα λαμβανουν κι αυτοι το ρισκο του να εχουν τραυματιστει ας πουμε του χρονου ή να εχουν κανει μια κακη χρονια και να μην βρισκουν ουτε τα δυο μυρια.
Τωρα αν πηγε ο Ολυμπιακος κ του προτεινε αναπροσαρμογη απο 1.1 μυρια να παρει 1.4 μυρια οκ στην περιπτωση αυτη εγω θα ζητουσα 5μυρια κ οχι 3.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το αστειο ειναι πηγα να γραψω χθες στο φορουμ τι απεγινε αυτος ο τζοουνς γκαρσια που θελαμε περυσι, μηπως αυτος θα ερθει τελικα φετος για το 3? Δεν το εκανα λεω ασε αμα τους γραψω τωρα για τζοουνς γκαρσια ενω συζητανε για χεζονια κ ντιαλο θα με παρουν με τις πετρεςHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:05 pmdavid Jones Garcia η νεα ατραξιον για επικειμενη μεταγραφη στα σοσιαλ.
Και σημερα επεσε το comment του τζοουνς γκαρσια που λεει πως θα κανει παρεα στον Μοντερο!
Περυσι ειχα πετυχει την μεταγραφη του κωστακουμπου. Για να δουμε φετος..
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και +1 να ηταν δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα γιατι παλι option της ομαδας ειναι και παλι δεν εχει νοημα να κληθουν για αναπροσαρμογη, δεν αλλαζει κατι για το 2026-27. Ουσιαστικα το κανει η ομαδα για να μην μπει σε περιπετειες με ενδεχομενο ανταγωνισμο του χρονου και προφανως η αναπροσαρμογη για τη φετινη χρονια ειναι το τυρακι για να ανανεωσουν. Αλλα αν πιστευουν οτι του χρονου θα δουν 3.50 μυρια κ η ομαδα τους δινει 2 προφανως κ δεν θα ανανεωσουν φετος. Απο εκει κ περα αν στραβώσει η ομαδα και θελει να το τραβηξει στα ακρα μπορει να τους πει οκ αφου δεν ανανεωτε φετος δεν υπολογιζεστε για το 2026-27 κ φερτε buyout για να πατε αλλου ειναι διαφορετικη στρατηγικη. Αλλα το 2026-27 αν θελει ο Ολυμπιακος μπορει να τους πληρωνει τα συμφωνημενα κ να τους εχει στην κερκιδα κατι που φυσικα θα ηταν loss-loss.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:09 pmΤι να σου πω.Παντου για +1 γράφανε όχι για κλειστά 3ετη .Μπορεί να είναι κι έτσι,αν και δεν έχει νόημα να κληθούν για αναπροσαρμαγη σε κλειστά συμβόλαια.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:57 pm
Δεν γνωριζουμε τι εχει συμβει και ποιος εχει παει σε ποιον. Δεν εχει +1 ο Ολυμπιακος ουσιαστικα. Εχει opt-out.
Τωρα ακομα κι ετσι να εγινε αν ας πουμε πηγε ο Ολυμπιακος στον γουοκαπ δεν θα τον ρωτησε τι θελεις αλλα θα του εκανε προταση (στην οποια θα αντιπροτεινε ο γουοκαπ). Αλλα αν απο 1.10μυρια του δωσει 2 μυρια αρχης γενομενης απο φετος για 3 χρονια ειναι σαν να του δινει 2.45 μυρια απο του χρονου για 2 χρονια ή 2.30 μυρια για 3 χρονια (καθως θα πληρωσει 900k φετος που δεν θα πληρωνε). Δεν το βρισκω καθολου κακο νοουμενου οτι θα μπορουσε ο Ολυμπιακος να μην τους προτεινει και αναπροσαρμογη και να αρχισει να μιλαει μαζι τους απο Δεκεμβρη-Γεναρη επομενης σεζον (με το ρισκο φυσικα να τους χασει) αλλα λαμβανουν κι αυτοι το ρισκο του να εχουν τραυματιστει ας πουμε του χρονου ή να εχουν κανει μια κακη χρονια και να μην βρισκουν ουτε τα δυο μυρια.
Τωρα αν πηγε ο Ολυμπιακος κ του προτεινε αναπροσαρμογη απο 1.1 μυρια να παρει 1.4 μυρια οκ στην περιπτωση αυτη εγω θα ζητουσα 5μυρια κ οχι 3.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ τηρώ την υπόσχεση μου ότι έτσι και το πάρει ο μπαρτζωκας στο ΟΑΚΑ και τον μποζικα να βάλει να παίζει δεν θα μιλήσω .. μέχρι στιγμής κάνει και ότι μεταγραφή θέλω αλλά και τον γκαρσια να φέρει για 3ρι οκ .. απλά λέμε ότι δεν ταιριάζει με αυτούς που έχουμε .. ότι μπάσκετ και να θέλει να παίξει δεν γίνεται να έχουμε μοντερο κοντι φουρνιε ντορσει γκαρσια εκτός και παίζουμε και με δεύτερη μπάλα ..όλοι για να αποδώσουν θέλουν την μπάλα στα χέρια
Ο γκαρσια είναι σαν τον ναν αρκετά σε στυλ παιχνιδιού όσο μπορούμε να έχουμε άποψη από κάποιον που παίζει 1 χρόνο επαγγελματικά
Ο γκαρσια είναι σαν τον ναν αρκετά σε στυλ παιχνιδιού όσο μπορούμε να έχουμε άποψη από κάποιον που παίζει 1 χρόνο επαγγελματικά
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν εχουν αφησει την ομαδα οι αφοι τοσα χρονια στην τυχη της, αν εξαιρεσεις ενα μικρο διαστημα που ειχαν τις δικαστικες υποθεσεις. Οποτε και λαθος επιλογη να γινει, θα τη διορθωσουν ευκολα ή δυσκολα οπως εγινε φετος κ με τα pg. Η χρονια ειναι μεγαλη κ μια λαθος κινηση τον ιουλιο πλεον δεν ειναι καταδικαστικη. Το θεμα ειναι να υπαρχει καλη διαθεση να διορθωθουν τα λαθη κ φαινεται να υπαρχει αυτο κ απο τον προπονητη κ απο τη διοικηση που τον στηριζει εμπρακτα. Δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος ανησυχιας.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:18 pmΕγώ τηρώ την υπόσχεση μου ότι έτσι και το πάρει ο μπαρτζωκας στο ΟΑΚΑ και τον μποζικα να βάλει να παίζει δεν θα μιλήσω .. μέχρι στιγμής κάνει και ότι μεταγραφή θέλω αλλά και τον γκαρσια να φέρει για 3ρι οκ .. απλά λέμε ότι δεν ταιριάζει με αυτούς που έχουμε .. ότι μπάσκετ και να θέλει να παίξει δεν γίνεται να έχουμε μοντερο κοντι φουρνιε ντορσει γκαρσια εκτός και παίζουμε και με δεύτερη μπάλα ..όλοι για να αποδώσουν θέλουν την μπάλα στα χέρια
Το γεγονός ότι συνεχίζει στο λιμάνι ο Κόρι Τζόζεφ μήπως σημαίνει ότι κάποιος θα κουνήσει μαντήλι για τα πετροδόλαρα?
https://www.sport24.gr/basket/o-kori-tz ... olimpiako/
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
εχει κοινα με τον ναν σαν στυλ αλλα πλησιαζει περισσοτερο ρακετα. επισης ειναι πιο καλος αμυντικος, δεν ειναι επιπεδου μπαρτζωκα αλλα δεν ειναι κακος αμυντικοςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:18 pmΕγώ τηρώ την υπόσχεση μου ότι έτσι και το πάρει ο μπαρτζωκας στο ΟΑΚΑ και τον μποζικα να βάλει να παίζει δεν θα μιλήσω .. μέχρι στιγμής κάνει και ότι μεταγραφή θέλω αλλά και τον γκαρσια να φέρει για 3ρι οκ .. απλά λέμε ότι δεν ταιριάζει με αυτούς που έχουμε .. ότι μπάσκετ και να θέλει να παίξει δεν γίνεται να έχουμε μοντερο κοντι φουρνιε ντορσει γκαρσια εκτός και παίζουμε και με δεύτερη μπάλα ..όλοι για να αποδώσουν θέλουν την μπάλα στα χέρια
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα αυξηθεί σίγουρα το όριο των ξένων... Τόσα χρόνια λένε ότι εμεις και οι απέναντι καταστρέφουμε τα ελληνόπουλα τώρα που έχουν λεφτά ο ΠΑΟΚ και ο Άρης βλέπω κατά κύριο λόγο ξένους έχουν πάρει... David Jones Garcia ftw μάγκες είναι καψούρα του coach b και αν έρθει και πιάσει σαν παίχτης θα αφήσει εποχη είναι τρελη παιχτουρα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μελαγιες το γράψε οπότε αντίο χοντρουλη πρίγκιπα θα μας λείψειςMOZZARTDR έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:31 pmΤο γεγονός ότι συνεχίζει στο λιμάνι ο Κόρι Τζόζεφ μήπως σημαίνει ότι κάποιος θα κουνήσει μαντήλι για τα πετροδόλαρα?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο