εγω δεν καταλαβαινω τον ντορο που εχει δημιουργηθει γιαυτον,ειναι καθαρα επειδη ειπε ο στεφανου οτι τον ηθελε πολυ ο μπαρτζωκας..το θεμα ειναι οτι ανετα μπορει να τα εχει παρει ο στεφανου απο τον μανατζερ και να μην ισχυει τιποτα
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ενα παιχνιδι με τους σπερς που ειχε παιξει καλα και ειχε γινει ντορος το ειχα δει εγω παντως..μετα απο λιγο σακατευτηκε..
εγω δεν καταλαβαινω τον ντορο που εχει δημιουργηθει γιαυτον,ειναι καθαρα επειδη ειπε ο στεφανου οτι τον ηθελε πολυ ο μπαρτζωκας..το θεμα ειναι οτι ανετα μπορει να τα εχει παρει ο στεφανου απο τον μανατζερ και να μην ισχυει τιποτα
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Γκαρσία είναι ένα ελαφρύ 2-3αρι, έχει χαρακτηριστικά σκόρερ, ύποπτο τρίποντο, αρκετά καλή δημιουργία + vision για τη θέση του τα οποία σε συνδυασμό με τον χειρισμό του τον κάνουν πασπαρτού για αυτό αγωνίζεται και ως άσσος, καλά αμυντικά στοιχεία. Αλλά έχει νόημα σε μια ομάδα που στον άσσο έχει scoring first pg για να συμπληρώσει τη δημιουργία ή της λείπουν οι άσσοι όπως ήμασταν πέρσι. Θα είχε επίσης νόημα αν το ένα τριάρι που έχεις στην ομάδα είναι 3-4αρι , συνεπώς μπορεί να ήθελες και ένα 2-3αρι να βάζει τη μπάλα στο παρκέ και να παίζουν μαζί σε συγκεκριμένα σχήματα.
Έτσι όπως είμαστε εμείς και με τον Φουρνιέ να κάνει τον secondary δημιουργό (και αρκετά καλά μάλιστα) δεν βλέπω γιατί να πας για αυτόν.
Έτσι όπως είμαστε εμείς και με τον Φουρνιέ να κάνει τον secondary δημιουργό (και αρκετά καλά μάλιστα) δεν βλέπω γιατί να πας για αυτόν.
Μέχρι φέτος
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιωαννισμός δεν είναι πάθηση. Είναι αγνή, πηχτή βλακεία.
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει θέμα με Walkup. Θέλει να βρει ΛΕΦΤΑ και αυτό δεν αλλάζει. Οι Αφοί δεν θα κάνουν τρελές και αυτός με την πρόταση της Ντουμπάι στα χέρια έχει αρρωστήσει συν ότι το περιβάλλον του τον πιέζει να φύγει.. και για να το λέει και ο Στεφάνου που είναι ο πιο έγκυρος τι συζητάμε...
Προσωπική άποψη εφόσον ισχύουν τα παραπάνω. ΔΡΌΜΟ!!!! Από τον Ολυμπιακό έκανες καριέρα ,σε ποια ομάδα με τα προσόντα που έχεις θα επερνες Ευρωπαϊκό?? Πήγαινε στην μπασκετομανα Ντουμπάι να περάσεις όμορφα.
Προσωπική άποψη εφόσον ισχύουν τα παραπάνω. ΔΡΌΜΟ!!!! Από τον Ολυμπιακό έκανες καριέρα ,σε ποια ομάδα με τα προσόντα που έχεις θα επερνες Ευρωπαϊκό?? Πήγαινε στην μπασκετομανα Ντουμπάι να περάσεις όμορφα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο