Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:27 pm

ο εργοδοτης του στεφανου ειναι ο μανατζερ του γουοκαπ...... τυχαια το γιουροχουπς εμαθε πρωτο για την παραταση του τζο.

καλα η προταση του ντουμπαι για 3εκ για 3εκ ειναι απο τις πιο μουφα προτασεις που χουν ακουστει..το ντουμπαι γιατι δεν μας εχει κανει προταση για μπαι αουτ? :roll:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:29 pm

prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:18 pm
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει θέμα με Walkup. Θέλει να βρει ΛΕΦΤΑ και αυτό δεν αλλάζει. Οι Αφοί δεν θα κάνουν τρελές και αυτός με την πρόταση της Ντουμπάι στα χέρια έχει αρρωστήσει συν ότι το περιβάλλον του τον πιέζει να φύγει.. και για να το λέει και ο Στεφάνου που είναι ο πιο έγκυρος τι συζητάμε...

Προσωπική άποψη εφόσον ισχύουν τα παραπάνω. ΔΡΌΜΟ!!!! Από τον Ολυμπιακό έκανες καριέρα ,σε ποια ομάδα με τα προσόντα που έχεις θα επερνες Ευρωπαϊκό?? Πήγαινε στην μπασκετομανα Ντουμπάι να περάσεις όμορφα.
Ο Γουοκαπ εχει καταλαβει πως ο ρολος του πιθανοτατα θα μειωθει με Μοντερο και Μακινταιρ, ή τελος παντων αυτο πιστευει. Οποτε ξεροντας πως ειναι στο peak του θελει να το εξαργυρωσει αυτο με ενα τοπ συμβολαιο. Το ξερει πως του χρονου αποκλειεται να βλεπει τα ιδια λεφτα αν παιζει 15 λεπτα αντι 25 και θα ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος. Τουλαχιστον αυτο λεει και η λογικη.
Τωρα θα φανει για τι ρολο τον υπολογιζε ο Μπαρτζωκας για την επομενη σεζον. Εαν ειχε σκοπο να τον παει στα 10-15 λεπτα που εγραφαν αρκετοι, αποκλειεται να παρει πανω απο 1.6-1.7 μυρια. Αν τον θεωρει ακομα επιδραστικο για το παιχνιδι της ομαδας θα του δωσει 2+. Το αν θα μεινει με τοσα ή οχι θα φανει.
Κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να κατεβουμε με 4 ποιντ γκαρντς γιατι ειναι πολυ μεγαλη η χρονια ενω ο Μοντερο μπορει να παιξει ευκολα και στο 2. Επισης δεν γνωριζουμε το πως θα δεσουν με το χαρακτηρα της ομαδας οι Μακινταιρ και Μοντερο.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:30 pm

Η Αλήθεια είναι ότι με έχει κουράσει και εμένα αφάνταστα όλο αυτό

ελπίζαμε και περιμέναμε ένα όμορφο χαλαρό καλοκαίρι και και είμαστε 10 μέρες να ασχολούμαστε μη μας φύγει ο Θωμάκος και ο Ντορσει

Τρελο Ταιλερ δυστυχώς είμαι φαν και θα στεχωρηθώ πολύ αν φύγει και που απ' ότι φαίνεται μας παίζει τέτοια μπάλα ξανά

Αυτό με τα διαβατήρια κι εγώ δεν το καταλαβαίνω ως προς το πώς σκέφτονται στην ΚΑΕ. Δεν θέλω να εγκλωβιστούμε και να κάψουμε το πρωτάθλημα, τον θέλω αυτόν τον τίτλο . Ποιστεύω να τα συνυπολογίζουν όλα

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:40 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:09 pm
Απο Red point guard

Εικόνα
Είναι σωστά αυτά τα νούμερα?

0,79 κ 0,67 σε pnr κ iso είναι μέτρια νούμερα

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:41 pm

Τέλος και ο Έβανς επίσημα...

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:41 pm

Θωμααα κουρασες!!!!

Τζόουνς Γκαρσία δεν έχει νόημα σε αυτό το ρόστερ. Κανένα. Είναι μεν αντι-Σακ επιθετικά, με την άποψη οτι παει καθετα στη ρακέτα αλλα σε ενα ροστερ με ήδη προβληματικό spacing θα πρόσθετες έναν παίκτη με τις ιδιες αδυναμίες. Σκοπός ηταν να πάρουμε έναν Σακ με σουτ (βλ. Ροντεν) αλλιώς κρατούσαν και τον αυθεντικό για δυο τυρόπιτες και τέσσερις χωριατικες

Εβανς το μεγάλο what if...

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:47 pm

Από τη μια ξεφώνισα ενα μεγάλο ουφ, από την άλλη μεγάλο κρίμα που δεν χαρήκαμε τέτοιον παίκτη

Αντίο αγαπημένε Κιναν :obey:

την υγειά σου να 'χεις και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:51 pm

Μακάρι ο Έβανς να μπορέσει να ξανά παίξει. Καλό θ ήταν αν δοκιμάσει ξανά να είναι για τελευταία φορά και σε χαμηλότερο επίπεδο. Αν του αρέσει η Ελλάδα ας πούμε ας πάει σε μια ομάδα Α1 να παίξει κάνα χρόνο μήπως τα καταφέρει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:53 pm

Εντάξει αναμενόμενη η αποδέσμευση Έβανς (λέτε να τον πάρει κι αυτόν ο ντιπιτζι; :mrgreen:

Έμεινε να αποφασιστεί για Τζόζεφ και Λαρεντζάκη απ τις αποχωρήσεις;

Δεν έχω καταλάβει, τον Τζόζεφ τον έχουμε στο περίμενε μήπως φύγει φέτος ο Γουοκαπ;

Πάντως έγινε ξεσκαρτάρισμα σοβαρό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:55 pm

tokalytero3d έγραψε:
Εντάξει αναμενόμενη η αποδέσμευση Έβανς (λέτε να τον πάρει κι αυτόν ο ντιπιτζι; :mrgreen:

Δεν έχω καταλάβει, τον Τζόζεφ τον έχουμε στο περίμενε μήπως φύγει φέτος ο Γουοκαπ;
αυτο ισχυριζεται ο στεφανου, πως εχουν standby τον τζοσεφ να δουν τι θα γινει με γουοκαπ και ντορσει...
αρα αν οντως ισχυει (που με την παραταση που ζητησαν φαινεται να δενει) λογικα θα φυγει ειτε ο τζοζεφ ή ο γουοκαπ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:58 pm

ενδιαφερον εχει ποια ομαδα θα τον επιλεξει..θα ηθελα να τον παρει κανας σπανουλης παντως αν και εχουν ηδη καλα γκαρντ εκει για να βρει χρονο.μακαρι να ξαναπαιξει μπασκετ εστω σε επιπεδο τσ λ.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:01 pm

Στο 4 έχουν άραγε κάποιον στόχο;
Όλοι σχεδόν από Ευρώπη έχουν κλείσει. Κι αυτός ο μετου χάθηκε;
Ελπίζω να μην σκέφτονται αστειοτητες τύπου μιροτιτς.
Ο χεζονια αποτελεί εξαίρεση καθώς είναι παικταρας αλλά και καλός αμυντικός άμα θέλει. Απλά δεν το κόβω. Και τον Ντιαλό πρέπει να ξεχάσουμε μου φαίνεται. Οπότε τι έμεινε; Και από nba δεν ξέρω τι περιπτώσεις υπάρχουν. Πάντως πρέπει να βάλουμε αθλητικοτητα στα φόργουορντ.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:03 pm

tokalytero3d έγραψε:

Πάντως έγινε ξεσκαρτάρισμα σοβαρό.
Εγώ κατάλαβα οτι ζήτησε αυτος να μας έχει στο περίμενε. Ότι ναι μεν η οψιον είναι δική μας αλλα επειδή δεν πολυψοφάει να μείνει 4ος PG και 6ος guard, ζήτησε στο πλαίσιο αλληλοσεβασμού να περιμένουν και να δουν τι θα γίνει με Θωμα.

Τύπου "εάν με θέλετε για 3ο μένω. Αν μείνει θέλετε για 4ο αφήστε με να πάω στον Αρη (whatever)"

ΥΓ: Πως θα σας φαινοταν ο AJ Lawson για ΑντιΣακ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:14 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:01 pm
Στο 4 έχουν άραγε κάποιον στόχο;
Όλοι σχεδόν από Ευρώπη έχουν κλείσει. Κι αυτός ο μετου χάθηκε;
Ελπίζω να μην σκέφτονται αστειοτητες τύπου μιροτιτς.
Ο χεζονια αποτελεί εξαίρεση καθώς είναι παικταρας αλλά και καλός αμυντικός άμα θέλει. Απλά δεν το κόβω. Και τον Ντιαλό πρέπει να ξεχάσουμε μου φαίνεται. Οπότε τι έμεινε; Και από nba δεν ξέρω τι περιπτώσεις υπάρχουν. Πάντως πρέπει να βάλουμε αθλητικοτητα στα φόργουορντ.
Εύχομαι να σκέφτονται ότι με Σασα Μιροτιτς θα φάμε τόσο ξύλο από Χεις - Ντειβις και Γιαμπουσελε που θα κλαίμε . Και κατ' επέκταση το 4ρι να είναι με διαφορετικα στοιχεία από του Σασα

Πέραν του ότι θα έπρεπε να θεωρείται περσονα νον γκρατα ο φασολακιας , αλλα ας το προσπεράσω για τη συζήτηση :P

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:19 pm

Εγω λεω κρατηστε μικρο καλαθι. Γουοκαπ και Ντορσει δεν προκειται να φυγουν ειδικα αν η αλλη ομαδα δεν πληρωσει μεγαλο buyout.

Εγω πιστευω οτι και ο Τζοσεφ θα μεινει εφοσον εχουν φυγει ολοι οι αλλοι. Ο λογος που μετακινηθηκε το ραντεβου δεν ειναι προφανως να δουν τι θα γινε με τους αλλους δυο λες και καιγομαστε να λυσουμε το θεμα ενω οι παικτες εχουν συμβολαιο. Ο λογος ειναι γιατι κατι προεκυψε προταση απο αλλη ομαδα αλλα οχι στα λεφτα που ειναι να παρει απο εμας καθως εκει του δινουν πιο ενεργο ρολο.

H ομαδα θα παρει 2 φοργουορντς και 1 διαβατηριο για να υπαρχει. Απλα θεωρω οτι με ολα αυτα δεν προκειται να φυγει ο Λαρεντζακης με τιποτα.

Τον Τζοουνς Γκαρσια τον ειδα στο πολυσηζητημενο παιχνιδι με τους σπερς σε μαγνητοσκοπηση και ενα παιχνιδι g leauge απο προπερσι που δυσκολευτηκα πολυ να το βρω και πληρωσα και 6$ για να το δω απο αμφιβολου ασφαλειας σαιτ. Εμενα μου αρεσε και πιστευω για ευρωπη θα μπορουσε να κανει ωραια πραγματα. Αλλα δεν εχει καθολου εμπειρια απο σοβαρο μπασκετ, ερχεται απο σοβαρο τραυματισμο και το σουτ του απο μακρινη αποσταστη ειναι επιεικως μετριο. Θα τον εβλεπα στο ροστερ αν δεν υπηρχε ο Μακινταιαρ και ο Μοντερο που εχουν καθετο παιχνιδι. Δεν θα με χαλουσε αλλα θα ηθελα κατι πιο εκλεκτο ως προς την εμπειρια.

Παντως εφοσον παικτες που εχουν κανει πρωταθλητισμο στην ευρωλιγκα πχ Κολσον, Οκεκε (κρατω μια επιφυλαξη), Κι που δεν κοστιζαν και τρελα δεν προχωρησαμε, με παικτες με εμπειρια στην ευρωλιγκα οπως ο Μαικ ή ο Μετου πηγαν σε ομαδες εκτος ευρωλιγκας ε θεωρω οτι θα παρουμε κατι εκλεκτο δεν γινεται να παρουμε απο το πανερι. Ειδικα με τα εσοδα να αυξανονται τοσο πολυ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”