yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 3:08 pm
ο Μακιντάιρ κατά τη γνώμη μου δε παίζει να μην έβρισκε 2,2 εκατομμύρια με τόσες ομάδες να ψάχνουν pg αλλά αυτό είναι διαφορετική εκτίμηση που κάνει ο καθένας μας, τι ισχύει πραγματικά δε θα το μάθουμε.
η αγορά έδινε σίγουρα 3,8 στο Σάσα και πιο συγκεκριμένα η αγορά του Σουνίου...
για τον DJG δε ξέρουμε καν αν τίθεται θέμα να έρθει σε εμάς (εκτός κι αν έχω χάσει εξελίξεις τις τελευταίες ώρες), πόσο μάλλον το ότι θα του δώσουμε και 2 εκατομμύρια/χρόνο.
για τον Μιλουτίνοφ ισχύει ότι έμεινε κατά λάθος αλλά αυτό που γράφεις μάλλον επιβεβαιώνει αυτό που είπα, ότι όταν πρέπει ή όταν θέλουν τα σκάνε.
το να λειτουργείς με όρους αγοράς όπως το αντιλαμβάνομαι σημαίνει να κάνεις διαπραγματεύσεις όπως όλοι οι υπόλοιποι και να δίνεις λεφτά που πλησιάζουν την πραγματική εικόνα των χρημάτων που διακινούνται. αυτό περιλαμβάνει και καλά deals και κακά deals (που πληρώνεις υπεραξίες).
εκτός πλαισίου της αγοράς ήταν το my way και περιπτώσεις σαν του Χάινς που τον έκραζαν οι Αφοί που έφυγε από τους δις πρωταθλητές για να πάει στους δις λούζερς, παρόλο που οι άλλοι του πρόσφεραν πενταπλάσια χρήματα και μεγαλύτερη προοπτική για τίτλους (που όντως πήραν). αυτό ήταν ο ορισμός της βλακείας αλλά δε νομίζω ότι είμαστε εκεί πλέον.
Η αγορά του Σουνίου μπορεί να ήθελε τον Σάσα αλλά το ότι του έδινε 3,8 μύρια δεν προκύπτει από κάπου. Σε μια εποχή όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας και τα συμβόλαια του Σλούκα και του Nunn είχαν το 2 μπροστά, δεν υπάρχει καμία λογική να έδιναν τόσα λεφτά στο Vezenkov. Δεν γράφτηκε ποτέ ότι ο Γιαννακόπουλος έδινε τόσα λεφτά στο Vezenkov, για την ακρίβεια γράφτηκε ότι υπήρχε ενδιαφέρον αλλά ποτέ δεν έφτασε πρόταση στον ατζέντη του Vezenkov με συγκεκριμένα νούμερα.
Το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Vezenkov ήταν περισσότερο μια προσπάθεια ρελάνς και εντυπωσιασμού, μετά από μια χρονιά που πήγε άσχημα και διέλυσε πολλά από τα αφηγήματα των Αφών. Δεν υπήρξε κάποια διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη που να ανέβασε τόσο πολύ την τιμή του.
Για τα υπόλοιπα δεν συμφωνούμε, οπότε δεν θα προσθέσω κάτι άλλο.
Για να είμαι ξεκάθαρος όμως, δεν πιστεύω ότι Walkup και Dorsey αξίζουν 2 και 3 μύρια αντίστοιχα. Αν επιμένουν σε αυτές τις απαιτήσεις, τότε η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά.
Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 3:14 pm
Ο Μαινταιρ σε μια αγορα χωρις ασους δεν θα εβρικσε 2 μυρια? Επισης μου αρεσει που απομονωνεις στατιστικα. Τις 7.5 assist και τα 5 rebound να φανταστω δεν τα ειδες? Τους 13 ποντους. Θες να μου πεις ποσοι ασοι ηταν ελευθεροι φετος στην αγορα? Επισης δεν ο μακινταιρ θα παρει 1.8-1.9 φετος. Μια χαρα λογικο συμβολαιο.
Για τον david jones garcia δεν υπαρχει εγκυρη πηγη που να λεει ποσα. Τον Μιλουτινοφ αν ηθελαν να τον αφησουν, θα τον αφηναν οπως αφησαν και τον Φαλ. Παρα τον τραυματισμο του Φαλ αν ηθελαν να βγουν στην αγορα για αλλον center, τι τους σταματουσε?
Στον Ολυμπιακό πίστευαν και θεωρούσαν ότι Fall > Milutinov. Οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι έχουν πει δημόσια ότι θεωρούν τον Fall τον καλύτερο ψηλό στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο μόνος λόγος που αναγκάστηκαν να πληρώσουν τον Milutinov ήταν ο τραυματισμός του Fall και η τεράστια έλλειψη ψηλών στην αγορά.
Σχετικά με τον Jones-Garcia, ο Στεφάνου, από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, έχει αναφέρει το ποσό που του πρόσφεραν: