Ίσως να άξιζε να του δώσεις μια ευκαιρία με ένα μικρό συμβόλαιο σαν 5ος γκαρ, και άμα σου βγει έχει καλώς, αν όχι δεν χάνεις και κάτι τρελό.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:32 pmΒασικά είναι απίθανο να ξαναπαίξει σε αυτό το επίπεδο παλι
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε μου φαίνεται πιθανό αυτό, τόσο γιατί δεν προκύπτει από κάπου πως θέλουμε να φύγει ο Χουάντσο όσο και γιατί το ρεπορτάζ λέει πως κοιτάμε γκαρντ από την αγορά του NBA και όχι από την ευρωπαϊκή. Αλλά για να το λένε στο Twitter που φημίζεται για την αξιοπιστία του (λέμε τώρα
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμεις μπορει να μην θελουμε, αλλα μπορει ο Χουαντσο να θελει να φυγει,μετα τις μεταγραφες που εχουν γινει.Εκει δεν μπορεις να τον κρατησεις με το ζορι.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 12:02 pmΔε μου φαίνεται πιθανό αυτό, τόσο γιατί δεν προκύπτει από κάπου πως θέλουμε να φύγει ο Χουάντσο όσο και γιατί το ρεπορτάζ λέει πως κοιτάμε γκαρντ από την αγορά του NBA και όχι από την ευρωπαϊκή. Αλλά για να το λένε στο Twitter που φημίζεται για την αξιοπιστία του (λέμε τώρα), εγώ είμαι ήσυχος ότι ο Χουάντσο δε θα πάει πουθενά...
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε νομίζω πως έχει δείξει κάτι τέτοιο ο Χουάντσο, απλά εντελώς "τυχαία" μόνο σε μας όλοι δε χωράνε και θέλουν να φύγουν... Και τον χρόνο του είμαι σίγουρος ότι θα τον έχει και τη νέα σεζόν, ουσιαστικά θα μοιράζεται τη θέση "4" με τον Χέιζ-Ντέιβις.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 12:05 pmΕμεις μπορει να μην θελουμε, αλλα μπορει ο Χουαντσο να θελει να φυγει,μετα τις μεταγραφες που εχουν γινει.Εκει δεν μπορεις να τον κρατησεις με το ζορι.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 12:02 pm
Δε μου φαίνεται πιθανό αυτό, τόσο γιατί δεν προκύπτει από κάπου πως θέλουμε να φύγει ο Χουάντσο όσο και γιατί το ρεπορτάζ λέει πως κοιτάμε γκαρντ από την αγορά του NBA και όχι από την ευρωπαϊκή. Αλλά για να το λένε στο Twitter που φημίζεται για την αξιοπιστία του (λέμε τώρα), εγώ είμαι ήσυχος ότι ο Χουάντσο δε θα πάει πουθενά...
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
To oτι δεν εχει δειξει δημοσια κατι, δεν σημαινει οτι δεν σκεφτεται να φυγει.Και ο Χουαντσο δεν ειναι παικτης για να παιζει 15 λεπτα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο