Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:40 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:15 pm
Από που προκύπτει ότι άλλαξε αυτή η τάση και ότι ξαφνικά μετράνε οι ενδιάμεσοι; Επειδή πήγε και πήρε ο ΠΑΟ ότι υπήρχε και δεν υπήρχε στο 3-4; Πάλι από το μυαλό σου τα βγάζεις μου φαίνεται :)
Στροφαρε και θα το καταλάβεις

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:42 pm

berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:31 pm
Μπορεί να ψάχνουμε αντιστάρ από Αμερική, πιγκουίνο από την Κορέα, ανεμιστήρα από την Ανταρκτική, σέντρε φορ από το Ζαΐρ.

Μπορεί να μην ψάχνουμε τίποτα ή να ψαχνόμαστε.

Ο,τι και να συμβαίνει σιγά να μην το ξέρει ο Ιωάννου.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:44 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 8:53 am
Sabenlee έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 8:22 am
Αν δω τον Γουοκαπ στα 34 να υπογραφεί τριετές συμβόλαιο με 2εκ συμβόλαιο θα πέσω σε κατάθλιψη. Τον ευχαριστούμε και στο καλό. Κρατήστε Τζόσεφ για τρίτο και δώστε τα λεφτά του Γουοκαπ στον Ντόρσεϊ
Μπορεί να γίνει αυτό. Μη βγεις όμως να κράξεις αν στον πρώτο γύρο έχεις δέκα ήττες επειδή κανείς δεν μπορεί να τρέξει την ομάδα.
Μέχρι να μάθει ο Μακινταιρ και ο Μοντερο το σύνθετο σύστημα του Οσφπ θα έχει φτασει Απρίλιος
Ε ναι, χρείαζεται να είσαι επιστήμονας... και λογικά Μοντέρο και Μακιντάιρ είναι πνευματικά ανάπηροι... :hammer:

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:47 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:01 pm
Παρατηρείτε και εσείς ότι τόσα χρόνια οι μόνες θέσεις που μέτραγαν ήταν ο άσος και το 5; Φέτος που πρώτη φορά ο ολυμπιακός έχει τους καλύτερους σε αυτές τις θέσεις άλλαξε η μόδα και μετράνε πρώτα ποιος έχει τους πιο πολλούς δειρτες στο 3-4..

Μια ζωή λάθος τα κάνουμε ρε παιδί μου
Έχω την εντύπωση ότι σαρκαστικά το έγραψε o shaq, καθώς τώρα που τουμπανιάσαμε στο 1 και στο 5, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε κάποια μέσα είναι πόσο θα μας δέρνουν τα υπερμαχητικά forward του ΠΑΟ (μετά τα υπερηχητικά γκαρντ) και πόσο γρήγορα θα κάνει κακάκια ο Βεζένκοβ (άλλο τρελό disrespect αυτό στον mvp)

Πέρα από την πλάκα ούτε φανφάρες θέλει ούτε υπερβολές. Αμφότεροι οι αώνιοι έχουν ποιότητα και ο καθένας χτίζει το σύνολο του με σωστές κινήσεις, πονούσαμε στα PG εμείς και κάναμε ονειρικές κινήσεις εκεί, πονούσε σε άμυνα ο ΠΑΟ και παίρνει παίχτες με σκληράδα που του έλειπε.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:49 pm

shaq7 έγραψε:
Παρατηρείτε και εσείς ότι τόσα χρόνια οι μόνες θέσεις που μέτραγαν ήταν ο άσος και το 5; Φέτος που πρώτη φορά ο ολυμπιακός έχει τους καλύτερους σε αυτές τις θέσεις άλλαξε η μόδα και μετράνε πρώτα ποιος έχει τους πιο πολλούς δειρτες στο 3-4..

Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό φίλε Σακ. Τώρα μην μου πεις για το τι λέει ο καθένας στο Τουίτερ, έχω εκφράσει την γνώμη μου για το πως αντιλαμβάνομαι τα social media και τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε αλγόριθμος στην εκτίμηση της πραγματικότητας του καθενός.

Ο Ολυμπιακός σαν πρωταθλητής Ευρώπης ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε, έχει ακόμα το καλύτερο σεντερ της Ευρωλίγκας και φυσικά μοιάζει να φανεί αν ο Μοντέρο θα αποδώσει όπως πέρυσι. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, είναι πάλι το φαβορί.

Αυτά γενικά. Πηγαίνοντας στα πιο ειδικά, ο αντίπαλος, αφού δεν μπορεί να έχει Μοντέρο και Μιλού (ή δεν θέλει έστω), πρέπει να σκαρφιστεί κάτι άλλο ώστε να γείρει τη ζυγαριά προς το μέρος του. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες του στο 4. Αν λοιπόν ο βασικός σου αντίπαλος φορτώνει τη θέση εκεί ώστε να σου κλέψει το σκορ που έπαιρνες, τότε θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές. Αυτό για παράδειγμα θα μπορεί να είναι το σκορ από το PG. Για να το προσπαθήσεις να το κόψεις αυτό, δοκιμάζεις ίσως να έχεις παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν πολλές θέσεις με αξιώσεις κλπ κλπ.

Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το τριάρι είναι η πιο σημαντική θέση στο μπάσκετ. Το 1 και το 5 παραμένουν. Αλλά αυτά είναι λίγο μπακαλίστικα imo.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

FabrizioOberto έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:42 pm
berry έγραψε:
Μπορεί να ψάχνουμε αντιστάρ από Αμερική, πιγκουίνο από την Κορέα, ανεμιστήρα από την Ανταρκτική, σέντρε φορ από το Ζαΐρ.

Μπορεί να μην ψάχνουμε τίποτα ή να ψαχνόμαστε.

Ο,τι και να συμβαίνει σιγά να μην το ξέρει ο Ιωάννου.
Ψάχνουμε τον επόμενο παίχτη του οποίου το LinkedIn θα κάνει το κλικ στον caoch Μποζίκα (λέγε με Μένσα 2.0)

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:53 pm

Τι λε ρε παιδι μου ψαχνουμε αντισταρ πισω απο τον mvp της διοργανωσης??? Και εγω νομιζα θα φερναμε τον Ντουραντ να ξεκουραζει τον Σασα....

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:54 pm

berry έγραψε:
Δεν θα εφερνε 3 Μ μεγαλα ονοματα. Παπατζες

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:03 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 1:55 pm
coach blue έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 1:46 pm

Στις προηγουμενες σελιδες δεν εχει γραφτει οτι θα πεσει το ξυλο της αρκουδας με γιαμπουσελε , χειζ , μπονγκα , χουαντσο , λεσορτ , φαλ μεσα στην ρακετα ;
Ε αν παρουμε καποιον που θα ριχνει ξυλο και δεν θα εει σουτ, στις επομενες σελιδες θα γραφουμε οτι ειναι κακη επιλογη γιατι θελουμε σουτ. Αν παρουμε καποιον με καλο σουτ και σοφτ θα λεμε οτι δεν παμε πουθενα γιατι θα τρωει το ξυλο της αρκουδας απο τα τανκς του παο. loss loss κατασταση εκτος αν περιμενουμε να βρεθει παικτης τανκ με τοπ σουτ για να παιζει 15-17 λεπτα οποτε αν τον βρουν να τον βαλουν καλυτερα σε ενα μουσειο να περναμε να πληρωνουμε να τον βλεπουμε :lol:
Δεν ζητάμε πολλά ρε αδερφέ...

Να αυτόν ας πούμε...
Εικόνα

Aλλά στα ντουζένια του.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:10 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:40 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:15 pm
Από που προκύπτει ότι άλλαξε αυτή η τάση και ότι ξαφνικά μετράνε οι ενδιάμεσοι; Επειδή πήγε και πήρε ο ΠΑΟ ότι υπήρχε και δεν υπήρχε στο 3-4; Πάλι από το μυαλό σου τα βγάζεις μου φαίνεται :)
Στροφαρε και θα το καταλάβεις
Με έχει χτυπήσει η ζέστη και δυσκολεύομαι να στροφάρω αυτή τη στιγμή. Θες να μου το εξηγήσεις;

Edit: άκυρο, μου το εξήγησε ο Steph.Larry πιο πάνω, εκτός εάν εννοείς κάτι διαφορετικό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Παρ Ιούλ 10, 2026 4:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:12 pm

Ειρωνικά το έγραψε ο Σακ
Δλδ λέτε το ιδιο

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:14 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 4:03 pm
Rivers15 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 1:55 pm

Ε αν παρουμε καποιον που θα ριχνει ξυλο και δεν θα εει σουτ, στις επομενες σελιδες θα γραφουμε οτι ειναι κακη επιλογη γιατι θελουμε σουτ. Αν παρουμε καποιον με καλο σουτ και σοφτ θα λεμε οτι δεν παμε πουθενα γιατι θα τρωει το ξυλο της αρκουδας απο τα τανκς του παο. loss loss κατασταση εκτος αν περιμενουμε να βρεθει παικτης τανκ με τοπ σουτ για να παιζει 15-17 λεπτα οποτε αν τον βρουν να τον βαλουν καλυτερα σε ενα μουσειο να περναμε να πληρωνουμε να τον βλεπουμε :lol:
Δεν ζητάμε πολλά ρε αδερφέ...

Να αυτόν ας πούμε...
Εικόνα

Aλλά στα ντουζένια του.
Καλά, τα εχει δυο χρονάκια Ευρωλιγκα στα 37 κ 38 του ο Λοβ, αλλα δεν παιζει με 280Μ να ξενιτευτει στη γ ηλικία. Τετοιοι παίκτες βρίσκουν μονο για το leadership συμβόλαια οσο θέλουν και λογικά θα παει σε κανα last dance προσπάθεια για 2ο δακτυλίδι με minimum συμβόλαιο

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:17 pm

Τώρα δεν μας κάνει, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΜΕ... Δεν τρέχει, δεν πηδάει, δεν μπορεί να παίξει άμυνα, είναι και γεροντάρα.

Στα 25 του (όταν είχε 25/15 με τους Τίμπεργουλβς) θα το σκεφτόμασταν... αλλά θα ήταν κοντά στα θέλω μας νομίζω... ή ζωνομί.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:18 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 4:14 pm

Καλά, τα εχει δυο χρονάκια Ευρωλιγκα στα 37 κ 38 του ο Λοβ, αλλα δεν παιζει με 280Μ να ξενιτευτει στη γ ηλικία. Τετοιοι παίκτες βρίσκουν μονο για το leadership συμβόλαια οσο θέλουν και λογικά θα παει σε κανα last dance προσπάθεια για 2ο δακτυλίδι με minimum συμβόλαιο
Ε του κάνουμε, για την κούπα θα πάμε κι εμείς, αν επιμένει αν το σηκωσουμε θα του πάρουμε μέχρι και ... μονόπετρο, ενώ αν επιμένει και για μινιμουμ θα του δωσουμε ενα 100 Κ κι έξω από την πόρτα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:22 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό φίλε Σακ. Τώρα μην μου πεις για το τι λέει ο καθένας στο Τουίτερ, έχω εκφράσει την γνώμη μου για το πως αντιλαμβάνομαι τα social media και τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε αλγόριθμος στην εκτίμηση της πραγματικότητας του καθενός.

Ο Ολυμπιακός σαν πρωταθλητής Ευρώπης ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε, έχει ακόμα το καλύτερο σεντερ της Ευρωλίγκας και φυσικά μοιάζει να φανεί αν ο Μοντέρο θα αποδώσει όπως πέρυσι. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, είναι πάλι το φαβορί.

Αυτά γενικά. Πηγαίνοντας στα πιο ειδικά, ο αντίπαλος, αφού δεν μπορεί να έχει Μοντέρο και Μιλού (ή δεν θέλει έστω), πρέπει να σκαρφιστεί κάτι άλλο ώστε να γείρει τη ζυγαριά προς το μέρος του. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες του στο 4. Αν λοιπόν ο βασικός σου αντίπαλος φορτώνει τη θέση εκεί ώστε να σου κλέψει το σκορ που έπαιρνες, τότε θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές. Αυτό για παράδειγμα θα μπορεί να είναι το σκορ από το PG. Για να το προσπαθήσεις να το κόψεις αυτό, δοκιμάζεις ίσως να έχεις παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν πολλές θέσεις με αξιώσεις κλπ κλπ.

Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το τριάρι είναι η πιο σημαντική θέση στο μπάσκετ. Το 1 και το 5 παραμένουν. Αλλά αυτά είναι λίγο μπακαλίστικα imo.
σωστα και μπασκετικα αυτα που λες..και προφανως υπαρχουν ανθρωποι που συνεχιζουν να λενε τα ιδια..

εγω πιο πολυ θελω να καυτηριασω κυριως τους ολυμπιακους που αντι να χαιρονται που εχουμε τετοιους παικταραδες στο 1-5 που τοσο καιρο πρηζαμε μπαλες οτι θελουμε ,ειναι απαισιοδοξοι γιατι στο 3-4 θα μας δερνουν..τα υπερηχητικα γκαρντ ειναι last year.Mε λιγα λογια οι ολυμπιακοι παντα θα βρουμε κατι να μας φταιει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”