Νομιζω μετα απο αυτο δεν χρειάζεται να ξανα αναφέρουμε τον diallo
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν μας πληρώσει το Ντουμπάι κάνα μύριο και πάρει τον γουοκαπ η δουλειά πάλι γίνεται Ελλάδα αρκεί το 4αρι που θα πάρουμε να πατάει και 3.
1-μακινταιρ, Μοντέρο, Λαρε
2- Ντόρσεϊ, Φουρνιε , νετζηπογλου
3- Παπ , 3αρο4αρι
4- Σάσα
5- Μιλου, Ταιρικ, Καραγιαννίδης
Αν την μεθεπόμενη χρόνια γίνουν 7 οι ξένοι απλοποιείται το πράγμα.
Δεν ξέρω βέβαια αν φύγει ο Τόμας μήπως πάρουμε κάποιον από Αμέρικα (χιτικουδη) η κάνα ποκουσεφσκι για διαβατήριο
3- Παπ , 3αρο4αρι
4- Σάσα
Δεν ξέρω βέβαια αν φύγει ο Τόμας μήπως πάρουμε κάποιον από Αμέρικα (χιτικουδη) η κάνα ποκουσεφσκι για διαβατήριο
- Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
συμφωνώ και επαυξάνω για την άμυνα του Μοντέρο γιατί και γω είδα αρκετά παιχνίδια.Sabenlee έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:01 pmΚάποιοι έχουν αφησει εννοηθεί ότι ο Μοντέρο είναι κακός αμυντικός γιατί δεν είναι χτιστος σαν τον Μακινταιρ. Σας πληροφορω, γιατί μάλλον δεν βλέπετε παιχνίδια και απλά γράφετε αυτά που διαβάζετε από τους αρδ ,ότι ο Μοντέρο είναι φοβερός αμυντικός.
Στα play offs με την Μπαρτσελόνα για παράδειγμα πήγε ο δυσμοιρος Punter να τον περάσει στην ταχύτητα και του έκλεψε για πλάκα το πορτοφόλι ο Μοντέρο. Να μην μιλήσω για τάπες σε Ναν,Οσμάν. Αν και είναι 1.88 και ελαφρύ κορμί δεν τον ποσταρεις εύκολα.
Μακινταιρ, Μοντέρο, Φουρνιε, Βεζενκοφ, Ταιρικ Τζόουνς θα δαγκώνει στην άμυνα και στην επίθεση θα αναστεναξουν τα καλάθια. Κακός αμυντικός είναι ο Ντόρσεϊ και όχι ο Μοντέρο.
Υ.Γ ξέχασα να πω άντε γειά στον τεξανο μπετατζη που θέλει 3 μύρια τον χρόνο. Μπαρτζώκα είσαι έξυπνος. Στείλε τον στο καλο
δεν φαίνονται όλα στα στατιστικά και καλύπτει αμυντικά το μικρό του εκτόπισμα σε δύναμη και κιλά.
Εχει πολύ γρήγορα πόδια στην άμυνα ένας εναντίον ενός(Αναγκάζει αρκετούς γκαρντ να πάνε σε δύσκολες προσπάθειες αντί να φτάσουν μέχρι μέσα).
είναι κλέφτης ολκής. χτυπά σωστά την μπάλα όταν ο αντίπαλος αλλάζει χέρι, βάζει χέρι στις γραμμές πάσας και έχει πολύ καλό timing.
Τέλος, κυνηγάει όλες τις φάσεις, δεν δείχνει αδιαφορία και περνάει γρήγορα απο τα σκρίν κυνηγώντας τους αντιπάλους.
όλα αυτά είναι μια χαρά για το μέγεθός του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Παρ Ιούλ 10, 2026 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λαρε ποιός είναι; Ο Λαρεντζάκης;:point guard;;RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:09 pmΑν μας πληρώσει το Ντουμπάι κάνα μύριο και πάρει τον γουοκαπ η δουλειά πάλι γίνεται Ελλάδα αρκεί το 4αρι που θα πάρουμε να πατάει και 3.
3- Παπ , 3αρο4αρι
4- Σάσα
Θα γίνει η αποκάλυψη αν παίξει στο 1 από τις χριστοπαναγιες του coach
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχετε υποτιμησει παρα πολυ τον Γουοκαπ αλλα δεν μου κανει εντυπωση μπετατζη δεν τον ανεβοκατεβαζετε μερικοι τοσα χρονια?
Απλα θα πρω οτι ειναι σταθερα με τον Σασα τα πιο παραγωγικα διδυμα απο αποψη ποντων+assists τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη. Και οχι ο Σασα δεν το εχει αυτο με κανεναν αλλο συμπαικτη, ουτε με Παπ, ουτε με Φουρνιε ουτε με Μιλου. Με Γουοκαπ ειναι ομως στο top 5 στο points generated μαζι και το 23 και το 25-26....
Απλα θα πρω οτι ειναι σταθερα με τον Σασα τα πιο παραγωγικα διδυμα απο αποψη ποντων+assists τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη. Και οχι ο Σασα δεν το εχει αυτο με κανεναν αλλο συμπαικτη, ουτε με Παπ, ουτε με Φουρνιε ουτε με Μιλου. Με Γουοκαπ ειναι ομως στο top 5 στο points generated μαζι και το 23 και το 25-26....
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
οχι ρε συ μπορω απλα το εγραψα για χαρη του αστειου (με Ιταλιδα ειμαι παντρεμενος ξερω 47 διαφορετικες αποχρωσεις του μπεζ και με τι μπορει να συνδυαστει )nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 5:45 pmΆρχοντα, φαρμακοποιέ της καρδιάς μας, αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το κοραλί από το shocking pink ίσως να πρέπει να πας στον οφθαλμίατρο;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 5:36 pmτυχερουλη εσυ εχεις γιο εγω στα 52 παρακατι προσπαθω να μαθω τη διαφορα του σομον , του πορτοκαλι του κοραλι και του ροζ σοκιν (εχω κορη 16 ετων)
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το δημοσίευμα οτι το Ντουμπάι δίνει μπαι αουτ ΚΑΙ Ντιακιτε το ειδατε;
Hear me out...
Diakite για 3ο 5αρι που πατάει μια χαρα και στο 4.
Ο Δοντης περισσεύει. Πουλάς και Ντοντι Αλ φαγε και παίρνεις ενα ποσο απο εκεί.
Και παίρνεις ποιοτικό αθλητικο 3-4αρι (Ντιαλο η απο ΝΒΑ) 3&D. Εναν NHD των φτωχών. Δεν τον θέλουμε κλατσαριστό.
Κρατάς γιουβαρλακι.
Και έχεις εξοικονόμηση χρήματα να δώσεις Τάιλερ
Οπότε depth
1. CMM Joseph
1-2: Montero
2. Dorsey Fournier
3. Ward
3-4: Μεταγραφή, Παπ
4. Σασα
4-5: Ντιακιτε
5. Τζοουνς Μιλου
Εξτρα: Λαρε, Νετζηπογλου, Καραγιαννιδης και why not Ποχου αν παρει πασαπορτι
Hear me out...
Και παίρνεις ποιοτικό αθλητικο 3-4αρι (Ντιαλο η απο ΝΒΑ) 3&D. Εναν NHD των φτωχών. Δεν τον θέλουμε κλατσαριστό.
Κρατάς γιουβαρλακι.
Οπότε depth
1. CMM Joseph
2. Dorsey Fournier
3. Ward
4. Σασα
5. Τζοουνς Μιλου
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή αν κατεβαίναμε στο τρία με Ward - Παπ - Μακισικ και στο τέσσερα με Σάσα και Ποκουσέφκι θα ήμασταν μια χαρά του χρόνου θεωρείς;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 4:22 pmσωστα και μπασκετικα αυτα που λες..και προφανως υπαρχουν ανθρωποι που συνεχιζουν να λενε τα ιδια..nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 3:49 pm
Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό φίλε Σακ. Τώρα μην μου πεις για το τι λέει ο καθένας στο Τουίτερ, έχω εκφράσει την γνώμη μου για το πως αντιλαμβάνομαι τα social media και τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε αλγόριθμος στην εκτίμηση της πραγματικότητας του καθενός.
Ο Ολυμπιακός σαν πρωταθλητής Ευρώπης ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε, έχει ακόμα το καλύτερο σεντερ της Ευρωλίγκας και φυσικά μοιάζει να φανεί αν ο Μοντέρο θα αποδώσει όπως πέρυσι. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, είναι πάλι το φαβορί.
Αυτά γενικά. Πηγαίνοντας στα πιο ειδικά, ο αντίπαλος, αφού δεν μπορεί να έχει Μοντέρο και Μιλού (ή δεν θέλει έστω), πρέπει να σκαρφιστεί κάτι άλλο ώστε να γείρει τη ζυγαριά προς το μέρος του. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες του στο 4. Αν λοιπόν ο βασικός σου αντίπαλος φορτώνει τη θέση εκεί ώστε να σου κλέψει το σκορ που έπαιρνες, τότε θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές. Αυτό για παράδειγμα θα μπορεί να είναι το σκορ από το PG. Για να το προσπαθήσεις να το κόψεις αυτό, δοκιμάζεις ίσως να έχεις παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν πολλές θέσεις με αξιώσεις κλπ κλπ.
Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το τριάρι είναι η πιο σημαντική θέση στο μπάσκετ. Το 1 και το 5 παραμένουν. Αλλά αυτά είναι λίγο μπακαλίστικα imo.
εγω πιο πολυ θελω να καυτηριασω κυριως τους ολυμπιακους που αντι να χαιρονται που εχουμε τετοιους παικταραδες στο 1-5 που τοσο καιρο πρηζαμε μπαλες οτι θελουμε ,ειναι απαισιοδοξοι γιατι στο 3-4 θα μας δερνουν..τα υπερηχητικα γκαρντ ειναι last year.Mε λιγα λογια οι ολυμπιακοι παντα θα βρουμε κατι να μας φταιει.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
προσωπικα ο μονος παικτης για τον οποιο εχω εκφραστει αρνητικα και οχι σε μεγαλο βαθμο ηταν ο φαλ κι αυτο γιατι εκει που επρεπε να τελειωνει τις μπαλες εσπαγε πασουλες εξω και επισης επειδη στις βολες ηταν η μικρασιατικη καταστροφη και ο λιμος των Αθηνων combined. Για το Θωμα μεχρι και καυγα εχω ριξει σε ενα σχολιο του στυλ Τεξανος μπακατσιας.Jeight έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:18 pmΕχετε υποτιμησει παρα πολυ τον Γουοκαπ αλλα δεν μου κανει εντυπωση μπετατζη δεν τον ανεβοκατεβαζετε μερικοι τοσα χρονια?
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντιακιτέ είναι τέρας. Αμα γίνει κάτι τέτοιο θα είναι η ληστεία του αιώναSbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:39 pmΤο δημοσίευμα οτι το Ντουμπάι δίνει μπαι αουτ ΚΑΙ Ντιακιτε το ειδατε;
Hear me out...
Κρατάς γιουβαρλακι.
Οπότε depth
1. CMM Joseph
2. Dorsey Fournier
3. Ward
4. Σασα
5. Τζοουνς Μιλου
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
πες το ψεματα...ειδες τι πραγματα ακουγονται να παρει η ευχηJeight έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:18 pmΕχετε υποτιμησει παρα πολυ τον Γουοκαπ αλλα δεν μου κανει εντυπωση μπετατζη δεν τον ανεβοκατεβαζετε μερικοι τοσα χρονια?
που θα παμε με μοντερο και μακινταιρ χωρις θωμα?τρελο downgrade...μας βλεπω για οριακα 10αδα
ασε που χωρις θωμα θα κλαιμε και τον βεζενκοφ...που θα βρισκει αυτες τις πασες.οπως φετος που ελεγες θα φυγει ο φαλ και θα δειτε την τρομερη διαφορα στην αποδοση του βεζενκοφ
ΑΑΑ ξεχασα ο βεζενκοφ ξαναβγηκε mvp και φετος χωρις μαγικες ασσιστ του φαλ...λεπτομερειες
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ
https://www.sdna.gr/mpasket/1447525_nto ... mkQS7PcLRw
ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΣΣΣ
-
Sabenlee

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να ισχύει και θα γίνω φανατικός οπαδός του πορτοκαλί site.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:49 pmπες το ψεματα...ειδες τι πραγματα ακουγονται να παρει η ευχηJeight έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:18 pmΕχετε υποτιμησει παρα πολυ τον Γουοκαπ αλλα δεν μου κανει εντυπωση μπετατζη δεν τον ανεβοκατεβαζετε μερικοι τοσα χρονια?
που θα παμε με μοντερο και μακινταιρ χωρις θωμα?τρελο downgrade...μας βλεπω για οριακα 10αδα
ασε που χωρις θωμα θα κλαιμε και τον βεζενκοφ...που θα βρισκει αυτες τις πασες.οπως φετος που ελεγες θα φυγει ο φαλ και θα δειτε την τρομερη διαφορα στην αποδοση του βεζενκοφ
ΑΑΑ ξεχασα ο βεζενκοφ ξαναβγηκε mvp και φετος χωρις μαγικες ασσιστ του φαλ...λεπτομερειες
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ
https://www.sdna.gr/mpasket/1447525_nto ... mkQS7PcLRw
ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΣΣΣ![]()
![]()
![]()
Κόντι, Μοντέρο, Τζόσεφ
Ντόρσεϊ, Φουρνιε
Γουόρντ, μεταγραφή
Σάσα, μεταγραφή
Χολ, Τζόουνς,Μιλου.
Παπ,νετζη, Καραγιαννίδης για ελληνικό πρωτάθλημα.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε χρειάζεται να παίξει.. έχεις ήδη 2 πλειμεικερ. Απλά πρέπει να έχεις 6 Έλληνες στην 12αδα για να μην κατεβάσεις ενδεκάδαKostas89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:17 pmΟ Λαρε ποιός είναι; Ο Λαρεντζάκης;:point guard;;RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 6:09 pmΑν μας πληρώσει το Ντουμπάι κάνα μύριο και πάρει τον γουοκαπ η δουλειά πάλι γίνεται Ελλάδα αρκεί το 4αρι που θα πάρουμε να πατάει και 3.
3- Παπ , 3αρο4αρι
4- Σάσα
Θα γίνει η αποκάλυψη αν παίξει στο 1 από τις χριστοπαναγιες του coach

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο