Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι οκ το να γκρινιαζει αν δεν παιζει παει κ ερχεται αλλα δηλαδη τι να ζητησε να του το εγγυηθουν για να υπογραψει; Που ακριβως γινονται αυτα και ποιος μπορει να του το εγγυηθει. Στην τελικη απο αυτον εξαρταται περυσι που επαιζε καλα επαιζε κανα 25λεπτο,προπερσυ που ειχε τα θεματα του κ σερνοταν ηταν στην κερκιδα.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:37 pmο ντορσει αν δεν παιζει 20 λεπτα τουλαχιστον γκρινιαζει αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονιαRivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:34 pmΤο νεο που διαβασα πριν λιγο ειναι πως ο Ντορσει περα απο το οικονομικο εχει ζητησει κ συγκεκριμενους ορους λεει σχετικα με το αγωνιστικο κομματι κ το ρολο του στην ομαδα. Εν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχει γινει καποια συναντηση κ βγαινουν ολα αυτα προς τα εξω ή απλα ο καθενας λεει οτι αρλουμπα του κατεβει στο κεφαλι.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα γίνονται διαπραγματεύσεις το είπανε και οι αφοί και ο μπαρτζωκας .. τώρα είδα τον αυγουλη να λέει ότι ο ντορσει θέλει να φύγει γιατί δεν του αρέσει το σύστημα της ομάδας και το μπες βγες ..ε αυτό μοιάζει για παπατζαRivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:34 pmΤο νεο που διαβασα πριν λιγο ειναι πως ο Ντορσει περα απο το οικονομικο εχει ζητησει κ συγκεκριμενους ορους λεει σχετικα με το αγωνιστικο κομματι κ το ρολο του στην ομαδα. Εν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχει γινει καποια συναντηση κ βγαινουν ολα αυτα προς τα εξω ή απλα ο καθενας λεει οτι αρλουμπα του κατεβει στο κεφαλι.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τουλούμπα μου εγώ δεν ανησυχώ για κάτι.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:46 pmειναι προφανες οτι δεν θα παει στο παο αφου θα του βαλατε ρητραFabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:44 pm
Δηλαδή ας πούμε λέει "δώστε μου 3.5 γιατί μου τα δίνει ο Παναθηναϊκός που εκεί θα μου δώσουν και ρόλο"; Και δεν έπιασε νευρικό τους της διοίκησης;
Φυσικά όλα αυτά παίζει να είναι βλακείες των ΑΡΔ.
το επικινδυνο ειναι να μην ανανεωσει και να μεινει ελευθερος το καλοκαιρι
απο ιανουαριο να ειστε ανησυχοι
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ξερω μπορει στο μιλητο να ζητησε να του εγγυηθουν κατιRivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:47 pmΝαι οκ το να γκρινιαζει αν δεν παιζει παει κ ερχεται αλλα δηλαδη τι να ζητησε να του το εγγυηθουν για να υπογραψει; Που ακριβως γινονται αυτα και ποιος μπορει να του το εγγυηθει. Στην τελικη απο αυτον εξαρταται περυσι που επαιζε καλα επαιζε κανα 25λεπτο,προπερσυ που ειχε τα θεματα του κ σερνοταν ηταν στην κερκιδα.
τι σημασια εχει αφου θα γκρινιαζει οτι και να του πειτε αν δεν παιζει τουλαχιστον 20 λεπτα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμεις ανησυχουμε μην παει ο γουολκαπ στον παναθηναικο και οι παναθηναικοι μην παει ο γουολκαπ στον παναθηναικο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
με 3 χαρτια οχι ενταξει ειπαμεcoach blue έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:53 pmΕμεις ανησυχουμε μην παει ο γουολκαπ στον παναθηναικο και οι παναθηναικοι μην παει ο γουολκαπ στον παναθηναικο![]()
με 2 το συζηταμε ομως
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οτι θα ξαναπαιξει ο Θωμας με τον Σλουκα στην ιδια ομαδα. Χμμμμμ ενδιαφεροντουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:57 pmμε 3 χαρτια οχι ενταξει ειπαμεcoach blue έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 10:53 pm
Εμεις ανησυχουμε μην παει ο γουολκαπ στον παναθηναικο και οι παναθηναικοι μην παει ο γουολκαπ στον παναθηναικο![]()
με 2 το συζηταμε ομως
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οτι θα πηγαινε ο ζελικο στην ομαδα του δγChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 11:01 pmΟτι θα ξαναπαιξει ο Θωμας με τον Σλουκα στην ιδια ομαδα. Χμμμμμ ενδιαφερον
τα λεφτα ολα τα γιατρευουν
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι αλλου παιρνουν οτι ζητησουν διχως μα και μουtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 11:05 pmΕίπαμε αυτές οι ανησυχίες υπάρχουν μόνο στους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλού και 5 λεπτά να παίζουν όλα καλά όλα ανθηρά..μπεε
μετρανε και αυτα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο