Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πολυ πολυ να κανει και στους δυο την γνωστη χειρονομια ο καναανChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2026 11:01 pmΟτι θα ξαναπαιξει ο Θωμας με τον Σλουκα στην ιδια ομαδα. Χμμμμμ ενδιαφερον
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά το σενάριο ότι η Ντουμπάι θα αγοράσει τον Γουόκαπ για να τον πουλήσει στον Παναθηναϊκό είναι επιστημονική φαντασία.
Λες και ο Ολυμπιακός αν τον πουλήσει θα είναι χαζός να μη βάλει σχετικό όρο.
Από εκεί και πέρα αν πράγματι του δίνουν 3εκ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο ενω είναι να πάρει 1εκ αυτό από μόνο του είναι λόγος για έναν 33χρονο παίκτη να κάνει τα πάντα για να πάρει αύξηση ή να τον αφήσουν να παει.
Δεν είναι καν θέμα χρόνου συμμετοχής ή οτιδήποτε άλλο.
Αν ισχύουν οι φήμες σε αυτά τα 3 χρόνια στη Ντουμπάι θα βγάλει περισσότερα από όσα έχει βγάλει όλη του τη καριέρα.
Λες και ο Ολυμπιακός αν τον πουλήσει θα είναι χαζός να μη βάλει σχετικό όρο.
Από εκεί και πέρα αν πράγματι του δίνουν 3εκ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο ενω είναι να πάρει 1εκ αυτό από μόνο του είναι λόγος για έναν 33χρονο παίκτη να κάνει τα πάντα για να πάρει αύξηση ή να τον αφήσουν να παει.
Δεν είναι καν θέμα χρόνου συμμετοχής ή οτιδήποτε άλλο.
Αν ισχύουν οι φήμες σε αυτά τα 3 χρόνια στη Ντουμπάι θα βγάλει περισσότερα από όσα έχει βγάλει όλη του τη καριέρα.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το Σοκ του Οσμάν είχα χρόνια να το νιώσω σε μεταγραφή. Ούτε καν μπορώ να θυμηθώ άλλη...να λέω τι?????
Αυτό δείχνει πως τα λεφτά πλέον γελάνε με τα συμβόλαια. Έχουμε γίνει Nba,ότι θέλει ο παίκτης. Γτ η ομάδα μπορεί να πατήσει στο συμβόλαιο αλλά θα σου έρθει ο μάνατζερ με τον παίκτη να σου πουν ότι εγώ θέλω να φύγω γτ θα περνώ τα τριπλά εκεί και να μείνω εδώ θα είμαι στεναχωρημένος και δεν θα παίζω καλά. Και μετά η ομάδα αναγκαστικά από το να έχω έναν παίκτη που δεν θέλει να είναι εδώ ,ας τον αφήσω να φύγει. Εν ολίγοις οποίος πρόεδρος τρελαθεί μπορεί να πάρει σχεδόν όποιον παίκτη θέλει στην Ευρώπη.
Περιμένω εξελίξεις με Θωμά σύντομα....
*Λέτε να έρθει και σε εμάς ο ΠΑΟΚ να μας πάρει κανά παίκτη ? Και ο Άρης δεν θα απαντήσει στην κίνηση Οσμάν??
Αυτό δείχνει πως τα λεφτά πλέον γελάνε με τα συμβόλαια. Έχουμε γίνει Nba,ότι θέλει ο παίκτης. Γτ η ομάδα μπορεί να πατήσει στο συμβόλαιο αλλά θα σου έρθει ο μάνατζερ με τον παίκτη να σου πουν ότι εγώ θέλω να φύγω γτ θα περνώ τα τριπλά εκεί και να μείνω εδώ θα είμαι στεναχωρημένος και δεν θα παίζω καλά. Και μετά η ομάδα αναγκαστικά από το να έχω έναν παίκτη που δεν θέλει να είναι εδώ ,ας τον αφήσω να φύγει. Εν ολίγοις οποίος πρόεδρος τρελαθεί μπορεί να πάρει σχεδόν όποιον παίκτη θέλει στην Ευρώπη.
*Λέτε να έρθει και σε εμάς ο ΠΑΟΚ να μας πάρει κανά παίκτη ? Και ο Άρης δεν θα απαντήσει στην κίνηση Οσμάν??
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν του δίνει πάνω από 2 εκ η Ντουμπάι θα φύγει. Από τα φόργουορντ του ΠΑΟ ήταν σίγουρο ότι κάποιος θα φύγει. Και σε μας η γουοκαπ η Τζόσεφ θα μείνειprime7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:01 amΤο Σοκ του Οσμάν είχα χρόνια να το νιώσω σε μεταγραφή. Ούτε καν μπορώ να θυμηθώ άλλη...να λέω τι?????
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωινη πληροφορια.
Με τον Ντορσει εχει υπαρξει σημειο επαφης και σχεδον συμφωνια κοντα στα λεφτα του Φουρνιε .
Γουοκαπ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φυγει αν δεν απαντησει θετικα στα 5,8 για 3 χρονια εντος του επομενου τριημερου(αλλιως αποσυρεται απο το τραπεζι) που του προτειναμε, αρκει να φερει προταση 1,5 μυριο
Μετα τα χθεσινα που μου βαλε ο berry τον redfactor. Δεν αντεξα και σηκωσα το τηλεφωνο.
Με τον Ντορσει εχει υπαρξει σημειο επαφης και σχεδον συμφωνια κοντα στα λεφτα του Φουρνιε .
Γουοκαπ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φυγει αν δεν απαντησει θετικα στα 5,8 για 3 χρονια εντος του επομενου τριημερου(αλλιως αποσυρεται απο το τραπεζι) που του προτειναμε, αρκει να φερει προταση 1,5 μυριο
Μετα τα χθεσινα που μου βαλε ο berry τον redfactor. Δεν αντεξα και σηκωσα το τηλεφωνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
5.3 για τρία χρόνια θα είναι χαζος αν δεν τα δεχτεί.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:43 amΠρωινη πληροφορια.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι δεν γινόνταν πάντα; Απλώς εμείς δεν το εκλαμβάναμε έτσι γιατί είμαστε από τις ομάδες με τα λεφτά. Μπορούσαν να κρατήσουν οι ομάδες εκτός Ευρωλίγκας τους παίκτες που είχαν ακόμα και πολυετή συμβόλαια να είχαν; Θα έπαιρνε ο παίκτης 200 χιλιάδες και θα ερχόταν ο Ολυμπιακός να δώσει 800 Κ και θα έμενε π.χ ο παίκτης στον Κολοσσό; Προφανώς τώρα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή η Μπασκόνια δεν θα δώσουν έναν παίκτη αν τον χρειάζονται τόσο εύκολα.prime7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:01 amΤο Σοκ του Οσμάν είχα χρόνια να το νιώσω σε μεταγραφή. Ούτε καν μπορώ να θυμηθώ άλλη...να λέω τι?????

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο