Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντιλαμβανομαι αυτο που λεει ο @kein και το ανεφερα και εγω οτι ειχε τοσους παικτες που μπορουσαν να μοιρασουν καλα την μπαλα σε ολες τους τις ομαδες και σε αλλες θεσεις. Αλλα την βασικη του δημιουργια την επαιρνε απο τα γκαρντ. Εγω λεω οτι σε αυτη την ομαδα δεν τους εχει τους γκαρντ με τη δημιουργια ενω και απο τους τριγυρω μονο ο Μπονγκα και ο Φαλ, αντε και λιγο ο Χειζ Ντειβις να πω οτι το εχουν. Οποτε θεωρω οτι θα παρει γκαρντ επιπεδου για αυτον τον λογο. Ο Μισιτς ειναι η καλυτερη επιλογη με Καρλικ, Μπατλερ, Μαλεντον να ακολουθουν.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 10:57 amΚαι στη Παρτιζαν το 22-23 είχε Εξουμ,Παντερ,Μανταρ ,Αβραμοβιτς
Λιγότερο δημιουργία περισσότερο εκτέλεση, ειδικά οι 2 πρώτοι που έπαιρναν τα πολλά λεφτα(κ λεπτα)
Δεν πολυεχει άδικο ο Christofis, συμφωνω ότι ξεκινάει από τα γκαρντ αλλά κι αυτό που λέει ο kein ισχύει .Προσαρμοζεται ,εάν είναι να πάρει σκορ θα το κάνει και θα βρει εναλλακτική δημιουργία
Κακώς υπολογίζεται μόνο ο Σλουκας λοιπόν 4 γκαρντ έχει που μια χαρα θα τους δώσει τη μπαλα,ειδικά τον Ναν δε θα τον κάνει οφ μπολ παίκτη.Λαθος οποίος νομιζει πως δε θα διαχειρίζεται μπάλες φέτος ο Κεντρικ
Για Μισιτς είμαι μεσα,αλλά νομίζω θα πάμε σε κάτι άλλο.Μαλεντον η Μπάτλερ θα πέταγα τη σκουφιά μου
-
nikkal

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα διαβατήρια είναι 6 με τον Τολιόπουλο και 7 με τον Κουζελογλου.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 11:40 amΣτο φετινό σχεδιασμό, υπάρχουν ήδη μπροστά από τον Τολιόπουλο οι Nunn, Badio, Σλούκας και Grant, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει και άλλον ένα point guard. Αν συμβεί αυτό, ο Τολιόπουλος θα γίνει 6ος στο rotation των περιφερειακών, το οποίος πρακτικά σημαίνει ότι θα μένει εκτός 12άδας στην Ευρωλίγκα και στα ματς της Α1 θα μπαίνει στη 12άδα ανάλογα με το ποιοι έξι (6) ξένοι θα βρίσκονται στην αποστολή.MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 11:21 amΘεωρώ λάθος να αποχωρήσει από την ομάδα και να αντικατασταθεί από τον Μωραΐτη, ο οποίος, τουλάχιστον επιθετικά και στο pick and roll, υστερεί. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που ο Ζοτς θεωρεί απαραίτητο για τον άσο του.
Επιπλέον, δεν μου φαίνεται λογικό ο ΠΑΟΚ να κατεβαίνει με Καλάθη, Μήτρου-Λονγκ, Μπαζίνα και Τολιό, ενώ ο Παναθηναϊκός να έχει ως μοναδικό Έλληνα point guard τον Μωραΐτη. Εκτός κι αν έχει ήδη αποφασιστεί ότι η GBL δεν αποτελεί προτεραιότητα.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μυστακίδης εξαγόρασε και τη ΔΕΚΑ, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία ακαδημία στην Ελλάδα, δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και για το μέλλον.
Ο Τρινκιέρι, έχοντας στα χέρια του αναδείξει ή εκτοξεύσει παίκτες όπως ο Μπάλντουιν και ο Φρανσίσκο, αλλά και αρκετούς ακόμη point guards, μόνο αφελής δεν είναι. Είναι απολύτως λογικό να θέλει να «καπαρώσει» τον πιο ελπιδοφόρο — ίσως και τον μοναδικό αυτή τη στιγμή — Έλληνα point guard με τόσο μεγάλες προοπτικές.
Θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σας πάνω σε όλα όσα παρέθεσα, γιατί θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Άρα ο πρώτος θα είναι πάντα στην εξάδα Ελλήνων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikkal την Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι σε... σπέσιαλ?Κάτι πιο εκλεκτό? ...Μία πάστα Σεράνο!!TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 11:39 amΚαι ο Carlik Jones και ο Butler ανανέωσαν χωρίς buyout, που σημαίνει για να τους πάρεις θα σε γδάρουν. Βέβαια ο Carlik με τον μπάχαλο που γίνεται στην Partizan και την γκρίνια που έχει εκφράσει δημόσια δεν θα μου ήταν απίθανο να έφευγε από την Partizan, συν ότι τον γνωρίζει ο Ζέλικο και έχει πολλά plays σχεδιάσει επάνω του.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως μέχρι τώρα που γινόντουσαν μου ο προσθήκες και προχωρούσε ο σχεδιασμός ήταν όλα θετικά. Από χθες ξεκίνησε η γκρίνια και ζοτς θα κριθείς στο τέλος όπως όλοι.
Καταλαβαίνετε ότι η πίεση στην ομάδα είναι τεράστια και ο πήχης έχει ανέβει πολύ όπως και οι προσδοκίες. Δε θα είναι εύκολη χρόνια.
Ευτυχώς μας είπε ο παπαθιοντορ χθες το πρωί να πάμε για μπάνια να ηρεμήσουμε γιατί δε θα γίνει τπτ το επόμενο δεκαήμερο και δε θα κάνει και εκπομπή.
Καταλαβαίνετε ότι η πίεση στην ομάδα είναι τεράστια και ο πήχης έχει ανέβει πολύ όπως και οι προσδοκίες. Δε θα είναι εύκολη χρόνια.
Ευτυχώς μας είπε ο παπαθιοντορ χθες το πρωί να πάμε για μπάνια να ηρεμήσουμε γιατί δε θα γίνει τπτ το επόμενο δεκαήμερο και δε θα κάνει και εκπομπή.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ευτυχώς θα μπορέσουμε να ηρεμήσουμε λίγο.t0ny3 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:22 pmΤο ωραίο της υπόθεσης είναι πως μέχρι τώρα που γινόντουσαν μου ο προσθήκες και προχωρούσε ο σχεδιασμός ήταν όλα θετικά. Από χθες ξεκίνησε η γκρίνια και ζοτς θα κριθείς στο τέλος όπως όλοι.
Ε δεν είπε για αποχωρήσεις,για προσθήκες είπε μείνετε ήσυχοι...t0ny3 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:22 pmΤο ωραίο της υπόθεσης είναι πως μέχρι τώρα που γινόντουσαν μου ο προσθήκες και προχωρούσε ο σχεδιασμός ήταν όλα θετικά. Από χθες ξεκίνησε η γκρίνια και ζοτς θα κριθείς στο τέλος όπως όλοι.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν το είπε ο Παπαθεοδώρου ας περιμένουμε να γίνει ανακοίνωση αυτές τις μέρεςt0ny3 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:22 pmΤο ωραίο της υπόθεσης είναι πως μέχρι τώρα που γινόντουσαν μου ο προσθήκες και προχωρούσε ο σχεδιασμός ήταν όλα θετικά. Από χθες ξεκίνησε η γκρίνια και ζοτς θα κριθείς στο τέλος όπως όλοι.
Πάει γρήγορα προς αξιοπιστία Μελάγιες.
Πραγματικά απορώ που κάποιοι θεωρουν λογικη κίνηση την φυγή του Οσμάν.Μονο εμένα μου φαίνεται ότι πλέον έχουμε αποδυναμωθεί στο 3; Κρίμα που δεν θα δούμε τον Όσμαν να παίζει σε ένα κανονικό παναθηναϊκό με πλάνο και όχι να του λένε να παίζει σαν να είμαστε σε transition όταν παίζουμε σε set παιχνίδι 5-5. Πλέον στα γκαρντ αν δεν πάρουμε τοπ ασσο σορρυ κιόλας άλλα είμαστε αποδυναμωμένοι με την λογικη οτι γκραντ και σλουκα θα ειναι +1 χρονο μεγαλυτερο και ο μπαντιο ειναι ενας καλος ρολιστας μην τρελαθουμε που τον παρουσιαζουν καποιοι σαν τοπ ταλεντο γκαρντ. Στο 3 ο Μπονγκα καλο τιμιος στο αμυντικο κομματι αλλα συγνωμη ειναι υποβαθμιση σε σχεση με τον τσεντι. Οποτε αν δεν ανεβει ο Ρογκα εκει χειροτεροι θα μαστε. Μονο στο 5 ειμαστε πιο πληρης. Τελειως λαθος κινηση. Τεραστιο κριμα που δεν θα δουμε 3αδα ναν-οσμαν-ντειβις με ζελικο.Χιλιες φορε να εφευγε ο Χουαντσο που ειναι καλος,χρυσος τιμιος αλλα ενα επιπεδο κατω απο τσεντι και στο 4 ειμασταν πιο γεματοι.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μπαντιό ουσιαστικά έρχεται αντί του Γκριγκόνις που δεν έπαιζε, οπότε είναι αναβάθμιση. Ο Μπόνγκα είναι χειρότερος επιθετικά από τον Οσμάν, αλλά καλύτερος στην άμυνα. Ο Γιαμπουσέλε με τον Φαλ είναι σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με τον Φαρίντ, και περιμένουμε τον άσσο που με τα λεφτά που θα δώσουμε θα είναι πιο επιπδραστικός παίκτη από τον περσινό Σορτς. Επομένως μέχρι τώρα είμαστε σίγουρα αναβαθμισμένοι, πρωτίστως σε σκληράδα/άμυνα αλλά και συνολικά.ghetto13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 1:35 pmΠραγματικά απορώ που κάποιοι θεωρουν λογικη κίνηση την φυγή του Οσμάν.Μονο εμένα μου φαίνεται ότι πλέον έχουμε αποδυναμωθεί στο 3; Κρίμα που δεν θα δούμε τον Όσμαν να παίζει σε ένα κανονικό παναθηναϊκό με πλάνο και όχι να του λένε να παίζει σαν να είμαστε σε transition όταν παίζουμε σε set παιχνίδι 5-5. Πλέον στα γκαρντ αν δεν πάρουμε τοπ ασσο σορρυ κιόλας άλλα είμαστε αποδυναμωμένοι με την λογικη οτι γκραντ και σλουκα θα ειναι +1 χρονο μεγαλυτερο και ο μπαντιο ειναι ενας καλος ρολιστας μην τρελαθουμε που τον παρουσιαζουν καποιοι σαν τοπ ταλεντο γκαρντ. Στο 3 ο Μπονγκα καλο τιμιος στο αμυντικο κομματι αλλα συγνωμη ειναι υποβαθμιση σε σχεση με τον τσεντι. Οποτε αν δεν ανεβει ο Ρογκα εκει χειροτεροι θα μαστε. Μονο στο 5 ειμαστε πιο πληρης. Τελειως λαθος κινηση. Τεραστιο κριμα που δεν θα δουμε 3αδα ναν-οσμαν-ντειβις με ζελικο
-
Vakhos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Chef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπονγκα συνολικά καλύτερος (ηλικία, αθλητικοτητα, ασιστ, versatility, κλπ)
Μπαντιο λογικά θα παίρνει πολύ χρόνο είχε κομβικό ρόλο και στη Βαλένθια δεν είναι μόνο τα αμυντικά προσόντα.
Οσμαν είχε θέματα πολλά (άμυνα, λάθη στη μετάβαση που ήταν και το δυνστο σημείο, αστάθεια επιθετική, όχι πολλά σε ριμπάουντ, ασιστ)
Επίσης πρέπει να υπάρχουν και έσοδα. Δεν είναι βιώσιμο να αγοράζει το κλαμπ μόνο. Με δύο πωλήσεις τσεντι +τολιο θα έρθει ρευστό για την επόμενη κίνηση. Έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας υγιής οργανισμός
Μπαντιο λογικά θα παίρνει πολύ χρόνο είχε κομβικό ρόλο και στη Βαλένθια δεν είναι μόνο τα αμυντικά προσόντα.
Οσμαν είχε θέματα πολλά (άμυνα, λάθη στη μετάβαση που ήταν και το δυνστο σημείο, αστάθεια επιθετική, όχι πολλά σε ριμπάουντ, ασιστ)
Επίσης πρέπει να υπάρχουν και έσοδα. Δεν είναι βιώσιμο να αγοράζει το κλαμπ μόνο. Με δύο πωλήσεις τσεντι +τολιο θα έρθει ρευστό για την επόμενη κίνηση. Έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας υγιής οργανισμός

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο