Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:58 pm

Erether έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:34 pm
Ήδη έχουμε ξεφύγει από το κλασικο σύστημα με πολλές πινελιές pnr ή άλλων δράσεων. Απλά προέρχονταν από τον Φουρνιε αντί από τον άσσο. Συν το iso του Ντορσευ. Έτσι ευτυχώς μειώθηκαν οι φάσεις που μας μένει η μπάλα στα χέρια ή κάνουμε λάθος στα hand off.

P.s Προσυπογράφω για Τζόζεφ. Λίρα εκατό ήταν και μακάρι να μείνει ανεξαρτήτως της υποθεσης Γουοκαπ. Εγώ θεωρώ ότι η καθυστέρηση προέρχεται από τη δική του πλευρά.
Αν συμφωνήσουμε ότι η πενθήμερο διορία αφορά την έκβαση της υπόθεσης Γουοκαπ, τότε σημαίνει ότι θα τον διώξουμε, αν δε δεχτεί την ανανέωση. Γεγονός που δεν πιστεύω.
Ο Joseph δεν είναι λίρα εκατό ήταν αναμενόμενο ότι θα έτρεχε άνετα την ομάδα γαλουχήθηκε στους spurs του popovic αν θεωρεί κάποιος πολύπλοκο τα συστήματα του Μπαρτζώκα τότε με των spurs θα κάψει εγκέφαλο.... άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει φαν του popovic και αυτό είναι και το πρότυπο η μοσιον των spurs ήταν έπος ... Έχετε πολύ ψηλά τον walkup γιατί δεν είχε ποτέ ουσιαστικό ανταγωνισμό χαλαρώστε το μπάσκετ του Μπαρτζώκα θέλει παίχτες με υψηλό μπάσκετικο iq και ο McIntyre και ο Montero και ο Joseph το έχουν κυρίως ο Ντόρσεϊ με νοιάζει γιατί πρέπει ο fournier να είναι ξεκούραστος στο τέλος της σεζόν

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:02 pm

Αγάπες μου σας χαιρετώ απ' την πατρίδα του παικταρά της Φενέρ, Jantunen! Άμα σας άρεσε, εδώ είμαστε!

https://vm.tiktok.com/ZNREKjrEB/

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:52 pm
tsoureki έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:45 pm
Αφου ο Γουοκαπ θεωρεί ότι αξίζει 2Μ ακατέβατα ας φέρει η Ντουμπάι ένα μπαιουτ >2Μ και ας τον πάρει.
Οτίδήποτε κάτω των 2Μ πρέπει να απορριφθεί και ας μείνει να παίζει-δεν παίζει ένα χρόνο ακόμη με μας στα τωρινα λεφτά και το επόμενο καλοκαίρι με ένα χρόνο ακόμη στην μέση του ας πάει να δει τι προτάσεις θα έχει.
Αυτο νομιζω ειναι λαθος αποφαση.
Χανεις 1+ μυριο buyout.
Χανεις πιθανον αλλο ενα μυριο απο εναν παικτη που δεν θα θελει να ειναι εδω.
Τον εχεις ελευθερο να παει οπουδηποτε την επομενη σεζον.
Επισης ουτε ο Γουοκαπ θα θελει κατι τετοιο θα χασει τουλαχιστον ενα μυριο φετος απο πιθανη ανανεωση ή μεταγραφη κ αγνωστο σε τι κατασταση θα ειναι σε 7-8 μηνες για να διεκδικησει μεγαλο συμβολαιο. Ειτε θα υπογραψει ανανεωση ή θα πιεσει οσο παει να δεχθουμε 1 μυριο or whatever buyout για να φυγει.
Δυστυχώς όμως έτσι λειτουργούν τα συμβόλαιο, υπάρχει και το ρίσκο και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θέλει ο Γουόπακ αλλα τι βολεύει την ομάδα.
Αν δεν θέλει 5.8 για τα επόμενα 3 σε εμάς ας πάει του χρόνου να δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Εμείς τόσα τον κοστολογήσαμε αν θέλει η Ντουμπάι να τα σκάσει να τον πάρει. Δεν είμαστε ταμείο απώρων, αν δεν τα έχουν τώρα ας δοκιμάσουν του χρόνου που θα είναι ελεύθερος
Αν πάλι είναι δυσαρεστημένος, ο Κίναν από οτι ακούω έφυγε οπότε η θέση ανάμεσα σε κερδίδα και πάγκο είναι ελεύθερη. Αν δεν θέλει να παίξει καλά για να διεκδικήσει το επόμενο του συμβόλαιο με γεια του με χαρά του. Πάντως εμείς αν φτάσαμε τα πράγματα ως εκεί του χρόνου εννοείται θα πρέπει να του κάνουμε χαμηλότερη για ανανέωση.
Το να πάει όπου θέλει μετά από ένα χρόνο στην ηλικία που θα έχει τότε και με μέσο χρόνο περίπου κανά 8λέπτο δεν το κόβω να τον βολεύει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:03 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:20 pm
Αν όντως ο Γουοκαπ θέλει 3εκ προφανώς και τον αποδεσμεύεις. Αλλιώς πρέπει να κάνεις αναπροσαρμογή σε όλη την ομάδα (Φουρνιε, Μιλου, Τζοόυνς κτλ). Δεν γίνεται να δυσαρεστήσουμε όλη την ομάδα για να ευχαριστήσουμε τον Γουοκαπ. Μέχρι 2 εκ πάντως θα έφτανα, παραπάνω όχι. Επίσης είναι 34 ετών με προβλήματα που και που στη μέση, είναι αρκετά μεγάλο το ρίσκο να δώσεις 3 εκ για τρία χρόνια. Αν θέλει να το πάρει η Ντουμπαι το ρίσκο κανένα πρόβλημα.

Μια out of the box σκέψη: ο Οσφπ στα χρόνια του Γουοκαπ παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ. Πολλές ομάδες κατά καιρούς ειδικά σε σειρές έχουν καταφέρει να το αποκωδικοποιήσουν και να το περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό. Ο ΠΑΟ χτίζεται από τον Ομπράντοβιτς και με γνώμωνα πως θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι. Εξού και το άπειρα ντούκια στις ενδιάμεσες θέσεις για switch everything. Υπάρχει περίπτωση ο Οσφπ να έχει αποφασίσει να περάσει στην επόμενη εποχή; Να δοκιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό, ίσως heavy pnr ή να πάει σε σούπερ υψηλό τέμπο ή να φτιάξει ένα καινούριο υβρίδιο που θα έχει λίγο απ όλα; Ή κάτι που ούτε εμείς δεν το φανταζόμαστε; Και σ αυτό το πλαίσιο να σκέφτονται εντάξει ο Τομας ήταν κουτί για το προηγούμενο μοντέλο στο επόμενο δεν ταιριάζει.
Οκά αυτά είναι υποθέσεις δικές μου κουβέντα να γίνεται. Δεν έχω πληροφορίες από ινσαιντερς.
εξυπνο αυτο..πλακα θα χει τωρα που εχει ολες τις ντουλαπες ο παο να παιξει ξυλο και να σβησει τον βεζε εμεις να τρεχουμε σαν αλογα και να μας σταματανε μονο με λασο :roofl:

η αληθεια ειναι οτι το ροστερ που εχουμε τωρα βολευει πολυ για ενα μπασκετ σαν της βαλενθιας αλλα δεν παιζει ο μπαρτζωκας να αλλαξει στυλ..λογικα βεβαια θα δουμε προσαρμογες οπως και περσι και προπερσι..παροτι εχω κουραστει απο την μοσιον νομιζω οτι του χρονου θα δουμε την σωστη την μοσιον την ΝΒΑ..και θα γουσταρουμε ολοι.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:04 pm

kite26 έγραψε:
Αγάπες μου σας χαιρετώ απ' την πατρίδα του παικταρά της Φενέρ, Jantunen! Άμα σας άρεσε, εδώ είμαστε!

Μεταναστευσες φίλε μου ή διακοπές;

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:12 pm

kite26 έγραψε:

Επιτελους εχουμε πια αποδειξεις με εικονα και ηχο οτι εισαι μεγα τρολ :obey:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:13 pm

@basilis_.kts μάλλον δεν έχεις καταλάβει ούτε γτ αποβλήθηκες μερικούς μήνες από το φορουμ ούτε υπό ποιες προϋποθέσεις γύρισες

Αν νομίζεις πως θα συνεχιστεί το στυλ "μπαίνω να ποσταρω για να σας θυμίσω πόσο καλά τα έλεγα εγώ και πόσο άσχετοι και κωλοτουμπες ειστε" κανεις λάθος

Έχεις 4 φάουλ, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:14 pm

https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... hrolefkoi/

"Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κοιτάζει Πλώτα – Από τι εξαρτάται αν κινηθούν οι ερυθρόλευκοι"

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:17 pm

εχω ακουσει οτι ειναι καλος ο πλωτας αλλα αν παρουμε παλι με ψηλο μπαι αουτ απο προμηθεα ποιος ακουει τους παναθηναικους παλι :roofl:

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Erether έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:34 pm
Ήδη έχουμε ξεφύγει από το κλασικο σύστημα με πολλές πινελιές pnr ή άλλων δράσεων. Απλά προέρχονταν από τον Φουρνιε αντί από τον άσσο. Συν το iso του Ντορσευ. Έτσι ευτυχώς μειώθηκαν οι φάσεις που μας μένει η μπάλα στα χέρια ή κάνουμε λάθος στα hand off.

P.s Προσυπογράφω για Τζόζεφ. Λίρα εκατό ήταν και μακάρι να μείνει ανεξαρτήτως της υποθεσης Γουοκαπ. Εγώ θεωρώ ότι η καθυστέρηση προέρχεται από τη δική του πλευρά.
Αν συμφωνήσουμε ότι η πενθήμερο διορία αφορά την έκβαση της υπόθεσης Γουοκαπ, τότε σημαίνει ότι θα τον διώξουμε, αν δε δεχτεί την ανανέωση. Γεγονός που δεν πιστεύω.
Σωστός, απλώς να παρατηρήσω οτι η πρόοδος που σημειώθηκε μεσα στη χρονια εκανε δραστικά βήματα πίσω ελέω απουσίας Ντορσει.

Η διαφορά Ντορσει Φουρνιε ήταν οτι ο πρώτος εκανε πολλά early offences "εκτός συστηματος" (οχι ακριβώς αλλα ετσι φαινοταν) ενω ο δεύτερος εκανε ποικιλίες όταν ολα είχαν παει άπατα και απλώς το δίμηνο που ολα κρίνονταν ήταν πιο εύστοχος απο οτι μεσα στη σεζόν.

Αυτο το κατι διαφορετικό δλδ το έδινε ο Τάιλερ και οχι ο Εβαν του οποίου ηταν hero ball.

Φέτος θα το έχουμε και απο Μοντέρο οπότε σε κάθε 5αδα θα υπάρχει αυτη η early on απειλή που θα μας κάνει σούπερ απρόβλεπτος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:18 pm

shaq7 έγραψε:
εχω ακουσει οτι ειναι καλος ο πλωτας αλλα αν παρουμε παλι με ψηλο μπαι αουτ απο προμηθεα ποιος ακουει τους παναθηναικους παλι :roofl:
Το σκεφτόμουν αντίπροχθες. Μετά έκατσε η αφαίρεση άδειας. Και σκέφτηκα "βρε λες να διαλυθεί και να τον πάρουμε under the radar"?

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:19 pm

Επισης δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες κυκλοφορει οτι ο παοκ συζηταει με ντορσει κ πως του εχουν κανει προταση 10+ μυρια για 3 χρονια. :shock:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:20 pm

Θα τον πάρει να μας τον δώσει αντάλλαγμα για Τολιο? :lol: :P

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:20 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:12 pm
kite26 έγραψε:

Επιτελους εχουμε πια αποδειξεις με εικονα και ηχο οτι εισαι μεγα τρολ :obey:
Οι παικταράδες όλοι στις Μπαχάμες και στις Σεϋχέλλες εγώ τίποτα; Α, είδα σκιουράκια!
Εν τω μεταξύ η φωνή μου δεν είναι έτσι, μου βγήκε σαν του Χαγιάτε!:)

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:21 pm

για ντορσει πρεπει να μας δωσει μινιμουμ 10 αν δινει 2 για τολιο..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”