Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα εγώ για τον Τσεντί άλλαξα γνώμη καθώς όταν τον πήραμε πίστευα ότι είναι ένας πολύ μονοδιάστατος, λιγόψυχος παίκτης. Τελικά με διέψευσε, ήταν αρκετά καλός και στο τρίποντο (που δεν του το'χα) και έδειξε άντερα σε ματς (που επίσης δεν του το'χα). Αλλά από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι να λέει κανείς ότι είναι καλός στην άμυνα. Ίσως ο κόσμος βλέπει ότι είναι γρήγορος στην ευθεία και θεωρεί ότι θα μεταφράζεται σε σβελτάδα "εγκάρσια"; Τι να σου πω δεν ξέρω.MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:48 pmΠάντως ειναι απορία άξιο πώς τον παρουσίαζαν όταν πρωτοήρθε.Στο κομμάτι της άμυνας ανέφεραν ότι δεν ειναι elite αμυντικός αλλά είναι καλός αμυντικός και ότι θα βοηθήσει και σε αυτο το κομμάτι.Ομως στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχε θέματα,αδυναμίες όπως αναφέρετε σε περιστροφές και σε transition άμυνα.Βεβαια μην ξεχνάμε ότι με προπονητή Αμάν Αμάν που δεν δίνει απαραίτητη προσοχή στην άμυνα ίσως να είναι μέχρι ένα σημείο λογικό και με Ζότς να ήταν πιο ισορροπημένα τα πράγματα αλλά τελικά δεν θα το μάθουμε!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:35 pm
Πραγματικά, τι gaslighting είναι αυτό τώρα μόλις 2 μήνες μετά; Δεν είναι ότι πέρασαν και 2 χρόνια. Το χτικιό μας έβγαλε ο συμπαθής Τσεντι στην άμυνα.

Σίγουρα η ομάδα θα πρέπει να ειναι ικανοποιημένη γιατί δεν λογιζόταν βασικός όπως αναφέρεις οπότε δεν υπήρχε και περίπτωση να αυξηθούν κατά πολύ και οι απολαβές του οπότε ήταν μονόδρομος η αποχώρηση πόσο μάλλον με 2εκ στα ταμεία.Εχεις όλο το χρόνο και τα χρήματα να πας να φέρεις έναν αντίστοιχο Ουόρντ που αν δεν κάνω λάθος στοιχίζει περίπου 600-700 Χιλ ευρώ και όχι 1,75εκ.Βλεποντας και τα στατιστικά του Ουόρντ που αναφέρει ο Big Lebowski καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να καλύψει τη θέση κάποιος ο οποίος δεν θα παίρνει τόσες προσπάθειες και θα είναι και πιο αξιόπιστος σε ποσοστά στην επίθεση αλλά και σε άμυνα.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 1:52 pmΟ Οσμάν στο πλάνο δεν υπολογιζόταν για πολλά λεπτά.ghetto13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 1:35 pmΠραγματικά απορώ που κάποιοι θεωρουν λογικη κίνηση την φυγή του Οσμάν.Μονο εμένα μου φαίνεται ότι πλέον έχουμε αποδυναμωθεί στο 3; Κρίμα που δεν θα δούμε τον Όσμαν να παίζει σε ένα κανονικό παναθηναϊκό με πλάνο και όχι να του λένε να παίζει σαν να είμαστε σε transition όταν παίζουμε σε set παιχνίδι 5-5. Πλέον στα γκαρντ αν δεν πάρουμε τοπ ασσο σορρυ κιόλας άλλα είμαστε αποδυναμωμένοι με την λογικη οτι γκραντ και σλουκα θα ειναι +1 χρονο μεγαλυτερο και ο μπαντιο ειναι ενας καλος ρολιστας μην τρελαθουμε που τον παρουσιαζουν καποιοι σαν τοπ ταλεντο γκαρντ. Στο 3 ο Μπονγκα καλο τιμιος στο αμυντικο κομματι αλλα συγνωμη ειναι υποβαθμιση σε σχεση με τον τσεντι. Οποτε αν δεν ανεβει ο Ρογκα εκει χειροτεροι θα μαστε. Μονο στο 5 ειμαστε πιο πληρης. Τελειως λαθος κινηση. Τεραστιο κριμα που δεν θα δουμε 3αδα ναν-οσμαν-ντειβις με ζελικο.Χιλιες φορε να εφευγε ο Χουαντσο που ειναι καλος,χρυσος τιμιος αλλα ενα επιπεδο κατω απο τσεντι και στο 4 ειμασταν πιο γεματοι.
Αν τον υπολόγιζαν για βασικό δε θα έφερναν τον Μπόνγκα, δεν θα τον έδιναν και ο ίδιος δε θα ζήταγε να φύγει. Θα του πρότειναν μια επέκταση με αύξηση για να τον κρατήσουν.
Οπότε και να έμενε για ελάχιστα λεπτά θα έβλεπες 3αδαδ Ναν-Οσμάν-Ντέιβις.
Για να φέραμε Μπόνγκα και να λένε ότι υπολογίζεται και ο Ντέιβις για πολλά λεπτά στο 3 φαίνεται ότι στο 3 θέλουμε κυρίως σκληράδα και άμυνα.
Οπότε ο Μπόνγκα αν και χειρότερος παίκτης από τον Οσμάν ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο.
Τώρα βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα το πλάνο να μη δουλέψει, ισχύει με οποιοδήποτε πλάνο.
Θα το ξέρουμε την ερχόμενη άνοιξη.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως το πλανο να ειναι ο οσμαν βασικο τριαρι δεν λειτουργησε για 2 χρονια οποτε κατι επρεπε να αλλαξειpan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 1:52 pmΟ Οσμάν στο πλάνο δεν υπολογιζόταν για πολλά λεπτά.ghetto13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 1:35 pmΠραγματικά απορώ που κάποιοι θεωρουν λογικη κίνηση την φυγή του Οσμάν.Μονο εμένα μου φαίνεται ότι πλέον έχουμε αποδυναμωθεί στο 3; Κρίμα που δεν θα δούμε τον Όσμαν να παίζει σε ένα κανονικό παναθηναϊκό με πλάνο και όχι να του λένε να παίζει σαν να είμαστε σε transition όταν παίζουμε σε set παιχνίδι 5-5. Πλέον στα γκαρντ αν δεν πάρουμε τοπ ασσο σορρυ κιόλας άλλα είμαστε αποδυναμωμένοι με την λογικη οτι γκραντ και σλουκα θα ειναι +1 χρονο μεγαλυτερο και ο μπαντιο ειναι ενας καλος ρολιστας μην τρελαθουμε που τον παρουσιαζουν καποιοι σαν τοπ ταλεντο γκαρντ. Στο 3 ο Μπονγκα καλο τιμιος στο αμυντικο κομματι αλλα συγνωμη ειναι υποβαθμιση σε σχεση με τον τσεντι. Οποτε αν δεν ανεβει ο Ρογκα εκει χειροτεροι θα μαστε. Μονο στο 5 ειμαστε πιο πληρης. Τελειως λαθος κινηση. Τεραστιο κριμα που δεν θα δουμε 3αδα ναν-οσμαν-ντειβις με ζελικο.Χιλιες φορε να εφευγε ο Χουαντσο που ειναι καλος,χρυσος τιμιος αλλα ενα επιπεδο κατω απο τσεντι και στο 4 ειμασταν πιο γεματοι.
Αν τον υπολόγιζαν για βασικό δε θα έφερναν τον Μπόνγκα, δεν θα τον έδιναν και ο ίδιος δε θα ζήταγε να φύγει. Θα του πρότειναν μια επέκταση με αύξηση για να τον κρατήσουν.
Για να φέραμε Μπόνγκα και να λένε ότι υπολογίζεται και ο Ντέιβις για πολλά λεπτά στο 3 φαίνεται ότι στο 3 θέλουμε κυρίως σκληράδα και άμυνα.
Οπότε ο Μπόνγκα αν και χειρότερος παίκτης από τον Οσμάν ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο.
Τώρα βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα το πλάνο να μη δουλέψει, ισχύει με οποιοδήποτε πλάνο.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
το να λες πως το πλανο οπου ο οσμαν λειτουργουσε ως βασικο 3αρι δεν λειτουργησε ειναι σαν να λες στον ολυμπιακο το 2025 πως αποτυχαμε επειδη δεν δουλεψε η κατασταση με τον φουρνιε να ειναι το βασικο 2αριτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 3:45 pmπαντως το πλανο να ειναι ο οσμαν βασικο τριαρι δεν λειτουργησε για 2 χρονια οποτε κατι επρεπε να αλλαξειpan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 1:52 pm
Ο Οσμάν στο πλάνο δεν υπολογιζόταν για πολλά λεπτά.
κοινως ο οσμαν ειναι ισως και ο τελευταιος που φταιει αν φταιει που απετυχε 2 χρονια ο παναθηναικος
ασσος σοβαρος περαν του σλουκα δεν υπηρχε,5αρι σοβαρο δεν υπηρχε...αλλά φταιει το πλανο που απετυχε με οσμαν στο 3?νομιζω γινεσαι λιγο αδικος
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
προφανως και το 25 σε εσας δεν λειτουργησε το φουρνιε στο 2 για την ευρωλιγκα αφου δεν την πηρατεbasilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 4:00 pmτο να λες πως το πλανο οπου ο οσμαν λειτουργουσε ως βασικο 3αρι δεν λειτουργησε ειναι σαν να λες στον ολυμπιακο το 2025 πως αποτυχαμε επειδη δεν δουλεψε η κατασταση με τον φουρνιε να ειναι το βασικο 2αρι
κοινως ο οσμαν ειναι ισως και ο τελευταιος που φταιει αν φταιει που απετυχε 2 χρονια ο παναθηναικος
ασσος σοβαρος περαν του σλουκα δεν υπηρχε,5αρι σοβαρο δεν υπηρχε...αλλά φταιει το πλανο που απετυχε με οσμαν στο 3?νομιζω γινεσαι λιγο αδικος
αλλα λειτουργησε το 26
σε εμας το πλανο με οσμαν δεν λειτουργησε ουτε το 25 ουτε το 26
αναμεσα στις 2 ομαδες υπαρχει μια μικρη διαφορα
η μια εχει 2 πρωταθληματα και 1 ευρωλιγκα
η αλλη εχει 2 κυπελλα ελλαδας
η συζητηση για το αν λειτουργησε το πλανο του παο ειναι τελειως ακυρη
ειναι αυτονοητο οτι δεν λειτουργησε
φταιει και ο αταμαν φταινε και οι παιχτες
ο νεος προπονητης ειδε αυτο που βλεπουμε μερικοι οτι ο οσμαν δεν πρεπει να ειναι το βασικο μας 3αρι και πηρε τον μπονγκα
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ μαζί σου σε αυτά που λες. Αλλά, με προπονητή σοβαρό, με σοβαρά αμυντικά συστήματα και όχι συστήματα ταβέρνας, με σωστούς αμυντικά συμπαίκτες, δεν σε ιντριγκάρει ένα what if με τον Osman;kein έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 2:52 pmΠαιδιά ΔΕΝ είναι two way ο Οσμαν, ακόμα και εγώ που πρέπει να είμαι από τους πιο μεγάλους υποστηρικτές του δεν θα τον έλεγα two way- στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε μια άμυνα ε αλληλοκαλύψεις και αλλαγές, μπορεί λόγω αθλητικότητας και κορμιού να είναι από τίμιος έως καλούτσικος αμυντικά.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε αν είναι να είναι Μισιτς, ας είναι Μπράιανbig_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 10:57 am
Για Μισιτς είμαι μεσα,αλλά νομίζω θα πάμε σε κάτι άλλο.Μαλεντον η Μπάτλερ θα πέταγα τη σκουφιά μου
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θέλει 2 ο Τόλιο ο Θωμάς πρέπει να πάρει 15TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 4:55 pmΠάντως 2 εκατομμύρια buy out για Τολιόπουλο είναι τρελό. Νομίζω ο Ολυμπιακός πρέπει να ζητήσει 3 για τον Γουόκαπ![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο