Ακριβώς μόνο federal αφού δεν μένεις πρακτικά εκεί πλέον για να έχεις και state.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το ίδιο ακριβώς γράφω.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:46 pmΚαθαρά για την Ελλάδα. Στην Αμερική θα φορολογηθεί ξανά. Τα χρήματα στα συμβόλαια που αναφέρουμε στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά καθαρά λεφτά στην Ελλάδα. Αν είναι παίκτης από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης δεν φορολογείται άλλο. Αν είναι αμερικανός, «την τρώει» ξανά στην Αμερική με και άλλη φορολογία.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:40 pm
Αυτό γνωρίζω για τους Αμερικανούς. Π.χ. ο Ναν παίρνει 4.500.000 το χρόνο "καθαρά", δηλαδή έχει ήδη καταβληθεί από την ομάδα ο φόρος που αντιστοιχεί σε αυτό το εισόδημα. Αλλά κάθε χρόνο κάνει φορολογική δήλωση και στην Αμερική και αυτά τα χρήματα φορολογούνται ξανά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που έγραψες δεν ισχύει. Οχι άλλη παραπληροφόρηση σε θέματα που δεν γνωρίζουμε παρακαλώ!BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:58 pmΤο ίδιο ακριβώς γράφω.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:46 pm
Καθαρά για την Ελλάδα. Στην Αμερική θα φορολογηθεί ξανά. Τα χρήματα στα συμβόλαια που αναφέρουμε στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά καθαρά λεφτά στην Ελλάδα. Αν είναι παίκτης από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης δεν φορολογείται άλλο. Αν είναι αμερικανός, «την τρώει» ξανά στην Αμερική με και άλλη φορολογία.![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Btw για να είμαι ακριβής, δεν πληρώνω κάτι (γιατί δεν βγάζω αρκετάKnoxville έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:51 pmΠαιδιά, φέντεραλ ταξ πληρώνετε ή στέιτ?nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:36 pm
lmao κι εσύ πληρώνεις φόρους στην Αμερική; Πόσο μανούρα θεέ μου. Κι εγώ τα ίδια.
@Dimmitz Στην Ελλάδα και τους αθλητές τώρα, επειδή ο φόρος έχει πέσει στο 20%, υπάρχει διαφορά με το 37% της Αμερικής. Ε αυτή τη διαφορά την πληρώνουν.

- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τζαρόν Μπρατσόνης.On becoming a free agent in June:
“I’ll be a free agent in June. I’m open to many places, but of course I have my preferences. I’m sure this is my last season in Monaco. I want to finish things the right way here—win as much as possible—and then move on.
The tax situation here is crazy. I don’t know if you know, but it’s tax-free. What I make here is like making it in the U.S., so I pay 38%. My next contract will be the biggest of my career, so I don’t want to be taxed on that.”
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ισχύει αυτό. Ο Bill έγραψε ότι φορολογούνται ξανά για το ίδιο εισόδημα κάτι που δεν ισχύει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:04 pmBtw για να είμαι ακριβής, δεν πληρώνω κάτι (γιατί δεν βγάζω αρκετά) αλλά πρέπει να κάνω δήλωση.
@Dimmitz Στην Ελλάδα και τους αθλητές τώρα, επειδή ο φόρος έχει πέσει στο 20%, υπάρχει διαφορά με το 37% της Αμερικής. Ε αυτή τη διαφορά την πληρώνουν.
Καθεστώς απαγόρευσης διπλής φορολόγησης σημαίνει ότι δεν φορολογείσαι για ότι έχεις φορολογηθεί εδώ. Για το επιπλέον εφόσον υποχρεούσαι ως πολίτης των ΗΠΑ να υποβάλεις φορολογική δήλωση φορολογείσαι κανονικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Υπάρχει διπλή φορολόγηση σε κάθε περίπτωση.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:06 pmΝαι ισχύει αυτό. Ο Bill έγραψε ότι φορολογούνται ξανά για το ίδιο εισόδημα κάτι που δεν ισχύει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 9:04 pm
Btw για να είμαι ακριβής, δεν πληρώνω κάτι (γιατί δεν βγάζω αρκετά) αλλά πρέπει να κάνω δήλωση.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τι εννοείς για τα μερίσματα; Ότι δεν φορολογούνται σαν φυσικά πρόσωπα, άρα επιβαρύνονται περισσότερο;
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει που ανησυχούσα και για την κινητικότητα του thread κανένα μήνα πριν, και έχουμε βάλει μέσα τρελή γκάμα έκτοτε. Ενδεικτικά:steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 9:41 amΠάντως έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τα μεταγραφικά της ομάδας, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ρεκορ στον αριθμό σελίδων του εν λόγω topic έχοντας να ασχοληθούμε μόνο με 1-2 παίχτες που θα έρθουν στο 3-4 (άφου CMM και Μοντέρο έχουν κλείσει). Εδώ σας θέλω, κύριοι.![]()
- Μετακίνηση Φαλ, έρχεται κατά των ερυθρολεύκων με εκδικητικές διαθέσεις ο κροκόδειλος.
- Μάδημα μαργαρίτας υπογράφει-δεν υπογράφει ο CMM και (κυρίως) ο Μοντέρο.
- Σίριαλ Γούοκαπ και Τάϊλερ γιατί συνδυάζουμε αντικρουόμενες έννοιες όπως πχ η αγορά μου δείνει τόσα, αλλά και δίκιο είναι το δίκιο του εργάτη κύριε Ολυμπιακέ.
- Off-topic μεν, ψιλοσχετικά δε, όπως στις τελευταίες σελίδες που πιάσαμε τα φορολογικά δεδομένα για επαγγελματίες που είχαν πάρε-δώσε με τις ΗΠΑ με κάποιον τρόπο.
Συμφορουμίτες respect, μέχρι να βγει το καλοκαίρι θα τις πιάσουμε τις 1000 σελίδες με αυτόν τον ρυθμό που πάμε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο