Εγω πάντως 1.5εκ είδα οτι θέλουμε. Παρόλα αυτα το ένα είναι ανεξάρτητο του άλλου. Ζητάς όσα πιστεύεις οτι η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να δώσει, οχι όσα εσύ...Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 3:54 pmΕίναι λίγο οξύμωρο να δίνουμε μόνο 1.7 στον Θωμά και να ζητάμε 3 χαρτιά buy out δεν νομίζεις;papp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 3:09 pm
Aυτό. Για πρώτος δεν κάνει (όχι τώρα από πάντα), για δεύτερος ναι με αστερίσκο (ποιοι άλλοι πλαισιώνουν τη θέση + την στελέχωση της ομάδας) , για τρίτος με διαβατήριο μαζί με Μοντέρο-Κόντι ορισμός της πολυτέλειας. Απλά υπάρχει κόφτης στο πόσα χρήματα θα του δώσεις. Για έμενα αν έπαιρνε 1,5Μ θα ήταν τέλειο, στο 1,8Μ οκ αρχίζει λίγο να πληρώνεις υπεραξία, στα 2Μ με βαριά καρδιά καθώς πληρώνεις 100% υπεραξία. Πάνω από αυτό το ποσό νομίζω κάνει περισσότερη ζημιά από αυτά που δίνει.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα μέχρι το 1,7Μ (ταβάνι) τον χρόνο για 3ετες και αν δεν ήθελε θα του έλεγα Τόμι φέρε πρόταση αγοράς που με ικανοποιεί να πάρεις και εσύ το συμβόλαιο που θες.
Ή τον θες τον παίκτη και τον κοστολογείς ακριβά και τον ανανεώνεις με ένα ακριβό συμβόλαιο ή τον πουλάς σε ένα νορμαλ ποσό εάν δεν θέλει να ανανεώσει με ένα λογικό πόσο της τάξεως του 1.7.
Εντάξει και ο παίκτης τα έχει δώσει όλα για την ομάδα, άμα θέλει να πάει στο Ντουμπάι να κάνει το κομμάτι του και να πάρει και τα φράγκα δώσε τον, δεν είναι ότι θα μείνουμε και ξεκρέμαστοι στον άσο.
Πάντως ο παπατζας συνεχίζει να πυροβολεί

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο