Λογικο αυτο. 4-5 μηνες ηταν που ηρθε ευρωλιγκα, πρωτο του περασμα στα 34-35 του ποσο ειναι...
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Το….προβλημα με το Τομας παρότι δεν ειναι σουτέρ δεν ειναι το τρίποντο.Αλλοτε θα τα βάλει άλλοτε οχι.Η γενικότερη έλλειψη επιθετικότητας ειναι που ειναι συνδυασμός ικανοτήτων ταχύτητας και νοοτροπίας.Χρησιμοτατος παίκτης πάντα θεωρούσα άδικη τη …στοχοποίηση του στις αποτυχίες .Ποιο πολύ έφταιγαν αυτοί που (δεν )υπηρχαν δίπλα του και …πίσω του .
ΥΓ.Καναν Λαρυ εναντίον Τάιλερ Φουρνιε …
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
το κυριοτερο ειναι η νοοτροπια και γι αυτο και τον κατηγορω αβερτα...γκαρντ θηριο,σωμα που θα ζηλευαν πολλοι,χειρισμος μπαλας καλος αλλά ο φοβος,η διστακτικοτητα να κανει μια διεισδυση,να γυαλισει λιγο το ματι του και να πει εγω θα σας ξελασπωσω...συνεχεια να πεταει την μπαλα αλλου.εκει τρελαινομαι εγωΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 9:48 pmΤο….προβλημα με το Τομας παρότι δεν ειναι σουτέρ δεν ειναι το τρίποντο.Αλλοτε θα τα βάλει άλλοτε οχι.Η γενικότερη έλλειψη επιθετικότητας ειναι που ειναι συνδυασμός ικανοτήτων ταχύτητας και νοοτροπίας.Χρησιμοτατος παίκτης πάντα θεωρούσα άδικη τη …στοχοποίηση του στις αποτυχίες .Ποιο πολύ έφταιγαν αυτοί που (δεν )υπηρχαν δίπλα του και …πίσω του .
ο τολιοπουλος που δεν εχει ουτε το 1/5 των προσοντων του κι ομως το βλεπεις το λεει η ψυχη του...οσο μπορει οτι μπορει αλλά δεδομενων των προσοντων του ξεπερναει τον εαυτο του
ο γουοκαπ ειχε ολα τα σωματικα προσοντα να γινει ηγετης αλλά θα το πω ωμα οπως αντιστοιχα το εβλεπα και στον φαλ.βγαζει μια μιζερια στο παιχνιδι του.γι αυτο δεν τους μπορω αυτους τους 2
ποτε δεν επαιρναν ευθυνες στις επιθεσεις,γενικως η μπαλα στους αλλους στα κρισιμα κι αυτοι να κρυβονται
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Τέλος και ο Ντιαλό λοιπόν, θέμα χεζονια δεν θεωρώ πως υπάρχει.
Ειλικρινά ποιον θα φέρει στο 4; Καλά για 2 φόργουορντ δεν το συζητάμε πλέον.
Νομίζω θα πάμε δυστυχώς σε επιλογή σικμα και δεν εννοώ παρόμοιο παίκτη αλλά κάποιον που δεν θα κάνει την διαφορά έτσι νιώθω. Τύπου γιαντουνεν δλδ.
Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια γιατί πάει να γίνει έγκλημα με Φουρνιε στο 3 για να χωρέσουν τα γκαρντ
Νομίζω θα πάμε δυστυχώς σε επιλογή σικμα και δεν εννοώ παρόμοιο παίκτη αλλά κάποιον που δεν θα κάνει την διαφορά έτσι νιώθω. Τύπου γιαντουνεν δλδ.
Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια γιατί πάει να γίνει έγκλημα με Φουρνιε στο 3 για να χωρέσουν τα γκαρντ
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
3ρια και 4ρια στην αμερικη με αμυνα και σουτ υπαρχουν πολλα..τωρα αν θελουν απο την ευρωλιγκα αργησανε..tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 11:35 pmΤέλος και ο Ντιαλό λοιπόν, θέμα χεζονια δεν θεωρώ πως υπάρχει.
καρβουνιαρη τα 1.4 ειναι μεικτα τα μισα θα παρει στο περιπου
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ βίντεο highlight είδα το παιδί ξέρει να σουτάρει και μάλιστα πολύ γρήγορο release επίσης την τελευταία του χρόνια στο κολλέγιο είχε 19,4 πόντους σε 27 ματς...το παιδί είναι πυροβόλο δεν έχει από ότι έχω καταλάβει την προσωπική δημιουργία αλλά σε μας αυτό δεν χρειάζεται πέρα τον τρόπο του παιχνιδιού έχουμε μακινταιρ Μοντέρο φούρνιεRedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 11:36 pmΒρωμοχερο. Μόνο τρίποντα σουτάρει από τα highlights.. τώρα δεν ξέρω από χειρισμό μπάλας και ντραιβ πως τα πάει.. πάντως είδα ότι σε μάτς NBA από τα λίγα που έπαιξε κατάφερε και έβαλε 28 πόντους
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω ως τροπο να γλιτωσει απο αυτο που υπογραψε στο Ντουμπαι μου φαινεται. 750k στα 29 και ενω δεν εχει βγαλει και μια περιουσια στην μεχρι τωρα καριερα του.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 11:34 pmΓια τον αμερικανό το NBA είναι όνειρο ζωής. Ο Ντιαλό προτίμησε να πάρει 750000 και έστω να κουνάει πετσέτες στο NBA από το να παίρνει 3.000.000 Ευρώπη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο