2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 23, 2021 11:07 am

εχω βάλει 2 ωραία pollάκια στο προφίλ μου στο twitter με hashtag #paobc ή #olympiacosbc , όποιος θέλει ας ψηφίσει

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3317
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μαρ 23, 2021 11:24 am

john wick έγραψε:
Τρί Μαρ 23, 2021 11:07 am
εχω βάλει 2 ωραία pollάκια στο προφίλ μου στο twitter με hashtag #paobc ή #olympiacosbc , όποιος θέλει ας ψηφίσει
To προφίλ σου ποιο είναι;

Edit: Απαντάω ...μόνος μου μετά από λίγο ψάξιμο: @J77crzWick

1
1 Εικόνα
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Τρί Μαρ 23, 2021 2:42 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Μαρ 23, 2021 1:00 am
Για το θέμα του πλειμεικερ...

Η αλμπα του Ρενεσες εχει wild card για την επομενη 2ετια κι έχει ήδη υπογράψει τον Ταμιρ Μπλατ για του χρονου. Συνεπώς εναν απο τους 3 ασους της που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι δεν θα τον ανανεώσουν. Με σειρά προτεραιότητας εγω θα ήθελα Γκρειντζερ ή Λο ή Σιβα. Δώστε μου οποιον θέλετε απο τους 3 και έκλεισε ο μπακαπ, αυτα γίνονται αμεσα τωρα δεν περιμένεις να μπει Μάιος. Στη συνέχεια αλλάζεις Μποχωριδη με Μουρατο και τελος μπαίνεις στη μεταγραφική περίοδο αναλογα και με το μπατζετ που έχεις και ψάχνεις ασο. Αν έχουμε 600-700χιλ παίρνουμε Γουλιαμς Γκος, αν έχουμε 1 εκατ παίρνουμε Γουολκαπ, αν έχουμε παραπάνω παίρνουμε Παγκος. Και παμε στη θεση "1" με :

Παγκος , Γκρειντζερ , Μουρατος

Μετα θα ναι όλα πιο ευκολα..

Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για τον Ταμίρ Μπλατ, αλλά για να το γράφεις κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Και οι 3 είναι πολύ καλοί για δεύτεροι και πιστεύω είναι παίκτες που δε θα είχαν πρόβλημα να κλείσουν από τώρα σε μία ομάδα αφού δεν έχουν κάνει και κάποια ιδιαίτερα φοβερή σεζόν. (π.χ ο Λόιντ δε θα τρέξει να κλείσει σε κάποια ομάδα. Θα περιμένει για την καλύτερη προσφορά).

Γκρέιντζερ: Όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, παρά τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, τραυματίζεται πάρα πολύ εύκολα κι αυτός, οπότε, κατά την άποψή μου, απορρίπτεται. (8.5 πόντους, 4.9 ασίστ και 34 % στο τρίποντο με 12.2 PIR σε 24 λεπτά συμμετοχής)

Σίβα: Πολύ ασταθής παίκτης με τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και χάνει και αυτός ανά τακτά χρονικά διαστήματα παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Καλύτερη επιλογή από τον Γκρέιντζερ, αλλά ιδανικά θα ήθελα άλλον. (9.7 πόντους, 5 ασίστ και 33 % στο τρίποντο με 11.4 PIR σε 20 λεπτά συμμετοχής)

Λο: Καλύτερη επιλογή από τους προηγούμενους κατ' εμέ και θα μου άρεσε πολύ γενικότερα ως δεύτερος, καλός χειρισμός, πολύ καλό σουτ και βοηθάει σημαντικά και στην άμυνα. (9.5 πόντους, 3.1 ασίστ και 34 % στο τρίποντο, με 7.6 PIR σε 22 λεπτά συμμετοχής)

Ποιον θα προτιμούσατε;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 23, 2021 3:56 pm

Johnzaro έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Η αλμπα του Ρενεσες εχει wild card για την επομενη 2ετια κι έχει ήδη υπογράψει τον Ταμιρ Μπλατ για του χρονου. Συνεπώς εναν απο τους 3 ασους της που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι δεν θα τον ανανεώσουν. Με σειρά προτεραιότητας εγω θα ήθελα Γκρειντζερ ή Λο ή Σιβα. Δώστε μου οποιον θέλετε απο τους 3 και έκλεισε ο μπακαπ, αυτα γίνονται αμεσα τωρα δεν περιμένεις να μπει Μάιος. Στη συνέχεια αλλάζεις Μποχωριδη με Μουρατο και τελος μπαίνεις στη μεταγραφική περίοδο αναλογα και με το μπατζετ που έχεις και ψάχνεις ασο. Αν έχουμε 600-700χιλ παίρνουμε Γουλιαμς Γκος, αν έχουμε 1 εκατ παίρνουμε Γουολκαπ, αν έχουμε παραπάνω παίρνουμε Παγκος. Και παμε στη θεση "1" με :

Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για τον Ταμίρ Μπλατ, αλλά για να το γράφεις κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Και οι 3 είναι πολύ καλοί για δεύτεροι και πιστεύω είναι παίκτες που δε θα είχαν πρόβλημα να κλείσουν από τώρα σε μία ομάδα αφού δεν έχουν κάνει και κάποια ιδιαίτερα φοβερή σεζόν. (π.χ ο Λόιντ δε θα τρέξει να κλείσει σε κάποια ομάδα. Θα περιμένει για την καλύτερη προσφορά).

Γκρέιντζερ: Όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, παρά τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, τραυματίζεται πάρα πολύ εύκολα κι αυτός, οπότε, κατά την άποψή μου, απορρίπτεται. (8.5 πόντους, 4.9 ασίστ και 34 % στο τρίποντο με 12.2 PIR σε 24 λεπτά συμμετοχής)

Σίβα: Πολύ ασταθής παίκτης με τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και χάνει και αυτός ανά τακτά χρονικά διαστήματα παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Καλύτερη επιλογή από τον Γκρέιντζερ, αλλά ιδανικά θα ήθελα άλλον. (9.7 πόντους, 5 ασίστ και 33 % στο τρίποντο με 11.4 PIR σε 20 λεπτά συμμετοχής)

Λο: Καλύτερη επιλογή από τους προηγούμενους κατ' εμέ και θα μου άρεσε πολύ γενικότερα ως δεύτερος, καλός χειρισμός, πολύ καλό σουτ και βοηθάει σημαντικά και στην άμυνα. (9.5 πόντους, 3.1 ασίστ και 34 % στο τρίποντο, με 7.6 PIR σε 22 λεπτά συμμετοχής)

Ποιον θα προτιμούσατε;
Για Μπλατ είναι επίσημο ότι τον έχει κλείσει η αλμπα για του χρονου. Ο Γκρειντζερ ουτε τους κοιτάει τους άλλους 2, εχει απίστευτη εμπειρία και ποιότητα, οντως έχει θέματα με τους τραυματισμούς αλλά φέτος έχει χάσει πολυ λίγα παιχνίδια. Ο Σιβα και ο Λο καμια σχέση ως παιχτες, ο ενας είναι pass-first κι αλλος πιο σκορερ (ο Λο), δεν θα χα θεμα με κανέναν από τους 2 αν συμφωνήσουν στα σωστά χρήματα, αλλά προτιμώ σίγουρα Γκρειντζερ.

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Τρί Μαρ 23, 2021 4:43 pm

Johnzaro έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ποιον θα προτιμούσατε;
Μάοντο Λο είχε ακουστεί και πέρυσι αν δεν κάνω λάθος. Δεν με τρελαίνει και θεωρώ δεν είναι και τόσο άσσος όσο οι άλλοι δύο, αλλά έχει κορμί, έχει εμπειρία, και με την υπόθεση πως θα αποκτήθει ένας καλύτερος για πρώτος, πιθανώς να είναι εντάξει. Με αυτό ως δεδομένο, και ο Σίβα δεν θα με χάλαγε για δεύτερος μιας και ξεκάθαρα έχει δημιουργία σαν παίκτης.

Πολύ θεωρητικό το ερώτημα πάντως. Αν πχ μείνει Νέντοβιτς, δεν χωράει κ άλλος με ευπάθεια οπως ο Γκρειντζερ που κατά τα άλλα είναι πολύ καλός και σίγουρα καλύτερος των άλλων δύο. Αν φύγει Νέντο, ίσως μπορούμε να ρισκάρουμε.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μαρ 23, 2021 7:27 pm

Αν ο Νέντοβιτς έλεγε ότι με 850 ανανεώνει θα τον κρατάγατε;
Πέρα από το αν ταιριάζει κλπ, είναι το θέμα τραυματισμοί.
Είναι ήδη 2 μήνες έξω και το κοντέρ γράφει ακόμα. Υπόψιν όχι για κανέναν από τους γνωστούς σοβαρούς τραυματισμούς, μια θλάση έπαθε προς τα τέλη Γενάρη, βγαίνει ο Μάρτης κι ακόμα να παίξει.
Σε μια συνηθισμένη χρονιά αυτή θα ήταν η κρισιμότερη περίοδος που θα πηγαίναμε για ένα καλό πλασάρισμα και φορμάρισμα εν όψει 8.
Και να το πάρεις το ρίσκο για 400-500 χιλιάδες σε μια χρονιά χωρίς στόχους, για τα διπλά όμως σε χρονιά που διεκδικείς κάτι δεν είναι εύκολη απόφαση

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Μαρ 23, 2021 8:04 pm

Αντε και δεν τον κρατάμε τον Νεντοβιτς, ποιον φέρνουμε στη θεση του? Ποιος είναι πιο ποιοτικός με αυτά τα λεφτα? Ο Μπομπουα δεν είναι καθόλου απίθανο να παραμείνει στην εφες, για τον Ντορσει θα πληρώσει υπεραξια ο οσφπ που τον έχει πραγματικά ανάγκη οποτε δεν χρειάζεται να μπλεχτουμε, Γκριγκονις κι αυτος πρώτη σεζόν έβγαλε υγιής και θα ναι και πιο ακριβός, Λοιντ μενει που εμενα προσωπικά δεν με τρελαίνει και θα τον ζητάνε κι απο αλλού. Ποιος άλλος είναι?

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μαρ 23, 2021 8:26 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αντε και δεν τον κρατάμε τον Νεντοβιτς, ποιον φέρνουμε στη θεση του? Ποιος είναι πιο ποιοτικός με αυτά τα λεφτα? Ο Μπομπουα δεν είναι καθόλου απίθανο να παραμείνει στην εφες, για τον Ντορσει θα πληρώσει υπεραξια ο οσφπ που τον έχει πραγματικά ανάγκη οποτε δεν χρειάζεται να μπλεχτουμε, Γκριγκονις κι αυτος πρώτη σεζόν έβγαλε υγιής και θα ναι και πιο ακριβός, Λοιντ μενει που εμενα προσωπικά δεν με τρελαίνει και θα τον ζητάνε κι απο αλλού. Ποιος άλλος είναι?
Δεν ξέρω πόσα θα έδινε ο Ολυμπιακός για Ντόρσει.
Εγώ αν έχουμε 850 για το βασικό 2αρι μας του τα έδινα και αν τα δεχτεί έχει καλώς.
Ελαφρώς υπεραξία αλλά όταν ο Μήτογλου πάει να καθαρίσει κάνα 700αρι, τα 850 για Ντόρσει είναι καλή τιμή.
Αν τον πάρεις και κρατήσεις Μήτογλου, Παπαπέτρου μαζί και με Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Κασελάκη/Μαντζούκα ξενοιάζεις με τις θέσεις Ελλήνων για τα επόμενα χρόνια.

Διαφορετικά ο Μπουμπουά που λες αν δεν τον κρατήσουν, κι ο Χίλιαρντ θα προσθέσω εγώ που πολύ πιθανό να μην τον θέλει η ΤΣΣΚΑ και δύσκολα θα πάει πάνω από το μύριο.

Λόιντ, Γκριγκόνις σούπερ θα ήταν αλλά δεν θα έχουμε να τους πληρώσουμε.

Έρικσον θα ήταν εφικτός στόχος και θα ταίριαζε πολύ ως ο σουτέρ που θα ήταν ιδανικός δίπλα σε Παπαπέτρου και Χεζόνια.

Θα μπορούσε να δοκιμαστεί και αλχημεία με Walkup αν ψήνεται για κάτι τέτοιο ο Κάτας.
Ο Walkup παίζει το ίδιο καλά και στο 2, εξάλλου 2αρι έπαιζε μέχρι να πέσει στα χέρια του Σάρας.

Δηλαδή αν θες σενάριο που χωράνε και Σαντ Ρος και Μπρέι, που φαίνεται ότι επιδιώκουμε κάτι τέτοιο μπορείς να πεις το εξής:

Άσσος, Μπρέι
Γουόκαπ, Σαντ-ρος

Και φυσικά σε αυτό θα ρύθμιζες τους χρόνους έτσι ώστε πάντα να βρίσκεται στο παρκέ ο Γουόκαπ ή/και ο άσσος που θα πάρουμε για να αναλαμβάνουν την οργάνωση. Περίπου όπως όταν είχαμε Καλάθη και Τζέιμς που ο ένας ήταν το μπακάπ του άλλου αλλά σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και στα κρίσιμα ήταν και οι 2 μέσα.

Δεν με τρελαίνει αυτό το σενάριο αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου αρέσει.

Κλείσιμο παιχνιδιού με Πάνγκος/Ερτέλ, Γουόκαπ, Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μήτογλου/Παπαγιάννη θα ήταν σχήμα όνειρο.

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Τρί Μαρ 23, 2021 9:44 pm

Εγώ ,πέρα από το θέμα του βασικού πλέιμεικερ, νομίζω ότι καλό θα ήταν να κοιτάμε από τώρα και το θέμα του δεύτερου πλέιμεικερ. Μία περίπτωση, που είναι οικονομικά εφικτή και βέβαια έχουν προτείνει κι άλλα παιδιά εδώ είναι ο Τζέιλεν Σμιθ της Λουντβισμπουργκ, ο οποίος διανύει μια φοβερή σεζόν. Τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του και νομίζω ότι πλέον έχω μια ολοκληρωμένη άποψη:

Θέση: Πλέιμεικερ
Ύψος: 1,93 μ.

Στατιστικά στην Γερμανική Λίγκα:

Πόντοι: 17.6
Ασίστ: 5.3
Ριμπαόυντ: 6
Κλεψίματα: 1.7

Όχι ο πιο εκρηκτικός αλλά μπορεί να φτάσει στη ρακέτα. Μπορεί να επιτεθεί και με τα δύο χέρια και στις δύο κατευθύνσεις. Αμφιδέξια τελειώματα στη ρακέτα, καλός στο πικ ν ρολ. Καλός σουτέρ, ειδικά σε spot up καταστάσεις, αλλά μπορεί να είναι ασυνεπής (33% στο τρίποντο και 92% στις βολές). Αργό release, αλλά μπορεί να δημιουργήσει χώρο με step backs. Καλός στη δημιουργία στο πικ ν ρολ. Πολύ καλό court vision, οι περισσότερες του πάσες είναι ακριβείς. Επιθετικά, μπορεί να επιτεθεί και από το low post, αλλά δεν το κάνει πολύ συχνά. Αμυντικά, είναι εξαιρετικός «κλέφτης»(1.7 κλεψίματα) και διαβάζει την επίθεση εξαιρετικά.

Potential για δεύτερο πλέιμεικερ που χτυπάει οχτάδα.

Εικόναhttps://sportando.basketball/wp-content ... caled.jpeg

0
JohnnyPao

champion

Τετ Μαρ 24, 2021 2:11 am

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Εγώ αν έχουμε 850 για το βασικό 2αρι μας του τα έδινα και αν τα δεχτεί έχει καλώς.
Ελαφρώς υπεραξία αλλά όταν ο Μήτογλου πάει να καθαρίσει κάνα 700αρι, τα 850 για Ντόρσει είναι καλή τιμή.
Αν τον πάρεις και κρατήσεις Μήτογλου, Παπαπέτρου μαζί και με Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Κασελάκη/Μαντζούκα ξενοιάζεις με τις θέσεις Ελλήνων για τα επόμενα χρόνια.

Διαφορετικά ο Μπουμπουά που λες αν δεν τον κρατήσουν, κι ο Χίλιαρντ θα προσθέσω εγώ που πολύ πιθανό να μην τον θέλει η ΤΣΣΚΑ και δύσκολα θα πάει πάνω από το μύριο.

Έρικσον θα ήταν εφικτός στόχος και θα ταίριαζε πολύ ως ο σουτέρ που θα ήταν ιδανικός δίπλα σε Παπαπέτρου και Χεζόνια.

Θα μπορούσε να δοκιμαστεί και αλχημεία με Walkup αν ψήνεται για κάτι τέτοιο ο Κάτας.
Ο Walkup παίζει το ίδιο καλά και στο 2, εξάλλου 2αρι έπαιζε μέχρι να πέσει στα χέρια του Σάρας.

Δηλαδή αν θες σενάριο που χωράνε και Σαντ Ρος και Μπρέι, που φαίνεται ότι επιδιώκουμε κάτι τέτοιο μπορείς να πεις το εξής:

Άσσος, Μπρέι
Γουόκαπ, Σαντ-ρος

Και φυσικά σε αυτό θα ρύθμιζες τους χρόνους έτσι ώστε πάντα να βρίσκεται στο παρκέ ο Γουόκαπ ή/και ο άσσος που θα πάρουμε για να αναλαμβάνουν την οργάνωση. Περίπου όπως όταν είχαμε Καλάθη και Τζέιμς που ο ένας ήταν το μπακάπ του άλλου αλλά σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και στα κρίσιμα ήταν και οι 2 μέσα.

Δεν με τρελαίνει αυτό το σενάριο αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου αρέσει.

Κλείσιμο παιχνιδιού με Πάνγκος/Ερτέλ, Γουόκαπ, Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μήτογλου/Παπαγιάννη θα ήταν σχήμα όνειρο.
Ο Ντόρσει ειναι ενα σκαλι κάτω απτους υπόλοιπους που ανέφερες, πολυ ασταθής αλλα οκ εχει το διαβατήριο. Παντως όντως έχω μια διαίσθηση ότι θα καταλήξει στον οσφπ δεν ξερω γιατι. Ο Ερικσον επίσης ο ορισμός της αστάθειας, μπορει τη μια να βαζει 9/11 τρίποντα και την αλλη 1/7. Κι αυτος τραυματίζεται πολυ ευκολα.. Για Χιλιαρντ να πω πως δεν νομιζω ναναι στα λεφτά μας. Όσο για Γουολκαπ, μέσα για ασος, διαφωνώ ομως με το να ρθει ως 2αρι, θέλουμε σουτερ να ανοίγουν τους χώρους σε Παπ και Μαριο, ιδανικά να ναι καλος οφ μπαλ.

ΥΓ. Ο Μήτογλου για πάνω από 600 δεν ειναι.
ΥΓ1. Ο Χιλιαρντ πριν πάει Τσσκα που ερχόταν από μπασκονια και κοστιζε κανα 500αρι μου φαινόταν εξαιρετική περίπτωση και ψαγμενιά, τωρα για 1 εκατ δεν με ψηνει.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Μαρ 24, 2021 8:10 am

Αν είναι να έρθει κάποιος από Ζαλγκιρις πρέπει να είναι είτε ο Γουλκαπ είτε ο Γιακουμπαιτις

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τετ Μαρ 24, 2021 11:32 am

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Μαρ 24, 2021 2:11 am
pan24 έγραψε:

Άσσος, Μπρέι
Γουόκαπ, Σαντ-ρος

Ο Ντόρσει ειναι ενα σκαλι κάτω απτους υπόλοιπους που ανέφερες, πολυ ασταθής αλλα οκ εχει το διαβατήριο. Παντως όντως έχω μια διαίσθηση ότι θα καταλήξει στον οσφπ δεν ξερω γιατι. Ο Ερικσον επίσης ο ορισμός της αστάθειας, μπορει τη μια να βαζει 9/11 τρίποντα και την αλλη 1/7. Κι αυτος τραυματίζεται πολυ ευκολα.. Για Χιλιαρντ να πω πως δεν νομιζω ναναι στα λεφτά μας. Όσο για Γουολκαπ, μέσα για ασος, διαφωνώ ομως με το να ρθει ως 2αρι, θέλουμε σουτερ να ανοίγουν τους χώρους σε Παπ και Μαριο, ιδανικά να ναι καλος οφ μπαλ.

ΥΓ. Ο Μήτογλου για πάνω από 600 δεν ειναι.
ΥΓ1. Ο Χιλιαρντ πριν πάει Τσσκα που ερχόταν από μπασκονια και κοστιζε κανα 500αρι μου φαινόταν εξαιρετική περίπτωση και ψαγμενιά, τωρα για 1 εκατ δεν με ψηνει.
ο χιλιαρντ 1 μυριο δεν θα βρει πουθενα και ουτε πηγε με 500 στην τσσκα, σιγουρα παραπανω. 2 χρονιες Τσσκα ηταν πολυ μετριος. επισης 600 ο μητο ειναι λιγα τα εχουμε ξαναπει γιατι. συμφωνω για ντορσει-ερικσον, ερικσον ειδικα ετσι οπως ειμαστε δεν θελω με τιποτα.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μαρ 24, 2021 1:50 pm

ο ντορσει δε πρεπει να χαθει!ελληνας κ θα εχουμε θεση ξενου για αλλη θεση αν κ ειναι πεσμενος φετος!

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μαρ 26, 2021 1:31 pm

Σε περίπτωση που ο Χεζονια δεν μείνει δεν θα ταν πολυ πιο ορθολογικο αυτο το ροστερ??

Παγκος(1,3) , Γκρειντζερ(300) , Μουρατος(100)
Μπομπουα(900) , ΣαντΡος(450)
Παπαπετρου(1) , Ερικσον(550) , Κασελακης(100)
Σμιτς(550) , Μητογλου(600)
Παπαγιαννης(700) , Ννοκο(300)

+Ματζουκας(100), Παπαδακης(50) για Α1.
Σύνολο: 7 εκατ ακριβώς.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Παρ Μαρ 26, 2021 1:57 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 26, 2021 1:31 pm
Σε περίπτωση που ο Χεζονια δεν μείνει δεν θα ταν πολυ πιο ορθολογικο αυτο το ροστερ??

Παγκος(1,3) , Γκρειντζερ(300) , Μουρατος(100)
Μπομπουα(900) , ΣαντΡος(450)
Παπαπετρου(1) , Ερικσον(550) , Κασελακης(100)
Σμιτς(550) , Μητογλου(600)
Παπαγιαννης(700) , Ννοκο(300)

+Ματζουκας(100), Παπαδακης(50) για Α1.
Σύνολο: 7 εκατ ακριβώς.
ναι σιγουρα πιο ορθολογικο. μονο για τον χεζονια γραφαμε τα λιγο περιεργα ροστερ που γραφαμε. παντω τον ερικσον δεν τον πολυθελω. βγαζει τραυματισμους, ειναι κακος στην αμυνα και γενικα κατω του μετριου σε ολα πλην σουτ και τελος ειναι και πολυ streaky! επισης για αυτα που θα προσφερει θα ειναι και ακριβος!

π.χ θα προτιμουσα τον ρολ απο αρμανι που και πιο φθηνος θα ειναι και πιο ψηλος-δυνατος ειναι οποτε καλυτερος σε αμυνα-ριμπαουντ, αλλα μπορει να δημιουργησει καλα απο το 2-3 καθως ειναι εξυπνος και εχει καλο χειρισμο.

επισης Ννοκο δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι ειχε σοβαρο θεμα τραυματισμου και φετος ερυθρο ηταν πολυ πολυ μετριος, σε μια ομαδα που αυτος και ο κουζμιτς ηταν σεντερ. οποτε θα προτιμουσα κατι αλλο εκει.

για γκρειντζερ εχω πει την γνωμη μου. για αυτο αντι για αυτον προτιμω Γκραντ.

τελος σμιτς θα τον ηθελα σαν τρελος στην ομαδα αλλα 1) θα τον κρατησει ο σαρας σιγουρα γιατι κανει καλη χρονια και 2) ακομα και να μην τον κρατησει 550 ειναι λιγα για αυτον. τοσα θα θεωρουσα οτι θα επαιρνε περσυ οχι φετος που κανει καλη χρονια και ισως σηκωσει ευρωλιγκα.

οποτε μια παραλλαγη του ροστερ σου θα ηταν η εξης:

Παγκος(1,3) , Γκραντ(400) , Μουρατος(100)
Μπομπουα(800) , ΣαντΡος(500)
Παπαπετρου(1) , Ρολ(400) , Κασελακης(100)
Ουιτιγκντον ή καποιος παρομοιος(550) , Μητογλου(750)
Παπαγιαννης(700) , Αθλητικος σεντερ(400)

+Ματζουκας(100), Παπαδακης ή διπλαρος(50) για Α1. επισης θεωρω σιγουρο οτι ο μποχω θα μεινει στην ομαδα! τελος δεν νομιζω οτι ο μουρατος ειναι καλυτερος απο μποχω αυτην την στιγμη...
Σύνολο: 7 εκατ περιπου ή λιγο παραπανω.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”