Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
μην ανησυχεις το ξερω πως η πλειοψηφια των ολυμπιακων[τουλαχιστον εντος φορουμ] δεν συμμεριζεται την αποψη που εχω για τον γουοκαπ...το ποστ ηταν καθαρα χιουμοριστικοgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:10 pmΗ περίπτωση που οι υπόλοιποι ολυμπιακοί δεν έχουν ίδια άποψη με εσένα δε σ πέρασε καν από το μυαλό ε;basilis_.kts έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:02 pmαν ισχυει πως η ντουμπαι ανεβασε προσφορα στο 1,5εκ για τον θωμα εγω προτεινω το εξης
ποσα ζηταει η καε?3εκ?αρα μενουν ακομα 1.5εκ
δεν υπαρχουν 1.5εκ ολυμπιακοι?υπαρχουν
ας βαλλουμε ο καθενας 1 ευρω και θα μαζευτουν...να παει στην ευχη του θεου ο ανθρωπος
εγω παιρνω πρωτοβουλια και για το καλο του θωμα βαζω 10 ευρω για να συμπληρωθει το buy out του και αν χρειαστει ανεβαζω κι αλλο προκειμενου να ζησει το ονειρο του ντουμπαι
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
σουτερης κατα τον Λαζαρο Λεσιτς (RIP)Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:18 pmΜια χαρά μου ακούγεται άρα είμαι ένας αθλητικός σουτερ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 1:21 pm
ενας σπικερ τον ειχε πει pull up three-das κανοντας λογοπαιγνιο , αυτο τα λεει ολα . εδω στο Ελλαντα ονομαζουμε σουτερ οποιον εχει πανω απο 25 % στο τριποντο και αθλητικο οποιον εχει κατω απο 25% λιπος , οποτε ναι εχεις δικιο.
![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
δες το ποσοστο του στο τριποντο και παρε κατι χαλαρωτικο πριν αρχισουν τα σχολια! φιλακια ντοκ κι ο,τι χρειαστεις εδω ειμαι!Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:25 pmΟ Πλωτας μπορει να θεωρειται παικτης της ομαδας. Απο τις εξελιξεις θα φανει αν θα μπει στο ρόστερ απο φετος ή οχι. Το γραφω τωρα πριν το αρχισουν εκλεισε ο Πλωτας στα τουιτερ και με εκνευρισετε![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ουτε καν βουτυρο φιλε , απο αυτα τα χορτοφαγικα απλωνουν στο γκλουτεν φρι μη χ@σω ψωμιJeight έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 4:41 pmΟλοι αυτοι οι μαιντανοι οι οποιοι βγαινουν σχεδον καθε μερα και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ δεν καταλαβαινουν οτι θυσιαζουν τις πιθανοτητες τους?
Το ιδιο και ο Χουπφελας. Οταν ειχε το blog/site που ανεβαζει μια φορα τον μηνα ειχε μια αυρα μυστηριου και αξιοπιστιας. Τωρα που βγαινει καθε μερα μια στο Foxbet μια στο Gazzfloor και επαναλαμβανει τα ιδια ειναι πανευκολο να δεις οτι απλωνουν το βουτυρο υπερβολικα πανω στο ψωμι για να βγαλουν ειδηση (τι εγραψα παλι ο Καβαφης)
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι πιθανότητες να ξέρουν τα insert random swear word here του Redgoal οτιδήποτε από την ομάδα είναι μικρότερες κι από το να ξέρει ο Ιωάννου.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:42 pmRedgoal πάντως έγραψε ότι είναι παπατζα ότι ζηταμε 3.000.000. είπαμε στην οκταγκον ότι αν δώσει 1.500.000 το Ντουμπάι μπορεί να πάρει τον γουοκαπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prime7 την Δευ Ιούλ 13, 2026 6:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
GP77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως το redgoal για εμένα είναι αρκετά αξιόπιστο αφού το διαβάζω χρόνια και γενικά δίνουν αρκετές inside πληροφορίες είτε με άρθρα είτε με τον τρόπο που απαντούν σε σχόλιαFabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:47 pmΟι πιθανότητες να ξέρουν τα insert random swear word here του Redgoal οτιδήποτε από την ομάδα είναι μικρότερες κι από το να ξέρει ο Ιωάννου.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:42 pmRedgoal πάντως έγραψε ότι είναι παπατζα ότι ζηταμε 3.000.000. είπαμε στην οκταγκον ότι αν δώσει 1.500.000 το Ντουμπάι μπορεί να πάρει τον γουοκαπ
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το συνεχίζω γιατί θα ξεφύγουμε.GP77 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:49 pmΠάντως το redgoal για εμένα είναι αρκετά αξιόπιστο αφού το διαβάζω χρόνια και γενικά δίνουν αρκετές inside πληροφορίες είτε με άρθρα είτε με τον τρόπο που απαντούν σε σχόλιαFabrizioOberto έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 6:47 pm
Οι πιθανότητες να ξέρουν τα insert random swear word here του Redgoal οτιδήποτε από την ομάδα είναι μικρότερες κι από το να ξέρει ο Ιωάννου.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
έχουμε τοποθετηθει και επί αυτού του θέματος
Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 12:19 amtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 11:35 pm
Νομίζω θα πάμε δυστυχώς σε επιλογή σικμα και δεν εννοώ παρόμοιο παίκτη αλλά κάποιον που δεν θα κάνει την διαφορά έτσι νιώθω. Τύπου γιαντουνεν δλδ.
![]()
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο