Δεν πιστεύω ότι αυτή την στιγμή οι ικανότητες του φτάνουν για κάτι παραπάνω από ρόλο 12ου παίκτη.Leo.gkogkos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:30 amΤον Πουλακίδα σαν 5ο στις θέσεις 2-3 τον βλέπετε; Τύπου αντί ΜακΚυσικ; Η λέτε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες; Προσωπικά μαρεσει πολύ σαν παίχτης και θα ήθελα να δουλευτεί
Στο ΝΒΑ είναι λίγο περιορισμένο το δείγμα και σε μια ομάδα που ψιλοέκανε tanking όταν τον πήρε, και στην G-League όσο έπαιξε και με μεγαλύτερο δείγμα ναι μεν είχε σχετικά καλά νούμερα, αλλά σε μια λίγκα που το επίπεδο είναι χαμηλό και είναι εύκολα να γράψει κάποιος νούμερα.
Βέβαια παίκτη που στο κολλέγιο είχε 40% στο τρίποντο και στην G-League 46% και έχει και ελληνικό διαβατήριο, δεν τον προσπερνάς έτσι εύκολα. Για μένα αν ενδιαφέρεται να έρθει στην Ευρώπη αξίζει να τον πάρουμε (εκτός αν ζητάει εξωφρενικά χρήματα, τύπου 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο), αλλά δεν θα έχτιζα την ομάδα με την λογική οτι ξεκινάει από 5ος στο rotation στην περιφέρεια.
Ο οποίος εντωμεταξύ έχει υπογράψει και εγγυημένο συμβόλαιο με τους Warriors. Ότι δηλαδή θα αφήσουν ελεύθερη την 11η επιλογή τους στο φετινό draft οι Warriors χωρίς να έχει παίξει καν στο ΝΒΑ, ή ότι ο παίκτης θα αποφασίσει να έρθει Ευρώπη στα 24 τουSbioTech έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:07 amΗ παπατζα παει σύννεφο. Στον σκύλο λέει οτι στον Μπαρτζωκα άρεσε ο Yaxel Okari Lendeborg.
Βέβαια
1. Δομινικανος
2. Αμυντικος της χρονιάς στο NCAA πέρυσι
3. Καλύτερη ομάδα της χρονιάς στο NCAA
4. Draft φετος στο νο11
5. 3-4αρι 2.06 two way με πολύ καλά νούμερα και σοτάρουμε
Φυσικά και μου φαίνεται απολύτως ρεαλιστική περίπτωση να πάρουμε. Εγω λέω οτι μου αρέσει και ο Κούπερ Φλαγκ. Να τον κοιτάξουμε...
Αυτά μου θυμίζουν τα ανέκδοτα τύπου
- "Καλησπέρα, είστε ο Lebron James; Ο Γ. Αγγελόπουλος είμαι"
- "Ναι, ο ίδιος"
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας ή site με τίτλο "είπε το ναι στον Γ. Αγγελόπουλο ο Lebron James"

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο