Εγω δεν μπορω να πω αν τον νοιαζει ή οχι τον Γουοκαπ με τοση σιγουρια γιατι δεν τον ξερω προσωπικα και δεν εχω μιλησει ποτε μαζι του. Αν επρεπε να μαντεψω κι εγω (οπως κι εσυ και ολοι), θα μαντευα οτι θα ηθελε να αναγνωριστει απο ολο τον οργανισμο η παρουσια του στην ομαδα -ειτε κανοντας μια προσφορα πολυ υψηλη ή αφηνοντας τον να φυγει με μια προσφορα υψηλη- και να αν φυγει, να φυγει σα φιλος. Γενικα δε θελω να κανω το λαθος να τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι επειδη ειναι επαγγελματιες, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος χαρακτηρας και επειδη παλι παραμονευει η παρανοηση, ΔΕΝ εννοω να αρνηθει προσφορα 3 εκατομμυριων για κατι λιγοτερο. Αλλα οχι, ουτε ο ανθρωπινος παραγοντας καταργειται ουτε ο Γουοκαπ ειναι ο πρωτος δυσαρεστημενος παιχτης στην ιστορια του μπασκετ για να μην εχουμε δει και αλλους τροπους χειρισμου μιας τετοιας καταστασης.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 10:38 pmΠιστευεις θα τον νοιαζει ιδιαιτερα τον Γουοκαπ η πικρη γευση που θα αφησει σε ενα audience η συντριπτικη πλειοψηφια του οποιου τον θεωρουσε αμπαλο κ μπετατζη τοσα χρονια; Δεν νομιζω!redcard έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 8:44 pm
Ο ολος δημοσιος χειρισμος ηταν ακομψος, ασχετα ποσο δικιο ειχε ή δεν ειχε. Υπαρχει το τι λεει καποιος, υπαρχει και το πως. Και ο Πητερς, και ο Παπ και ενα σωρο αλλοι παιχτες αν ελεγαν κατι εν βρασμω επειδη ενιωθαν οτι ειχαν αδικηθει καποια δεδομενη στιγμη (και σιγουρα το ενιωσαν), μπορει και τοτε εμεις να λεγαμε "ε μα αδικηθειται ο ανθρωπος, να μη μιλησει δλδ;". Να που συγκρατηθηκαν ομως και ειτε εφυγαν, ειτε εμειναν, συνεχισαν τη πορεια τους χωρις να δωσουν το παραμικρο δικαιωμα.
Και προφανως και περιμενω να πεταχτει καποιος και να πει "ε καλα, με 3 εκ το χρονο, σιγα μη τον νοιαζει αν θα δωσει δικαιωματα". Εγω ομως επιμενω οτι αν εισαι ο Γουοκαπ που 5 χρονια εχεις δωσει τα παντα, δε πρεπει να χρειαζεται να διαλεξεις τι θα σε νοιαζει και τι οχι. Εχεις κερδισει με την παρουσια σου τη δυνατοτητα να τα εχεις ΟΛΑ. Να εχεις ΚΑΙ μια τεραστια προσφορα απο τη Ντουμπαι ΚΑΙ τον οργανισμο και τους φιλους του Ολυμπιακου να σε χαιρετουν με δοξα και τιμη οπως τον Πητερς. Γιατι να μη τα εχεις; Τα αξιζεις 100% και ειναι κριμα να φευγεις με κακη τελευταια γευση απο μανατζερικες μλκιες.
Ο Γουοκαπ φανταζομαι θεωρησε οτι οταν το τριτοτεταρτο pg της ομαδας παιρνει τα ιδια λεφτα με εκεινον ή καποιος μονιμα τραυματιας παιρνει σχεδον διπλασια απο εκεινον αυτο αποτελει ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο του κ οταν ρωτηθηκε αν θα παραμεινει στην ομαδα απαντησε χυμα. Απ οτι φαινεται μαλιστα - ΑΝ υποθεσουμε πως οι πληροφοριες που κυκλοφορουν ειναι σωστες - ο τυπος απλα θελει να φυγει κ να παει αλλου, οποτε δεν νομιζω πως θα κερδιζε και τιποτα με αυτη τη δηλωση. Δεν ξερουμε καν αν ηταν και στοχευμενη δηλωση ή απλα εξεφρασε χυμα τη σκεψη του. Σε καθε περιπτωση, προσωπικα ουτε μεμπτο το βρισκω ουτε πικρη γευση μου αφησε.
Ο μονος λογος που θα καταλαβαινα το διλημμα μεταξυ του να διατηρησει την καλη εικονα και το να παει στη Ντουμπαι θα ηταν να μην υπηρχε απολυτως κανενας αλλος να χειριστει τη κατασταση - και εκει, ΝΑΙ, κι εγω θα ελεγα, ε, ας χαλασει την εικονα προκειμενου να παει να παρει το μεγαλυτερο συμβολαιο της ζωης του. Δεν εχω πειστει ομως οτι δεν υπηρχε αλλος τροπος. Και στη τελικη η εξελιξη δειχνει οτι ΚΑΙ στο πρακτικο σκελος, η ολη συμπεριφορα του μαλλον εχει δυσκολεψει την μετακινηση παρα την εχει διευκολυνει αρα, μεχρι τωρα τουλ, η ολη δημοσια αναφορα (που δεν ηταν αυθορμητη γιατι εγινε δις) φανταζει εντελως αχρειαστη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο