Βίκος Φalkons Ιωαννίνων - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Keshawn Justice (27, 2.01) ο πέμπτος ξένος του Βίκου. Αγωνίζεται στην θέση 3 κυρίως, μετά το κολλέγιο είχε δύο σεζόν στην G-League με την θυγατρική των Utah Jazz και πέρσι έπαιξε στην Γαλλία με την Cholet, χωρίς φανταχτερά νούμερα πάντως σε Γαλλία και BCL (6 πόντοι, 3.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 34.6% στο τρίποντο).
Ανακοινώθηκε επίσης πριν τρεις μέρες και ο Κωνσταντίνος Χαντζής που θα έχει την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω. Μακάρι να πάρει ευκαιρίες από τον Γιαπλέ για να δούμε αν μπορεί να σταθεί και σε υψηλό επίπεδο.
Αν έχει ο φίλος DK καμία παραπάνω πληροφόρηση ας μας μεταφέρει, νομίζω πάντως στα Γιάννενα θα κάνουν δύο προσθήκες ακόμα, λογικά έναν παίκτη στο 2-3 για να παίζει πίσω από Floyd και Justice και έναν ψηλό ώστε να συμπληρώσει την πεντάδα μαζί με Almonor, McNair, Σωτηρίου και Γόντικα (και τον Πάτρα σε συμπληρωματικό ρόλο).
Ανακοινώθηκε επίσης πριν τρεις μέρες και ο Κωνσταντίνος Χαντζής που θα έχει την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω. Μακάρι να πάρει ευκαιρίες από τον Γιαπλέ για να δούμε αν μπορεί να σταθεί και σε υψηλό επίπεδο.
Αν έχει ο φίλος DK καμία παραπάνω πληροφόρηση ας μας μεταφέρει, νομίζω πάντως στα Γιάννενα θα κάνουν δύο προσθήκες ακόμα, λογικά έναν παίκτη στο 2-3 για να παίζει πίσω από Floyd και Justice και έναν ψηλό ώστε να συμπληρώσει την πεντάδα μαζί με Almonor, McNair, Σωτηρίου και Γόντικα (και τον Πάτρα σε συμπληρωματικό ρόλο).
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είμαι ενημερωμένος για τα του Βίκου, αλλά με εξαίρεση τον τελευταίο ξένο που ανακοινώθηκε σήμερα και δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, οι υπόλοιποι ξένοι που έχουν ανακοινωθεί φαίνονται καλές περιπτώσεις, προερχόμενοι είτε από καλύτερες θεωρητικά ομάδες είτε από σεζόν με καλά νούμερα. Ο Φλόιντ π.χ. πέρυσι έπαιξε στην Τόφας και δε νομίζω πως είναι φθηνός παίκτης για τα δεδομένα μιας ομάδας σαν τον Βίκο. Γενικά έχω την αίσθηση πως βλέπουμε μια αναβάθμιση στους ξένους που έρχονται σε ομάδες αυτού του επιπεδου σε σχέση με πριν μερικά χρόνια, που ομάδες όπως π.χ. ο Απόλλωνας έπαιρναν ξένους από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας ή της Ουγγαρίας.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Βίκος Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε τον Ανδρέα Πατρίκη
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... ea-patriki
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... ea-patriki

- kojito

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://basketa.gr/vikos-falcons-stin-i ... -pozoglou/
Γιαπλές έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές σε Έλληνες, και μετά από Χαντζή-Σωτηρίου, πήρε και τον Πόζογλου. Κρίμα που τα Γιάννενα πέφτουν λίγο μακριά από την Αθήνα αλλιώς βλέπω τον gspara να ανέβαινε κάθε εβδομάδα
Γιαπλές έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές σε Έλληνες, και μετά από Χαντζή-Σωτηρίου, πήρε και τον Πόζογλου. Κρίμα που τα Γιάννενα πέφτουν λίγο μακριά από την Αθήνα αλλιώς βλέπω τον gspara να ανέβαινε κάθε εβδομάδα
- kojito

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Bogues - Xαντζής
2. Floyd - Γεωργίου
3. Justice - Πόζογλου
4. Almonor - Σωτηρίου - Πάτρας
5. McNair Jr. - Γόντικας - Πατρίκης
Έτσι είναι το επιβεβαιωμένο ρόστερ μέχρι τώρα. Οι ξένοι φαίνονται καλές και ψαγμένες επιλογές όλοι και ο Floyd θα είναι αυτος που θα τραβάει το σκορ στην περιφέρεια. Ψάχνει ακόμα έναν ξένο πίσω από τον Floyd, ενώ πολύ πιθανόν να μείνει και ο Anderson ως 7ος ξένος. Τώρα για τους Έλληνες έχει κινηθεί σε σχετικά φτηνές λύσεις αλλά δεν θα τις έλεγα στοιχήματα. Να δούμε τι θα ψωνίσει πίσω από τον Bogues, αν πάρει εκεί έναν Μουράτο θα ήταν σούπερ, αν πάει όμως σε Καρακώστα θα ήταν πιο ρίσκο, δεν ξέρω αν μπορεί ακόμα να σταθεί 10-15 λεπτά στην Α1.
Σε σχέση πάντως με την Λευκάδα, νομίζω ο Βίκος έχει κινηθεί λίγο καλύτερα μέχρι τώρα.
2. Floyd - Γεωργίου
3. Justice - Πόζογλου
4. Almonor - Σωτηρίου - Πάτρας
5. McNair Jr. - Γόντικας - Πατρίκης
Έτσι είναι το επιβεβαιωμένο ρόστερ μέχρι τώρα. Οι ξένοι φαίνονται καλές και ψαγμένες επιλογές όλοι και ο Floyd θα είναι αυτος που θα τραβάει το σκορ στην περιφέρεια. Ψάχνει ακόμα έναν ξένο πίσω από τον Floyd, ενώ πολύ πιθανόν να μείνει και ο Anderson ως 7ος ξένος. Τώρα για τους Έλληνες έχει κινηθεί σε σχετικά φτηνές λύσεις αλλά δεν θα τις έλεγα στοιχήματα. Να δούμε τι θα ψωνίσει πίσω από τον Bogues, αν πάρει εκεί έναν Μουράτο θα ήταν σούπερ, αν πάει όμως σε Καρακώστα θα ήταν πιο ρίσκο, δεν ξέρω αν μπορεί ακόμα να σταθεί 10-15 λεπτά στην Α1.
Σε σχέση πάντως με την Λευκάδα, νομίζω ο Βίκος έχει κινηθεί λίγο καλύτερα μέχρι τώρα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δυνατή προσθήκη για τον Βίκο με τον Άλερικ Φρίμαν!
https://www.sdna.gr/mpasket/1455258_sim ... friman-pic
https://www.sdna.gr/mpasket/1455258_sim ... friman-pic

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο