Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 14, 2026 3:37 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 2:29 pm
Οχι, δεν μπορει να σταθει ο Μητογλου Ευρωλιγκα. Επομενη ερωτηση....

Ποσο μεγαλυτερο δειγμα θελουμε δηλαδη?
το ποσο πιστευουν μεσα στην ομαδα οτι ο μητογλου μπορει να σταθει στην ευρωλιγκα φαινεται απο τους παιχτες που εχουν παρει στο 4 και στο 5

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 3:39 pm

goodpost.gif

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 3:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 3:39 pm

goodpost.gif
Για κάτι τέτοια επικά ποστ θα ήθελα να έχω τουιτερεεεε :mrgreen: ευτυχώς μου περνάει αμέσως μετά …

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 14, 2026 3:44 pm

Kostas89 έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 3:23 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 2:51 pm
Μελαγιες λέει προτιμά γκαρσια από ντορσει .. ο ένας έλληνας με 17π μ.ο στην Ευρωλίγκα ο άλλος δεν έχει παίξει επαγγελματικά στην ουσία και έρχεται από τραυματισμό .. αποκλείεται να τον έχει δει κιόλας . Αυτός τώρα έχει βήμα να μιλάει και πληρώνεται ..

Καβαλιερατος εντωμεταξύ για να σώσει την παπατζια που λέγαν ότι ο τζοσεφ μένει την προηγούμενη βδομάδα λέει του είχαν πει να μείνει και πάνω στις υπογραφές του λένε ας περιμένουμε πέντε μέρες καλύτερα ..και σε όλα αυτά είχε ζωντανή αναμετάδοση ο καβαλιερατος

Πραγματικά τραγικό το επίπεδο των ρεπόρτερ
Φέτος δεν θα έχει την μπάλα όπως πέρυσι Μοντέρο δεν θέλαμε; Οπότε ο χρόνος του θα πέσει πολύ και σε συνδυασμό με τα 3,5 τον χρόνο ο Γκαρσία δεν είναι τόσο στοίχημα όσο πιστεύετε τουλάχιστον σαν παίχτης για τον τραυματισμό έχεις ένα δίκαιο. Τέλος με την Δομινικανή Δημοκρατία ειδικά στο ματς με την Αργεντινή εκανε απίστευτο ματς
Σε ποιο ματς αναφέρεσαι;

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 3:46 pm

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 2:57 pm
steph.larry έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 2:45 pm

Μα έχει συμβόλαιο ο παίχτης όμως, δεν χρειάζεται να προκύπτει από κάπου ότι μένει. Είτε γίνει η αναπροσαρμογή/επέκταση, είτε όχι, πρέπει να έρθει κάποιος να του πει πάρε 3.5 εκατομμύρια και έλα και στον Ολυμπιακό να δοθεί ένα buyout, για να μπούμε έστω στη διαδικασία να συζητήσουμε το σενάριο ότι δεν μένει.
Τα ίδια λεμε διάβασε το γράφω πιο πάνω. Δεν λέω ότι θα φύγει ούτε ότι θα μείνει, λέω ότι μπορεί να υπάρχει σχέση. Όλα ειναι πιθανά. Να πάρει μπάι αουτ η ομάδα , να πάρει αύξηση ο παίχτης ή να φύγει όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Πάντως ο γκαρσία δεν είναι τριάρι , μπορεί να παίξει εκεί κατά συνθήκη, όπως και ο φουρνιέ η ο γκραντ. Αυτό από μόνο του σε βάζει σε σκέψεις, παράλληλα με το ενδιαφέρον για τον πουλακιδα
Σωστά, υποθετική είναι η όλη συζήτηση που κάνουμε. Απλώς επειδή έγραψες πως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα μείνει, εγώ λέω ότι αυτό δεν χρειάζεται να προκύπτει, υπό την έννοια πως αν (μεγάλο αν) δεν γίνει απολύτως τίποτα, η default κατάσταση είναι να μείνει. Δεν είναι δηλαδή ότι ο παίχτης βγήκε από το συμβόλαιο του μόλις και συζητάει με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, είναι κάπως διαφορετικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Γουόκαπ, αν θεωρητικά δεν υπάρξει εξέλιξη καμία, by default μένει, και μάλλον παρκάρεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας από αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες. Στην πράξη εικάζω θα βρέθει χρυσή τομή και με τους δύο ώστε αντιστοίχως να μείνει ο Ντόρσεϊ και να πάει ο Θωμάς στο καλό, να πάρει το συμβόλαιο με τα λεφτά που θέλει.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 3:26 pm
Djole77 έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 3:13 pm
Κάποιους τους έχει βαρεσει η πολύ ζέστη δεν εξηγείται αλλιώς. Ποκουσεφσκι και Μήτογλου είναι για Eurocup επίπεδο. Ο ποκου ούτε για εκεί δεν ξέρω αν θα εκανε. Αν ερχόταν θα έκανε τον σικμα να φαίνεται guarnett μπροστά του. :dribble: :roofl:

Και επειδή κάποιοι μπορεί να λένε θα τον δουλέψει ο Μπαρτζώκας είδαμε και με Ομπράντοβιτς πόσο δούλεψε ο τύπος. Μάλλον τεμπελακος είναι γιατί ένα άλφα ταλέντο το είχε αλλά...
Ο ντινος είναι παίχτης Ευρωλίγκας, έχει κατακτήσει πριν 2 σεζόν την ευρωκούπα ως βασικό μέρος του ροτεσιον και βασικός σε πολλά ματς. Ακόμα και στον τελικό έβαλε καθοριστικά καλάθια. Ο ποκου πάλι παρότι έδειχνε να έχει υψηλότερο ταβάνι, μέχρι τώρα θυμίζει τον Χαραλαμπόπουλο. Και μόνο η σύγκριση είναι άτοπη. Τα περί ζέστης δεν τα σχολιάζω γιατί δεν θα μπω στο mode αγένειας - καλό είναι να το κανεις κι εσύ, μιας και προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο συζήτησης στο φόρουμ
Έχασα κατι καπου; αφήνετε Τριποντίνο και τον παίρνουμε εμεις;

Δεν κατάλαβα το νόημα της συζήτησης

:?:

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 3:56 pm

SbioTech έγραψε:
kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 3:26 pm

Ο ντινος είναι παίχτης Ευρωλίγκας, έχει κατακτήσει πριν 2 σεζόν την ευρωκούπα ως βασικό μέρος του ροτεσιον και βασικός σε πολλά ματς. Ακόμα και στον τελικό έβαλε καθοριστικά καλάθια. Ο ποκου πάλι παρότι έδειχνε να έχει υψηλότερο ταβάνι, μέχρι τώρα θυμίζει τον Χαραλαμπόπουλο. Και μόνο η σύγκριση είναι άτοπη. Τα περί ζέστης δεν τα σχολιάζω γιατί δεν θα μπω στο mode αγένειας - καλό είναι να το κανεις κι εσύ, μιας και προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο συζήτησης στο φόρουμ
Έχασα κατι καπου; αφήνετε Τριποντίνο και τον παίρνουμε εμεις;

Δεν κατάλαβα το νόημα της συζήτησης

:?:
Είπε ο Φώτης κάτι για ποκου, του έκανα εγώ ενα κουοτ που συμφωνούσα πάνω κάτω και μετά πίσω συνήθως έπαιξε σπασμένο τηλέφωνο :mrgreen: κλασική περίπτωση φόρουμ

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:00 pm

steph.larry έγραψε:
kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 2:57 pm

Τα ίδια λεμε διάβασε το γράφω πιο πάνω. Δεν λέω ότι θα φύγει ούτε ότι θα μείνει, λέω ότι μπορεί να υπάρχει σχέση. Όλα ειναι πιθανά. Να πάρει μπάι αουτ η ομάδα , να πάρει αύξηση ο παίχτης ή να φύγει όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Πάντως ο γκαρσία δεν είναι τριάρι , μπορεί να παίξει εκεί κατά συνθήκη, όπως και ο φουρνιέ η ο γκραντ. Αυτό από μόνο του σε βάζει σε σκέψεις, παράλληλα με το ενδιαφέρον για τον πουλακιδα
Σωστά, υποθετική είναι η όλη συζήτηση που κάνουμε. Απλώς επειδή έγραψες πως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα μείνει, εγώ λέω ότι αυτό δεν χρειάζεται να προκύπτει, υπό την έννοια πως αν (μεγάλο αν) δεν γίνει απολύτως τίποτα, η default κατάσταση είναι να μείνει. Δεν είναι δηλαδή ότι ο παίχτης βγήκε από το συμβόλαιο του μόλις και συζητάει με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, είναι κάπως διαφορετικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Γουόκαπ, αν θεωρητικά δεν υπάρξει εξέλιξη καμία, by default μένει, και μάλλον παρκάρεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας από αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες. Στην πράξη εικάζω θα βρέθει χρυσή τομή και με τους δύο ώστε αντιστοίχως να μείνει ο Ντόρσεϊ και να πάει ο Θωμάς στο καλό, να πάρει το συμβόλαιο με τα λεφτά που θέλει.
Καπου έχεις χάσει σήμα με τα ποστ μου. Εγώ απάντησα στον 3d πιο πίσω κάνα δυο σελίδες και μπήκες σφήνα και απομόνωσες κάτι από αυτό που έλεγα. Πιάσε την συζήτηση από την αρχή ναι θα σου λυθεί η απορία. Γιατί έχεις βγάλει άσχετο συμπέρασμα με αυτό που αρχικά έλεγα.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:16 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 12:30 pm
Eγω νομίζω ότι απλά θα πάρετε 2 παίκτες, ένα 3ρι light (προς 2 δλδ) κι έναν 4ρι tweener ώστε να καλύπτει κ το 5 στο ελλ.πρωταθλημα

Ε ο Γκαρσία ταιριάζει στο πρώτο (από ο,τι καταλαβαίνω, εγώ δεν έχω καμία εικόνα του )
Μην αγχώνεσαι, κανείς δεν έχει :)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:19 pm

καβαλιερατος εριξε μπομπα οτι ο παο ενδιαφερεται για γκαρσια :lol:

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:20 pm

kein έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 4:00 pm
steph.larry έγραψε:

Καπου έχεις χάσει σήμα με τα ποστ μου. Εγώ απάντησα στον 3d πιο πίσω κάνα δυο σελίδες και μπήκες σφήνα και απομόνωσες κάτι από αυτό που έλεγα. Πιάσε την συζήτηση από την αρχή ναι θα σου λυθεί η απορία. Γιατί έχεις βγάλει άσχετο συμπέρασμα με αυτό που αρχικά έλεγα.
Την έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση, ξεκίνησε o 3d με ένα ποστ που έλεγε κατά πόσον στέκει να θέλει η ομάδα τον Τζοουνς-Γκαρσία, είπες ότι μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση Ντόρσεϊ και πάει λέγοντας. Εγώ όντως απομόνωσα μια φράση σου σε μια απάντηση και αυτήν σχολίασα εξηγώντας την όποια ένσταση μου. Έβαλα και μια εικασία ως μέρος στην προηγούμενη απάντηση μου που είναι ανεξάρτητη από το τι λέγατε με τον 3d, όπου εκεί δεν έχω κάποια απορία να λύσω. :D

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:22 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 4:19 pm
καβαλιερατος εριξε μπομπα οτι ο παο ενδιαφερεται για γκαρσια :lol:
Ναι, δεν έχει και κανένα αξιόλογο όνομα στο 2 και στο 2-3 ο ΠΑΟ, λογικό ακούγεται :roulette:

Σοβαρά τώρα, πως τα πετάνε έτσι και δεν κοκκινίζουν έστω λίγο από ντροπή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τρί Ιούλ 14, 2026 4:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

shaq7 έγραψε:
Μελαγιες λέει προτιμά γκαρσια από ντορσει .. ο ένας έλληνας με 17π μ.ο στην Ευρωλίγκα ο άλλος δεν έχει παίξει επαγγελματικά στην ουσία και έρχεται από τραυματισμό .. αποκλείεται να τον έχει δει κιόλας . Αυτός τώρα έχει βήμα να μιλάει και πληρώνεται ..

Καβαλιερατος εντωμεταξύ για να σώσει την παπατζια που λέγαν ότι ο τζοσεφ μένει την προηγούμενη βδομάδα λέει του είχαν πει να μείνει και πάνω στις υπογραφές του λένε ας περιμένουμε πέντε μέρες καλύτερα ..και σε όλα αυτά είχε ζωντανή αναμετάδοση ο καβαλιερατος

Την περίπτωση του Ντέιβιντ Τζόουνς Γκαρσία (2001, 1.93μ) εξετάζει ο Παναθηναϊκός AKTOR σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή BIG 4 By Betsson της Τρίτης (14/7).

:roofl:

Σφαγη για τα ματια του γκαρσια. Βλεπω να παιρνει 4 μυρια συμβολαιο! :wave:

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:24 pm

Rivers15 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Την περίπτωση του Ντέιβιντ Τζόουνς Γκαρσία (2001, 1.93μ) εξετάζει ο Παναθηναϊκός AKTOR σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή BIG 4 By Betsson της Τρίτης (14/7).

Την έχει καταλάβει τη μπιζνα ο δπγ. Σου λέει θα πάρω οοοοοολα τα 2-3, 3, 3-4 της αγοράς και μετα θα εισπράττω fees μπας και βγάλω τα σπασμένα 35 χρονων

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Ιούλ 14, 2026 4:27 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Ιούλ 14, 2026 4:24 pm
Rivers15 έγραψε:

Την έχει καταλάβει τη μπιζνα ο δπγ. Σου λέει θα πάρω οοοοοολα τα 2-3, 3, 3-4 της αγοράς και μετα θα εισπράττω fees μπας και βγάλω τα σπασμένα 35 χρονων
Μπιζνα !

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”