τωρα τον θελει και ο παο οποτε εκτοξευεται η τιμη
εντωμεταξυ ουτε σε μας ουτε στον παο κολλαει...
Συντονιστής: Captains

Πέρυσι ήταν όταν λένε ότι του είχαμε κάνει πρόταση, τεσπά δεν είναι τυχαίο πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας τον έχει τόσο ψηλά ο coach εχει παράδοση με τα πουλενFabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 3:44 pmΣε ποιο ματς αναφέρεσαι;Kostas89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 3:23 pm
Φέτος δεν θα έχει την μπάλα όπως πέρυσι Μοντέρο δεν θέλαμε; Οπότε ο χρόνος του θα πέσει πολύ και σε συνδυασμό με τα 3,5 τον χρόνο ο Γκαρσία δεν είναι τόσο στοίχημα όσο πιστεύετε τουλάχιστον σαν παίχτης για τον τραυματισμό έχεις ένα δίκαιο. Τέλος με την Δομινικανή Δημοκρατία ειδικά στο ματς με την Αργεντινή εκανε απίστευτο ματς

Από πέρυσι μέχρι φέτος έχει μεσολαβήσει ένας τραυματισμός από τον οποίο δεν ξέρουμε καν αν έχει επιστρέψει πλήρως.

Δεν ξέρω γιατί πολλοί λένε ότι δεν έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και κολλάνε σε αυτό ο carlic jones είχε βγει mvp της g League και έπαιξε 12 ματς σε όλη του την καριέρα NBA , για τον τραυματισμό το έχω ξαναπεί ότι ο Nunn είχε καταστρέψει το γόνατο του και έκανε να παίξει 1, 5 χρόνο μπάσκετ... προφανώς και δεν είναι περίπτωση Έβανς ο ΓκαρσίαFabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 5:11 pmΑπό πέρυσι μέχρι φέτος έχει μεσολαβήσει ένας τραυματισμός από τον οποίο δεν ξέρουμε καν αν έχει επιστρέψει πλήρως.

Tι λες άνθρωπε μου? Ποιο γόνατο κατέστρεψε ο Ναν? Μη γράφετε ότι θέλετε.Kostas89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 5:15 pmΔεν ξέρω γιατί πολλοί λένε ότι δεν έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και κολλάνε σε αυτό ο carlic jones είχε βγει mvp της g League και έπαιξε 12 ματς σε όλη του την καριέρα NBA , για τον τραυματισμό το έχω ξαναπεί ότι ο Nunn είχε καταστρέψει το γόνατο του και έκανε να παίξει 1, 5 χρόνο μπάσκετ... προφανώς και δεν είναι περίπτωση Έβανς ο ΓκαρσίαFabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 5:11 pm
Από πέρυσι μέχρι φέτος έχει μεσολαβήσει ένας τραυματισμός από τον οποίο δεν ξέρουμε καν αν έχει επιστρέψει πλήρως.

Οσο λιγοτερο παιζει τοσο ανεβαινει η τιμη λογω σπανιοτητας .shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 4:35 pmποιον θεουλη εχει μανατζερ ο γκαρσια? περσι ο μπαρτζωκας υποτιθεται του εδινε 2-2,5εκ τον χρονο ενω και με 1εκ ευχαριστω θα ελεγε..φετος του δινουμε λιγοτερα απο περσι για καποιο λογο..1.5..ενω δεν εχει παιξει πουθενα και ειναι τραυματιας..
τωρα τον θελει και ο παο οποτε εκτοξευεται η τιμη![]()
εντωμεταξυ ουτε σε μας ουτε στον παο κολλαει...![]()

Οκ λάθος μου, πάλι 1,5 χρόνο έμεινε εκτός και εχασε την εκρηκτικότητα που τον χαρακτήρίζε και δεν ξανα επαξε στους ρυθμούς που έπαιζε στο Miami γιατί αλλιώς μόνο για ταξίδι αναψυχής θα ερχόταν στην ΕλλάδαKnoxville έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 5:18 pmTι λες άνθρωπε μου? Ποιο γόνατο κατέστρεψε ο Ναν? Μη γράφετε ότι θέλετε.Kostas89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 5:15 pm
Δεν ξέρω γιατί πολλοί λένε ότι δεν έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και κολλάνε σε αυτό ο carlic jones είχε βγει mvp της g League και έπαιξε 12 ματς σε όλη του την καριέρα NBA , για τον τραυματισμό το έχω ξαναπεί ότι ο Nunn είχε καταστρέψει το γόνατο του και έκανε να παίξει 1, 5 χρόνο μπάσκετ... προφανώς και δεν είναι περίπτωση Έβανς ο Γκαρσία
Ένα ρημάδι οστικό οίδημα είχε.
Ούτε μικροεπέμβαση δεν έκανε.

Άσε στην άκρη το τι έκανε ο Σάσα στα 19 του στην Α1 και κοίτα πότε πραγματικά εκτοξεύτηκε η καριέρα του: όταν ήρθε ο Μπαρτζώκας. Στο ενδιάμεσο ήταν σχεδόν εκτός κάδρου για το ευρωπαϊκό top επίπεδο.RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 3:28 pmΤώρα το πιστεύετε αυτό που γράφετε? Ποια θαύματα να κάνει..ο Σάσα στα 19 του βγήκε πρώτος σκόρερ της Α1.Το ότι δεν έπιασε και δεν πήρε ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα δεν λέει κάτι. Το ταλέντο του πόκου δεν είναι ούτε το 1/1000 από το ταλέντο ότι είχε ο ΣάσαN.I.2022 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 2:21 pm
Ναι, άνετα. Για να δίνει 10 λεπτά ανάσες στον Βεζένκοφ και να παίζει στην Α1 με ελληνικό διαβατήριο, είναι super. Δινει μέγεθος με το ύψος του (7'1") και αποτελεί μια λύση χαμηλού ρίσκου.
Ας μην ξεχνάμε ότι όταν ήρθε ο Βεζένκοφ από την Μπαρτσελόνα είχε χειρότερα νούμερα από ό,τι ο Πκουσέφσκι στην Παρτιζάν. Ίσως ο «σκακιστής» να μπορέσει να κάνει και εδώ το θαύμα του.
Εξάλλου, στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του (2001).

Α ναι ο Ασφαλης και αυτος ειναι καλος, παντα μου αρεσε