Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι θα καθόμαστε να παρακαλάμε τον Γουοκαπ και τον Ντόρσεϊ για το διαβατήριο. Ο ένας θυμήθηκε στα 33/34 ότι παίρνει ένα μυριο λες και τον ανάγκασαν να υπογράψει με το ζόρι , και ο mr Hyde την μια χρονιά τουρίστας και μια καλή χρονιά θέλει τα διπλάσια λεφτάJeight έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:00 pmΑ ναι ο Ασφαλης και αυτος ειναι καλος, παντα μου αρεσε
https://i.makeagif.com/media/5-10-2026/pcTPmv.mp4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas89 την Τρί Ιούλ 14, 2026 6:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πόκου είχε μεγάλο potential, έκανε δύο καλές πρώτες χρονιές σε μια μέτρια προς κακή τότε βέβαια Oklahoma, μετά τον βρήκαν οι τραυματισμοί, ανέβηκαν και οι Thunder στο παρκέ και κάπου έχασε τον ρόλο του. Σωματικά δούλεψε όσο ήταν στο Αμέρικα και πήρε όγκο γιατί πριν φύγει για εκεί πρέπει να ήταν οριακά 85-90 κιλά, αλλά αγωνιστικά δεν βελτιώθηκε πάρα πολύ.
Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, 25 χρονών είναι, και αν μου λέγανε ότι για Ελληνικό διαβατήριο έχουμε να επιλέξουμε έναν μόνο ανάμεσα σε Πουλακίδα και Ποκουσέφσκι, μάλλον θα επέλεγα Ποκουσέφσκι. Πιο δοκιμασμένη λύση έστω και αν δεν έπιασε ούτε στην Παρτιζάν. Αλλά για 10 λεπτά πίσω από τον Βεζένκοφ (γιατί για αυτόν τον ρόλο τον θέλουμε) είναι μια χαρά δεδομένου και του διαβατηρίου, αν αυτό έχει βγει βέβαια.
Ο Πουλακίδας μπορεί να βγει και λίγο hit or miss. Το δείγμα που έχουμε για αυτόν είναι πρακτικά 10-12 παιχνίδια μόνο με τους Mavericks που τα είχαν ψιλοπαρατήσει τότε, και μια σεζόν στην G-League που και ο Ntilikina θα μπορούσε να γράψει άνετα νούμερα και να φαίνεται παικταράς.
Αυτή την στιγμή ο Ποκουσέφσκι σε σχέση με τον Peters θα ήταν downgrade και αν λείψει ποτέ ο Σάσα τότε ο Πόκου δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει σε 20-25 λεπτά όσα προσέφερε ο Peters σε παρόμοιο χρόνο, αλλά δεν είναι και Sikma κιόλας.
Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, 25 χρονών είναι, και αν μου λέγανε ότι για Ελληνικό διαβατήριο έχουμε να επιλέξουμε έναν μόνο ανάμεσα σε Πουλακίδα και Ποκουσέφσκι, μάλλον θα επέλεγα Ποκουσέφσκι. Πιο δοκιμασμένη λύση έστω και αν δεν έπιασε ούτε στην Παρτιζάν. Αλλά για 10 λεπτά πίσω από τον Βεζένκοφ (γιατί για αυτόν τον ρόλο τον θέλουμε) είναι μια χαρά δεδομένου και του διαβατηρίου, αν αυτό έχει βγει βέβαια.
Ο Πουλακίδας μπορεί να βγει και λίγο hit or miss. Το δείγμα που έχουμε για αυτόν είναι πρακτικά 10-12 παιχνίδια μόνο με τους Mavericks που τα είχαν ψιλοπαρατήσει τότε, και μια σεζόν στην G-League που και ο Ntilikina θα μπορούσε να γράψει άνετα νούμερα και να φαίνεται παικταράς.
Αυτή την στιγμή ο Ποκουσέφσκι σε σχέση με τον Peters θα ήταν downgrade και αν λείψει ποτέ ο Σάσα τότε ο Πόκου δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει σε 20-25 λεπτά όσα προσέφερε ο Peters σε παρόμοιο χρόνο, αλλά δεν είναι και Sikma κιόλας.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στρετσάρισμα μέχρι αηδίας το "δύο καλές πρώτες χρονιές", όπου παρεμπιπτόντως... αφού είναι 2 οι χρονιές πως είναι πρώτες και οι 2 ?kojito έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:09 pmΟ Πόκου είχε μεγάλο potential, έκανε δύο καλές πρώτες χρονιές σε μια μέτρια προς κακή τότε βέβαια Oklahoma, μετά τον βρήκαν οι τραυματισμοί, ανέβηκαν και οι Thunder στο παρκέ και κάπου έχασε τον ρόλο του. Σωματικά δούλεψε όσο ήταν στο Αμέρικα και πήρε όγκο γιατί πριν φύγει για εκεί πρέπει να ήταν οριακά 85-90 κιλά, αλλά αγωνιστικά δεν βελτιώθηκε πάρα πολύ.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το σωστο ειναι οι 2 πρωτες και τελευταιες τουKnoxville έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:18 pmΣτρετσάρισμα μέχρι αηδίας το "δύο καλές πρώτες χρονιές", όπου παρεμπιπτόντως... αφού είναι 2 οι χρονιές πως είναι πρώτες και οι 2 ?kojito έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:09 pmΟ Πόκου είχε μεγάλο potential, έκανε δύο καλές πρώτες χρονιές σε μια μέτρια προς κακή τότε βέβαια Oklahoma, μετά τον βρήκαν οι τραυματισμοί, ανέβηκαν και οι Thunder στο παρκέ και κάπου έχασε τον ρόλο του. Σωματικά δούλεψε όσο ήταν στο Αμέρικα και πήρε όγκο γιατί πριν φύγει για εκεί πρέπει να ήταν οριακά 85-90 κιλά, αλλά αγωνιστικά δεν βελτιώθηκε πάρα πολύ.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
η υπεραξια που ζητανε τοσο ο ντορσει οσο και ο γουοκαπ προσωπικα δεν πιστευω πως εχει να κανει τοσο με τις χρονιες του...παιζει ρολο αλλά οχι τον βασικο για να ζητησουν αυτα τα λεφταKostas89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:08 pmΌχι θα καθόμαστε να παρακαλάμε τον Γουοκαπ και τον Ντόρσεϊ για το διαβατήριο. Ο ένας θυμήθηκε στα 33/34 ότι παίρνει ένα μυριο λες και τον ανάγκασαν να υπογράψει με το ζόρι , και ο mr Hyde την μια χρονιά τουρίστας και μια καλή χρονιά θέλει τα διπλάσια λεφτάJeight έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:00 pm
Α ναι ο Ασφαλης και αυτος ειναι καλος, παντα μου αρεσε
https://i.makeagif.com/media/5-10-2026/pcTPmv.mp4
η αιτια ειναι τα συμβολαια των μακινταιρ και μοντερο αντιστοιχα...εκει πατανε και οι 2.δηλαδη οτι ερχονται 2 ''καινουργιοι'' και παιρνουν περισσοτερα χωρις θεωρητικα να εχουν αποδειξει την αξια τους στο τοσο υψηλο επιπεδο.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπον επειδη ειμαι δουλεια και δεν εχω πολυ χρονο.μ καθ δεν μπορω να καθισω να διαβασω ολες τις σελιδες.
Ενα πουλακι που θεωρω πολυ αξιοπιστο μου σφυριξε σημερα εντελως διαφορετικα πραγματα απο οτι λενε οι δικες μου πληροφοριες.
1. Τζοουνς Γκαρσια εχει προταση απο Παναθηναικο και οχι απο εμας.
2. Ο Γουοκαπ δεν ειναι τελειωμένο οτι θα φυγει.
3. Του Ντορσει δεν ειναι τοσο σιγουρο οσο και παει για απο βδομαδας.
4. 4αρι απο σαμερ λινγκ
Ενα πουλακι που θεωρω πολυ αξιοπιστο μου σφυριξε σημερα εντελως διαφορετικα πραγματα απο οτι λενε οι δικες μου πληροφοριες.
2. Ο Γουοκαπ δεν ειναι τελειωμένο οτι θα φυγει.
3. Του Ντορσει δεν ειναι τοσο σιγουρο οσο και παει για απο βδομαδας.
4. 4αρι απο σαμερ λινγκ
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε ενα μαγικο κοσμο περα απο τον αστερισμο του κενταυρου θα λεγανε οι αντιστοιχοι αγγελοπουλοι στον καθε παραπονουμενο κατοχο διαβατηριου : ξεκινηστε την σαιζον μιας και εχετε συμβολαιο και παμε να δουμε στην προετοιμασια και τις προπονησεις ποσο κοστολογειστε σε σχεση με αυτους που ηρθανε .basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:22 pmη υπεραξια που ζητανε τοσο ο ντορσει οσο και ο γουοκαπ προσωπικα δεν πιστευω πως εχει να κανει τοσο με τις χρονιες του...παιζει ρολο αλλά οχι τον βασικο για να ζητησουν αυτα τα λεφταKostas89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:08 pm
Όχι θα καθόμαστε να παρακαλάμε τον Γουοκαπ και τον Ντόρσεϊ για το διαβατήριο. Ο ένας θυμήθηκε στα 33/34 ότι παίρνει ένα μυριο λες και τον ανάγκασαν να υπογράψει με το ζόρι , και ο mr Hyde την μια χρονιά τουρίστας και μια καλή χρονιά θέλει τα διπλάσια λεφτά
η αιτια ειναι τα συμβολαια των μακινταιρ και μοντερο αντιστοιχα...εκει πατανε και οι 2.δηλαδη οτι ερχονται 2 ''καινουργιοι'' και παιρνουν περισσοτερα χωρις θεωρητικα να εχουν αποδειξει την αξια τους στο τοσο υψηλο επιπεδο.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη αλλα δεν πάει έτσι ο ένας βγήκε πρώτος πασσερ της διοργάνωσης και ο άλλος είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Euroleague ήταν βασική αιτία που η Βαλένθια πήγε final four και πήρε το πρωτάθλημα της Ισπανίας, θα έβρισκαν παντού αυτά τα λεφτά ίσως και παραπάνω.. δλδ ο φούρνιε τι να πει ; Πόσα να του δώσεις 4;basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:22 pmη υπεραξια που ζητανε τοσο ο ντορσει οσο και ο γουοκαπ προσωπικα δεν πιστευω πως εχει να κανει τοσο με τις χρονιες του...παιζει ρολο αλλά οχι τον βασικο για να ζητησουν αυτα τα λεφταKostas89 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:08 pm
Όχι θα καθόμαστε να παρακαλάμε τον Γουοκαπ και τον Ντόρσεϊ για το διαβατήριο. Ο ένας θυμήθηκε στα 33/34 ότι παίρνει ένα μυριο λες και τον ανάγκασαν να υπογράψει με το ζόρι , και ο mr Hyde την μια χρονιά τουρίστας και μια καλή χρονιά θέλει τα διπλάσια λεφτά
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κρίμα πάντως αν πάει θα είναι δεύτερη φορά που θα πάρουν παίχτη που θέλει πολύ ο coach βέβαια με τόσους μαζεμένους shooting guard και forward δεν ξέρω αν θα θέλει να πάειChristofis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 6:28 pmΛοιπον επειδη ειμαι δουλεια και δεν εχω πολυ χρονο.μ καθ δεν μπορω να καθισω να διαβασω ολες τις σελιδες.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο