Έχει τσεκάρει κανείς την συνολική συγκομιδή μας ως σύλλογος στους τίτλους, μη γίνει κανά αστείο και χάσουμε τη διαφορά.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματική καταστροφή αυτό με τα διαβατήρια. Θα πάρει το πρωτάθλημα ο Παο και άντε να αντικρίσουμε τον καθρέφτη μετά. Με τι μούτρα θα εμφανιστούμε στο καφενείο αν "ο μη γένοιτο" χάσουμε αυτό το ανυπολόγιστης αξίας ελληνικό πρωτάθλημα που εδώ και 48 χρόνια το διεκδικούν εναλλάξ ΜΟΝΟ 2 ομάδες?
Έχει τσεκάρει κανείς την συνολική συγκομιδή μας ως σύλλογος στους τίτλους, μη γίνει κανά αστείο και χάσουμε τη διαφορά.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα αυτό λέω. Αυτός ο πονηρούλης ο Χουαντσο θα πάρει την πρωτοβουλία απο μόνος τουRedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 2:36 pmΔε νομίζω να πάρει διαβατήριο ο Χουάντσο..ο πρόεδρος του παο ήταν κατηγορηματικός. Δεν προβαίνουν σε διαδικασίες έκδοσης διαβατηρίων. Ο φαλ δεν μετράει δεν ξεκίνησαν αυτοί την διαδικασία
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παναθηναϊκός θα έχει κορμό μεταγραφή ξένο γκαρντ Γκραντ Ναν μπονγκα Ντέιβις Χουάντσο γιαμπουζελε λεσσορ 8 ξένους δλδ δεν θα έχει πρόβλημα και θα έχουμε μόνο εμείς ;golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 2:44 pmΠραγματική καταστροφή αυτό με τα διαβατήρια. Θα πάρει το πρωτάθλημα ο Παο και άντε να αντικρίσουμε τον καθρέφτη μετά. Με τι μούτρα θα εμφανιστούμε στο καφενείο αν "ο μη γένοιτο" χάσουμε αυτό το ανυπολόγιστης αξίας ελληνικό πρωτάθλημα που εδώ και 48 χρόνια το διεκδικούν εναλλάξ ΜΟΝΟ 2 ομάδες?
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Αρα δεν θα εχουν προβλημα να την ανακαλεσουν εφοσον δεν θελουν "fake" Ελληνες σωστα? Σωστα? ΣΩΣΤΑ??????? Ε, κ ΓιαννακοπουλεRedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 2:36 pmΔε νομίζω να πάρει διαβατήριο ο Χουάντσο..ο πρόεδρος του παο ήταν κατηγορηματικός. Δεν προβαίνουν σε διαδικασίες έκδοσης διαβατηρίων. Ο φαλ δεν μετράει δεν ξεκίνησαν αυτοί την διαδικασία
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ο γιασικεβιτσιους χτιζει την νεα φενερ...λαρκιν,κλαιμπερν,σιλντς,σανλι και θα μπαινει κι αυτος για λιγα λεπτα
κλαιμπερν οπως εχω ξανααναφερει εφερνα.νομιζω θα ηταν πολυ καλο φιτ ως μια φτηνη πλεον λυση στο 3 και θα περιμενα νβα για 4αρι
λογω ηλικιας δεν θα ειχε και τρελες απαιτησεις χρονου...νομιζω και σε αυτην την ηλικια καλυτερος του γουορντ ειναι.εχει κανει κατι κηδειες μεσα στην χρονια
κλαιμπερν οπως εχω ξανααναφερει εφερνα.νομιζω θα ηταν πολυ καλο φιτ ως μια φτηνη πλεον λυση στο 3 και θα περιμενα νβα για 4αρι
λογω ηλικιας δεν θα ειχε και τρελες απαιτησεις χρονου...νομιζω και σε αυτην την ηλικια καλυτερος του γουορντ ειναι.εχει κανει κατι κηδειες μεσα στην χρονια
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O λόγος του Ντι Πι Τζι είναι και συμβόλαιο... Αν τους δίνεται η δυνατότητα και μπορούν να του βγάλουν γτ όχι ?RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 2:36 pmΔε νομίζω να πάρει διαβατήριο ο Χουάντσο..ο πρόεδρος του παο ήταν κατηγορηματικός. Δεν προβαίνουν σε διαδικασίες έκδοσης διαβατηρίων. Ο φαλ δεν μετράει δεν ξεκίνησαν αυτοί την διαδικασία
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί ήταν κατηγορηματικός ο dpg. Ότι δεν θέλει τέτοια στην ομάδα του. Γίνεται να αναιρέσει τον ίδιο του τον εαυτό και να κάνει κωλοτουμπα?AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 3:55 pmO λόγος του Ντι Πι Τζι είναι και συμβόλαιο... Αν τους δίνεται η δυνατότητα και μπορούν να του βγάλουν γτ όχι ?RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 2:36 pm
Δε νομίζω να πάρει διαβατήριο ο Χουάντσο..ο πρόεδρος του παο ήταν κατηγορηματικός. Δεν προβαίνουν σε διαδικασίες έκδοσης διαβατηρίων. Ο φαλ δεν μετράει δεν ξεκίνησαν αυτοί την διαδικασία
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί, μόνο ο Τραμπ το έχει αυτό το προνόμιο;;;RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:09 pmΓιατί ήταν κατηγορηματικός ο dpg. Ότι δεν θέλει τέτοια στην ομάδα του. Γίνεται να αναιρέσει τον ίδιο του τον εαυτό και να κάνει κωλοτουμπα?
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπαρτζώκα, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά θέλουμε οπωσδήποτε 4αρι βαρβάτο. Κι ας παίζει τη θέση στα ίσια με τον Σάσα. Ας βάλει κι αυτός μια χρονιά τα νούμερά του κάτω από την ομάδα. Άντε γιατί πολύ τον έχουμε καλομάθει. 4αρι βαρβάτο, όχι κατιμέδες για 10λεπτα.
Αυτό μας λείπει τώρα. Το 3αρι κουτσά-στραβά θα βγει. Το 4 δεν βγαίνει.
Αυτό μας λείπει τώρα. Το 3αρι κουτσά-στραβά θα βγει. Το 4 δεν βγαίνει.
-
GP77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ο Χόρτον-Τάκερ είναι τανκ κανονικό, ειδικά αν πάρει φόρα δεν μπαίνεις μπροστά του. Ο Γκαρσία δεν ξέρω αν είναι τόσο δυνατός. Προσωπικά δεν μου ταιριάζει στο 3 λόγω στυλ παιχνιδιού όπως είναι δομημένη η ομάδα. Ακόμα και με αυτό το ύψος , εξάλλου και ο Μακίσικ 1,96 δίνεται στο επίσημο site της Ευρωλίγκα, θα μπορούσε να σταθεί αν είχε off ball παιχνίδι. Αυτός όμως φαίνεται πως για να αποδώσει θέλει την μπάλα στα χέρια. Τι να πω, εκτός και αν ο κόουτς έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιεί σαν off ball παίχτη τον Φουρνιέ, ώστε να μην καταπονείται κιόλας πάρα πολύ στη regular seasonSokin100 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 1:59 pmΠιο μακριά χέρια εχει ο πουλακιδας αλλα σιγουρα δεν εχει την αθλητικοτητα του Γκαρσία. Και οι δυο θεωρω ειναι για 2, απλα ο Γκαρσία μαλλον σε 2ρι στυλ χορτον τακερ δλδ αθλητικό δυνατο 2ρι που μπορει κ για λιγο 3. Βεβαια του χορτον τακερ το wing span ειναι τρελοGP77 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 1:03 pmΛέτε να κάνει την έκπληξη ο κόουτς και να φέρει πακέτο Πουλακίδα-Γκαρσία; Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα νομίζω. Πάντως σαν στυλ παιχνιδιού ο Πουλακίδας φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα αφού αποτελεί pure shooter με off ball παιχνίδια. Βέβαια είναι ανέτοιμος ακόμα για Ευρωλίγκα. Από την άλλη ο Γκαρσία είναι πιο κοντός αλλά λόγω αθλητικότητας και μακριών χεριών μπορεί να την παίξει τη θέση, αφού πλέον δεν υπάρχουν τόσα 'κλασσικά' τριάρια όσα παλαιότερα. Σαν στυλ παιχνιδιού όμως φαίνεται παίχτης που θέλει την μπάλα στα χέρια και πάει συνεχώς στο 1vs1. Και αυτός δεν έχει καμιά τρελή πορεία αφού κυρίως στην G League έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή το έχεις πει αρκετές φορές και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι: Έχει πει κάπου ο ΔΠΓ ότι δεν θέλει ελληνοποιημένους παίκτες που έχουν ακολουθήσει την "κανονική" οδό της ελληνοποίησης; Ή απλά γενικεύεις από την περίπτωση τιμητικής ελληνοποίησης;RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:09 pmΓιατί ήταν κατηγορηματικός ο dpg. Ότι δεν θέλει τέτοια στην ομάδα του. Γίνεται να αναιρέσει τον ίδιο του τον εαυτό και να κάνει κωλοτουμπα?
Το μόνο που βρίσκω είναι "Συνεχίζουμε να θεωρούμε λάθος τις εύκολες ελληνοποιήσεις και τις τιμητικές πολιτογραφήσεις, γιατί δεν είναι προς όφελος του ελληνικού μπάσκετ και της εθνικής ομάδας".

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο