Εθνική Νέων Ανδρών (U20)
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είδα το ματς αλλά το 22 ασίστ για 13 λάθη χτυπάει πολύ ωραία στο μάτι, σε σχέση με όσα είχε δείξει η ομάδα στα προηγούμενα ματς.
Ο Χαντζής έχασε το triple-double για μόλις 2 τελικές πάσες (11π-10ρ-8ασ)
Αυτό το παιδί έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Elite League φέτος και υπήρχαν και εκεί ματς που φλέρταρε με το triple-double.
Περιμένουμε αναλυτικό σχόλιο του φίλτατου @Giannis83
Ο Χαντζής έχασε το triple-double για μόλις 2 τελικές πάσες (11π-10ρ-8ασ)
Αυτό το παιδί έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Elite League φέτος και υπήρχαν και εκεί ματς που φλέρταρε με το triple-double.
Περιμένουμε αναλυτικό σχόλιο του φίλτατου @Giannis83
-
Giannis83

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω κάνει σχόλιο και δεν πρόκειται να κάνω γιατί απλούστατα έμπλεξα με απρόσμενα πολλή δουλειά στο γραφείο και δεν κατάφερα να δω το παιχνίδι, παρά μόνο στα πεταχτά το τελευταίο δεκάλεπτο σε ένα μικρό παράθυρο της οθόνης του υπολογιστή.
Επομένως περιμένω τα σχόλια όσων το είδανε κι εγώ.
Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στα παιδιά για μια τόσο άνετη νίκη (βάσει σκορ) σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αναλογικά με την ποιότητα του ρόστερ που μπορέσαμε να κατεβάσουμε φέτος νομίζω ότι η είσοδος στην 8άδα από μόνη της δίνει βαθμό πολύ πάνω από τη βάση στον τελικό απολογισμό. Οτιδήποτε παραπάνω κάνουμε από εδώ και πέρα θα πρόκειται για υπέρβαση.
Μη ξεχνάμε ότι πέρυσι με παίχτες όπως Αβδάλα, Λιοτόπουλο, Σαμοντουροφ, Σπάρταλη, Σούλη, Τουλιάτο, Καπετάκη, τους δύο φετινούς πρωταγωνιστές (Πατρίκη, Παγώνη) σε ρόλο 11ου και 12ου παίχτη και παίζοντας στην έδρα μας (Ηράκλειο) καταλήξαμε μόλις 5οι.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χαντζής είναι από τα λίγα παιδιά αυτής της Εθνικής που πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια μπορεί να κάνει το μπαμ, ίσως και να βρει κάποιο ρόλο σε μικρομεσαία ομάδα της Α1. Τον έχει βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι έχει κάνει και 2 γεμάτες χρονιές στους Σοφάδες στην Α2. Απόδειξη ότι όταν κοντεύεις τα 19-20, πλέον περισσότερο βοηθάει στην εξέλιξη ενός παίκτη το να είναι σε μια ομάδα που πατάει παρκέ και έχει αγωνιστικό ρυθμό (έστω και αν είναι σε μικρότερη κατηγορία), από το να βρίσκεται στο ρόστερ μιας ομάδας Α1 και να παίρνει κάτι δίλεπτα σε garbage time. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά, και τα παιδιά που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω νομίζω καλό είναι να το κάνουν σιγά-σιγά και να μην ενθουσιάζονται από προσφορές από κολλέγια στις ΗΠΑ ή συμβόλαια στην Α1 όπου θα είναι 12οι-13οι στo rotation.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 9:02 pmΔεν είδα το ματς αλλά το 22 ασίστ για 13 λάθη χτυπάει πολύ ωραία στο μάτι, σε σχέση με όσα είχε δείξει η ομάδα στα προηγούμενα ματς.
Ο Χαντζής έχασε το triple-double για μόλις 2 τελικές πάσες (11π-10ρ-8ασ)![]()
Περιμένουμε αναλυτικό σχόλιο του φίλτατου @Giannis83![]()
Στα αγωνιστικά, επετεύχθη ο κύριος στόχος και σήμερα είχαμε σχετικά καλή εικόνα. Τώρα από εδώ και πέρα ό,τι βγει καλοδεχούμενο, αν και νομίζω η πρόκριση στην τετράδα θα ήταν τεράστια υπέρβαση.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο